ZarPappy je napisao/la:A Slavija jednu od najstarijih.ren_hz je napisao/la:Borac bi mogao imati najmladju ekipu u ligi, kako prvih 11 tako i citav igracki kadar.
Decimale su onda u pitanju
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
ZarPappy je napisao/la:A Slavija jednu od najstarijih.ren_hz je napisao/la:Borac bi mogao imati najmladju ekipu u ligi, kako prvih 11 tako i citav igracki kadar.
Ma i ja onako od oka.ren_hz je napisao/la:ZarPappy je napisao/la:A Slavija jednu od najstarijih.ren_hz je napisao/la:Borac bi mogao imati najmladju ekipu u ligi, kako prvih 11 tako i citav igracki kadar.Prelazeci po TM nije mi nesto specijalno odudaralo od ostalih. Jedino Borac onako bas zapeo za oko.
Decimale su onda u pitanju
Nemamo rezervnih krila. Mali Simović ( on je vašren_hz je napisao/la:Ma ja, kompenzira se toMada ste mogli uzeti kojeg naseg mladjahnog na posudbu, cisto radi uroka
![]()
Vidim po krilima da ste tanki pravo.
Ma ovaj Haskovic je vise za klasicne sredine (centralni, zadnji) a i Rovcanin za nekog spica ili povucenog spica.Pappy je napisao/la:Nemamo rezervnih krila. Mali Simović ( on je vašren_hz je napisao/la:Ma ja, kompenzira se toMada ste mogli uzeti kojeg naseg mladjahnog na posudbu, cisto radi uroka
![]()
Vidim po krilima da ste tanki pravo.) nam je startno lijevo, i Hasković će mu biti rezerva. A umjesto Rovčanina na desnom imaćemo Đipa, i može pomoći Barić. Jbg Šivšić nas izjebo, Osmanagića nisu uspjeli privoljeti, sa Bučanom se bili dogovorili, i ovi naši nešto otezali, pa im se on nije javljao, i ode u Čelik. Beljić ima bolje ponude, i jbg. Vidjećemo do kraja prelaznog možda nešto uleti.
![]()
Nemoj vaših da dolaze ljeba ti. Kad se samo sjetim Peljta, ili sada na probi Muharemovića. Željo nam je uvijek slao bolje igrače, bolje su komšije vazda bili.Ah, da, nemoj da zaboravim i Čamparu, koji dva puta nije uspio probu proći.
Ma vidim ja da je vama draži Travnik nego Lukavica. Pa se onda i dalje čudite kada Hordama ne bude dozvoljen dolazak na utakmicu.ren_hz je napisao/la:Pripazili ste nas, nema sta![]()
Ma to su bili propali talenti koji su otisli iz naseg kluba.Ja sam vise govorio o posudbi gdje bi vam dosli igraci kojih se mi nismo odrekli.
A Muharemovic jest nezgrapan za beka, al odigrao je par fini tekmi za nas, a nije los bio ni u Visokom. Ne znam sto ga nikad niko nije probao na stoperu...
Morate predsjednika prvo promijeniti, onda stizu pojacanja sa KosevaPappy je napisao/la:Ma vidim ja da je vama draži Travnik nego Lukavica. Pa se onda i dalje čudite kada Hordama ne bude dozvoljen dolazak na utakmicu.ren_hz je napisao/la:Pripazili ste nas, nema sta![]()
Ma to su bili propali talenti koji su otisli iz naseg kluba.Ja sam vise govorio o posudbi gdje bi vam dosli igraci kojih se mi nismo odrekli.
A Muharemovic jest nezgrapan za beka, al odigrao je par fini tekmi za nas, a nije los bio ni u Visokom. Ne znam sto ga nikad niko nije probao na stoperu...![]()
vidio sam to sada. drug ubaci u roster Veleža Gorana Matića i Josipa Vidovića. Prvi je veznjak a ovaj drugi je krilo.Zukanovic je napisao/la:Nove Cijena na transfermarktu su Online.morate na igrace klick da vidite nove.
I mi bismo rado.ren_hz je napisao/la:Morate predsjednika prvo promijeniti, onda stizu pojacanja sa KosevaPappy je napisao/la:Ma vidim ja da je vama draži Travnik nego Lukavica. Pa se onda i dalje čudite kada Hordama ne bude dozvoljen dolazak na utakmicu.ren_hz je napisao/la:Pripazili ste nas, nema sta![]()
A Muharemovic jest nezgrapan za beka, al odigrao je par fini tekmi za nas, a nije los bio ni u Visokom. Ne znam sto ga nikad niko nije probao na stoperu...![]()
Pappy je napisao/la: I mi bismo rado.
Nema teorije uzeti te pare za bilo kojeg od njih. Takva nam liga, hbg...MortemHz je napisao/la:Najskuplji igraci BH lige![]()
kuknjavagodrina je napisao/la:Ma trecina se ne moze dobit realno. Dali bi trojicu tih zvjezdica za zeljine bekove samo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.