http://firstrownow.eu/watch/214331/1/wa ... -nets.html" onclick="window.open(this.href);return false;vm22 je napisao/la:Ne mogu zaspat nema šanse...
Evo gledaj mirzu nek ti brze vrijeme prodje hehe.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
http://firstrownow.eu/watch/214331/1/wa ... -nets.html" onclick="window.open(this.href);return false;vm22 je napisao/la:Ne mogu zaspat nema šanse...
Nema smisla gledati reprizu, bitno je da li cemo proci ili ne, a gledanje utakmice ne znaci puno.Cartman je napisao/la:Uh yebem ti Ameriku. Na faksu za vrijeme utakmice, pa mi valja do 7 sati po Americkom vremenu probat izdrzat da ne saznam rezultat i onda pogledat tekmu na Face -6. Pitanje je hocu li izdrzat.
Bogme ja sam od Francuske sve gledao kroz reprizu nakon posla kad dodjem kuci, jedno 3 sata nakon sto zavrsi utakmica. Imam sistem. Igasim mobitel, uvedem embargo na internet i kazem zeni da me ne ceka kod kuce (ode kod komsinice jer joj na licu mogu procitati rezultat).bvb je napisao/la:Nema smisla gledati reprizu, bitno je da li cemo proci ili ne, a gledanje utakmice ne znaci puno.Cartman je napisao/la:Uh yebem ti Ameriku. Na faksu za vrijeme utakmice, pa mi valja do 7 sati po Americkom vremenu probat izdrzat da ne saznam rezultat i onda pogledat tekmu na Face -6. Pitanje je hocu li izdrzat.
A i nema sanse to izdrzati
bravoterabajt je napisao/la:http://firstrownow.eu/watch/214331/1/wa ... -nets.html" onclick="window.open(this.href);return false;vm22 je napisao/la:Ne mogu zaspat nema šanse...
Evo gledaj mirzu nek ti brze vrijeme prodje hehe.
Dobar si!Dado je napisao/la: Bogme ja sam od Francuske sve gledao kroz reprizu nakon posla kad dodjem kuci, jedno 3 sata nakon sto zavrsi utakmica. Imam sistem. Igasim mobitel, uvedem embargo na internet i kazem zeni da me ne ceka kod kuce (ode kod komsinice jer joj na licu mogu procitati rezultat).![]()
Do sada ni jednom nisam ofalio. Osjecaj je kao kad postis za ramazan.
Okej sori nisam pročitao da je ispit.Cartman je napisao/la:Kazem ti da je ispit. Boga ti kad sam toliko vremena i para potrosio za taj semestar u Americi, necu propustit ispit i dobit F radi utakmice koju mogu pogledat malo kasnije uz malo strpljenja?Pirke je napisao/la:Okej pa šta? Ako ti nije ispit, šta ćeš ići na čas bolan ne bio? Evo moj komšija isto ima predavanje u to vrijeme i gledat će tekmu na laptopu u razredu hehehe.Cartman je napisao/la:Uh yebem ti Ameriku. Na faksu za vrijeme utakmice, pa mi valja do 7 sati po Americkom vremenu probat izdrzat da ne saznam rezultat i onda pogledat tekmu na Face -6. Pitanje je hocu li izdrzat.
Ja uzeo pola slobodnog dana na poslu i pravac kod jarana. Čak mislim da skočim sa 18 sprata da ne gubim vrijeme bezze u liftu.
Ja ne znam kako vi sto zivite stalno u Americi mozete pratit fudbal uopste. Ili je rano vikendom (Engleska liga) ili je u sred dana kad imas obaveze. Radi toga nece nikad ni bit nogomet toliko popularan tamo, jer ako ti se gleda vrhunski nogomet u Americi moras se bas potrudit da bi to odgledao. U normalnom vremenu ti preostaje ovaj jadni MLS ili Americki sportovi. Osim toga je drzava super, ali to me yebe.
Tuti je napisao/la:Posle Danske, SCG, Portugala, Fracuske, Portugala dosla je i tuzna Litvanija 112 rep. Svijeta.
NEKA NAM JE BOG NA POMOCI TESKI SMO LUZERI KLJUCNI UTAKMICA.
Vala vakat je viseBlaszczykowski je napisao/la:Tunajt iz d najt! Vrijeme je i da Bog vrati ono što je uzeo kontra Francuske, Danske, Portugala... Sretno!
Dzeko sjajno cuva Valanciunasa, Pjanic nezaustavljiv, Kalnietis ne mocan ...Goalgetter je napisao/la:Mozda salju kosarkase na terenrevan je napisao/la:Ne kontam ovo nikako. Litvanci treniraju rukama umjesto da vježbaju pas igru? Čudan neki trening. Rukomet?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.