A sto me nasekirase losom igrom,nisam se odavno ovako nasekiro ko danas

.Onog Vranjesa bi vec u 20 minuti zamjenio,dvije kardinalne greske napravi covjek i samo mi nije jasno kako Grci nisu poentirali,vile nas pronosase.Otrese ga Samaras ko vrecu,i ono nema sanse da je bio faul,rutinski ga otrese sa sebe Samaras ko da ga Bog nije dao,jos uz put Vranjes sam sebi zape i pade

.Sjecam se vranjes je bio jedan od krivaca za gol sto smo primili u prosloj utakmici protiv Latvije.Ne znam sta je Pape vidio u njemu,bolji je sunjic od njega

.Istina je da smo osvojili veliki bod u Atini ali ovakva losa Grcka je bila zrela za sigurnog poraza samo da smo bolje igrali(kako znamo kad hocemo).Dobro Ciro rece, igrala je BiH samo sa 5-6 igraca jer Dzeko,Ibisevic,Lulic,Medunjanin pa i Miske su bili na nekoj drugoj utakmici.Vranjes daleko najgori(Spaha moro cuvati i Gekasa i Vranjesa i Samarasa

)a 0dmah do njega Dzekson (nikad gori)pa Lulic Ibi i Medo.Najbolji Beg i Spaha(na svakoj utakmici odigra srcem,svaka cast kapitenu),a solidno su odigrali Salihovic i Mujdja.Po igri nismo zasluzili ni bod,a kakva je bila Grcka trebali smo ih dobiti sa najmanje 2 razlike.Sve sanse sto su Grci imali je plod nase slabe igre i nasih pogresaka u odbrani.Da smo danas igrali protiv malo jace ekipe popusili bi petardu sigurno.Odnos pojedinih igraca na ovoj utakmici je bio isti ko lani protiv Rumunije kad popusismo 3;0.Sreca je u ne sreci da ipak izvukusmo taj bod koji vrijedi dosta,a ostalo sve sto prije zaboraviti
FORZA BiH
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA