Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
mora da je manciniju neki bosanac kajmacio zenu pa sad se svima nama kolektivno sveti. zestoki kreten
S kakvim debilima igra i bolje mu je da je izasao
**** ekipu koja se zasniva na igracu poput Drogbe
- hogarstrasni
Mancini kupuje Bosance , a Bosanci mu ....familiju !?
Pa stavio ga je od prve minute, ocigledno mu vjeruje...krenuo preofanzivno, pa se korigovao, nije Chelsea neki Tarabukspor.
Pa stavio ga je od prve minute, ocigledno mu vjeruje...krenuo preofanzivno, pa se korigovao, nije Chelsea neki Tarabukspor.
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 26 feb 2014, 21:45, ukupno mijenjano 2 puta.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Jest Izo bio za izmjene, ali mogo je barem cekat do poluvremena. Zgazis igracu samopouzdanje kad ga ovako izbacis, bruka je biti izvadjen poslje 30 min.Cartman je napisao/la:Ispravna odluka Mancinia, izgledaju bolje nakon sto je izasao. Ovako su jaci na sredini. Ali svakako tesko da nesto mogu napravit, nemaju taj kvalitet jednostavno.
skonto debil Mancini u 30 toj minuti da mora igrati sa zadnjim veznim.
inace Hajra nije uopste los bio. cak je najopasniji po gol Cecha u galatinim redovima bio. al mora neko zrtveno janje biti.
inace Hajra nije uopste los bio. cak je najopasniji po gol Cecha u galatinim redovima bio. al mora neko zrtveno janje biti.
pi.
Nije bilo vremena, da su primili jos jedan prije pauze bili bi gotovi. Ovako imaju neku sansu. Greske je mozda bila sto je Izet uopste poceo utakmicu.ZgemboAdislic je napisao/la:Jest Izo bio za izmjene, ali mogo je barem cekat do poluvremena. Zgazis igracu samopouzdanje kad ga ovako izbacis, bruka je biti izvadjen poslje 30 min.Cartman je napisao/la:Ispravna odluka Mancinia, izgledaju bolje nakon sto je izasao. Ovako su jaci na sredini. Ali svakako tesko da nesto mogu napravit, nemaju taj kvalitet jednostavno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Covjek krenuo sa 2 centralna vezna igraca vidio ne ide, sad zgusno sredinu Sneijder na poluspica, 1 zadnji vezni ovaj sto je usao i 2 centralna Melo i Inan i to je logicno bilo jer su im kontre sijevale preko sredine a to se ne smije dogadjati. Da je mogao, mogao je sacekat poluvrijeme ali ocito se prepao da primi jos jedan gol i zavrsi svoj nastup u prvom poluvremenu prve utakmice.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Zeznuo se u postavi, pa se korigovao, jer mislio Chelseu pritisnuti sa Melom u vezi. Hajra je platio zato sto je novalija, ali iskreno Roberto nema blage... 
- Ed Woodward for Prime Minister !
logican potez mancinija, Izet je strasan igrac ali je vidljivo bio pod tremom jbg... od grashopperssa do osmine finaala LP u mjesec dana nije mala stvar, uz to i rezultat i tuzna strana sto igra sa onim FLOPOM ebueom majko mila sta je ono, kakva rupa i 100% kriv za prvi gol...
- legenda reala
- Kontakt:
a skonto čovjek nakon 30 minuta da je pogriješio hahahahhaha ovo nije zamjena što je Izet bio loš
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- velez_mostar
- Kontakt:
U trenucima kad se Hajrovic malo "oslobodio" on ga izvodi, jako los potez glupavog trenera.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
jebmu sve zabarsko
A je*o sve svoje odvratno zabarsko. Mislim ne znam kakav je Izoni ne gledam, al' mora bit bas los da leti vani u 30oj min. A sudeci po ovome sto vi pisete nije bas tako. Il' se je debil malo zahebo sa postavkom igre, pa Izet kolateralna steta? 
zao mi HAjrovica imo je dva suta lijepa ali cinjenica je da jei grao u grcu 2-3 pogresna dodavanja..
Najpametnija stvar koju je mogao učiniti je da izvadi Yilmaza iz igre jer apsolutno ništa d otada nije napravio osim što je jadnom Ramiresu razvalio žvalje... No pošto Mancini i mozak nemaju nikakve veze, naravno da je zeznuo sa postavkom pa je morao da ubaci defanzivnog' veznog' jer je Chelsea i sa dva igrača pravio ozbiljne kontranapade. Jeste da je Izet imao nekolika pogrešna pasa, ali je isto tako jedini do tada ugrožavao Čeha na golu. No šta je tu je, navikli smo da je specijalista za uništavanje morala našim igračima, tako da me ništa ne može od budale začuditi...ribery je napisao/la:A je*o sve svoje odvratno zabarsko. Mislim ne znam kakav je Izoni ne gledam, al' mora bit bas los da leti vani u 30oj min. A sudeci po ovome sto vi pisete nije bas tako. Il' se je debil malo zahebo sa postavkom igre, pa Izet kolateralna steta?
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
joj zvizduka i atmosfere jbt 
znao sam ja da se vi ne prosipate samo na Arsenalovoj temi. znao samautogol je napisao/la:S kakvim debilima igra i bolje mu je da je izasao![]()
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
djelim tvoje mišljenje, usrao je taktiku, pa kad je vidio da je vrag odnio šalu, izvede Hajrovića .. iskreno, svi ovi ostali igrači (Drogba, Yilmaz, Inan, Sneijder, Melo) imaju objektivno veće povjerenje kod Mancinija i objektivno su svi do jednog kvalitetni igrači, tako da je Hajrović nažalost placio cehOnlyUnited je napisao/la:Zeznuo se u postavi, pa se korigovao, jer mislio Chelseu pritisnuti sa Melom u vezi. Hajra je platio zato sto je novalija
Izmjena nema opravdanja, mogao je jednostavno povući Izeta u sredinu, i tako do poluvremena. Ovo je ipak veliki udarac na psihu igrača. žao mi izeta jbg, u prvenstvu ne zna hoće biti u 18 a ovamo lapo sata 
4-IN-A-ROW
autogol je napisao/la:Ipak se gleda GalataOcekujem x veceras
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], InatSilniBosanski, Maverick, MrPink, TefalTava, Vaya, zeljooo13 i 43 gosta.