Ne mogu da vjerujem kakav smo mi to narod jebote!!! Nisam gledao meč,nisam bio u mogucnosti,dodjem kuci pogledam rezultat,ok zadovoljan sam ,znam ko je federer,znam koja je podloga,sve super iako nisam gledao mec.Dolazim na forum idem ispocetka citam kako ste vi pratili meč kad ono primitivizam,divljastvo,vizantijski mentalitet,sramota!!! Prvo sto pojedinci nikad ne ulaze ne ovu temu nego kad ovako negdje cuju da damir igra "protiv"nekog federera onda dodju i smiju se,zajebavaju i provociraju,pa ja ne znam sta je u vasim glavama ljudi,znate li vi uopste ko je federer,sta to ime znaci u svijetu tenisa,pa damir je uzeo 7 gemova i to prosjek kada federer igra sa igracima izvan Top 50 ! Sta je trebao uzeti set ,dva uci u 5 set ,odservirati 20 aseva,pa halo ako niste dosli dati neku pozitivnu kritiku,vasu analizu realnu ,ukazati na greske onda nemojte ni dolaziti na ovu temu.Niste znali ko je dzumhur sve do neki "dan" za razliku od par momaka na ovoj temi sto su ga pratili dok je igrao u Sabcu,kiseljaku pa evo hvala Bogu i na centralnom terenu najveceg turnira u historiji tenisa i protiv najveceg tenisera ikad sto ce igarti na tom turniru.
Jeste se ikad zapitali ,postavili pitanje sebi odakle je dzumhur ? gdje zivi ,gdje se rodio ? NISTE !!! Rodio se u sarajevu,isao u skolu ko i vi svi,druzio se,imao sve uvjete iste kao i vi ,samo sto je neko trenirao fudbal,neko rukomet a eto on tenis i gdje ste vi sad,sjedite za laptopom ,drkate ****,i smijete se i zajebavate i njega i nas i cijelu BiH jer eto dzumhur nije pobjedio nekog tamo federera,drugog na svijetu. Mogao bih jos dosta toga napisati ali stvarno nisam mogao vjerovati gdje mi zivimo .
FK Sarajevo !