Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Miralem Pjanić
Pjanić nikad agresivniji, odlično se drži u veznom redu, Messiju par puta presjekao lopte, al je i zasro kad je Messijeva lopta prošla do Inieste, uglavnom odličan!
Jako jako dobar kao i sama postavka Juventusa.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Pjanic je odigrao savrseno poluvrijeme. Nikad ni u najludjim snovima nisam vidio u njemu momka koji moze osim gradnje igre odigrati defanzivu na ovom nivou.
Bravo majstore!!!
Bravo majstore!!!
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Odlican u prvom poluvremenu
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ubio u prvom poluvremenu. 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Odličan Pjanić, trči, trudi se, strašna partija defanzivno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Pa logicno da ce se branim i trcat, sta mu drugo preostaje. Instinktivno bismo svi tako pri susretu sa medvjedom. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Kakav centarsut 
Asistencija Caspera
Inace svaki centarsut na utakmici mu je bio odlican.
Inace svaki centarsut na utakmici mu je bio odlican.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Bravo Pjankee
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Igrac za male utakmice kuknjava
Doktorska partija.
Doktorska partija.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- invincible1921
- Kontakt:
Iskreno korektna partija, ali nista posebno...Spaho mi probi mozak sa nekom igrom pjanica, a on igra prvom do sebe...Ponavljam ne kritikujem, ali nista spesl
=\_1921_/=
Fenomenalna partija. 
E to je najgore, znamo mi bolje od Allegrija koji ga 3 utakmice sprema za ovu utakmicu, uostalom ti si onaj euforični navijač koji hoće gol sa 30-40 metara, a u suštini Pjanićev zadatak u ovoj utakmici je bio sve suprotno od onoga što si ti želio i opet ti je asistiro i ti dođeš ovdje i pišeš ništa spešl, a ljudi dobili 3-0 Barcu, pa kad ti jedna karika ne valja u ovakvoj utakmici ne možeš gol da ne primiš od Barcelone, al ono ništa spešl, Spaho se.re...invincible1921 je napisao/la:Iskreno korektna partija, ali nista posebno...Spaho mi probi mozak sa nekom igrom pjanica, a on igra prvom do sebe...Ponavljam ne kritikujem, ali nista spesl
Drzati konce igre i distribucija lopte je upravo njegov zadatak u ovom timu. To sto ti nazivas "prvom do sebe" je jedna od najtezih stvari u fudbalu danas, posebno pod pritiskom. Procent tacnih pasova je zasigurno dosta visok, sto je Juventusu bilo neophodno od Pjanica u ovakvoj utakmici.invincible1921 je napisao/la:Iskreno korektna partija, ali nista posebno...Spaho mi probi mozak sa nekom igrom pjanica, a on igra prvom do sebe...Ponavljam ne kritikujem, ali nista spesl
Juventosov vezni red ni u jednom trenutku nije djelovao izgubljeno zahvaljujuci kompaktnosti i zrelosti ekipe ali i Pjanicu koji je tu igru odlicno dirigovao, smirivao i ubrzavao u ovisnosti od situacije na terenu.
Asistencija je samo kruna na vrhunsku partiju.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Svaka čast za odigrano, mada je Enrique pobijedio Barçu večeras svojom "taktikom".
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva, Sarun i 15 gostiju.