FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mulalić je po samom dolasku na čelo stručnog štaba upozorio Kokota da neće trpiti njegovo nedolično ponašanje (mahanje, grananje rukama prema treneru prilikom izmjene, kabadahijsko, seljačko ponašanje), međutim, očigledno da Kokot nije mogao protiv sebe, tako da je ovo za mene jedini rezonski, logičan sljed događaja. Da su od početke igrala naša djeca uz, naravno, tri-četiri kvalitetna, iskusna igrača, mi bismo do sada sigurno imali 5-6 bodova više. Prezadovoljan sam ovim Edisovim potezima. Naravno, nadam se da će naši ovaj put dovesti iskusne, kvalitetne igrače uz koje će naša djeca napredovati.
Upravo tako, sve po kratkom postupku. Neka svoje hirove prosipaju negdje drugo, ovdje neće sigurno. Gospodski su ovo naši uradili oko raskida, nadam se da će gospodski odraditi i transfer rok, baš onako kako i dolikuje klubu kakav je Željotm8782 je napisao/la:Ovo sto citam i cujem je fkt dno dna. Necu puno da pricam o nekome. Reci cu samo da nikada ne treba pljuvati ruku koja te hrani.
Razmisljao sam o ovim sporazumnim raskidima ugovora i reci cu da su opravdani. Zasto su opravdani? Pogledam tabelu i pogledam minutazu i ucinak tih igraca i zakljucak je jednostavan. Promjenili smo(istrosili) dva trenera i treci je tu koji je sve uvidio. Nazalost nije bilo do trenera nego do kadra. Da bi isao gore moras promjeniti i igracki kadar. Doneki dan su neki bili nezamjenljivi i pucali su cifre oko produzenja. Sada pristaju i za borbu za mjesto, dovoljno to sve govori.

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Ocekivao sam ovu cistku. Samo me malo iznenadilo ovo za Kokota, jest zasluzeno ali pomalo neocekivano. Jedino mi je zao sto Diatta nije dobio vise prilika da igra, al vjerujem Edisu.
Licno znam tipa iz kaknja sto je ovo postavio na fb, ko bajagi ga zali. Necu navoditi ime a I znam ko je poslo onom manijaci TM 87 na fb.
Zorane

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Realno mene je više iznenadilo za Turkovića. Ako će ga zadržati, jer hoće da ispadnu fer nakon povrede onda je OK, svi znamo koliko voli Želju.
Ali zaista se nadam da neće imati osjetniju minutažu.
Ovo za Kokota baš liči na montažu, ne vjerujem da je toliko glup. Kako god, hvala na svemu i zbogom, greška je što je ikako i bio tu.
Ali zaista se nadam da neće imati osjetniju minutažu.
Ovo za Kokota baš liči na montažu, ne vjerujem da je toliko glup. Kako god, hvala na svemu i zbogom, greška je što je ikako i bio tu.
pa jeste ga mulalić prekrižio, to nije slagao. ni on ni portali.
Evo jedan primjer. Prije mjesec i nesto, mozda i vise pocela je cistka na jednom drugom mjestu. Traje i dan danas. Zasto niko nije objavio krah te politike dovodjenja gdje je jedan igrac potpisao ugovor sa cifrom koja je veca nego komplet igraci koje smo mi 'otpustili'. Necu racunati ostale samo jednog. E to se zove finansijski krah transfer politike. Pametnom dosta. Tu je materijal za pisanje i to je profesionalizam. Ravnopravno prema svima...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- kenan_tm87
- Kontakt:
Pa normalno, na to sve vrijeme i ja ciljam. Danas svaka šuša može biti novinar.
FORZA ZELJO
To da, ali ostalo. Ako ima mozga nece ovakve stvari svakome pisati.ChWilla je napisao/la:pa jeste ga mulalić prekrižio, to nije slagao. ni on ni portali.
a što se tih drugih tiče, pa i onaj ko ih je dovodio je više izgubio račun koga je sve doveo i doselio u ovaj grad na stan, hranu i platu.
- milanribar
- Kontakt:
Drago mi je sto jedino portal sportsport pokusava dati realnu i jasnu sliku ko svega. Tako sto ce pozvati i pitati se ko je odgovaran za transfer politiku.
Međutim, postavlja se pitanje ko je odgovoran za lošu transfer politiku višestrukog bh. prvaka. U kuloarima se mogu čuti priče da je na dovođenju igrača insistirao bivši šef struke Milomir Odović, ali isto tako, špekuliše se da su Odoviću neki od tih igrača nametnuti. Zatražili smo komentar Odovića, koji je bio vidno uzrujan nakon našeg pitanja i nije želio previše da govori. "Nemojte me to pitati, to je prošlost. Ne želim stvarno da govorim na tu temu. Mene su otjerali, neka rade što god žele", kazao je Odović. U svakom slučaju, Željezničar je klub koji mora da cilja na prava pojačanja i na titule. Ne smije se dogoditi da se gomilaju igrači u prelaznom roku i da se nakon samo nekoliko mjeseci iste otpiše jer su "nedovoljno dobri da nose dres Plavih".
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/krah-tra ... car/178111
Međutim, postavlja se pitanje ko je odgovoran za lošu transfer politiku višestrukog bh. prvaka. U kuloarima se mogu čuti priče da je na dovođenju igrača insistirao bivši šef struke Milomir Odović, ali isto tako, špekuliše se da su Odoviću neki od tih igrača nametnuti. Zatražili smo komentar Odovića, koji je bio vidno uzrujan nakon našeg pitanja i nije želio previše da govori. "Nemojte me to pitati, to je prošlost. Ne želim stvarno da govorim na tu temu. Mene su otjerali, neka rade što god žele", kazao je Odović. U svakom slučaju, Željezničar je klub koji mora da cilja na prava pojačanja i na titule. Ne smije se dogoditi da se gomilaju igrači u prelaznom roku i da se nakon samo nekoliko mjeseci iste otpiše jer su "nedovoljno dobri da nose dres Plavih".
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/krah-tra ... car/178111
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Odavno se zna da ovaj portal liže dupe pitama, dok kod nas neki naslovi,senzacije i slična sranja.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- kenan_tm87
- Kontakt:
Evo i maskote ublehasa koja su protiv trenutne uprave i koji brane interese Zeljinih taldzija.
FORZA ZELJO
Ma totalitarizam pravi al hajd nebitno to, sutra se otvara Holiday Market pa bujrum kupite neki artikal, pomozite Klubu. Kućice će biti kod ekonomije i kod BBI centra
. Sajam traje do 15. januara.

- Jaozinho22
- Kontakt:
Hoce li biti kapa i nekih novih šalova ?DooVe je napisao/la:Ma totalitarizam pravi al hajd nebitno to, sutra se otvara Holiday Market pa bujrum kupite neki artikal, pomozite Klubu. Kućice će biti kod ekonomije i kod BBI centra

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Pa pretpostavljam da hoće, 2 kućice ima se može seJaozinho22 je napisao/la:Hoce li biti kapa i nekih novih šalova ?DooVe je napisao/la:Ma totalitarizam pravi al hajd nebitno to, sutra se otvara Holiday Market pa bujrum kupite neki artikal, pomozite Klubu. Kućice će biti kod ekonomije i kod BBI centra

- ultrassa1921
- Kontakt:
Slazem se da nije vase da pisete po forumu. Jos pod nekim drugim imenom. Napravili ste podforume i onaj koii krsi zna se. Samo si trebao ostaviti post. Nema veze. Sto se tice nekog dopisivanja po pp ili fb fkt ni to nema smisla. Reci sto imas nek znaju i drugi i to je to. Ako bude nekih postovakoji se ne odnose na temu mi ti javimo ti pobrisi i odstrani i to je to. Da ne gubis zivce beze. Ovdje ima svakavih. LPaleksandar_veliki je napisao/la:Mourino, izbrisao sam g zato sto nemam zivaca. Rdite sta hocete, samo nemojte da sad 20 stranica pisemo o clanku. Ja sam raspolozen za diskusiju na ovu temu, razmjenu misljenja ali na pp ili facebooku. Ako ovdje krenemo izgubit ce tema smisao...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Sigurno aco 99% tacnoaleksandar_veliki je napisao/la:Nego, je li sigurno da je ovo Kokot napisao ili je neka navlakusa. Lako je ovo napraviti, a nekakone mogu vjerovati da se ovako pise po faceu...
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
- Kontakt:

Napisao je i ovo, jer ga se tjera postavljaju se najgroznije stvari. Nije uopšte to tako. Lično znam. On cijeni željezničar i navijače vašeg kluba. Izvinjavam se imao sam potrebu reagovati. Hvala na razumijevanju.
Kako bi vi reagovali da vam se produži ugovor, da se kune u vas i onda dođe neko i kaže ti mi više ne trebaš. Ima uvijek sve svoje.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 08 dec 2015, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.