FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Intervju sa potpredsjednikom Skupštine, Erminom Peštom
http://fkzeljeznicar.ba/intervju-sa-pot ... tom/17732/
http://fkzeljeznicar.ba/intervju-sa-pot ... tom/17732/
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Vedrane sine nas.stanisam.iz medju stative nesmije ti onaj ni sta.rec ucjenjuje mo ga bmvom pozdrav Spala
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
HAHAHAHA jesi ti lud majke mi. DOnosiš ovdje malo šege, a ne sve neka prepucavanja. I @minjore isto tako.Ajzea je napisao/la:Vedrane sine nas.stanisam.iz medju stative nesmije ti onaj ni sta.rec ucjenjuje mo ga bmvom pozdrav Spala
Slušam sinoć Acu na TVSA kod onog indijanca novinara. Pravi kapiten. Svaka mu čast. Onakvih igrača nam treba više, pametnih, elokventnih, sa zdravnom glavom prije svega. Takvi ne mogu biti ni loši igrači
a prošle godine u ova doba je bilo opšte mišljenje da ni on nije za želje. i jesu stvarno kritično djelovali i on i bogdanović.
-
teteac8684
- Kontakt:
Kapiten 1/1zaboljisportuBiH je napisao/la:HAHAHAHA jesi ti lud majke mi. DOnosiš ovdje malo šege, a ne sve neka prepucavanja. I @minjore isto tako.Ajzea je napisao/la:Vedrane sine nas.stanisam.iz medju stative nesmije ti onaj ni sta.rec ucjenjuje mo ga bmvom pozdrav Spala
Slušam sinoć Acu na TVSA kod onog indijanca novinara. Pravi kapiten. Svaka mu čast. Onakvih igrača nam treba više, pametnih, elokventnih, sa zdravnom glavom prije svega. Takvi ne mogu biti ni loši igrači
Ima li snimak gdje ? Koja emisija ?zaboljisportuBiH je napisao/la:HAHAHAHA jesi ti lud majke mi. DOnosiš ovdje malo šege, a ne sve neka prepucavanja. I @minjore isto tako.Ajzea je napisao/la:Vedrane sine nas.stanisam.iz medju stative nesmije ti onaj ni sta.rec ucjenjuje mo ga bmvom pozdrav Spala
Vladalo je misljenje da su njih dvojica, najgori stoperski par u Zelji u zadnjih 10-15 godina.. Ostalo znateChWilla je napisao/la:a prošle godine u ova doba je bilo opšte mišljenje da ni on nije za želje. i jesu stvarno kritično djelovali i on i bogdanović.
Aleksandar je pravi kapiten i jedva cekam da kapitensku traku vidim na njegovoj ruci..
zaboljisportuBiH
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
ali nije bezveze vladalo već su stvarno imali sijaset početničkih ispada.
Kad da ocekujemo vijestiFanzi je napisao/la:Ide uskoro par jako lijepih vijesti iz kluba.
Stay tuned.
Prepuštam upravi da ih saopšti.
@ChWilla kako je Mulalic u sš gore navedena dvojica su pokazali koliko mogu
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Borac i Slavija u dogovoru nam godinama šalju igrače koji su bili zvijeri, a kod nas flopovi totalni kako bi nas uništili:
Šešlija, Stančeski, Đelmić, Joco, Kokot itd...
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Ma ona ponedjeljkom u osam što bude. Sportksi magazin ili nešto tako se zove. Bude repriza utorkom oko podne.Gator je napisao/la:Ima li snimak gdje ? Koja emisija ?zaboljisportuBiH je napisao/la:HAHAHAHA jesi ti lud majke mi. DOnosiš ovdje malo šege, a ne sve neka prepucavanja. I @minjore isto tako.Ajzea je napisao/la:Vedrane sine nas.stanisam.iz medju stative nesmije ti onaj ni sta.rec ucjenjuje mo ga bmvom pozdrav Spala
@cwilla to je ono što ja govorim da nekad kvalitet nije mjerodavan ako igrač nije dobro uklopljen u ekipu. Evo sad mi Enisa svi šaljemo out a frajer nije tri puta igrao na svojoj prirodnoj poziciji i što je najgore uvijek je odigrao kako treba. Sad što ga je Edis gurao na desnog (gdje je bio solidan) i lijevog (užasan) to je drugi par rukava. GLedao sam ga i na nekim trening tekmam u sredini i nije bio nimalo loš, čak naprotiv. MOžda nije za evropskog Želje, ali da je tu naklupi, ako budu neki kartonirani ili slično i više nego dobar igrač.
Seslija je dosao iz Leotara a nakon nas je otisao u Slaviju doduse kod nas se gadno povrjedio.pinki je napisao/la:Borac i Slavija u dogovoru nam godinama šalju igrače koji su bili zvijeri, a kod nas flopovi totalni kako bi nas uništili:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
kad god smo čuvali rezultat, a on ušao na zadnjeg veznog što i jeste sačuvali smo ga. on u toj ulozi uopšte nije loš. a zabio je i za pobjedu u vitezu.
A bio sam ubjeđen da je obratno, nebitno, treba ih sve rastjerati i našu djecu gurnuti, od njih vidjeli smo nema nikakve koristi...pile87 je napisao/la:Seslija je dosao iz Leotara a nakon nas je otisao u Slaviju doduse kod nas se gadno povrjedio.pinki je napisao/la:Borac i Slavija u dogovoru nam godinama šalju igrače koji su bili zvijeri, a kod nas flopovi totalni kako bi nas uništili:
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Pa to ti govorim i još nije neki seronja i mina u svlačionici nego strpljivo čeka svoju šansu i uvijek daje sto posto.ChWilla je napisao/la:kad god smo čuvali rezultat, a on ušao na zadnjeg veznog što i jeste sačuvali smo ga. on u toj ulozi uopšte nije loš. a zabio je i za pobjedu u vitezu.

Joco na zasluženom odmoru, stidi se upravo !
-
teteac8684
- Kontakt:
I ovo bi oful"oAjzea je napisao/la:
Joco na zasluženom odmoru, stidi se upravo !
- jaludovolimte
- Kontakt:
Da si ga zabio ranije malo
ne bi mi srce za tugu znalo
da si uvalio golcinu neku
ne bi mi suze tekle niz rijeku..
otišo si, baklave probo nisi..
ne bi mi srce za tugu znalo
da si uvalio golcinu neku
ne bi mi suze tekle niz rijeku..
otišo si, baklave probo nisi..
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
I ovdje protiv Viteza,za prvi gol ima velike zasluge. Oduzeo loptu,povukao,napavio visak,gurnuo Memiji....ChWilla je napisao/la:kad god smo čuvali rezultat, a on ušao na zadnjeg veznog što i jeste sačuvali smo ga. on u toj ulozi uopšte nije loš. a zabio je i za pobjedu u vitezu.
A ne sjećam se da je to neko pomenuo.
- jaludovolimte
- Kontakt:
Ma Enis sasvim solidan igrač za klupe, kad god uleti odigra odlično. Isto smo srali i za Hodžurdu, a momak sasvim solidan. Više volim kad ovako neki igrač tipa Enisa, Emira odradi utakmicu ekstra, a ja od njega ne očekujem nešto veliko nego kada neki igrač od kojeg očekujem da nosi igru, igra kao prosječni igrač kantonalne lige.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.