NK Zvijezda Gradačac

odevingi
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la odevingi » 22 okt 2014, 23:59

odevingi je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:sjecam se ko danas mi prva liga nezapamcena euforija u gradu svi pricaju o zvijezdi o nasem ponosu koji velikim koracima koraca ka premijer ligi..subota utakmica u srebreniku pun stadion zadnje kolo rutinski pobjedujemo i proslavljamo ulazak u najvisi rang takmicenja u bih.u nasem gradu vatreni docek hiljade ljudi proslavlja ulazak euforija euforija nema kraja .sledeca sezona debitantska u premijer ligi a nasa zvijezda briljira padaju redom borac leotar pada sarajevo na nasoj banji uzimamo zelji bod na grbavici sirokom na pecari............grad je disao za zvijezdu bilo je to dobro vrijeme nekako nastvarno je izgledalo.kasnije smo prosli sito i reseto svasta se izdesavalo od 5000 ljudi dosli smo na 300 na tribinama.ostali su iskreni navijaci i simpatizeri mnogi su klubu okrenuli leda i pokazali kakvi su ljudi kada ide tu smo a kade nema rezultata ko yebe zvijezdu.

danas evo igramo kup utakmicu i znam da nece biti ni 200 ljudi medu tih 200 cu biti ja kojeg ona euforija jos od prve lige nije ni popustila,svaka je utakmica zvijezda na nasem stadionu kao finale lige sampiona i svaka se prati sa emocijama a porazi ostavljaju traga po 7 dana
doslo je vrijeme da nas 200 nazivaju budalama da smo ludi sto idemo na utakmice

nema veze bice opet dobrih rezultata vratice se raja ali nas 200-300 rado ce se sjecati i teskih vremena losih rezultata tesko odradenih gostovanja..suza nervoze..

vjeruj ZVIJEZDO mnogi te ne zasluzuju

ovaj tekst posvecujem svim iskrenim navijacima simpatizerima i grupi RED DRAGONS koji su uvijek na najbolji nacin prestavljali nas klub i nas grad i kojim ce ovaj tekst sigurno pobuditi stare uspomene :bih:
Bravo astra ko i malo voli zvijezdu u potpunosti razumije bit tvog teksta.svaka ti cast na ovom najezio sam se :tokralju:

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 23 okt 2014, 08:52

očepilo je jarani... :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

toooooooooooooooooooo :opaopa: :opaopa: :opaopa:

idemooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

:bih:

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 23 okt 2014, 14:00

Cestitke momcima na prolazu u kup-u.Ja se iskreno nadam pozitivnom rezultatu u Zvorniku i da vec u subotu predamo fenjer nekom drugom.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 23 okt 2014, 16:24

Šegrta u zvijezde zakivaju.Ne znam,šta je to on spektakularno napravio od kako je došao.Ja sam i dalje ubjeđenja da je osnovni problem nedostatak kvalitetnih igrača i kratke klupe.Čim dva tri prvotimca ne igraju odmah problem.Koliko znam da smo imali igru i protiv Travnika i Olimpika,bili u oba susreta bolji,al sreće nismo imali,pa bod u Zenici,al tada Segrt nije vodio.Nema razloga ovog uzdizat, a naseg čovjeka blatiti.Zivi bili pa vidjeli,čim ne igra Ordagić,Čolić ili bilo ko iz prve postave jos mi imamo problema.

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 23 okt 2014, 17:32

Naš kadet Šerbećic danas je igrao u prvoj postavi kadetske repke, koja je minimalno slavila. Svaka čast momku.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

Talenat
Kontakt:

Post Postao/la Talenat » 23 okt 2014, 20:59

vatreni je napisao/la:Šegrta u zvijezde zakivaju.Ne znam,šta je to on spektakularno napravio od kako je došao.Ja sam i dalje ubjeđenja da je osnovni problem nedostatak kvalitetnih igrača i kratke klupe.Čim dva tri prvotimca ne igraju odmah problem.Koliko znam da smo imali igru i protiv Travnika i Olimpika,bili u oba susreta bolji,al sreće nismo imali,pa bod u Zenici,al tada Segrt nije vodio.Nema razloga ovog uzdizat, a naseg čovjeka blatiti.Zivi bili pa vidjeli,čim ne igra Ordagić,Čolić ili bilo ko iz prve postave jos mi imamo problema.
Ma daj ba vatreni ti to namjerno volis biti kontras ili sta? Pa Doro je i doveo ekipu do ovog, ovaj covjek je preporodio atmosferu u ekipi i okolo ekipe, bori se za svakog igraca. Podigao je nivo fizicke spreme sto se vidi protiv mladosti da su igraci letjeli. Ako ti je nesto nejasno vezano za Segrta odes na stadion i popricas sa covjekom. A nemoze niko osporiti njegove rezultate zadnjih utakmica, taj covjek vise zeli dobro Zvijezdi i od tebe i pola takvih pljuvaca sto sam vidio neki dan u razgovoru izmedju njega i predsjednika, prema tome ako nemislis neke pozivitne stvari ovdje pisati nemoj radije ni pisati svoje glupe izjave. Sta god da se desi Segrt je pokazao da je disciplina u svlacionici i da je njegova zadnja, da je covjek velikog srca da ne iznosim neke stvari koje nisu nimalo za foruma cak me je sramota. Nego molimo svi boga da nam on ostane do kraja prvenstva zajedno sa Urosom i Covicem. Svi vi pljuvaci mozete Petra samo da poljubite u :guz: :guz:

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 23 okt 2014, 22:18

Vatreni,ja stvarno ne znam koji je tebi qurac, non-stop zaboravljas da zivimo u demokratskom drustvu gdje je sloboda govora i izrazavanje licnog misljenja na prvom mjestu.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 23 okt 2014, 22:25

Talenat je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Šegrta u zvijezde zakivaju.Ne znam,šta je to on spektakularno napravio od kako je došao.Ja sam i dalje ubjeđenja da je osnovni problem nedostatak kvalitetnih igrača i kratke klupe.Čim dva tri prvotimca ne igraju odmah problem.Koliko znam da smo imali igru i protiv Travnika i Olimpika,bili u oba susreta bolji,al sreće nismo imali,pa bod u Zenici,al tada Segrt nije vodio.Nema razloga ovog uzdizat, a naseg čovjeka blatiti.Zivi bili pa vidjeli,čim ne igra Ordagić,Čolić ili bilo ko iz prve postave jos mi imamo problema.
Ma daj ba vatreni ti to namjerno volis biti kontras ili sta? Pa Doro je i doveo ekipu do ovog, ovaj covjek je preporodio atmosferu u ekipi i okolo ekipe, bori se za svakog igraca. Podigao je nivo fizicke spreme sto se vidi protiv mladosti da su igraci letjeli. Ako ti je nesto nejasno vezano za Segrta odes na stadion i popricas sa covjekom. A nemoze niko osporiti njegove rezultate zadnjih utakmica, taj covjek vise zeli dobro Zvijezdi i od tebe i pola takvih pljuvaca sto sam vidio neki dan u razgovoru izmedju njega i predsjednika, prema tome ako nemislis neke pozivitne stvari ovdje pisati nemoj radije ni pisati svoje glupe izjave. Sta god da se desi Segrt je pokazao da je disciplina u svlacionici i da je njegova zadnja, da je covjek velikog srca da ne iznosim neke stvari koje nisu nimalo za foruma cak me je sramota. Nego molimo svi boga da nam on ostane do kraja prvenstva zajedno sa Urosom i Covicem. Svi vi pljuvaci mozete Petra samo da poljubite u :guz: :guz:
Ponekad se treba stidjeti imati ovakvog sugrađanina poput tebe.Koji fond riječi i vokabilar,opsta karakteristika primitivizma i niskog IQ.Pročitaj malo o etici,ljudskim pravima,lijepom ponašanju pa ćes se bolje izražavati i znati da je misljenje svakog čovjeka njegovo pravo.Djelimično si možda i bio civilizovan,argumentovano me pokusao razuvjeriti,ali riječnik kojim ti raspolazes nije vidio dalje od osnovne skole.Ah da,mozda srednje,ali kakve i kako.

Talenat
Kontakt:

Post Postao/la Talenat » 23 okt 2014, 22:39

vatreni je napisao/la:
Talenat je napisao/la:
Ponekad se treba stidjeti imati ovakvog sugrađanina poput tebe.Koji fond riječi i vokabilar,opsta karakteristika primitivizma i niskog IQ.Pročitaj malo o etici,ljudskim pravima,lijepom ponašanju pa ćes se bolje izražavati i znati da je misljenje svakog čovjeka njegovo pravo.Djelimično si možda i bio civilizovan,argumentovano me pokusao razuvjeriti,ali riječnik kojim ti raspolazes nije vidio dalje od osnovne skole.Ah da,mozda srednje,ali kakve i kako.
Tipična izjava ovdje na forumu, kad nekome skreneš pažnju da piše gluposti.Odmah se krene pisati o pravopisu, o nekakvoj inteligenciji, o mnogim stvarima koje nemaju veze sa fudbalom i zelenim terenom. Meni je zao što zivim sa takvima kao sto si ti vatreni kojima niko nemoze udovoljiti, imali ste svoju eru u klubu i doveli ste klub u dugove do grla. Sada kada ljudi pokusavaju od g... pitu da naprave nevaljaju. Boli vas uspjeh ljudi, po vama najbolje bih bilo da Zvijezda ispane iz lige kako bih imali cime pisati ovdje postove. Kako je ovaj, onaj kriv. Nazalost to se nece desiti, vidimo se u finalu kupa momci - pljuvači.... I usput nije vokabilar nego vokabular... Ako cemo vec o nauci gospodine... A tog naseg gospodina kojeg oplakujes Doricu vodi ga kuci neka vas po kuci trenira on i naj njegov zumba trener fizicke spreme.

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 23 okt 2014, 22:49

Slozio bi se s tobom djelomicno. Doro je odlican trener u 4 kola osvoji je pola bodova kojih sada imamo dakle vise od Segrta ( Segrt je duze na klupi) i ne volim kada ga ljudi blate, ali s druge strane Segrt je velicina, nikad ni jedan trener nije bio tako otvoren za javnost kao on, uz to i radi na promociji sponzora sto je isto dobro.

Vidi se veliki pomak u igri od prije mjesec dana i sada, pa oni nisu mogli 60 minuta trcat samo se sjeti, pa utakmica prosla subota protiv Slobode koliko su nasi trcali posebno Diatta, Brkic je napredovao 4 tekme nije primio gol iz igre, odbrana se popravila takodjer. Slozio bi se s tobom da smo ovisni o nekim igracima a to je zato sto je ekipa previse mlada, nedostaje sampouzdanja, pa prosjek godina nam je 22,1 o tome je i trener govorio jednom prilikom. Al ja sam optimistican vide se promjene i forma se polako dize pa ce doci i ta pobjeda samo sabur.
Izvinjavam se sto je moj post bio predug.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 23 okt 2014, 22:59

E moj talenat,kazes da treba diskutovati o fudbalu.Pa pogledaj o čemu si ti diskutovao i na kakav način.Boga mi,djeluje na tebe kritika.Mogao bi upisati faks,pa da budes učitelj.Vidim da si se pobrinuo ne samo o svom već i o mome pravopisu.Napredujes,počinjem da sumnjam u svoje misljenje o tebi.

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 23 okt 2014, 23:12

Nije se vala dugo niko prepirao..

Talenat
Kontakt:

Post Postao/la Talenat » 23 okt 2014, 23:29

vatreni je napisao/la:E moj talenat,kazes da treba diskutovati o fudbalu.Pa pogledaj o čemu si ti diskutovao i na kakav način.Boga mi,djeluje na tebe kritika.Mogao bi upisati faks,pa da budes učitelj.Vidim da si se pobrinuo ne samo o svom već i o mome pravopisu.Napredujes,počinjem da sumnjam u svoje misljenje o tebi.
Zao mi je ljudi kojima grad i Zvijezda nije na prvom mjestu. Dosta ste se nasladjivali, ali nadam se da dolaze bolji dani. Akobogda u subotu 3 boda protiv Drine bih volio da Segrt donese samo radi ovih takozvanih forum navijača-pljuvača. Sjetite se našto je ličila Zvijezda prije pola godine, niste mogli prici klubu, treninzima. A dodjite sada su vrata Zvijezde sirom otvorena svima. Vidimo se istinski navijaci u Zvorniku. A ovi forum pljuvači anonimne curice imate mahanje.... :tralala: :tralala: :tralala: :tralala:

bosanskepiramide

Post Postao/la bosanskepiramide » 23 okt 2014, 23:29

Jao,jao,jao pokerman utakmica u tuzli i ova juce ako si gledao evidentan je napredak...ali vise mislim u smislu da su se vratili oni bitniji igraci...drugo,talenat ili tavenat ako si ti autor ove pressice onda skoci pod voz,ko u ratu iz podruma...stipu malo izvuci glavu iz dupeta do juce te znamo kao glavni pljuvac zvijezde i sad ti pricas o tim stvarima...i ono najvaznije sad ce opet reci ovo je ovaj ili onaj tipicna gradska ili seljacka prica
"Navijam za psg i schalke,a od većih klubova za ZVIJEZDU"
"Zivot je onakav,kakve su ti misli"
"Ako na prijateljskoj usluzi misliš na zahvalnost, onda nisi darovao,već prodao"
"Takođe,vjerujem u petak 13"

Talenat
Kontakt:

Post Postao/la Talenat » 24 okt 2014, 00:22

bosanskepiramide je napisao/la:Jao,jao,jao pokerman utakmica u tuzli i ova juce ako si gledao evidentan je napredak...ali vise mislim u smislu da su se vratili oni bitniji igraci...drugo,talenat ili tavenat ako si ti autor ove pressice onda skoci pod voz,ko u ratu iz podruma...stipu malo izvuci glavu iz dupeta do juce te znamo kao glavni pljuvac zvijezde i sad ti pricas o tim stvarima...i ono najvaznije sad ce opet reci ovo je ovaj ili onaj tipicna gradska ili seljacka prica
Druze neznam po cemu si zakljucio da ja imam neke veze s tim, to koliko znam radi ciro, piskic Ili kako ga vec zovu, a on iako je pisao kada vjeruj da nikada nije o Zvijezdi pljuvao nego o ljudima koji su dosli dole iz licnog interesa, kojih vise nema dole, uostalom taj momak je dugo vremena uz Zvijezdu proveo prateci je i navijajuci tako da sigurno on mnogima trn u oku i uvjek je govorio ono sto misli, direktno jer sam pratio i njegove upise ovdje. Dugo vremena pratim ovu temu, nisam htjeo da pisem iz licnih nekih stvari.
Al bih volio neka neko nadje neke moje postove gdje sam ja pljuvao nekoga molim te? I usput hvala bogu pa je se neko nasao da izvjestava o Zvijezdi, do jucer smo svi zajedno kukali ovdje kako nemamo web stranice - informacija sada kada imamo trebamo pljuvati neciji rad koji sigurno dobronamjeran i bezkorisan. I vidis ja objavim par linkova i odmah se tipuje da sam ja taj. Smijesni ste majkemi moje uzivam doci na ovaj forum i citati ove gluposti koje izavljujete. Mene ne zanima ko je ko na ovom forumu, ali mi je krivo sto niko osim mene i par ljudi ovdje nevidi napredak u svemu, ne samo u igri, nego ponasanju igraca, trenera i ljudi u klubu. Lahko je bilo se frajerisati kad je bilo love svi ste volili Zvijezdu, bosanskepiramide prvi ti pa tek onda ostali, sad kad nema love trebamo pljuvati i tjerati malo ljudi sto je u njoj ostalo.

Idemo svi u Zvornik da pokazemo da ima jos budala koji vole Zvijezdu i bez love.... :tralala: :tralala:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 okt 2014, 13:46

sta ste navalili pa bolan mozemoli mi imati normalnu temu i da pisemo o svom klubu .jel moramo biti najveci dziberi. umjesto da pohvalite rad piske koji nam iz prve ruke donosi informacije vi ovdje razvlacite price iza skrivenih nikova.
po prvi put imamo press konferencije imamo slobodne treninge nista se ne muti dobro se radi stali smo na zdrave noge,dajte podrsku a manje bespotrebne price .

sutra momci dajte sve od sebi i uz boziju pomoc donesite prvu tricu u gradacac
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

bosanskepiramide

Post Postao/la bosanskepiramide » 24 okt 2014, 23:15

Talenat je napisao/la:
bosanskepiramide je napisao/la:Jao,jao,jao pokerman utakmica u tuzli i ova juce ako si gledao evidentan je napredak...ali vise mislim u smislu da su se vratili oni bitniji igraci...drugo,talenat ili tavenat ako si ti autor ove pressice onda skoci pod voz,ko u ratu iz podruma...stipu malo izvuci glavu iz dupeta do juce te znamo kao glavni pljuvac zvijezde i sad ti pricas o tim stvarima...i ono najvaznije sad ce opet reci ovo je ovaj ili onaj tipicna gradska ili seljacka prica
Druze neznam po cemu si zakljucio da ja imam neke veze s tim, to koliko znam radi ciro, piskic Ili kako ga vec zovu, a on iako je pisao kada vjeruj da nikada nije o Zvijezdi pljuvao nego o ljudima koji su dosli dole iz licnog interesa, kojih vise nema dole, uostalom taj momak je dugo vremena uz Zvijezdu proveo prateci je i navijajuci tako da sigurno on mnogima trn u oku i uvjek je govorio ono sto misli, direktno jer sam pratio i njegove upise ovdje. Dugo vremena pratim ovu temu, nisam htjeo da pisem iz licnih nekih stvari.
Al bih volio neka neko nadje neke moje postove gdje sam ja pljuvao nekoga molim te? I usput hvala bogu pa je se neko nasao da izvjestava o Zvijezdi, do jucer smo svi zajedno kukali ovdje kako nemamo web stranice - informacija sada kada imamo trebamo pljuvati neciji rad koji sigurno dobronamjeran i bezkorisan. I vidis ja objavim par linkova i odmah se tipuje da sam ja taj. Smijesni ste majkemi moje uzivam doci na ovaj forum i citati ove gluposti koje izavljujete. Mene ne zanima ko je ko na ovom forumu, ali mi je krivo sto niko osim mene i par ljudi ovdje nevidi napredak u svemu, ne samo u igri, nego ponasanju igraca, trenera i ljudi u klubu. Lahko je bilo se frajerisati kad je bilo love svi ste volili Zvijezdu, bosanskepiramide prvi ti pa tek onda ostali, sad kad nema love trebamo pljuvati i tjerati malo ljudi sto je u njoj ostalo.
Idemo svi u Zvornik da pokazemo da ima jos budala koji vole Zvijezdu i bez love.... :tralala: :tralala:
trebalo bi te za pocasnog gradjanina staviti zavrsi i to dok si jos dobar s ljudima iz uprave,ti kao neko ko promovise klub sa ovim tzv "pressicama" shvatam da trebas graditi lijep utisak al ne na nacin da pljujes nekoga da bi ti ostali aplaudirali,shvatas to je bit onoga sto ti zelim reci ali ocito me ne razumijes do sada nista spektakularno nisam vidio osim samo lijepe price,evo sutra nek me demantuju i ja cu im prvi aplaudirati..bicu i ja u Zvorniku i opet cu napisati onako kako ja vidim i mislim..i da te ne ispravljam vrati se pa vidi kako si pisao jer si ti ispravljao gore neke koji su prije pisali..toliko o tebi mislim i previse i zavrsavam s ovim..
sutra? mislim pravi test za nase il jesmo ili nismo..valjda i fortuna bude na nasoj strani :tokralju: :tokralju: :tokralju:
"Navijam za psg i schalke,a od većih klubova za ZVIJEZDU"
"Zivot je onakav,kakve su ti misli"
"Ako na prijateljskoj usluzi misliš na zahvalnost, onda nisi darovao,već prodao"
"Takođe,vjerujem u petak 13"

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 24 okt 2014, 23:18

Neka nam je sretno sutra pa da se vratimo ne porazeni vjerujem da ekipa moze izvuci pozitivan rezultat :bih:
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

email22
Kontakt:

Post Postao/la email22 » 25 okt 2014, 09:23

sretno danas ekipi i momcima koji idu u Zvornik i da nam donesu prvu pobjedu ove sezone, a ako nista makar bod vjerujem da ova ekipa to moze...vidim neki nikako da batale forum pa se stalno pod novim nazivom javljaju :puke:

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 25 okt 2014, 10:13

email22 je napisao/la:sretno danas ekipi i momcima koji idu u Zvornik i da nam donesu prvu pobjedu ove sezone, a ako nista makar bod vjerujem da ova ekipa to moze...vidim neki nikako da batale forum pa se stalno pod novim nazivom javljaju :puke:
da,neki su baš uporni,slažem se da ni bod ne bi bio loš al imam neki predosjećaj da će danas da legne prva trica.Ekipa je sinoć prespavala u hotelu 20km od Zvornika,znači odmorni su,kompletirani i ne vidim ni jednog razloga da ne pruže dobru partiju...

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.