FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

GoodisonPark
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la GoodisonPark » 08 dec 2015, 18:32

Virtu4l je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:Vjeruj najteži, Mi, široki, radnik, pitari na tušnju, a u goste idu ekipama koje će se boriti za opstanak do zadnjeg kola..Olimpic, borac, vitez, travnik, + zrinjski..
Nikako to nije najteži raspored. Direktne konkurente imaju kući, neki davljenici su već otpali, onda imaju dvije vezane kući. Derbiji pravilno raspoređeni i ono najbitnije, Zrinjski u zadnjem kolu kad će sve biti jasno.

Da su ga oni pravili ne bi mogli bolje.
Dobro, sve je moguće, lopta je okrugla ali moje mišljenje je da će oni osvajati mnogo manje bodova kod kuće, a da će još teže donositi bodove sa strane protiv davljenika + naša pobjeda na tušnju bi dodatno zakomplikovala situaciju u vrhu tabele.
edit, ovo boldirano, ja ne mislim tako, sjeti se prošle sezone

Oni u zadnja dva kola mogu da izgube 6 boba, a da ne govorim za prvih 10.. ništa nije gotovo,
Zadnja izmjena: GoodisonPark, dana/u 08 dec 2015, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
povratak otpisanih!

adnan6595
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la adnan6595 » 08 dec 2015, 18:35

Format je napisao/la:Ljudi kakav je Simeunovic taj,nisam ga gledao ?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prosle sezone jedan od najboljih u Zrinjskom,ove godine u drugom planu,krilni igrac
The Maniacs 1987
FK Željezničar

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 08 dec 2015, 18:40

Simeunovic igra sa obje noge , jako brz i prodoran uz to i jako mlad...uostalom pogledajte klipove na yt ako je to neki sud
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 dec 2015, 18:51

Po meni je Deni tu negdje kvalitetom sa Đelmićem, sa tim što je mlađi i ima više šansi da napreduje. Al' problem je kao što sam rekao njegova disciplina, iskreno da vam kažem više bih volio da ostane Đelmić nego da dođe Simeunović al' eto.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 08 dec 2015, 18:55

Merhaba je napisao/la:Simeunovic igra sa obje noge , jako brz i prodoran uz to i jako mlad...uostalom pogledajte klipove na yt ako je to neki sud
I promaha u glavi...

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 08 dec 2015, 18:56

Ajzea je napisao/la:Vraća nam se Joco, uprava na koljenima molila, dobija povišicu plate za 99%, manijaci u transu, pitari proglasili dan žalosti, cijelo Sarajevo na nogama, uprava platila komunalno da rastjeraju maglu da bi doček bio što ugodniji, crveni tepih od Ilidže do Baščaršije, Joco trči počasni krug, obustavljen saobraćaj, CNN prenosi uživo, mi im helikoptere posudili, letaju avioni sa slikom Joce u dresu Želje, manijaci ispred vječne čekaju, uprava najavila titulu i grupnu fazu LP ove godine, generalni sponzor Fly Emirates, valjda čuli da se vraća Joco, prekinuti pregovori sa Bekrićem eto Ronaldinha, želja mu da asistira Joci, alfa i omega, krema fudbalskog svijeta, e moj Zorane..
:rol: :rol: :tokralju:
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 08 dec 2015, 19:14

nakon 23.kola, cemo biti najvise 5 bodova udaljeni od prvog mjesta, svi koji misle da je zeljo sada osudjen na 6.mjesto, varaju se... evropu cemo kroz ligu osigurati... i to lakse nego ocekivano...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

fanaticZeljin
Kontakt:

Post Postao/la fanaticZeljin » 08 dec 2015, 19:17

jovanmaksimovic je napisao/la:nakon 23.kola, cemo biti najvise 5 bodova udaljeni od prvog mjesta, svi koji misle da je zeljo sada osudjen na 6.mjesto, varaju se... evropu cemo kroz ligu osigurati... i to lakse nego ocekivano...
Tebi treba dati nagradu za optimizam hehe, gdje se super izgubio sa vjestima?

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 08 dec 2015, 19:18

fanaticZeljin je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:nakon 23.kola, cemo biti najvise 5 bodova udaljeni od prvog mjesta, svi koji misle da je zeljo sada osudjen na 6.mjesto, varaju se... evropu cemo kroz ligu osigurati... i to lakse nego ocekivano...
Tebi treba dati nagradu za optimizam hehe, gdje se super izgubio sa vjestima?
pojeo ga kanibal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 08 dec 2015, 19:22

Kenane, kad nećeš nekoga da saslušas(u ovoj formi komuniciranja, pročitaš ),ne može te niko natjerati.
Bez ikakve potrebe si inicirao i ispričao široku priču. Samo sam napisao opasku da vjerovatno ne bi kritikovali upravu za loš prelazni rok da je Joco uradio ono što je trebao. Znaci, nisam uopće davao nikakve ocjene. Napisah i u prethodnom postu da nisam davao nikakve ocjene. I kad pročitaš šta sam napisao, ne možeš da to ne vidiš. Al dzaba, ti si formirao stav i nebitno je šta sam napisao.

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 08 dec 2015, 19:26

Uredu je care. ;)
FORZA ZELJO

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 08 dec 2015, 19:28

@super možeš li potvrdit ono što je duskajurisic tvrdio na temi ''Premijer liga općenito'' ? U vezi Ibričića,Bekrića i Bogičevića...
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 08 dec 2015, 19:31

Ama ljudi samo je Livaja zalutao, bar po igri na terenu, ja ga nisam nesto upratio dok je bio u vitezu i to je jedina greška u dovodjenju.Ovi što trahaju mladenovica nisu upamtili kake su krampe kod nas znale igrati na lijevom beku, stokic je nešto ko i fedja dudic jbg dešava se..
povratak otpisanih!

11plavih1992
Kontakt:

Post Postao/la 11plavih1992 » 08 dec 2015, 19:32

Fanzi je napisao/la:Ide uskoro par jako lijepih vijesti iz kluba.

Stay tuned.
Prepuštam upravi da ih saopšti.
Da li se ocekivane informacije odnose samo na predstojeca pojacanja igrackog kadra ili i na druge segmente kluba; infrastruktra, unutrasnja oragnizacija... pare od Sehica :-)
05. - 07. Oktobar 1992

zeza
Kontakt:

Post Postao/la zeza » 08 dec 2015, 19:36

[quote="GoodisonPark"][quote="godrina"

Čini se da je 12 bodova slobode nedostižno, ali oni imaju najteži raspored i uz njihova dva vezana kiksa ta razlika se može prepoloviti, uz našu pobjedu na tušnju možemo drastično napredovati na tabeli.

Isprika na upadu,moram naglasiti da Sloboda ima najlaksi raspored a veoma jaku i uigranu ekipu.Tesko nas mozete stici a kamoli prestici u samo 12 kola,realno.Sretno vam u razmisljanju,nada zadnja umire i tako i treba
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)

miretm
Kontakt:

Post Postao/la miretm » 08 dec 2015, 19:37

Eisenbahner1921 je napisao/la:
Olympique je napisao/la:Mozete pisati da se bori i sve to,ali enis jednostavno nema kvalitet da igra u zelji.
ovdje je pisano već o tome. Enis igra po sistemu toplo-hladno, doduše više hladno nego toplo. Ali je većinu susreta igrao na neprirodnim pozicijama, na svojoj posao uradi korektno. Po mom mišljenju, dobar igrač za klupe, odnosno izmjene. Kod Ode u Europi je uvijek ulazio zadnjih 15-ak minuta i taj posao je uradio dobro
Jarane u Krivaji ima bar 12 boljih igraca od njeg,toliko o njegovim kvalitetama i ako ce nam on opet biti opcija za dalje nema od nas nista
I za ispadanje od Standarda je on kriv i jos ne mogu vjerovat da je on dobio priliku u takvoj utakmici....
19TM87 ZAVIDOVICI

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 dec 2015, 19:44

Kokot se i pored toga sto se ponasao kao seljak i dok je bio u klubu opet ponasa ko krkan bolan prihavati da ti je trebala biti cast sto i ikada igrao u Zelji uzmi papire i ganjaj sebi selameta. Od pocetka samog igrac koji nije trebao nikada doci u Zelju i jos nas Oda zavali produzivanjem ugovora sa njim...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 dec 2015, 19:48

11plavih1992 je napisao/la:... pare od Sehica :-)
Ja zaboravio na ovo. :urnebes:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 08 dec 2015, 19:50

Simeunovic je odličan igrač za klupe. Snjim bi riješili tu poziciju krila.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Meshko91 i 36 gostiju.