Nisam znao da se družiš sa njima , pa znaš ko je kakav čovjek, svaka čast burazBosniaBoston je napisao/la: ↑23 sep 2020, 18:59Novak jeste teniski LBJ samo sa jednom razlikom. Dobar je i fin covjek za razliku of egomanijaka

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Nisam znao da se družiš sa njima , pa znaš ko je kakav čovjek, svaka čast burazBosniaBoston je napisao/la: ↑23 sep 2020, 18:59Novak jeste teniski LBJ samo sa jednom razlikom. Dobar je i fin covjek za razliku of egomanijaka
Pratim im svaki korak 10+ godina, haman ko da ih poznajembombaysaphire je napisao/la: ↑23 sep 2020, 19:03Nisam znao da se družiš sa njima , pa znaš ko je kakav čovjek, svaka čast burazBosniaBoston je napisao/la: ↑23 sep 2020, 18:59Novak jeste teniski LBJ samo sa jednom razlikom. Dobar je i fin covjek za razliku of egomanijaka![]()
Lažeš za pluseve , dao si meni plus kada sam ti jedini čestitao kada ti je sin prohodaolucky13 je napisao/la: ↑23 sep 2020, 19:45ne dajem + obicno (ni -) ali racunejte vas 2 gore ko da sam vam dao (sminka i boston). prvi i jedini put na ovom forumu, bar koliko pamtim. ja sam caskao malko sa noletom par puta. moja cura je ko klinka par puta trenirala pored njega a njena sestra je caskala sa noletom vise puta. cak su i igrali stoni tenis (ona se profi bavila time) i unistila ga je i to u stiklama. bilo je to 2007. godine. tada mi je donijela na poklon i majicu sa ogromnim potpisom sa njegovog prvog osvojenog velikog turnira (pise na maji players only) majamija. nema u slobodnoj prodaji. samo ko nastupi dobije. poslije smo ga cura i ja sreli 2011. i to one sedmice kada je postao br1. igrala sr DC mec u svedskoj, nedaleko od mjesta gdje zivim. i odemo da gledamo meceve. bogdan obradovic mi je trenirao curu i ona poprica sa njim i on nas uvede pozadi kod igraca. super ljubazan bio. tamo oni igraju kosarku u sali i cuvari ispred vrata i nismo dosli do njih. cura (zena) mi inace dobro zna bozoljca i s njim smo pricali i bio nam je obecao d ce nas uvesti na festu igraca kada pobjede. ne sjecam se tacno ali mislim da su izgubili dubl a on se onda vratio i nije bilo feste taj dan nego se igrao odlucujuci mec dan poslije i nismo ga nasli. elem sacekamo igrace i oni kada su zavrsili samo izadjose,, prodjose pored nas bez veze, bez da zastanu ni da nas pogledaju. sem zikija (i on je malo trenirao u isatim terminima sa curom mojom i sjetio se je) i noleta. koji su i caskali sa nama (i drugim jer je pored izlaznih vrata bila grupa koja je odmah navalila cim su poceli izlaziti). i svi mi se potpisu na dres, troicki je bio naj bez veze, tipsa se potpiao bez rijeci jos sam ih ono trazio. a nole i ziki preljubazni, procaskali i potpiali se bez problema. jos su mi se potpisali i bogdan i onaj noletov stariji od 2 njegova brata. elem, poslije se setam sa curom tim mjestom a ono nole stoji ispred plakata gdje je atp lista (on br 1 prve sedmice) i cuvar ga slika. i mi caskamo s njim a ono prolazi neki klinac (znala se moja cura dobro s njim trenirali u istom klubu) koji je bio linijski sudija na mecevima i nosi sistem kameru. i mi fa zamolimo i on opali koju sliku sa noletom ispred tog plakata. poslije malo procaskasmo i ja ga pitam kako je mogao izgubiti od zenske i to u stiklama, on kaze cuti jos uvjek imam traume.
lik je prenormalan i cisto je predobar i na zemlji. toliko!
sin mi je sjedio (2g, nemiran) u krilu i svasta nesto pa je malo pisano s brda s dola ali nadam se da se razumije.
Ma dobro on je fav br 1 tamo to stoji,ali jednostavno se moze desiti neki Soderling iako je Rafa i tad bio na najvisem nivou,tako da nemojmo umanjivati pobjede nekih igraca nad Rafom,Novakom ili Rogerom sa tim da je taj u tom trenutku bio ispod nivoa.
Na šljaci moze uzeti rafu, mogao je i Federer. Ali ne na RGronaldo99 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 10:43Ma dobro on je fav br 1 tamo to stoji,ali jednostavno se moze desiti neki Soderling iako je Rafa i tad bio na najvisem nivou,tako da nemojmo umanjivati pobjede nekih igraca nad Rafom,Novakom ili Rogerom sa tim da je taj u tom trenutku bio ispod nivoa.
Thiem moze dobiti i Rafu i Novaka na sljaci,a.da su obadva u top stanju,jednostavno moze
Srećom pa se igra na 3 dobijena seta, da je na 2 još bi gore bilo.bodi123 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 11:27Krov je možda i najveći gubitak za Rafu. PC je sad poluzatvorenog tipa i to su skroz novi uslovi u odnosu na ranije. Manje sunca, manje vjetra. Vremenska prognoza kaže da nas čeka mnogo kišnih dana s niskim temperaturama, znači mokra i klizava šljaka.
Ama baš ništa mu ne ide na ruku, najgori mogući uslovi u svim aspektima, ali opet, to je Rafaelo. Nadam se da će ga bar organizatori ispoštovati i davati mu dnevne termine, a oni koji žele kopati pod reflektorima i krovom samo naprijed.![]()
Sve u svemu, usudio bih se reći da je skoro pa nemoguće da ćemo dobiti šampiona van ove trojice, ostali su miljama ispod. Danas je žrijeb čini mi se, pa ćemo vidjeti koga će Dominik zapasti.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.