Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Ervin Zukanovic
Pap(k)e i njegove ovce na aparatima...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
-
SjeverniVjetar
"Ervin Zukanović bi danas trebao potpisati za Inter"
Danas!? Pa zar se za Inter ne potpisuje utorkom ?
Utorkom zvijezde potpisuju a ostalim danima ovi obični igrači pardon nikakvi igrači i nikakvi ljudiSjeverniVjetar je napisao/la:"Ervin Zukanović bi danas trebao potpisati za Inter"
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
- DonCorleone
- Kontakt:
Ah da, kostalo ga laprdanje, a nama protiv Nigerije falio bas i upravo lijevi bek. Sajo je najodgovorniji pri odabiru putnika za Brazil i shodno tome snosi jedinu krivicu za ono sto se desilo upravo radi nedostatka alternativa. Isto tako kao sto je Zukan mogao sutjeti, mogao je i Safko preci preko toga u korist reprezentacije ali je po ko zna koji put pokazao da je tvrdoglava mazga.emir79 je napisao/la:Sve je to OK, nije stvar u Interu, to je talijanski velikan, nego u prelivodama koji su samo u nekoliko dana okrenuli nekoliko prica sve o ovisnosti detalja o transferu.
Pricu oko vize i optuzivanja saveza nije poceo Susic nego Zukanovic. Upravo je dao intervju za ovaj portal. Kod Safeta je Zukanovic bio standardni reprezentativac i neizbjezna karika prvih 11. tako da zaprdjivanje moze u djecijim vrticima proci.
Mogao je jednostavno sutjeti, spakovati se i otici za Brazil imao bi jednu pripremu i biti u sastavu, ali s obzirom da je sklon lapandanja po novinama to ga je i kostalo puta.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Pa rekao mu je cekam te u Brazilu prije nego je Ervin opleo po savezu. Nije se Zukanovic zbog vize ni zamjerio Safetu nego savezu jer mu nisu htjeli izaci ususret. Jednostavno da je sutio i uradio kao sto mu je Safet rekao do ovoga nebi ni doslo. Zasto bi Safet izbacivao igraca koji mu je standardan bio. Poslije su Zukanovicu svi bili krivi , ali sam je potencirao bespotrebnu svadju.DonCorleone je napisao/la:
Ah da, kostalo ga laprdanje, a nama protiv Nigerije falio bas i upravo lijevi bek. Sajo je najodgovorniji pri odabiru putnika za Brazil i shodno tome snosi jedinu krivicu za ono sto se desilo upravo radi nedostatka alternativa. Isto tako kao sto je Zukan mogao sutjeti, mogao je i Safko preci preko toga u korist reprezentacije ali je po ko zna koji put pokazao da je tvrdoglava mazga.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Ervin Zukanovic
Vrlo jednostavno je objašnjenje, 23 igrača mogu biti prijavljena za svjetsko, sa Tinom i anelom mi smo imali 24 i prodavala se šuplja da ce 24 ići, sto nije moguće tj. jedan ide ko turista, a znamo da u normalnoj situaciji turista ne bi bio zukan i nikom ne bi bio cejf da bude taj turista, tako da je zukan nayebo 
Tako je Ervine munjo nek' si mu se pokakio na onu teleću facu 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Branioci lika i dijela SS su postali zaboravni. Kako su samo mogli zaboraviti komentare na dobre igre Zukanovica koje je sipao i poslije SP.
Komentari: skrivio je gol, mi nikad necemo igrati u formaciji u kojoj igra njegov klub, razocarao me kao covjek i igrac, nece biti pozvan dok sam ja selektor itd. To su komentari glavonje a ne NS BiH. Zuka je prosao torturu najveceg divljaka i najlosijeg trenera koji je ikad vodio jednu ozbiljnu Evropsku repku i to neki nece priznati ali i ne moraju. Vecina nas se sjeca.
Komentari: skrivio je gol, mi nikad necemo igrati u formaciji u kojoj igra njegov klub, razocarao me kao covjek i igrac, nece biti pozvan dok sam ja selektor itd. To su komentari glavonje a ne NS BiH. Zuka je prosao torturu najveceg divljaka i najlosijeg trenera koji je ikad vodio jednu ozbiljnu Evropsku repku i to neki nece priznati ali i ne moraju. Vecina nas se sjeca.
-
SjeverniVjetar
Ugurao na spisak nesposobnog bratica, koji je bio visak po svakom kriteriju, a Bosanac je postao 3 mjeseca prije SP, izbacio zasluznog reprezentativca, prijeko potrebnog reprezentaciji !
Jos prije je otjerao legendu Rahimica, pod firmom neigranja, iako je ovaj karijeru produzio radi SP. Zato smo dobili velikog patriotu, Hadzica, isto 3 mjeseca pred SP.
Jos prije je otjerao legendu Rahimica, pod firmom neigranja, iako je ovaj karijeru produzio radi SP. Zato smo dobili velikog patriotu, Hadzica, isto 3 mjeseca pred SP.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zar vi stvarno mislite da se tako lahko ne dobija viza kad si profesionalni fudbaler? To su price za malu djecu.
Celik!3,2,2.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Al prijatelju dzaba sve, poveli su invalide na Sp nebil ih lakse prodali. Al niko nece taj odpad, vidis dzaba sve medijske hajke i dizanje cijene niko ih ne traze nit ce ih uzet. To je organizovana mafija bila a sreca da je stoka dobila otkaz jer et sad smo malo se ocistili al Mesa mora ubrzo odstranit ovaj kancer iz ekipe ! VHS !!! A sto se tice Zuke svaka cast care pokazo si da si covjek jer si pogazio ono krme na pravi nacin, namjerno momak ide potpisat za Inter jer on dobra zna sta je bilo sa tinom i safetom i interom, kakve su lazi plasirane za njegov transfer ! A zuka ih je sve sad popljuvo i sve im sad duplo vratioSjeverniVjetar je napisao/la:Ugurao na spisak nesposobnog bratica, koji je bio visak po svakom kriteriju, a Bosanac je postao 3 mjeseca prije SP, izbacio zasluznog reprezentativca, prijeko potrebnog reprezentaciji !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Aferim, ali znaju stari forumasi koji su ti sto su lizali pa sad pljuju, a uz to su sad i najglasniji kriticari Safeta od Zavidovica !!!emir79 je napisao/la:Koja smjehurija od tipova. Prvo kada su culi da ga zeli Inter osuli po Papetu, kada je dosao u pitanje transfer i poigravanje oko obestecenja, ma sta ce tam bolje u neki manji klub samo da igra, ne odgovara mu formacija. Sad se opet vracamo na pocetak price![]()
![]()
![]()
![]()
Joj prelivoda, al takva nam je cijela drzava nista cudno
![]()
Sta's Turski-seljacki mentalitet koji najbolje opisuje prica "Hrast i Vrba" !
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
bhfanatic14 je napisao/la:Al prijatelju dzaba sve, poveli su invalide na Sp nebil ih lakse prodali. Al niko nece taj odpad, vidis dzaba sve medijske hajke i dizanje cijene niko ih ne traze nit ce ih uzet. To je organizovana mafija bila a sreca da je stoka dobila otkaz jer et sad smo malo se ocistili al Mesa mora ubrzo odstranit ovaj kancer iz ekipe ! VHS !!! A sto se tice Zuke svaka cast care pokazo si da si covjek jer si pogazio ono krme na pravi nacin, namjerno momak ide potpisat za Inter jer on dobra zna sta je bilo sa tinom i safetom i interom, kakve su lazi plasirane za njegov transfer ! A zuka ih je sve sad popljuvo i sve im sad duplo vratioSjeverniVjetar je napisao/la:Ugurao na spisak nesposobnog bratica, koji je bio visak po svakom kriteriju, a Bosanac je postao 3 mjeseca prije SP, izbacio zasluznog reprezentativca, prijeko potrebnog reprezentaciji !
Jos prije je otjerao legendu Rahimica, pod firmom neigranja, iako je ovaj karijeru produzio radi SP. Zato smo dobili velikog patriotu, Hadzica, isto 3 mjeseca pred SP.!!!
Dobili smo zadnjeg veznog ovaj playmakera koji je odbio Belgiju i Hrvatsku pjevaca koji je odbio Austriju
Zukanovic
Izgleda da Inter puca šamare i "papetovcima" i "pljuvačima". Na isti način kao što se odvijala priča sa Tinom vezano za Inter, na isti način se vrti oko Zukanovića. Ja nešto ne vjerujem da će Inter dovesti Zukanovića jer ovaj transfer nema smisla. Inter ima 3 opcije na lijevom beku i dovoditi igrača koji nije bolji ni od jedne od te 3 opcije, nema logike. Pogotovo sto Inter ima ambicije da napadne sami vrh tabele i pojačava se u skladu s tim.
To je tvoj subjektivan stav,cinjenica je da su neki Zukanovica uvrstili u najbolji tim Serie A dok Interovih bekova nema ni na mapi,.obagol je napisao/la: Izgleda da Inter puca šamare i "papetovcima" i "pljuvačima". Na isti način kao što se odvijala priča sa Tinom vezano za Inter, na isti način se vrti oko Zukanovića. Ja nešto ne vjerujem da će Inter dovesti Zukanovića jer ovaj transfer nema smisla. Inter ima 3 opcije na lijevom beku i dovoditi igrača koji nije bolji ni od jedne od te 3 opcije, nema logike. Pogotovo sto Inter ima ambicije da napadne sami vrh tabele i pojačava se u skladu s tim.
Ajde,šta fali,ako je Brozovic dobar za Inter može i Zukanovic,.
jedini bek u Interu sto ista vrijedi je Santon, a ova druga dva Dodô i Nagatomoobagol je napisao/la:Izgleda da Inter puca šamare i "papetovcima" i "pljuvačima". Na isti način kao što se odvijala priča sa Tinom vezano za Inter, na isti način se vrti oko Zukanovića. Ja nešto ne vjerujem da će Inter dovesti Zukanovića jer ovaj transfer nema smisla. Inter ima 3 opcije na lijevom beku i dovoditi igrača koji nije bolji ni od jedne od te 3 opcije, nema logike. Pogotovo sto Inter ima ambicije da napadne sami vrh tabele i pojačava se u skladu s tim.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Bojim se da ce sa Zukom biti isto kao sa ostalim nasim igracima po pitanju transfera. Sve gotovo i nista na kraju.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Goalgetter
- Kontakt:
Mislim da je transfer siguran, mene samo brine hoce li se on snaci u Interu.Sabinho je napisao/la:Bojim se da ce sa Zukom biti isto kao sa ostalim nasim igracima po pitanju transfera. Sve gotovo i nista na kraju.
Dodo i Nagotomo su mu konkuencija, mislim da Santon napusta klub.
Samo da on hoce potpisat, za ostalo cemo lako. Dodo i Nagatomo su takvi levati da Zuka ide direkt u prvih 11.