Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Minjore je napisao/la:Ocigledno ne zna i nije upucen sta je Zeljo Mulalicu, i sta je Mulalic Zelji. Ne moze neko ko rukama odmahuje, psuje kad ga se treba zamjenoti, da ostane u Klubi. Radije cu istrpiti Dzenisa pa makar da ne zabije ni jedan gol u narednih 5 godima. Zoka, hvala i adio.
Minjore je napisao/la:Ocigledno ne zna i nije upucen sta je Zeljo Mulalicu, i sta je Mulalic Zelji. Ne moze neko ko rukama odmahuje, psuje kad ga se treba zamjenoti, da ostane u Klubi. Radije cu istrpiti Dzenisa pa makar da ne zabije ni jedan gol u narednih 5 godima. Zoka, hvala i adio.
nisam ga ja nikad gotivio nek se goni u pm i on i njegovo mahanjestruja je napisao/la:![]()
![]()
![]()
a donedavno sam ga gotivio
halalosumneroazzuro je napisao/la:Bil' vi halalili Tomi za ono s menadžerom da ga naši sad dovedu?
jaludovolimte je napisao/la:halalosumneroazzuro je napisao/la:Bil' vi halalili Tomi za ono s menadžerom da ga naši sad dovedu?
jbg al nam je i valjaoclub21 je napisao/la:Ko nas je jednom zeznuo opet ce da ima priliku , sjetite se kerle. Nek je srecno tomi i nek se ne vraca.
Neka plati 125000 euraneroazzuro je napisao/la:Bil' vi halalili Tomi za ono s menadžerom da ga naši sad dovedu?
Ostavio je ekipu kad nam je najviše trebao, supacki se baš ponio, za razliku od Kvesića koji je ispao gospodin. Što je još gore naš klub je od njega napravio igraca, pružila mu se šansa, klub je mogao i da zaradi njegovom prodajom i na kraju se p.osrao na sve dobro što je uradio, i sad treba da ga dovedemo da zauzima mjesto Hadžiahmetoviću, NE, hvala..neroazzuro je napisao/la:Bil' vi halalili Tomi za ono s menadžerom da ga naši sad dovedu?
Sto ce ti sidras ima Nedo Turkovic, sef je trazio da se doticnom produzi ugovor; )Elegant je napisao/la:Da nam je jedan kalibar kao Nyema, i jos jedan napadac sidras.
Toliko potrosenih para u maglu, toliko lopovluka u klubu i okolo, Kokotu sto ce morati platiti je samo nastavak toga kakve neznalice vode klub. Doveli Mulalica da im bude pokosni kunic da probaju sto vise igraca prodati i izgurati. A mi evropu necemo vidjeti zivi bili pa vidjeli.zeljocity je napisao/la:Zna li iko kolika je plata Kokotu u Zelji?? Dzabe sto ga nece trener ako on ima zagarantovanu platu u Zelji to klubskoj kasi ne znaci nista, trosak igrao ili ne njemu se mora placat.
Pa šta se onda ti žališ? Ti nisi navijač.milanribar je napisao/la:Toliko potrosenih para u maglu, toliko lopovluka u klubu i okolo, Kokotu sto ce morati platiti je samo nastavak toga kakve neznalice vode klub. Doveli Mulalica da im bude pokosni kunic da probaju sto vise igraca prodati i izgurati. A mi evropu necemo vidjeti zivi bili pa vidjeli.zeljocity je napisao/la:Zna li iko kolika je plata Kokotu u Zelji?? Dzabe sto ga nece trener ako on ima zagarantovanu platu u Zelji to klubskoj kasi ne znaci nista, trosak igrao ili ne njemu se mora placat.
Sve preko ledja navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.