Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

juznjak>
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la juznjak> » 05 okt 2011, 22:46

formance je napisao/la:Dok je Del Bosque vodio Real, sa uživanjem sam pratio njihove utakmice !
Sa njim na čelu Real je osvojio 2 lige prvaka (2000,2002) i Primeru (2001,2003)
Nakon njegovog odlaska Real više nikad nije osvojio ligu prvaka ! Valjda i to nešto govori !
Real je pogriješio onda kada je otjerao njega i Makelelea, ovog drugog zato što nije bio dovoljno marketinški dobar, a ovog prvog vjerovatno zato što se nije slagao sa stalnim dovođenjem zvijezda koje nisu bile potrebne ! Beckham naprimjer. Šta je Florentino Perez tada htio postići sa tim, ne znam, ali znam da je Real godinama plaćao danak zbog odlaska Makelelea, koji je bio najvažniji igrač Reala i Del Bosquea koji je postigao najbolje rezultate sa Realom u modernoj historiji !

Kad se samo sjetim one ekipe !
Casillas, Hierro, Helguera, Salgado, Carlos, Makelele, McManaman, Figo, Zidan, Ronaldo, Raul . . .

Strašno !
Eh to je bio Mandrill kojeg sam postivao .

Sjecam se one tekme na OT,kada je Redondo prodao onu petu (zaboravih kome iz Mance) kasnije Raul samo sproveo lopticu u mrezicu.

Del Bosque je dobio otkaz jer je Perez zelio uspjeh i u LP,Capelo se nije puno zadrzao jer nije gajio nogomet kakvog vole Realovi navijaci ,znalo se desavati da Real na kraju tekme bude izvizdan i ako je utakmicu dobio sa 1-0.
Slazem se da je najveca greska bila otpustanje Brke.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 05 okt 2011, 22:56

juznjak> je napisao/la:Del Bosque je dobio otkaz jer je Perez zelio uspjeh i u LP,
formance je napisao/la:Sa njim na čelu Real je osvojio 2 lige prvaka (2000,2002) i Primeru (2001,2003)
Perez je htio marketinški dobar Real Madrid. Del Bosque je razmišljao drugačije (i bio je u pravu). Makelele nije bio dovoljno marketinški dobar, a bio je najvažniji njihov igrač. Njega su zatim prodali i na njegovo mjesto doveli Beckhama ! :lol:
Imao je Real i kasnije Figa, Zidana, Raula i ostale, ali nisu imali pouzdanog destruktivca u sredini koji bi pružao pomoć odbrani, kao ni trenera poslije brke sa kojim su zadnji put osvojili ligu prvaka i pitanje je kada će opet !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 05 okt 2011, 23:50

A svi smo zaboravili Toshaka koji je doveo Baljica u Real :mrgreen: , koji je ono levat bio, sa njim smo gubili kuci od Zaragoze i po 5-0, lik nas je bio srozao, bili smo skoro na zacelju tabele, a onda Toshaku noga i dodje Brko i mi na kraju zavrsismo peti i osvojili LP, razbili Valensiju u finalu 3:0, zabili Raul, Morientes i McManaman i do godine opet u LP kao branioci titule :mrgreen: ...ehh kad se sjetim...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 okt 2011, 00:45

Raul_64 je napisao/la:Nije bilo potrebe da se razdvaja tandem Raul-Morientes,Portiljo s klupe :|
Ma normalno da nije bilo potrebe ,ali ko te pita ,u to vrijeme sigurno najači tandem
Raul_64 je napisao/la:Ali Ronaldo je bio namanji problem..
2003 pored La lige je bio neuspjeh jer je Real ispao u polufinalu od Juventusa(strasnog Juventusa) i to jer Zidan nije sutao penal.
E onda je greska sa odlaskom Vicentea,bez Clauda bi se cak i moglo.
Ma Ronaldo je bio bespotreban onom Realu ,kako je igrao Morientes sljedeće sezone je u Monaku bio i prvi strijelac LP.Strašni Juve ,Figo puca penal ono njegovo zastajkivanje bezveze :roll: ,Zizu zabio ali se nije moglo više ,nikad nam taj Juve nije ležao ,Nedved plače na kraju dobio karton ne igra finale .
Visente je najveća greška sigurno ,za Clauda je zamjena bio Cambiaso koji je to u budućnosti mogao biti ,ali i njega otjeraše.Mnogo igrača je otišlo olahko pa Solari (koja igračian je on bio ,čovjek nam je titule donosio)
Raul_64 je napisao/la:Ali Kiroz je 2003/4 imao dream tim i gurao dobro da bi sve na kraju sjebao.
U prvenstvu se izgubi zadnjih 7 utakmica jbt
U finalu kupa se izgubi od Zaragose 3:2
A u LP u 1/4,nakon pobjede u prvom mecu od 4:2 i vodstva od 1:0 nakon poluvremena u Monacu uspjeli i to sjebati.
Presudi ko drugi nego Moro.
Pa koja je budala mogla angažovati onog Quiroza nije mi jasno nikako
Ni ta Zaragoza nam nikad nije ležala :P
Pa tad je Real morao osvojiti svi favoriti poispadali ,ostao bi Real i Chelsea ,Porto i Deportivo .
Ali je presudio neko ,zar nije Giuly onim pogodkom petom :roll:
Raul_64 je napisao/la:A onda 2 godine mracnog doba sa x trenera i y presjednika do dolaska Capela.
Mnogo gresaka u koracima koje su sjebali najpotentniji tim ikad.
Ni onaj Luxemburgo ništa nije učinio ,a najvaljivao se kao preporoditelj Reala :( Bio je i Camacho ,ali se nije dugo zadržao ,šta je ono bio problem :?:
Capelo došao ,jel ono u zadnjem kolu mi sa Malorcom ,Barca sa Gimnasticom igramo za titulu .
Mi gubimo oni vode ,i onda Reyes donosi titulu Realu ;)

Ma glavna greška u koracima je što se olahko mjenjaju treneri i nikad tu nema rezultata ,dođe Heynkes osvoji LP i ode ,dođe Hidink Kontinentalni kup i ode ,Del Bosce 2 Lp i ode ,Capelo dvije sezone ,dvije titule ,zašto
A kolko se igrača odreklo ,da im nije ni data šansa :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 okt 2011, 00:50

Pa u Realu je uvijek tako bilo.Rijetki su kao Mourinho uspijevali da se i nakon loše sezone održe na klupi Reala.Zapravo ja ne pamtim nijednog :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 okt 2011, 00:57

LBJ MVP je napisao/la:Pa u Realu je uvijek tako bilo.Rijetki su kao Mourinho uspijevali da se i nakon loše sezone održe na klupi Reala.Zapravo ja ne pamtim nijednog :D
U novijoj historiji ih nema puno ,Benhaker bio tri godine (donjeo tri titule ) ,Del Boske 4 godine ,i sad Mourinho ,ovo ostalo sve sezonu ,neki i samo polusezonu :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 okt 2011, 01:03

legenda reala je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Pa u Realu je uvijek tako bilo.Rijetki su kao Mourinho uspijevali da se i nakon loše sezone održe na klupi Reala.Zapravo ja ne pamtim nijednog :D
U novijoj historiji ih nema puno ,Benhaker bio tri godine (donjeo tri titule ) ,Del Boske 4 godine ,i sad Mourinho ,ovo ostalo sve sezonu ,neki i samo polusezonu :roll:
Bio je i Schuster sezonu i po još Mourinho mora njega stići :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 06 okt 2011, 01:07

Bio je Capello sve ukupno dvije sezone :lol:
YNWA!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 06 okt 2011, 20:27

Pa da li je moguce da se Sahin oporavio, jbt i zaboravio sam na njega koliko dugo je bio povrijedjen :)

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 06 okt 2011, 20:35

scudetto je napisao/la:Pa da li je moguce da se Sahin oporavio, jbt i zaboravio sam na njega koliko dugo je bio povrijedjen :)
Eto abd trebo bi zaigrat protiv malage za 2 sedmice :D :D :D
Sretno zmajevi!!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 07 okt 2011, 10:27

" onclick="window.open(this.href);return false;
evo jedan ,ako može neko od kolega da ga uploada ,vrijedi
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 07 okt 2011, 10:36

madridist je napisao/la:

gdje da ga uploada?

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 07 okt 2011, 11:20

tyler durden je napisao/la:
madridist je napisao/la:

gdje da ga uploada?
ovdje na forum direktno da ne bude samo link,nisam još svladao tu vještinu,pozdrav
Don Alfredo Di Stefano

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 07 okt 2011, 11:32

[youtube][/youtube]

Oznacis i odes na 'youtube' na vrhu
Don't hate what you don't understand.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 07 okt 2011, 12:14

xaviesta je napisao/la:[youtube][/youtube]

Oznacis i odes na 'youtube' na vrhu
ok,hvala na pomoći,
Don Alfredo Di Stefano

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 07 okt 2011, 13:03

[youtube][/youtube]
Don Alfredo Di Stefano

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 08 okt 2011, 12:22

Higuain drugu utakmicu za redom het-trick.
Sta je reci Dilan Doze :)

Izgleda da je povreda konacno iza njega.

" onclick="window.open(this.href);return false;
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Mesut Ozil 10
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 10 » 08 okt 2011, 12:33

Sretan rođendan @Blancu :mrgreen:

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 08 okt 2011, 12:37

Zna li iko sta je sa Alonsom, sad sam gledao onaj start Hubschmana na njega,nije izgledalo nimalo lijepo? Je li nesto ozbiljno ili...?
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 08 okt 2011, 13:43

raul-zakon je napisao/la:Zna li iko sta je sa Alonsom, sad sam gledao onaj start Hubschmana na njega,nije izgledalo nimalo lijepo? Je li nesto ozbiljno ili...?
koliko sam razumio zaradio je samo modricu od nagnječenja,dobro je prošao
Don Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.