Čekaj malo, šta ti smatraš seljački? To što uprava kaže "Ne trebaš nam više, želimo raskid ugovora"?milanribar je napisao/la:Bio bi zadovoljan da smo u proljetni dio ušli sa istom ekipom sa kojom završili ovaj jesenji dio?[/quoteFaraonTM je napisao/la:milanribar je napisao/la:Nista ovdje sistemski, nego je ovo seljacki. Isto kao sto si otjerao Odu seljacki, isto tjeras igrace. Ko to sistemski radi na polusezoni, a prosle tri godine. Prica za malu djecu...
Ja bih najvise volio da smo mi sad vrhu tabele, da imamo solidnu ekipu, ali nemamo nista.
Treba otjerati neke igrace ali mi to radimo seljacki. Smijali se pitarima do neki dan, a mi sad isto radimo. Mijenjamo trenere ko carape, radimo sistemski vec treca godina, prodavanja muda. Neki satro Ibricic, pokusavaju preko novina da ispadnu da rade, a obrukat ce se kao svaki put do sad.
Dovode neke igrace iz brazila, nigerije, kao 2006 kad nismo mogli pobjediti nikoga.
Niko sretniji od mene ne bi bio da sve sto kazem bude naopako, i da sve izade na dobro. Ali ..ovo je pokazatalj kakva je seljacina Kokot, a kakve su tek seljacine u upravi...
Pa valjda ako ga smatraš nepotrebnim to mu kažeš direktno bez ikakvih emocija, onako profesionalno. Ne možemo dovijeka biti mahalska ekipa.
Što se tiče Ode to sam ti sve sinoć napisao, Vlado je usputna stanica i jeste bilo nekorektno od strane uprave način na koji je smijenjen. To je istina. Kada nas porediš sa pitarima onda vrijedi reći da su oni gomilali igrače svake sezone, neki ni ne dobiju priliku za igru već im daju papire, i to je nešto što jeste smiješno al' isto tako nešto što ja nisam vidio u našem klubu.
"Neke" igrače iz Brazila? Pa "neki" igrač iz Brazila ti je najbolji igrač ove polusezone, tako si donedavno govorio ne znam odakle sad ovo. Nigerijac je došao NA PROBU koju valjda nije prošao, šta je tu čudno i nesistematski? Valjda bi nesistematski bilo da je potpisan pod parolom "Crnac brate, mora valjati"?
Opet isto pitanje, šta je uprava uradila seljački? To što ne žele nekog igrača i to mu otvoreno kažu, jel' to seljački?