FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Sad i kad dovedu nekog igraca necemo im vjerovati dok slike postave
Thomas Müller - Fußballgott
Zašto nama ovo da se desi, zašto?
Uprava napolje, gubimo, nemamo igru, potresa nas kriza, a boli njih, oni peru pare i nas zaj.ebavaju.
--------------------------------------------------------------------
Hahahaha
Svaka čast Nerla majstore, stvarno mi popravio dan, eto tako vam i treba kad ne vjerujete u ovaj tim, u naše igrače, a iskoristili su priliku da vam ga baš zabibere.
Ovako vam Nerla uzvraća na vaše zahtjeve o pojačanjima
------
Ah što volim ovih mahnitluka, nemate pojma.
A evo Nerlingera nakon vaših reakcija

Uprava napolje, gubimo, nemamo igru, potresa nas kriza, a boli njih, oni peru pare i nas zaj.ebavaju.
--------------------------------------------------------------------
Hahahaha
Svaka čast Nerla majstore, stvarno mi popravio dan, eto tako vam i treba kad ne vjerujete u ovaj tim, u naše igrače, a iskoristili su priliku da vam ga baš zabibere.

Ovako vam Nerla uzvraća na vaše zahtjeve o pojačanjima
------ Ah što volim ovih mahnitluka, nemate pojma.
A evo Nerlingera nakon vaših reakcija

- Omerbavarac
- Kontakt:
Kad se jednom opeces piris i na hladno.effe_sa je napisao/la: I ja sam se sjetio upravo tih prvoaprilski šala, one su znale ovako biti objavljene bilo putem teletexta, obično na SAT1 ili putem nekog websitea i onda ih na kraju dana demantuju.![]()
A vidiš što ti je iskustvo Omcho, zato ja i ti ne padamo na ovakve trikove
Nikad se ne zna, mozda je ovaj trik poruka navijacima da ce stici neka prinova samo se ispituje strpljenje.
Recimo Montolivo i ponuda od 7 miliona.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Uf Montolivo bi legao....Taj transfer bi svakako podržao...Omerbavarac je napisao/la:
Recimo Montolivo i ponuda od 7 miliona.
Ma bit će pojačanja al na ljeto, da će ih sad biti šansa je 1 %.
Kud samo putem ovog trika ne naložiše ljude da će biti prodaja jednog odbrambenog pa da se ovi Štrudlini kritičari ponadaju da želi njega uprava prodat. Otišao bi sutra za Munchen , u Sabener strasse i čekao bi Ulija da mu čestitam
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Klare je napisao/la:Hahahaha
Svaka čast Nerla majstore, stvarno mi popravio dan, eto tako vam i treba kad ne vjerujete u ovaj tim, u naše igrače
Dobar smajo, dobar komentar. Tocka.
Vom Jäger zum Gejagten
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Nije vrijeme za neslane šale pogotovo u vremenu kad bi mogli izgubiti čelnu poziciju.Debakl od Gladbach su mozda zaboravili NErlinger i drustvo, ali ne i navijači.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Kao prvo, nisam bas u toku, sto je reci da ne pratim zadnja desavanja. Kao stari (i pocasniFRANK RIBERY je napisao/la:Nije vrijeme za neslane šale pogotovo u vremenu kad bi mogli izgubiti čelnu poziciju.Debakl od Gladbach su mozda zaboravili NErlinger i drustvo, ali ne i navijači.
Vom Jäger zum Gejagten
- bavaraccccc
- Kontakt:
Ma nije ali eto ja govorim s obzirom da proteklih sezona to rivalstvo nije bas bilo izrazeno a i baya kada igra u bligi protiv svakoga je favorit,ali gladbach odlican,ako baya ne osvoji,vakat je vise da oni koancno zasjednu na tronuPale_Companion je napisao/la:bavaraccccc je napisao/la: Baya gubi od gladbacha na sramotu svih navijaca , /// gube od fakin gladbacha 2 razlike
mislim da nije baš tolika sramota izgubiti od Gladbacha, barem ne ove sezone, pa nismo vas slučajno dobili dva puta ove sezone, a i tabela mnogo toga govori ....
Razumijem ovaj potez ljudi iz Bayern (ova danas sa novim pojačanjem) ali je došao u pogrešno vrijeme i zato je ovoliko paljbe odaslano od strane navijača
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Znao sam i ja da ih neće biti, ali nije znalo milion ljudi koji mozda ne prate detaljno Bayern kao mi.Ja bi se nakon sramotnog poraza povukao u pećinu i pripremao u miru sljedeću tekmu, a ne na ovakav način privlačiti gnjev miliona navijača.BAyernu su potrebna pojačanja, ali je uprava odlučila drugačije i ja to postujem.No ova reklama nam nije trebala pred duel sa mnogo jačim Wolfsburgom u odnosu na prvi dio takmičenja.geronimo je napisao/la:Kao prvo, nisam bas u toku, sto je reci da ne pratim zadnja desavanja. Kao stari (i pocasniFRANK RIBERY je napisao/la:Nije vrijeme za neslane šale pogotovo u vremenu kad bi mogli izgubiti čelnu poziciju.Debakl od Gladbach su mozda zaboravili NErlinger i drustvo, ali ne i navijači.) navijac ovog kluba, znao sam jos od septembra da nece biti pojacanja. Ti nesto drugo mislio??
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
trik super, svi za'ebani, sad Wolfsburg. http://****.ba/v2/tekst.php?ID=31633 
FC Bayern München <3
Željo 1921 <3
Mia San Mia ! (:
Željo 1921 <3
Mia San Mia ! (:
Postoje informacije da bi nam sutra središnji red mogli činiti Kroos-Schweini.
Da li to Hejko u nedoumici koga posjesti na klupu Robbena, Kroosa ili Mullera, udara gdje je i najslabije, udara po tihom i uvijek zahvalnom čovjeku iz Ruske škole.
Sutrašnju odbranu nismo gledali još od prvog kola
, al' ko zna morti nas Breno iznenadi.
Nešto sam dosta optimističan, utakmicu neću moći gledati, a nešto mi govori da će se sutra desiti potop Vukova kakav odavno nisu vidjeli.
Ovaj njihov tim na čelu sa pomahnitalim Magom, da vam odmah iskreno kažem, je sve samo ne ozbiljan, kvalitetan i uigran. A budala u pola godine spiskala preko 40 dragocjenih miliona.
Da, odsad ću ovako sa Magom
, kad taj čovjek neće lijepo, e onda ćemo željeti što brže penzionisanje, jer perspektivan Bundesligaški klub tjera sve više prema dnu.
Heej 40 mil.
, a još su slabiji, nego što su bili prije utrošenih sredstava.
Zbog glupavih poteza i očitog nerazmišljanja sutra priželjkujem jedno bombardovanje uz hat-trick Mariana, najmanje, nek' se zna ko vrijedi 42 mil.
Sutrašnju odbranu nismo gledali još od prvog kola
Nešto sam dosta optimističan, utakmicu neću moći gledati, a nešto mi govori da će se sutra desiti potop Vukova kakav odavno nisu vidjeli.
Ovaj njihov tim na čelu sa pomahnitalim Magom, da vam odmah iskreno kažem, je sve samo ne ozbiljan, kvalitetan i uigran. A budala u pola godine spiskala preko 40 dragocjenih miliona.
Da, odsad ću ovako sa Magom
Heej 40 mil.
Zbog glupavih poteza i očitog nerazmišljanja sutra priželjkujem jedno bombardovanje uz hat-trick Mariana, najmanje, nek' se zna ko vrijedi 42 mil.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Tačnije Wolfsburg je na pojačanja potrošio 51,4 mil eura, ali se ne slažem oko procjene kvalitete tima.Gledao sam ih protiv Kolna i izgledali su dobro.Još nisu uigrani, a i falio im je Mandžukić.Trkački su naravno najbolji u ligi sto je za očekivati pa bi nam se potcjenjivanje moglo obiti o glavu.Sutra su autsajderi i očekuje se bar dva gola razlike, ali znali smo podbaciti.
Bez Riberya smo šaša.
Bez Riberya smo šaša.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
slažem se sa Riberyem, gledao sam Wolfsburg protiv Kolna, vidi se određeni pomak prema naprijed, potcjenjivanje i neka eksperementisanja sa sastavima je ono što vam u ovom trenutku najmanje treba
Agieren statt reagieren
Alex (Chelsea) preso u PSG za 4 miliona funti
pa ovakav igrac bi nama sjeo ko budali samar, a malte ne je djaba bio
pa ovakav igrac bi nama sjeo ko budali samar, a malte ne je djaba bio
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
- el-fighter
- Kontakt:
Bit ce gusto danas, ali ipak ocekujem nasu pobjedu. Magath jeste "spiskao" veliki novac na nove igrace i istina je da nisu dobro uigrani, ali u prethodnom kolu su izgledali solidno na terenu i dosli su do pobjede nad Kolnom. Vidjeli smo kako nam se obilo o glavu potcjenjivanje Moenchengladbacha, stoga danas idemo mirno i smo pobjeda je bitna. Nije vazno da li cemo ih nabiti 5-0 ili ce zavrsiti 1-0. Samo da pobijedimo.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Dries Martens se povezuje sa Bayernom.Momak je strašan igrač, a koliko ima istine u tome govori podatak da se malac raspitivao o BAyernu i Bundesligi.Uz pravilan rad mogao bi dostići Riberyevu razinu.Moje misljenje je da je bolji od Saqirija.Kostao bi nas do 15 mil eura, a bio bi prava alternativa za Robberya.
Ove godine u dresu PSV-a u 28 utakmica 17 golova i 16 asistencija.
Ove godine u dresu PSV-a u 28 utakmica 17 golova i 16 asistencija.
Dobra sezona uvijek počinje žrtvovanjem vuka, pogotovo kad je istjeran na ravnicu Säbener pred 69901 domaćih ljudi željnih puštanja krvi, s ciljem da godina bude rodna i da se što više plodova ubere 
Sent from my Philips Smart TV.
Doktore postaješ sve luđi i luđi....dr.adnan je napisao/la:Dobra sezona uvijek počinje žrtvovanjem vuka, pogotovo kad je istjeran na ravnicu Säbener pred 69901 domaćih ljudi željnih puštanja krvi, s ciljem da godina bude rodna i da se što više plodova ubere
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
dr.adnan je napisao/la:Dobra sezona uvijek počinje žrtvovanjem vuka, pogotovo kad je istjeran na ravnicu Säbener pred 69901 domaćih ljudi željnih puštanja krvi, s ciljem da godina bude rodna i da se što više plodova ubere
Hahaha, dobar, dobar doktore!
Sjećam se da smo jesenas i Jarca okrenuli
A nakon svega, sada je vuk na redu.
koliko se tolerise ovom gomezu i mulleru,(njemu malo manje) samo zato sto su njemci ...robbenova ekspolizvnost i jednostavnost previse trpi zbog njihovog manjka vjestine i kombinatorike. dobijam utisak da je robbery mnogo jaci kada djeluju jedan blize drugom ..inace ono je bio penal cist