Bundesliga
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Cuj da ostavi trag na forumu....Zar ima ljudi da pate i za tim?
Da sam bio prošle sedmice mod mogli smo sad izglasat Ibiševića za igrača kola
ali nije kasno ni sad kad Ibišević večeras slomi bikovima rogove.

Ne mogu dvojica s istim avatarom.

Dajte i nekome od "ostalih", naljutiti će se ovi dušebrižnici što su se nakotili kako je samo Bayern zastupljen.

Ja bih preporučio @Pale ako već treba.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Vjeverica777 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 14:53Cuj da ostavi trag na forumu....Zar ima ljudi da pate i za tim?
*Komentar je satirične prirode jer je čika Osim u najkraćem mogućem roku nabio najveći broj postova*
Ti znas da smo mi fer i uvijek objektivni.S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑27 maj 2020, 14:54Ne mogu dvojica s istim avatarom.![]()
Dajte i nekome od "ostalih", naljutiti će se ovi dušebrižnici što su se nakotili kako je samo Bayern zastupljen.![]()
Ja bih preporučio @Pale ako već treba.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Već su počeli sa prljavom kampanjom 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
coelho41 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 14:55Vjeverica777 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 14:53Cuj da ostavi trag na forumu....Zar ima ljudi da pate i za tim?
*Komentar je satirične prirode jer je čika Osim u najkraćem mogućem roku nabio najveći broj postova*

“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Brine me kampanja i "poznanstva" jedino.harden je napisao/la: ↑27 maj 2020, 14:55Ti znas da smo mi fer i uvijek objektivni.![]()

Ovdje bi Sarma najveću idilu napravio.

41.21.1.
on je nesposoban da vodi računa u malo većem stadu ovaca
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Ako ja budem mod predizborno obećavam da ćemo temu Ognjen Vranješ prebaciti na naš pdf i čuvati je od zlih ljudi 

hardene izgubio si.

41.21.1.
+1
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Da, ali ovo stanje sa trolanjem komplet lige i Bayerna će trajati samo dok ne krene EPL, a kada se stvari vrate u normalu onda će svaka aktivnost na pdf-u mimo Bayernove teme biti prihvaćena i pozdravljena.
Pale ili ledar su dobar izbor, samo ne znam jesu li zainteresovani.
Ne vjerujem da će biti dopušteno da se dvojica postave, za početak je dovoljno da se jedan prihvati posla
Koeljo ili harden....harden ili koeljo?
Ko će momci, hajd da to rješimo i pokucamo na vrata glavnom da vas uvede u posebnu sobu
Ne vjerujem da će biti dopušteno da se dvojica postave, za početak je dovoljno da se jedan prihvati posla

Ko će momci, hajd da to rješimo i pokucamo na vrata glavnom da vas uvede u posebnu sobu

Vom Jäger zum Gejagten
Tema pdf Bundesliga treba bar tri moderatora.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Osim sto se borimo za moda na temi Bundesliga, on na temi Ognjena Velikog moze samo cackat mu.da ko i mi

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Objektivno nerjeseno je najrealnijeeffe_sa je napisao/la: ↑27 maj 2020, 11:39U Klasikeru više taktičkog nadmudrivanja, znalo je biti i boljih klasikera, ali solidan fudbal. Bilo je interesantno posmatrati to taktičko nadmudrivanje, a bila je i intenzivna utakmica.
Ostale utakmice sinoć jako uzbudljive. Vukovi razbiše Leverkusen i upravo je to taj Leverkusen, sve dobro ide, sve top i odjednom desi se takav pad i dobiju šamarčinu. Iz godine u godinu sve isto. Wolfsburg možda i najviše zaslužuje to 6. mjesto i u EL dok je trajala bili su solidni i tamo su stigli do šesnaestine i na pragu su osmine finala. Određenog kvaliteta imaju, a znaju kompaktno odigrati. Mogu oni još napredovati.
Werder Bremen u prošlom kolu dobije Freiburga na strani, a kući već dugo ne znaju za pobjedu i sinoć jako mnogo propuštenih prilika. Bod protiv jakog protivnika, ali i protivnika kojeg su sinoć skoro imali na koljenima.
Ludnica u Frankfurtu, Eintracht fulao, dok Freiburg nije poveo 3:1, onda E. Frankfurt proradio i stigao do izjednačenja. Luda, interesantna utakmica. Bod Eintrachtu koliko-toliko znači, ali morat će i oni određeni broj bodova još skupiti ako ne žele dole na dno uletiti naglo.
Onda pokucaj glavnom sa užim izborom, bez da nas pitaš za odluku i odlučite. Ne mogu ja sam sebe gurat ispred njega niti on može sebe ispred mene. Pogotovo jer se i znamo pa se neće ljutiti nijedan.geronimo je napisao/la: ↑27 maj 2020, 15:30Pale ili ledar su dobar izbor, samo ne znam jesu li zainteresovani.
Ne vjerujem da će biti dopušteno da se dvojica postave, za početak je dovoljno da se jedan prihvati posla![]()
Ko će momci, hajd da to rješimo i pokucamo na vrata glavnom da vas uvede u posebnu sobu![]()
Moj glas ide Hardenu.
Harden 1
Coelho 0
Nastavite.
Harden 1
Coelho 0
Nastavite.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.