FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 20 feb 2011, 13:31

pardon je napisao/la:OCITO PRICAS NEBULOZE...HALLOOOO ENO MU ZELJE PA NEK GA HVALI KOLIKO HOCE....A o ovom harisu sto ga spominjes milion puta je mogao igrati za SELJU al SARAJEVO JE U SRCU,a ja se licno sjecam njegove izjave iz Avaza da ni za milion maraka nebih igrao za Zelju,a ne ovaj mali lafo kapiten i on odmah eto zeljo ima sanse za titulu....TOLIKO!!!
i ti vjerujes da nebi HAHAHAHAHHA
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 20 feb 2011, 13:38

SARAJEVO SAMPION!!! SARAJEVO SAMPION!!! SARAJEVO SAMPION!!! SARAJEVO SAMPION!!! SARAJEVO SAMPION!!! SAMO SARAJEVOOOOOO..........!!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 feb 2011, 13:43

pardon je napisao/la:SARAJEVO SAMPION!!! SARAJEVO SAMPION!!! SARAJEVO SAMPION!!! SARAJEVO SAMPION!!! SARAJEVO SAMPION!!! SAMO SARAJEVOOOOOO..........!!!
Harise ,Harise hehehehe
FK SARAJEVO.

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 20 feb 2011, 13:48

Ocemu ti haris ???..hahahahahahahahahahaha Sarajevo sad ima trening,nije on sigurno i slusaj Ja cu vazda braniti igrace koji znaju,vrijede i umiju,koji imaju veze s fudbalom ma koliko ih mi osporavali...A uvijek cu biti protiv ovih sto su protiv SARAJEVA kao recimo HAMZAGIC ,pa ti i dalje furaj harise ,harise hehehehehe...................

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 feb 2011, 13:49

pardon je napisao/la:Ocemu ti haris ???..hahahahahahahahahahaha Sarajevo sad ima trening,nije on sigurno i slusaj Ja cu vazda braniti igrace koji znaju,vrijede i umiju,koji imaju veze s fudbalom ma koliko ih mi osporavali...A uvijek cu biti protiv ovih sto su protiv SARAJEVA kao recimo HAMZAGIC ,pa ti i dalje furaj harise ,harise hehehehehe...................
Bukvalac,bukvalac heheh..
ajde da prestanemo s ovim off topicom hehehe
zar ti nisi povrijedzenn :mrgreen: :mrgreen:
FK SARAJEVO.

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 20 feb 2011, 13:51

mali Handzic realno gleda stvari i miri se sa cinjenicom da niti jedan poluklub ne moze zaustaviti velikana ka putu prema duploj kruni. i ti sto se prije pomiris sa time bice ti lakse...

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 20 feb 2011, 13:51

pardon je napisao/la:Ocemu ti haris ???..hahahahahahahahahahaha Sarajevo sad ima trening,nije on sigurno i slusaj Ja cu vazda braniti igrace koji znaju,vrijede i umiju,koji imaju veze s fudbalom ma koliko ih mi osporavali...A uvijek cu biti protiv ovih sto su protiv SARAJEVA kao recimo HAMZAGIC ,pa ti i dalje furaj harise ,harise hehehehehe...................
A po tebi Haris zna,ostali ne znaju ?
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 20 feb 2011, 13:53

[quote="lech"]mali Handzic realno gleda stvari i miri se sa cinjenicom da niti jedan poluklub ne moze zaustaviti velikana ka putu prema duploj kruni. i ti sto se prije pomiris sa time bice ti lakse..SARAJEVOOOO SAMPION....SARAJEVOOOO SAMPION ....

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 20 feb 2011, 13:55

Hocetel se opet zalit kad budete igrali na Tusnju ? imamo 2 igraca neregularna u timu Bosnjaka i Gavarica po vama...pa eto ako pobijedimo zalite se :mrgreen:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 20 feb 2011, 13:59

S obzirom da sam i ja prosao skolu SARAJEVA ,vrlo dobro poznajem taj hljeb, na moju stetu se povrijedio i morao napustuti nogomet...Ja cu ti evo iskreno reci:Svako ima pravo na svoje misljenje tako i Ja.. Zato s sigurnoscu kazem da za mene od kako se rat zavrsio nema do sad boljih igraca koje je SARAJEVO izbacilo od DZEME BERBEROVICA,HARISA HANDZICA I VELIKOG JEDNOG GOSPODINA A TO JE ALEN SKORO-JEDNOM SE RADJA I NIKAD VISE!!!Ponavljam svak ima pravo reci sto misli..Ja bar mislim tako!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 feb 2011, 14:48

Ne znam zasto ovdje pojedincima smetaju pojedine izjave, i tako vas vecina sa foruma dalje od Koseva nije ni vidjela a o sljedecem gostovanju da ne pricamo ... ko hoce da ide , ne treba citati ni izjave niti bilo sta, i usput da Hz gledaju samo rezultate na pola gostovanja se ne bi ni islo,nase je da na tribinama priredimo spektakl a teren je odgovornost igraca 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 feb 2011, 15:44

fukara87 je napisao/la:Hocetel se opet zalit kad budete igrali na Tusnju ? imamo 2 igraca neregularna u timu Bosnjaka i Gavarica po vama...pa eto ako pobijedimo zalite se :mrgreen:
aj ne rise puno pa gavaric je imao kartone ba ii zavrsena pricaa!!!
FK SARAJEVO.

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 20 feb 2011, 16:57

Da se ne zaboravi http://www.fksinfo.com/galerija/details ... cab9010f2e

p.s. Ocekujem novi transparent u znak zahvale za proteklu godinu ;) i nastavak "mirnih" i pametnih prije sve civilizovanih odnosa ... sa fer i sportskim navijanjem za svoj klub i svoj grad !!!

Bujrum u Ze
[youtube][/youtube]
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

Colorado

Post Postao/la Colorado » 20 feb 2011, 17:11

Dirk je napisao/la:Ne znam zasto ovdje pojedincima smetaju pojedine izjave, i tako vas vecina sa foruma dalje od Koseva nije ni vidjela a o sljedecem gostovanju da ne pricamo ... ko hoce da ide , ne treba citati ni izjave niti bilo sta, i usput da Hz gledaju samo rezultate na pola gostovanja se ne bi ni islo,nase je da na tribinama priredimo spektakl a teren je odgovornost igraca 8-)
E bravo qme svaka cast za post . Slazem se sa tobom , ali ipak ja mislim da nije fino da tako jedan kapiten VECEG SARAJEVSKOG kluba izjavljuje , da daje vece sanse malenim nego nama . Realno prizanajem imaju vece sanse , ali jos 15 kola ima .. znaci sve je moguce :!: Idemo hrabro , trenutno sa ovakvim timom mislim da mozemo i do titule . Vazno je osvajati bodove u gostima , sve cemo vidjeti u prva 4 kola 8-) !

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 feb 2011, 17:15

Colorado je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Ne znam zasto ovdje pojedincima smetaju pojedine izjave, i tako vas vecina sa foruma dalje od Koseva nije ni vidjela a o sljedecem gostovanju da ne pricamo ... ko hoce da ide , ne treba citati ni izjave niti bilo sta, i usput da Hz gledaju samo rezultate na pola gostovanja se ne bi ni islo,nase je da na tribinama priredimo spektakl a teren je odgovornost igraca 8-)
E bravo qme svaka cast za post . Slazem se sa tobom , ali ipak ja mislim da nije fino da tako jedan kapiten VECEG SARAJEVSKOG kluba izjavljuje , da daje vece sanse malenim nego nama . Realno prizanajem imaju vece sanse , ali jos 15 kola ima .. znaci sve je moguce :!: Idemo hrabro , trenutno sa ovakvim timom mislim da mozemo i do titule . Vazno je osvajati bodove u gostima , sve cemo vidjeti u prva 4 kola 8-) !
Drug problem je danasnjih novinara koji iz konteksta izvuki naslov da privuku paznju, tako je i u ovom slucaju bilo,uostalom vec davno se zna misljenje o ovom portalu i njihovim mutnim radnjama protiv nase grupe tako da ne vidim svrhe da se raspravlja o vijestima sa ove stranice;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 feb 2011, 17:30

Titula?! koliko se sjecam CILJ je euro gostovanje..
kao sto rece..prva cetiri kola..

Vjecno sa nama......ISMIR PINTOL......
F.K.SARAJEVO

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 feb 2011, 19:42

"Mislim da je Zeljeznicar u najboljoj situaciji za titulu.Imaju dobru ekipu i dobar raspored.
Borac je ostao bez nekoliko kljucnih igraca i to ce tesko nadoknaditi.
Mislim da se uz dobar start mozemo boriti za titulu i sve dok imamo bilo kakve sanse mi
cemo se boriti" dodao je za kraj razgovora mladi Handzic.

U naslovu stoji:zeljo ima najvece sanse..
U tekstu stoji:u najboljoj situaciji..
Sto znaci:novinarska patka..
Borac:otpisan
FKS:uz dobar start..

Izjava sa dozom opreza..sa distance..
F.K.SARAJEVO

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 21 feb 2011, 05:14

Colorado pasha,
Volim tvoje postove generalno, ali sada si nervozan i zaleces se bez potrebe. I ja bih izjavio da mi nismo favoriti za titulu. Sta mislis da ti kapiten tima prije prve tekme objesi za vrat breme kao sto je biti favorit za titulu ? Ne bismo ni u Evropu otisli. Ovo je bila takticka izjava a siguran sam da i nasi ozbiljno idu na titulu. Da jos imamo ona 2 boda sto izgubismo protiv Drine mogla bi se koja kinta i na kladionici zaraditi :D . Kao sto neko rece vidjece se nakon 4-og kola a vec Nicaze ce pokazati gdje smo jer nam je tradicionalno gutava. Ipak iscupacemo pobjedu.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 21 feb 2011, 10:26

Zenica i Zrinjski su najvaznija gostovanja u proljetnom dijelu. Ako se uzmu 4 boba ( o 6 ne treba ni pricati)...mislim da se moze pricati i o prvom mjestu jer imam neki osjecaj da borac gubi u sirokom ali i protiv" kospa" na kontejneru zvani BAGER

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 21 feb 2011, 10:46

FCS-FCS je napisao/la:Zenica i Zrinjski su najvaznija gostovanja u proljetnom dijelu. Ako se uzmu 4 boba ( o 6 ne treba ni pricati)...mislim da se moze pricati i o prvom mjestu jer imam neki osjecaj da borac gubi u sirokom ali i protiv" kospa" na kontejneru zvani BAGER
Iskreno vam zelim da na proljece imate kao i ŽELJO 14 pobjeda i jedan remi (sa nama recimo 2:2)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Kimun i 33 gosta.