Sumnjam da imaš šanse, ona voli mlađe.Ferdo je napisao/la:Ti imas 21 godinu Aerials a ja 35. Pa razmisli.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sumnjam da imaš šanse, ona voli mlađe.Ferdo je napisao/la:Ti imas 21 godinu Aerials a ja 35. Pa razmisli.
Joj kakvog sam skoro upoznala, majko draga meda od insana.harden je napisao/la:Sumnjam da imaš šanse, ona voli mlađe.Ferdo je napisao/la:Ti imas 21 godinu Aerials a ja 35. Pa razmisli.
Štae bilo s onim što si mu Abela slala?Aerials je napisao/la: Joj kakvog sam skoro upoznala, majko draga meda od insana.![]()
Ništa, ne mogu nazor, džaba i što mi je po priči odgovarao. Nisam ga nešto mogla gledat' kao bilo šta više od jarana.harden je napisao/la: Štae bilo s onim što si mu Abela slala?
Eto, i onda se žali što je sama i neće je niko a odbija svakog.Aerials je napisao/la: Ništa, ne mogu nazor, džaba i što mi je po priči odgovarao. Nisam ga nešto mogla gledat' kao bilo šta više od jarana.![]()
Šta ću ja, ne mogu sa svakim.harden je napisao/la: Eto, i onda se žali što je sama i neće je niko a odbija svakog.
Samo čekam da napišeš negdje da izgled nije bitan pa da te citiram.
Imas li ti djevojku? Il si ko Harden.harden je napisao/la: Eto, i onda se žali što je sama i neće je niko a odbija svakog.
Vidjet ćemo.Aerials je napisao/la: Nećeš to dočekati.
Rečeno mi je da sam previše neozbiljan da bih imao djevojku. Biće da sam Harden ipak.Kawhi je napisao/la:Imas li ti djevojku? Il si ko Harden.harden je napisao/la: Eto, i onda se žali što je sama i neće je niko a odbija svakog.
Ko ti je to rekao?harden je napisao/la: Rečeno mi je da sam previše neozbiljan da bih imao djevojku. Biće da sam Harden ipak.
I only love it when you touch me, not feel me
Pa djevojke. Više njih. Haman pa se slažem s njimaKawhi je napisao/la: Ko ti je to rekao?
Zaboravila sam dodati da se uopšte ne žalim što sam sama. Meni fino.harden je napisao/la: Vidjet ćemo.![]()
Steta.harden je napisao/la:Pa djevojke. Više njih. Haman pa se slažem s njimaKawhi je napisao/la: Ko ti je to rekao?
Sto?Penaltiky je napisao/la:Joj popio sam litar kole. Fuj.
Što?Kawhi je napisao/la: Steta.
Imam nekog za tebe.harden je napisao/la:Što?Kawhi je napisao/la: Steta.
Pa zato sto je smeceMokroguz je napisao/la:Sto?Penaltiky je napisao/la:Joj popio sam litar kole. Fuj.
Kad sam bio u sredjnoj skoli, jedan dzak svaki dan ponese limenku kole, pa onda flase, pa na kraju one 1.5 L.
Zadnju godinu zavrsio u hitnoj, bubrezi mu nisu radili kako trebaju.
Kažem ti da nemam djevojku, proslijedi informacije slobodnoKawhi je napisao/la: Imam nekog za tebe.
Imao sam. Samo ozbiljno moze.harden je napisao/la:Kažem ti da nemam djevojku, proslijedi informacije slobodnoKawhi je napisao/la: Imam nekog za tebe.
Nisi ni čuo moju stranu priče što se tiče toga.Kawhi je napisao/la: Samo ozbiljno moze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.