mi bez juke i halilovica nemamo igraca sa 15 poena u rukama. juku cu otpisati jedino ako im Silver zabrani. u protivnom je njegova volja. Portland mu moze sugerisati ali ne moze zabraniti.
i ovdje nije u pitanju strah od povrede, vec mogucnost zaraze...mada ne vidim sto je sigurniji i u americi...jedino je tretman bolji.
Ma ako bude SAMO do Juke on ce igrati. U to ne sumnjam.
Musa mi je vec sumnjiviji i "mutniji".
mi bez juke i halilovica nemamo igraca sa 15 poena u rukama. juku cu otpisati jedino ako im Silver zabrani. u protivnom je njegova volja. Portland mu moze sugerisati ali ne moze zabraniti.
i ovdje nije u pitanju strah od povrede, vec mogucnost zaraze...mada ne vidim sto je sigurniji i u americi...jedino je tretman bolji.
Sramotno sta pises. Musa je uvijek bio korektniji prema reprezentaciji od Nurkica.
Sramotno sta pises. Musa je uvijek bio korektniji prema reprezentaciji od Nurkica.
Drugacije situacije. Juka kad je trebao igrati za mladu repku je rizikovao NBA karijeru. Malo ljudi to zna.
Zadnja izmjena: Zabit, dana/u 06 nov 2020, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
The Rockets are finalizing a trade to send Robert Covington to Portland for Trevor Ariza and 2020 first-round pick and 2021 protected first-round pick, **** tell ESPN.
dobar fit. covington je jedan od boljih 3D igraca.
Portland moze izvest i potencijalno dobru defanzivnu petorku sa jukom, gtj, collinsom i covingtonom...
ovim trejdom ce i juki malo olaksat, konacno neko spolja ko moze da brani i bekove i niska krila....pritom ne trazi loptu u rukama u napadu, a moze zabiti tricu, juka ce ga traziti povratnom loptom.
The Rockets are finalizing a trade to send Robert Covington to Portland for Trevor Ariza and 2020 first-round pick and 2021 protected first-round pick, **** tell ESPN.
Odličan posao za Portland
ovo bi moglo biti kljucno. roCo je jedan od boljih 3D krila
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ako mu se da peglat sa letovima, u teoriji bi mogao odraditi prvu utakmicu i vratit se nazad na testiranje u fotofinisu...toliko nam je jadan sastav da nam i pobjeda nad bugarima visi...ovaj roberson mora doci i zabiti 20+ poena da bi imali sanse...
ocekujem finu minutazu kamenjasa, miki je jos rovit i ko zna moze li igrati vise od 15 minuta....ne bi me cudilo ni da starta...bolji je od sulje kako god
ako mu se da peglat sa letovima, u teoriji bi mogao odraditi prvu utakmicu i vratit se nazad na testiranje u fotofinisu...toliko nam je jadan sastav da nam i pobjeda nad bugarima visi...ovaj roberson mora doci i zabiti 20+ poena da bi imali sanse...
ocekujem finu minutazu kamenjasa, miki je jos rovit i ko zna moze li igrati vise od 15 minuta....ne bi me cudilo ni da starta...bolji je od sulje kako god
Ko je bolji od Sulje?
Halilović.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ko je bolji od Sulje?
Halilović.
ma dobro...ipak suljo biljezi 2.3 poena po mecu...ali sta ces, igra u Acb-u ...sto znaci da su on i sikiras automatski bolji od svih konkurenata
kanter ponovo u blazersima, dobro su funkcionisali nurkic i on, sigurno bolje nego sto bi nurkic i whiteside
dobar deal jer kanter zaradjuje oko €5 mil (pri tome smo se rjesili hezonje) i bilo bi dobro kad bi kanter potpisao dugogodisnji ugovor s blazersima, jer je kod nas dobro igrao i bio je zadovoljan... whats not to like
kanter ponovo u blazersima, dobro su funkcionisali nurkic i on, sigurno bolje nego sto bi nurkic i whiteside
dobar deal jer kanter zaradjuje oko €5 mil (pri tome smo se rjesili hezonje) i bilo bi dobro kad bi kanter potpisao dugogodisnji ugovor s blazersima, jer je kod nas dobro igrao i bio je zadovoljan... whats not to like
Baš razmišljam u toku PO što Kantera " otjeraše " kad ova vijest dolazi.