BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

KayserSose
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la KayserSose » 21 avg 2016, 16:06

Di je Lokos da potrosi ove pare? :mrgreen:
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 22 avg 2016, 20:02

KayserSose je napisao/la:Di je Lokos da potrosi ove pare? :mrgreen:
Pojavit ce se slucajno kad izgubimo prvu :kafa:

Weidenfeller - Passlack, Bartra, Sokratis, Schmelzer - Rode, Castro - Dembele, Kagawa, Schürrle - Aubameyang

Klupa: Bürki, Mor, Guerreiro, Ramos, Pulisic, Piszczek, Weigl

I dalje Tuchel uglavnom vjeruje onim igracima koji su tu od starta priprema

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 22 avg 2016, 21:38

Bartra fantastičan. Pregled igre, preciznost pasova vrhunski nivo. Svaka cast. Schurrle također veoma agilan. Učestvovao u akcijama kod svih golova. Izdvojio bih i Kagawu koji drzi odličnu formu jos od kraja prosle sezone. Ako ovako bude igrao teško ce ga Gotze maknuti iz prvog tima.

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 22 avg 2016, 22:30

Emre gospodine... Jeb.es Messija.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 22 avg 2016, 22:35

Desperado09 je napisao/la:Emre gospodine... Jeb.es Messija.
Stvarno je nevjerovatno sta radi :crazy: :crazy:

Trebali su dati jos bar 3-4 gola...sam Auba 2 stative i precku al' dobro je da se stvaraju prilike...a sad Mainz :njanjanja: :njanjanja:

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 23 avg 2016, 00:38

Dembele podbacio , mali Turcin lucidan , nevjerovatan , Bartra vrhunski nastavlja odradjivati tekme , samo neka tako i nastavi.
Gotze neka se dobro zamisli za poziciju , Kagawa sve bolji i bolji.
Schurrle igrac tekme , najbolji do 55"min kad je izasao.
Castro vrlodobar , Rode mogao je i bolje kako on to zna.
Sta reci za Aubu haubu , ispromasivao se bruka prava , sam je mogao najmanje 3.uvaliti.
Passlack solidan , ma da mislim da ce Pisonja zauzeti mjesto sad u Subotu protiv Mainza.
Schmele vazda isti , ni ti smrdi , ni ti mirise ,Gurreiero za ono kratko vrjeme sto je usao , pokazuje i dokazuje da nije lova bezveze bacena.
Mislim da ce prizemljiti Scmele za klupu.
Doc.Pape beton u odbrani , Ramkan sta reci , najbolje je da ode , Weidi usamljen na golu.
Sad u Petak napokon pocinje bundeska , za nas u Subotu i sve drugo osim prva 3.boda bio bi debakal.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 23 avg 2016, 04:55

Pregledah snimak! Ja Turcina mati moja mila!! I moram priznati da me do sad Bartra fascinira. Stvarno sam mislio da ce biti fail, ali decko je dokazao da kad mu se vjeruje i da prilika da je fantastican u odbrani. Bravo!!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 23 avg 2016, 09:10

Možda Tuchel ove sezone oživi Kagawicu ka lani Mikija. :njanjanja:

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 23 avg 2016, 18:10

slika
Izvlačenje u četvrtak. Iz prve jakosne izbjeći samo Real i Barcu.
Zadnja izmjena: Desperado09, dana/u 25 avg 2016, 11:14, ukupno mijenjano 1 put.

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 24 avg 2016, 08:46

Šta ste svi pomrli pitzka vam strinina. :mrgreen: Počima BL, čeka se ždrijeb skupina LP, kuhaju se još neki odlasci, a ovdje mrtvilo. kuknjava

Sutra se izvlače skupine LP. Raspon mogućih protivnika je od ugodnih CSKA, Brugge, Dinamo Z/Salzburg do paklenih Barcelona, Tottenham, Monaco. Navijam za Leicester, Basel, Dinamo Z.

Navodno je Fiorentina zagrijana za Subotića unatoč ozljedi, ali sumnjam da su spremni keširati kao Boro. Pretpostavljam da se radi o nekoj posudbi ili tako nečemu, ako uopće ima išta u tome.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 24 avg 2016, 09:17

Samo Dinamo da se moze otici na kavu u Zagreb i usput pogledati BVB :thumbup:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 24 avg 2016, 09:50

Idealno bi bilo CSKA, Benfica ili Leicester iz prvog, a iz ostalih šešira nije presudno za prolaz dalje ko god nam dođe.

Jucer smo odigrali i prijateljsku protiv treceligasa. Igrali su vecinom omladinci i oni koji nisu bili u planu za Trier (Nuri, Merino, Pulisic, Burki itd). Dobili smo 3-0.

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 24 avg 2016, 13:05

adnan24 je napisao/la:
KayserSose je napisao/la:Di je Lokos da potrosi ove pare? :mrgreen:
Pojavit ce se slucajno kad izgubimo prvu :kafa:
Nema potrebe. Za razliku od prosle sezone ove godine imam dobar feeling. Vrlo sam zadovoljan sa transferima ove godine. Götze i Schürle TOP pojacanja. Stim da uprava nema ambicije za titulu cilj je trece mjesto, u CL cetvrtfinale i u kupu dok nenaletimo na buyern. Siguran sam da ekipa moze to uspjet, tako da nema razloga za sikiranciju. Bit ce poraza, al nebitno, jer su i ostali u lizi gola rinaka.

Moja prva postava:

..................AUBA
REUS.....SHINJI......GÖTZE....SCHÜ
..................RODE
RAFA....BARTRA.......PAPA....PASSLACK

adnan24 je napisao/la:Dominacija Watzkea se nastavlja...rekordno poslovanje u sezoni bez lige prvaka :tokralju: :tokralju:
Jos da je prodao Aubicu i Reusa, tek tad koji bi to rezultat bio... :kafa:
U Buyernu se ozbiljno dvoume dali da vrate ulija ili pak maznu fatzketa, vele samo je on u stanju da ih digne na jos veci nivo.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 24 avg 2016, 17:22

KayserSose je napisao/la:do paklenih Barcelona, Tottenham, Monaco..
S tim da su Tottenham i Monaco jedini uljezu trecem i cetvrtom sesiru a i u prvom ima par bezveznih ekipa tako da bas cudo treba da imamo neku grupu smrti.
Lokos19 je napisao/la:Za razliku od prosle sezone ove godine imam dobar feeling.
Sad sam vec zabrinut za sezonu :|
Lokos19 je napisao/la:Jos da je prodao Aubicu i Reusa, tek tad koji bi to rezultat bio... :kafa:
I bez izlaznih transfera cifra je odlicna...uostalom Mikijev transfer nije usao u proslogodisnji proracun :kafa:
Lokos19 je napisao/la:U Buyernu se ozbiljno dvoume dali da vrate ulija ili pak maznu fatzketa, vele samo je on u stanju da ih digne na jos veci nivo.
Uvijek su kriminalci vise uzimali od postenih radnika

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 24 avg 2016, 20:14

Ma samo da iz prvog pota ne dobijemo ove najjače jer je zbog osmine finala bitno biti prvi u skupini. Da je stari način određivanja potova, mi bi bili nositelji. :plac:

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 25 avg 2016, 11:10

Ne znam sad koliko mi stvarno računamo na Gintera?! Najviše ga vidim ga 3 ili 4 opciju na štoperu i 2 ili 3 na desnom beku. Cak ni u sistemu 3-5-2 cini se da nema mjesta, obzirom da je u kupu ulaskom Guerreira to mjesto zauzeo Schmelle. Sad me zanima zašto naši ne pokušaju nešto kod Topraka. Dolaskom Dragovića, navodno bi sada bio dostupan za 23 mil, a prodajom Gintera Vukovima, mi bi zaradili 18. Dakle, minorna doplata, a dobili bi igrača koji bi bio ravnopravan u rotaciji sa Sokratisom i Bartrom.

Tu bi bile sve strane zadovoljne. Ginter nema zagarantovano mjesto, a mlad je i željan igre, a po riječima Alofsa on želi u Wolfsburg koji očajnički traži štopera. Toprak nezamjenjiv u Bayeru, ali Bayer ne želi da ga "izgubi" za samo 12 mil sljedeće sezone. Doveli su Dragovića kao nasljednika. Zato vidim bar minimalnu šansu da se nešto desi na tom planu.

P.S. BILD piše da Stoke nudi 20 mil za Pulisića. :kafa:

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 25 avg 2016, 13:01

KayserSose je napisao/la:Ma samo da iz prvog pota ne dobijemo ove najjače jer je zbog osmine finala bitno biti prvi u skupini. Da je stari način određivanja potova, mi bi bili nositelji. :plac:
Fakat, nisam imao blage veze da je BvB tako visoko rangiran. 7.mjesto čestitke
Nadam se za koju godinu da ste u top 5
Stern des Südens

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 25 avg 2016, 13:32

Zakuhalo se ponovo oko Topraka , postoji vjerovatnoca da ga potpisemo do kraja prelaznog roka.
Watzke je izjavio , da Ginter ostaje , vukovi ponudili 18.milki , a mi odbili a sam Ginter izrazio zelju da predje , jer bi tamo igrao.
Kako god nesto se kuha , a nadam se da ce se i zakuhati.
Bartra mi djeluje siguran , ima savrsene duge pasove , ako bi Turcin Omer dosao , Spanac bi morao na klupu.
Opet treci stoper bi bio kao i u Barci , sta god da se desi ocekuje nas zanimljiv zavrsetak prelaznog roka.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 25 avg 2016, 17:14

jamesrodriguez je napisao/la:Zakuhalo se ponovo oko Topraka , postoji vjerovatnoca da ga potpisemo do kraja prelaznog roka.
Watzke je izjavio , da Ginter ostaje , vukovi ponudili 18.milki , a mi odbili a sam Ginter izrazio zelju da predje , jer bi tamo igrao.
Kako god nesto se kuha , a nadam se da ce se i zakuhati.
Bartra mi djeluje siguran , ima savrsene duge pasove , ako bi Turcin Omer dosao , Spanac bi morao na klupu.
Opet treci stoper bi bio kao i u Barci , sta god da se desi ocekuje nas zanimljiv zavrsetak prelaznog roka.
Ja se nadam da ce doci Toprak. Svakako nam je svako malo neko povrijeden tako da ja mislim da ce biti minuta i za Topraka i za Bartru. Vjerujem da bi Tuchel to znao dobro izbalansirati. ;)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 25 avg 2016, 18:03

Dajte DINAMOOO :pray: :pray: :pray:

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.