Bundesliga
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Trebao bi moderator foruma malo obaviti svoj posao pa blokirati neke koji trolaju već duži period
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ima li ovdje moderatora uopšte?
- kraljttbvb
- Kontakt:
Franfurt 17 udaraca na gol
Samo 3 gola dali

Samo 3 gola dali

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
U Klasikeru više taktičkog nadmudrivanja, znalo je biti i boljih klasikera, ali solidan fudbal. Bilo je interesantno posmatrati to taktičko nadmudrivanje, a bila je i intenzivna utakmica.
Ostale utakmice sinoć jako uzbudljive. Vukovi razbiše Leverkusen i upravo je to taj Leverkusen, sve dobro ide, sve top i odjednom desi se takav pad i dobiju šamarčinu. Iz godine u godinu sve isto. Wolfsburg možda i najviše zaslužuje to 6. mjesto i u EL dok je trajala bili su solidni i tamo su stigli do šesnaestine i na pragu su osmine finala. Određenog kvaliteta imaju, a znaju kompaktno odigrati. Mogu oni još napredovati.
Werder Bremen u prošlom kolu dobije Freiburga na strani, a kući već dugo ne znaju za pobjedu i sinoć jako mnogo propuštenih prilika. Bod protiv jakog protivnika, ali i protivnika kojeg su sinoć skoro imali na koljenima.
Ludnica u Frankfurtu, Eintracht fulao, dok Freiburg nije poveo 3:1, onda E. Frankfurt proradio i stigao do izjednačenja. Luda, interesantna utakmica. Bod Eintrachtu koliko-toliko znači, ali morat će i oni određeni broj bodova još skupiti ako ne žele dole na dno uletiti naglo.
Ostale utakmice sinoć jako uzbudljive. Vukovi razbiše Leverkusen i upravo je to taj Leverkusen, sve dobro ide, sve top i odjednom desi se takav pad i dobiju šamarčinu. Iz godine u godinu sve isto. Wolfsburg možda i najviše zaslužuje to 6. mjesto i u EL dok je trajala bili su solidni i tamo su stigli do šesnaestine i na pragu su osmine finala. Određenog kvaliteta imaju, a znaju kompaktno odigrati. Mogu oni još napredovati.
Werder Bremen u prošlom kolu dobije Freiburga na strani, a kući već dugo ne znaju za pobjedu i sinoć jako mnogo propuštenih prilika. Bod protiv jakog protivnika, ali i protivnika kojeg su sinoć skoro imali na koljenima.
Ludnica u Frankfurtu, Eintracht fulao, dok Freiburg nije poveo 3:1, onda E. Frankfurt proradio i stigao do izjednačenja. Luda, interesantna utakmica. Bod Eintrachtu koliko-toliko znači, ali morat će i oni određeni broj bodova još skupiti ako ne žele dole na dno uletiti naglo.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Koeljo, harden, effe....
Pucajte
Dogovorite se ko bi zaista želio i ko je spreman da prihvati odgovornost.
Već od danas može početi

Vom Jäger zum Gejagten
Harden i ja već mjesecima pretendujemo za moderatora na Bundesliga pdf-u, bez lažne skromnosti, obojica samo zainteresovani. Posjetimo forum minimalno jednom dnevno, aktivni smo i na drugim temama, većina forumaša nas zna, pismeni smo, spremni smo voditi glasanja na temi, bolje pratiti trollove i tako dalje. Ali, ako je u pitanju samo jedan moderator, onda bih ja to prepustio hardenu, jer ima više postova, aktivniji je, mlađi i malo više vremena ima. Ukoliko nijednog od nas dvojice "ne mirišu" ostali forumaši, onda bih predložio sljivo-a. Nemam više prijedloga. Časni sude.
-
- Kontakt:
Koji god bude, ionako ste obojica gejčine 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ajde ba trolu, nemaš dovoljno inteligencije da shvatiš šalu. A što se tiče brisanja postova, mi smo haveri. Prije će tebe banovati i obrisati ti postove.
Moj glas ide Koelju.
Effe bi se mogao pokvariti ako dobije moderatora

Jedan je petokolonaš, drugi gazija na braniku Bundeslige.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Koeljo takodjer ispred hardena a mogu i ja nije frka
Taman je vrijeme da vodimo kampanju za jednaka prava.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
betBundesliga je napisao/la: ↑27 maj 2020, 14:28Ajde ba trolu, nemaš dovoljno inteligencije da shvatiš šalu. A što se tiče brisanja postova, mi smo haveri. Prije će tebe banovati i obrisati ti postove.
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
-
- Kontakt:
Onda ćeš promovisati kakvog trannya a?

Ja za vas dvojicu iskreno nikad nisam čuo. Ali dobro, svakako rijetko ulazim na forum pa je možda i do toga.coelho41 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 14:17
Harden i ja već mjesecima pretendujemo za moderatora na Bundesliga pdf-u, bez lažne skromnosti, obojica samo zainteresovani. Posjetimo forum minimalno jednom dnevno, aktivni smo i na drugim temama, većina forumaša nas zna, pismeni smo, spremni smo voditi glasanja na temi, bolje pratiti trollove i tako dalje. Ali, ako je u pitanju samo jedan moderator, onda bih ja to prepustio hardenu, jer ima više postova, aktivniji je, mlađi i malo više vremena ima. Ukoliko nijednog od nas dvojice "ne mirišu" ostali forumaši, onda bih predložio sljivo-a. Nemam više prijedloga. Časni sude.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Padobranac nebitan si sa svojih 0,55% ukupnih postova foruma, kad ostaviš neki trag na ovom forumu javi seOsim13 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 14:46Ja za vas dvojicu iskreno nikad nisam čuo. Ali dobro, svakako rijetko ulazim na forum pa je možda i do toga.coelho41 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 14:17
-
- Kontakt:
+1
Smirite se momci da ne bih brisao postove.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.