Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
Rutinski odradjen posao jucer...
Bio sam siguran u pobjedu, ali da cemo ih ovako rezultatski oderati to nisam ocekivao.
Takodjer pored ovih rezultata me raduje jos jedna cinjenica, a ta je da smo najdisciplinovanija reprezentacija Evropskih kvalifikacija sa samo 4 zuta kartona.
Bio sam siguran u pobjedu, ali da cemo ih ovako rezultatski oderati to nisam ocekivao.
Takodjer pored ovih rezultata me raduje jos jedna cinjenica, a ta je da smo najdisciplinovanija reprezentacija Evropskih kvalifikacija sa samo 4 zuta kartona.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Sve se kockice jednostavno slazu. Zreli smo za Brazila. Savez, navijaci,igraci,selektor sve nam se konacno poslozilo.amerosm je napisao/la:Rutinski odradjen posao jucer...
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Evo gledam reprizu 92 mninuta nakon onog faula Spahica kad Zukanovic prilazi njihovom igracu da mu kaze da ustane nije mu nista. Eto da znas.Zekoo je napisao/la:Sjecatel se koji je minut otprilike bio baš me interesuje to, ne vjerujem dok ne čujem svojim ušima.a Marijan ne baca bombe sigurno ...
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Malo zapeli u prvom poluvremenu ali zato kad smo očepili, haos. Latvija nije neki vele protivnik ali eto danas nema lakih protivnika, nije nikome lako dati 1 gol kad nabije 11 igrača u svoj šesnaesterac a kamoli 5 golova. Idemo lagano dalje, s umjerenom euforijom do Brazila. Što se tiče igrača, malo me Salihović razočarao. Masa loših centaršuteva.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Nisam htio prije pisati ali sam nekako znao da ce nam se ovo desiti. Ovo citavo vrijeme sto je raja govorila da imamo igrace u odlicnim klubovima tek je sad nekako sjelo. Do sad nam je uvjek bilo ili klupa ili neke povrede.
Ali sad Lulic, Sejo, Vedo, Edo, Spaha, Ibricic, Medo, Zukanovic, Mujdza, Beg.. Sve i jedan bio u veoma dobroj formi. Jedino Pjanic nije, iako je bio dobar danas mozemo samo zamisliti da je on bio u formi kao pocetkom godine i da je Miske bio tu.
Jos Sehic da nadje klub, Burica pozvati. Avdukic nema ovdje sta traziti, Fejzic tamo vamo.
Bicakcic sredio papire. Da jos Kolasinac sredi svoje. Dilaver, Kvesic kad se oporavi.
Hadzic, Susic, Husejinovic, Nadarevic pa i Hajrovic Izet.
Fali nam jedan jak napadac, vidjecemo sta ce biti sa Djuricem, valjda predje u neki jaci klub.
Vidjecemo sa Zecom i Fajicem, mozda bude nesto slijedece sezone od njih.
Ali sad Lulic, Sejo, Vedo, Edo, Spaha, Ibricic, Medo, Zukanovic, Mujdza, Beg.. Sve i jedan bio u veoma dobroj formi. Jedino Pjanic nije, iako je bio dobar danas mozemo samo zamisliti da je on bio u formi kao pocetkom godine i da je Miske bio tu.
Jos Sehic da nadje klub, Burica pozvati. Avdukic nema ovdje sta traziti, Fejzic tamo vamo.
Bicakcic sredio papire. Da jos Kolasinac sredi svoje. Dilaver, Kvesic kad se oporavi.
Hadzic, Susic, Husejinovic, Nadarevic pa i Hajrovic Izet.
Fali nam jedan jak napadac, vidjecemo sta ce biti sa Djuricem, valjda predje u neki jaci klub.
Vidjecemo sa Zecom i Fajicem, mozda bude nesto slijedece sezone od njih.
Da smo unaprijed razmisljali mogli smo komotno komsijama po dva gola pokloniti. Bilo bi fer i korektno da i oni pobjede. Ipak je bitan komsijski odnos. 
- skyisthelimit
- skyisthelimit
Rutinski, iznad ocekivanja 
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
Ljudi moji jos kad se prikljuce odbrani Kolasinac i Bicakcic (a za Hadzica cemo vidjeti kakav ce biti) protresem od uzbudjenja, iovako smo beton betona a kad se galvaniziramo jos vise ima da se rodi nova sila na fudbalskoj sceni.
Kolasincu sredjivaj sredjivaj te papire vise ubrzo se rezervisu karte za Brazil
viva la Brazil

Kolasincu sredjivaj sredjivaj te papire vise ubrzo se rezervisu karte za Brazil
viva la Brazil

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Veoma dobro sto cemo imati sirinu u repki. Poznato je da svjetske sile imaju pored prvog sastava, zavidnu sirinu kadra, sto moze biti u vecini situacija od presudnog znacaja. Nase mjerilo mora biti ta svjetska nogometna elita. Uvjek je dobro znati da imas mlade igrace, da su kvalitetni te da imaju zelju nositi dres reprezentacije, bez obzira u kojoj drzavi zive..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Jel Kolosinac nas igrac il ce ga Njemci probat uzet sebi?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
admir12345
- Kontakt:
Sad je se Halilovic pokajao mislio je da ce sa Hrvatskom direktno na SP sad mora kroz baraz i pitanje je hoce li otic

Ja sam djecu morao u drugu sobu odvest.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Grupa jeste laka, ali istovremeno se mora reci da smo uradili (do sada) sve sto se moglo uradit u grupi.. Osim jedne utakmice u Grckoj koja je zavrsila nerijeseno, i gdje smo realno imali srece sto je Gekas prazan gol fulio. Ali isto nismo imali Pjanica za tu utakmicu. U glavnom sa Grckom vani i pravo velike ekipe imaju problema.BigBigBang je napisao/la:Ipak treba biti objektivan i zahvaliti se ovom covjeku na ovoj grupi
Doduse nije **** ko grupa gdje je Svicarska ali lagana je.
Dokazali smo da mozemo manje ekipe da razbijemo ko beba zvecku. Kada pogledas nase rezultate protiv ovih manjih nacija, mislio bi da su Spanija ili Njemacka igrala protiv njih. Oni su i mozda jedine dvije ekipe koje bi mogle ovoliko golova zabiti njima kolko smo i mi. Sljedeci korak nam je da izrastemo par muda kada igramo protiv velikih nacija. Meni je jos uvjek ona 6-2 utakmica protiv Portugala gdje smo totalno dominirani u mislima i pitam se kolko smo odrasli od one utakmice. I to Portugal nije bas na samom vrhu fudbalskih zemalja kao Spanija/Njemacka. U svakom slucaju zabiti Grcima 3 gola je dobar start u nasem rastu kao ekipa, ali cinjenica ostaje da su nam dvije najbolje pobjede sa ovom ekipom protiv Grcke i Turske. Dobro bi bilo kada bi malo vecu zemlju mogli da stavimo na listu.
Zadnja izmjena: ZgemboAdislic, dana/u 08 jun 2013, 10:23, ukupno mijenjano 1 put.
Daj te da ne pricamo o toj "sreci" (kurrva stara) koliko nas je puta iznevjerila, koliko smo mi puta gol primili u 90' + 4, kad su nas sudije levatile u kljucnim momentima.
Nije da je nemamo, ali ovaj uspjeh je uglavnom odraz snage naseg kompletnog tima, od Safeta do extra igraca koje imamo. Sad da pricamo da je grupa lagana je glupo, da smo kojim slucajem u tezoj grupi opet bi pricali kako nemamo "srece" sa zdrjebanjem.
Samo opusteno, utakmica po utakmica i idemo u Brazil.
Nije da je nemamo, ali ovaj uspjeh je uglavnom odraz snage naseg kompletnog tima, od Safeta do extra igraca koje imamo. Sad da pricamo da je grupa lagana je glupo, da smo kojim slucajem u tezoj grupi opet bi pricali kako nemamo "srece" sa zdrjebanjem.
Samo opusteno, utakmica po utakmica i idemo u Brazil.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sami pali, sami se ubili.neo je napisao/la:Koji kompleksi **** te. I odna se cudimo sto su neki "zagovaralI" gradjanski rat u BIH ? Pu, jos jednom PLJUCHigh je napisao/la:U međuvremenu, tuga u Beogradu i Tuzli. Belgija je bila prejaka.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- ASD
- Kontakt:
Grupa uopste nije laka jer nam nedozvoljava kikseve.
Ako već ne znaš normalno diskutovati onda se isključi iz rasprave pa se kasnije ubaci i citiraj me sa nekim argumentima koji bi poništili moj post. Kao što rekoh, sami pali, sami se ubili. Obriši sline pa citiraj. Alal ti vera za **** preko foruma, balavče. Uživajte u svojim **** koja ste ostavili na utakmici mladih.
Zadnja izmjena: High, dana/u 08 jun 2013, 11:12, ukupno mijenjano 4 puta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Kako jos niko nije naveo da je ono jucer Latviji bio najtezi domaci poraz
Prije toga najtezi poraz nanijela im Belgija 07.10.2000 0:4
a samo jednom su u Rigi primili 5 golova, ali to je bila friendly game, Izrael 1:5
Inace, nije da nije bilo jakih reprezentacija koje su gostovale u Rigi,
Spanija,Svedska, Belgija, Portugal, Rusija, Danska, Grcka, Hrvatska...

Prije toga najtezi poraz nanijela im Belgija 07.10.2000 0:4
a samo jednom su u Rigi primili 5 golova, ali to je bila friendly game, Izrael 1:5
Inace, nije da nije bilo jakih reprezentacija koje su gostovale u Rigi,
Spanija,Svedska, Belgija, Portugal, Rusija, Danska, Grcka, Hrvatska...

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.