Celtic je napisao/la:Sta je ovo utakmica mi odgodjena ,kazu kisa pada![]()
![]()
![]()
![]()
jel Škotska ili nije

barem bod da izvucem dobro bi prošao

Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Celtic je napisao/la:Sta je ovo utakmica mi odgodjena ,kazu kisa pada![]()
![]()
![]()
![]()
Fala fala, na nasim utakmicama pada najvise golova. Na mojim je prosjek ja msm 4 hahahaSuljo20002 je napisao/la:Pregazi mene onaj Ramsey
Cestitam na pobijedi.Kaznio si smotanost mojih igraca koji po ko zna koji put ispustaju prednost.
Ma glupa igra skroz kod mene uvijek agresivno i odavno nisam creveni dobio, ali imam dosta zutih.Suljo20002 je napisao/la:Inace sudije stalno ostre k.urac. na mojim ekipama.Prosle sezone sam zaradio 26 crvenih.Ove sezone imam malo manje ali ipak je lose.Najgore je to sto u taktici uvjek stavim normal i onda opet crveni dobijem
Daj da vidimGracanicaAA je napisao/la:Ovako raja imam novi menadzer za igru..
Znaci imate 4 divizije po 10 klubova ili 20 zavisi sve do servera...(Mozemo prodavati igrace u te 2 ili 4 divizije bez problema, samo moras iamti kes i to je to...)
Igraci us pravi, ali ovjde se igra iz Sezone u sezonu dakle bolje je od ovog Šugaovg OSM-a.
Jer sam nedavno dobio novu verziju OSM i prosto mi se gadi kako izgleda nova verzija OSM-a i vama ce se isto tako gaditi i mnogi ce prestati da igraju.
Pa eto tko hoce da igra ovaj menadzer nek se javi u PM..
Pa ovaj menadzer sto ja igram eto 100% bolji od ovog jer pazi sad ovdje se ide iz sezone u sezonu, ali ovo traje malo duze igranje...Eld0rado je napisao/la:pa iskreno vec malo po malo dosadi ovaj manager![]()
ako ima neka solidna ili cak bolja alternativa što da ne probati
Bjezi sad si nasao, samo sto me krenulo vamoGracanicaAA je napisao/la:Pa ovaj menadzer sto ja igram eto 100% bolji od ovog jer pazi sad ovdje se ide iz sezone u sezonu, ali ovo traje malo duze igranje...Eld0rado je napisao/la:pa iskreno vec malo po malo dosadi ovaj manager![]()
Jer mozemo prodavati/kupovati igrace iz drugih divizija i tako...Dakle ovdje mozete dati pare za igraca i jos mozes dati nekog i tako + ovdje moze i da posudis igraca...
Ma nisam sad naso drug moj, a ja igram na ovom menadzeru od 2012 godine.Ramsey16 je napisao/la:Bjezi sad si nasao, samo sto me krenulo vamoGracanicaAA je napisao/la: Pa ovaj menadzer sto ja igram eto 100% bolji od ovog jer pazi sad ovdje se ide iz sezone u sezonu, ali ovo traje malo duze igranje...
Jer mozemo prodavati/kupovati igrace iz drugih divizija i tako...Dakle ovdje mozete dati pare za igraca i jos mozes dati nekog i tako + ovdje moze i da posudis igraca...![]()
![]()
![]()
GracanicaAA je napisao/la:Pa ovaj menadzer sto ja igram eto 100% bolji od ovog jer pazi sad ovdje se ide iz sezone u sezonu, ali ovo traje malo duze igranje...Eld0rado je napisao/la:pa iskreno vec malo po malo dosadi ovaj manager![]()
Jer mozemo prodavati/kupovati igrace iz drugih divizija i tako...Dakle ovdje mozete dati pare za igraca i jos mozes dati nekog i tako + ovdje moze i da posudis igraca...
Ma mozemo i ovaj i onaj nije frka. Ko hoce naravnoGracanicaAA je napisao/la:Ma nisam sad naso drug moj, a ja igram na ovom menadzeru od 2012 godine.Ramsey16 je napisao/la:Bjezi sad si nasao, samo sto me krenulo vamoGracanicaAA je napisao/la: Pa ovaj menadzer sto ja igram eto 100% bolji od ovog jer pazi sad ovdje se ide iz sezone u sezonu, ali ovo traje malo duze igranje...
Jer mozemo prodavati/kupovati igrace iz drugih divizija i tako...Dakle ovdje mozete dati pare za igraca i jos mozes dati nekog i tako + ovdje moze i da posudis igraca...![]()
![]()
![]()
Evo da kazem da se tamo mozes i dopisivati nesto kao FB...Ono koji su klubovi aktivni i eto dopisujes se tako iz kluba u klub ili ti ga sa menadzerom![]()
Ma ja sam do prijedlog ako hocetearelinho je napisao/la:Ja sam zadovoljan sa osm-om. Fino igramo i druzimo se sta ce nam vise od toga.![]()
Ramsey16 je napisao/la:Kako cu sutra Gorazde dernut
Zato i kazem, sve sam ja vidio nema ti spasa sutra. Mogla bi golijada da budeEmirGz je napisao/la:Ramsey16 je napisao/la:Kako cu sutra Gorazde dernut
Dosta crvenih ima, odbrana pušaaa
Ramsey16 je napisao/la:Zato i kazem, sve sam ja vidio nema ti spasa sutra. Mogla bi golijada da budeEmirGz je napisao/la:Ramsey16 je napisao/la:Kako cu sutra Gorazde dernut
Dosta crvenih ima, odbrana pušaaa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.