ma dale bi one da ja to smijem.FrancescoTotti je napisao/la:Svaka ti dala brate![]()
taj wallpp je za iPhone pa se fino ucica sat, a kod tebe se preklapa. nije u redu...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ma dale bi one da ja to smijem.FrancescoTotti je napisao/la:Svaka ti dala brate![]()
Koja je budala ovo radila ...MortemHz je napisao/la:
NedeljaPAPE1 je napisao/la:Prodje ova konferencija danas,nista se ne desi ili je neko to najavio za sutra?
Evolution87 je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Pratiti Zrinjski i ostale klubove.Evolution87 je napisao/la:Sta raditi sutra????????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neka bolan, zaputice se neka budalaPitarBordo je napisao/la:U NEDJELJU SVI U VITEZ!!!
Doce @zlo yebace ti sve redomPitarBordo je napisao/la:U NEDJELJU SVI U VITEZ!!!
Da li je dovoljno samo trčati za dvojicu da bi igrao u FKSHigh je napisao/la:Kako reče forumski puk, Hrustemović trči za dvojicu, tako da Sarić ne treba ni igrati. Samo što je glup za petericu.
Forrest Gump je bio sampion ili nije???pitic je napisao/la:Da li je dovoljno samo trčati za dvojicu da bi igrao u FKSHigh je napisao/la:Kako reče forumski puk, Hrustemović trči za dvojicu, tako da Sarić ne treba ni igrati. Samo što je glup za petericu.
Idi budalo se ne udavi vodomFrancescoTotti je napisao/la:Doce @zlo yebace ti sve redomPitarBordo je napisao/la:U NEDJELJU SVI U VITEZ!!!
FrancescoTotti je napisao/la:Doce @zlo yebace ti sve redomPitarBordo je napisao/la:U NEDJELJU SVI U VITEZ!!!
Jedino ako mu Nejra da poslije tekme..KrajisnikBosnjak je napisao/la:
Imam osjećaj da ga zabija sutra.
U nedjelju smo mi brateKrajisnikBosnjak je napisao/la:
Imam osjećaj da ga zabija sutra.