RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Evo ode po drugi put Nino u Češku ... nadam se da je ovaj put to konačno, te da će svojim radom uspjeti napraviti od sebe igrača za budućnost naše reprezentacije.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ako ostane, hoće li klub na njemu zaraditi?zizu1991 je napisao/la:Evo ode po drugi put Nino u Češku ... nadam se da je ovaj put to konačno, te da će svojim radom uspjeti napraviti od sebe igrača za budućnost naše reprezentacije.
Mislim da Velež nema nikakav ugovor sa njim. Znate i sami kakva je praksa naših klubova što se tiče
igrača iz omladinskih pogona. Nažalost, mislim da Velež od ovoga neće ništa zaraditi.
Volio bih da me neko hoće opovrgnuti.
igrača iz omladinskih pogona. Nažalost, mislim da Velež od ovoga neće ništa zaraditi.
AlemC85 je napisao/la:ako ostane, hoće li klub na njemu zaraditi?zizu1991 je napisao/la:Evo ode po drugi put Nino u Češku ... nadam se da je ovaj put to konačno, te da će svojim radom uspjeti napraviti od sebe igrača za budućnost naše reprezentacije.
Nece Velez marke dobiti,zna se ko ce od ovog profitirati Gakovic
Hoce bolje receno mora! Ima nesto sto se zove odsteta za treniranje u mladjim kategorijama.Ako i kad potpise profesionalni ugovor Vi cete morati dobiti te pare. Vec u nasoj ligi ako igrac predje u drugi klub i potpise ta je cifra pozamasna a jos veca je ako se ode u neku inozemnu ligu.Ne znam koliko je vremena proveo u velezu ali vjerujem da ce se hajrovati bar 100 000 KM , osim ako neko iz kluba ne potpise da se odrice toga a bilo je i takvih slucjeva u BiH.zizu1991 je napisao/la:Mislim da Velež nema nikakav ugovor sa njim. Znate i sami kakva je praksa naših klubova što se tiče
Uredno si opovrgnut.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Stvarno smijesno.
Umjesto da se radujemo sto je mladi Velezov igrac otisao u inostranstvo gdje moze mozda postati veliki igrac u buducnosti, kod nas se gleda da se pokrene bilo koja prica tipa "ko je ukro pare od toga" i ako nemamo nikakvih informacija za takvo nesto. A posto ih nemamo onda ih izvlacimo iz naftalina jer zaboga miloga nemoze slucajno bit da se kaze "sretno momcino i sve najbolje" nego se mora se srahnje pravit i izmisljat ko je sta ukro.
Boze sacuvaj.
Umjesto da se radujemo sto je mladi Velezov igrac otisao u inostranstvo gdje moze mozda postati veliki igrac u buducnosti, kod nas se gleda da se pokrene bilo koja prica tipa "ko je ukro pare od toga" i ako nemamo nikakvih informacija za takvo nesto. A posto ih nemamo onda ih izvlacimo iz naftalina jer zaboga miloga nemoze slucajno bit da se kaze "sretno momcino i sve najbolje" nego se mora se srahnje pravit i izmisljat ko je sta ukro.
Boze sacuvaj.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
I mene zanima ko je ukro?
I izbrisa nas moderator neki dan, sta cijenjeni forumasi misle i ko je njihov kandidat ispred foruma za predsjednika, direktora, trenera, pojacanja? Svi na skupstinu.
I izbrisa nas moderator neki dan, sta cijenjeni forumasi misle i ko je njihov kandidat ispred foruma za predsjednika, direktora, trenera, pojacanja? Svi na skupstinu.
Support Velez, It's logical! ★
Radovalo bi me kada bi se mladi igraci prvo dokazali u Velezu min.5 godina pa da ih Velez proda za dobre pare vani.Ovako se samo budala moze radovati sto ostajemo bez talentovanog igraca,a da nije dana zaigrao za seniorski tim i naravno Velez ce dobiti mrvice za to,ako i to?!
Mi se ne možemo oduprijeti navali menadžera i agencija jer sa tim igračima nemamo nikakve ugovore da ih možemo vezati s nečim.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Moze li se potpisati ugovor sa maloljetnim osobama?zizu1991 je napisao/la:Mi se ne možemo oduprijeti navali menadžera i agencija jer sa tim igračima nemamo nikakve ugovore da ih možemo vezati s nečim.
Osim nekog stipendijskog,citao sam kako Dinamo potpise ovaj stipendijski u kome navede da kada igrac napuni 18 godina mora potpisati i pravi ugovor.
I koliko vrijedi ovaj stipendijski?
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 01 jun 2013, 12:44, ukupno mijenjano 1 put.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- mirzabavarac
- Kontakt:
Rodjeni pozdrav iz Sarajva nisam u toku sad vidjoh Anel Hebibovic pregovara sa nama mozeli neko nesto vise reci o ovome hvala. 
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
ma pusti to, supljak...mirzabavarac je napisao/la:Rodjeni pozdrav iz Sarajva nisam u toku sad vidjoh Anel Hebibovic pregovara sa nama mozeli neko nesto vise reci o ovome hvala.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Evo nasao sam na nasoj sluzbenoj stranici da Hebibović ima ugovor do juna 2014.
Evo Vam link gdje to možete vidjeti:
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Odlicno, samo da ne bude ko s Bandovicem.RodjeniiBrato je napisao/la:Evo nasao sam na nasoj sluzbenoj stranici da Hebibović ima ugovor do juna 2014.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Pa ako bude kao sa Bandovicem,onda svi trebamo ustati protiv ove uprave i na...at im se mame za sva vremena..shearer je napisao/la:Odlicno, samo da ne bude ko s Bandovicem.RodjeniiBrato je napisao/la:Evo nasao sam na nasoj sluzbenoj stranici da Hebibović ima ugovor do juna 2014.
Uglavnom jos nista se ne zna,trebamo sacekati da vidimo sta ce se desiti.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Kad se samo sjetim starih vremena..nisi mogo stajat na dvije noge, bio sam jedan od sretnika koji su uspjeli ući na tribinu, ostali su se snalazili kako su znali, neko se peo na obližnje brdo, neko na krov utobusa..inače jedno od jačih gostovanja Red armya. Inače, usporedbe radi, sjećam se da je osim kolone privatnih automobila išlo i 19 autobusa što je danas nezamislivo.
[youtube][/youtube]
Dobar video
[youtube][/youtube]
Dobar video
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Moj mozak haj to reci ovim nekim kvazinavijacima koji bi evrope titule i kupove sa 52 gostujuca navijaca. Dogovorite se 25.06. i napravite jak Velez da dokazemo svim dusmanima sta je RA i da im svima zacepimo usta
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
@Mozak
Biće opet,vjeruj mi na riječ.
Mi po mentalitetu nismo navikli na sredinu(na letargiju) u kojoj već predugo obitavamo.Fali tek malo pozitivne vibracije,i budi siguran da će goriti.Osjećam da dolazi naše vrijeme.Dosta 20 godina,dosta.
Biće opet,vjeruj mi na riječ.
Mi po mentalitetu nismo navikli na sredinu(na letargiju) u kojoj već predugo obitavamo.Fali tek malo pozitivne vibracije,i budi siguran da će goriti.Osjećam da dolazi naše vrijeme.Dosta 20 godina,dosta.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vidjet ćemo kako će skupština poći,predsjednik kluba bi trebao biti onaj ko može dovesti najviše sponzora tj.najviše donijeti novca na račun kluba!Trenera treba zadržati i omogućiti mu da ima normalne uslove za rad,jer neće biti teško dovesti dobrog igrača ako se nastavi ovako raditi.Klub je na pozitivnom glasu jer redovno se isplaćuju sve ugovorene obaveze kako prema igračima,tako i prema državi,i onda nije problem naći pojačanje jer je igrač siguran da će dobiti ono što mu stoji u ugovoru,a ne da se povlači po sudu za svoje pare.Sve ovo izgleda ide naprijed al' vidjet ćemo nakon skupštine,valjda će i navijače nešto pitati.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
valjda bi trebalo prije skupštine kluba napraviti prvo ozbiljne pripreme, tj. pripremiti radni materijal, u kojima će biti dat dnevni red o čemu se misli raspravljati, poslati svima koji su zainteresovani pozive (mislim na RA, potencijalnim sponorima ili ljudima koji žele ući u UO), ali je dobar datum za skupštinu kluba, iz razloga, što će biti dosta dijaspore u mostaru, koji bi također mogli prisustvovati skupštini, i da ponude neka rješenja, ali da daju svoje prijedloge za daljnje jačanje kluba, ali možda najvažnije je da se putem skupštine lobira kod dijaspore, koja bi pomogla da se možda traže neka potencijalna rješenja van države, ali otom potom, tek je nedavno završena sezona... 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.