FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Par igrača na kraju sezone više nemaju šta tražiti u Bayernu a svi znamo ko su.Lutanje sa transferima i sa trenerima sad nam se obija od glavu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Svaki klub je imao period loših rezultata, ali je najveći problem što se Bayern stvarno pretvorio u jednu veliku karinu od kluba (u svakom segmentu) i ovo je neviđeno u ovom klubu od kako ja pratim fudbal. Brukanje kluba na svakom koraku.
Vjerujem da je "legendi kluba" Neueru sad osmijeh od uha do uha, **** se njemu, on je meni i neka maskota ovog današnjeg Bayerna koji se apsolutno ni po čemu osim imena ne može povezati sa klubom koji ima 6 liga šampiona i daleko najviše osvojenih Bundesliga. A samo je pitanje kad će ovaj Leverkusen ili Eintracht prestići Bayern na tabeli u Bundesligi.
Vjerujem da je "legendi kluba" Neueru sad osmijeh od uha do uha, **** se njemu, on je meni i neka maskota ovog današnjeg Bayerna koji se apsolutno ni po čemu osim imena ne može povezati sa klubom koji ima 6 liga šampiona i daleko najviše osvojenih Bundesliga. A samo je pitanje kad će ovaj Leverkusen ili Eintracht prestići Bayern na tabeli u Bundesligi.
Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 03 dec 2024, 22:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Ocigledan primjer dusevnog bolesnika!!armando je napisao/la: ↑03 dec 2024, 22:46Jao likaBundesliga je napisao/la: ↑03 dec 2024, 22:40Nadam se da Tuchel negdje uziva uz casu crnog vina dok gleda popisano lice Hoenessa na tribinama.znaš i šta pije uhota.
Čini mi se da više ti uživaš, popij jednu i za mene.
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Težak poraz, meni lično teži i od Aston Ville. A opet je presudio kao i u toj Manuel. Hvala za sve, al' vrijeme ti je da ideš. Mislim da bi čak i De Gea bio bolja kratkoročna opcija od sadašnjeg Neuera
O samoj utakmici teško je bilo šta analizirati. Mislim da smo svi vidjeli zašto Tel dobija minute na kapaljku. Sejo Boy od svog ulaska isto razočaranje.
Žao mi je zbog kupa, okrećemo se domaćem prvenstvu i Ligi Prvaka
O samoj utakmici teško je bilo šta analizirati. Mislim da smo svi vidjeli zašto Tel dobija minute na kapaljku. Sejo Boy od svog ulaska isto razočaranje.
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Jel igrao Jamal wonderkind Musiala zvani dribling kroz 5 igrača pa šta bude večeras???
Vincent gubitnik Kompany.
Autoritet koji i dalje drze senilnog golmana na golu. Gruzijac mogao lani doci i rijeseno bi bilo pitanje golmana deset godina.
Bez gola na domacem terenu. Leverkusen nam dosao kao zrinjski Sarajevu, pencilin
Luzerski mentalitet je prisutan od dolaska Francuza.
Keep going
Neko i dalje misli da je Barcelona slucajnost.
Dahom
Autoritet koji i dalje drze senilnog golmana na golu. Gruzijac mogao lani doci i rijeseno bi bilo pitanje golmana deset godina.
Bez gola na domacem terenu. Leverkusen nam dosao kao zrinjski Sarajevu, pencilin
Keep going
Dahom
Kako mislis "cak"?Slobodanpad1945 je napisao/la: ↑03 dec 2024, 22:50Težak poraz, meni lično teži i od Aston Ville. A opet je presudio kao i u toj Manuel. Hvala za sve, al' vrijeme ti je da ideš. Mislim da bi čak i De Gea bio bolja kratkoročna opcija od sadašnjeg Neuera
De Gea je vrhunski golman i nije izgubio reflekse zbog godina. Moze on branit 2-3 godine na vrhunskom nivou. Manuel je opao zestoko zbog godina, vidjelo se na Evropskom, tj. svi su vidjeli osim Uprave.
Dajte mu jos 20 miliona.
Pa Kahn je mnogo ranije pao zbog "godina". Ovo nije stav da je Neuer los golman nego genetika utice na to da padnu refleksi, nije ni Ronaldo ni 50% Ronalda sto je bio iako je top forma tjelesna, godine ne daju.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 03 dec 2024, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
- bavaracmujo
- Kontakt:
Dilah je napisao/la: ↑03 dec 2024, 21:45Stvarno je vise i smijesno kako svo ostre k na Bayernu. Frajer napravi faul, onda udari laktom Olisea i gura se sa Upamekanom koji je samo pokusao zastiti suigraca, a **** obojici daje zute kartone. Ako je Upamekano dobio ziti ovaj drugi je morao 3, cak ono laktanje posle faula se moglo i gledati za direktan crveni. Slazem se sa onim sto neko rece oko Noyera, posle skijanja je trebalo naci golmana kako valja a njega prodati posto zasto. Sta je tu je, blizi smo bili golu, pitanje je koliko ce izdrzati igraci, Palija bi sad bas valjo, a i Tell moze zaganjati lijepo.
Definitivno ono laktanje je smijurija od sudjenja pa i u nasoj ligi bi to bio crveni.
Utakmica samo pokazala da tel gnabri nisu za prvih 25 igraca nikako a i ovaj **** na golu je smijurija i nije ni cudo sto je u sezoni i po branio samo 1, covjek je bacio u bunar pet cistih lopti. Nama trebaju 2 golmana napadac i ovo sve sa klupe veceras rastjerat plus sane i gorecka, al naravno da nema od toga nista.
Ovaj alonso sa ovom sleper taktikom nikad nece sjest na klupu reala i pola jer ti klubovi ne igraju ovu odvratnu defanzivnu taktiku.
-
Bundesliga
- Kontakt:
TT je pokušao uvesti reda u Bayern, pa mu nisu dali. Ove sezone vidimo rezultate "vraćanja na tvorničke postavke." Kimmichu ne bi uopšte smjeli produžiti ugovor, ukoliko misli igrati u veznom redu, jedino ako će pristati biti desni bek. A oni će mu sigurno produžiti uz uslov da ga trener ne smije pomjeriti iz veznog reda. Kimmich-libero, vezni red=jedna velika nula. Zašto gura Laimera na desnog beka, a toliko mu utakmica igrao Guerreiro? Zašto Musiala na devetku, a jedini pravi špic sjedi na klupi. Taman da nije ni za drugog tima, Tel je morao igrati špica. Musiala je najopasniji kada se ubacuje iz drugog plana, ovako su ga pojeli štoperi Leverkusena. Ne zna se postaviti, nema muskulature za tu poziciju. Goretzku sam jedino vidio kad je izlazio i kada je ono ošutao glavom, eto toliko je bio dobar.
Naprijed nikakve kreacije nema, je li malo jači protivnik sa kadrom koji to može iznijeti, odmah piši propalo. Čak i kada Kane igra, i njemu se pate da stvore bilo kakvu priliku. Ali ajde sad će opet buranija pa će stari prdonja Hoeness opet moći laprdati po medijima i dizati amatera od trenera Kompanya.
Naprijed nikakve kreacije nema, je li malo jači protivnik sa kadrom koji to može iznijeti, odmah piši propalo. Čak i kada Kane igra, i njemu se pate da stvore bilo kakvu priliku. Ali ajde sad će opet buranija pa će stari prdonja Hoeness opet moći laprdati po medijima i dizati amatera od trenera Kompanya.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Sta je tu je...naravno crveni je presudio, a kada bolje sada pogledam mislim da nije ni morao biti. Njihov igrac nije imao ocigledan posjed, tu su bili i Laimer i Upamekano, faul kao faul je mozda za zuti. Ali eto yebaji ga, 10 protiv 11 jedino moze ako se igra profesionalci vs amateri. Iako nismo igrali toliko lose (bolje receno oni nisu bili dobri), stalno mi se u podsvjesti vrtilo da cemo ispasti, nikada do sada to me osjecanje nije prevarilo. Ostaje jos BL i liga sampiona, i dalje mislim da smo za BL sigurni, a za CL da mozemo daleko ako ne naletimo u ranoj fazi na 2-3 top tima. I na kraju mi smo samo navijaci, kome je bas toliko omrzao Bayern i sve okon njega, imate PSG, Chelzu, City, Barcu, nece ovdi niko zaplakati za vama...
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Kad se sjetim da smo im davali petarde u gostima, lijepa vremena. 
Bundesliga je napisao/la: ↑03 dec 2024, 22:57TT je pokušao uvesti reda u Bayern, pa mu nisu dali. Ove sezone vidimo rezultate "vraćanja na tvorničke postavke." Kimmichu ne bi uopšte smjeli produžiti ugovor, ukoliko misli igrati u veznom redu, jedino ako će pristati biti desni bek. A oni će mu sigurno produžiti uz uslov da ga trener ne smije pomjeriti iz veznog reda. Kimmich-libero, vezni red=jedna velika nula. Zašto gura Laimera na desnog beka, a toliko mu utakmica igrao Guerreiro? Zašto Musiala na devetku, a jedini pravi špic sjedi na klupi. Taman da nije ni za drugog tima, Tel je morao igrati špica. Musiala je najopasniji kada se ubacuje iz drugog plana, ovako su ga pojeli štoperi Leverkusena. Ne zna se postaviti, nema muskulature za tu poziciju. Goretzku sam jedino vidio kad je izlazio i kada je ono ošutao glavom, eto toliko je bio dobar.
To je to.
Dovesti kreatora u vezno ala Thiago da zna podvalit loptu. Olmo bi odlican tu bio da nije pola covjek pola povreda.
Madjar iz Leipziga dobar ali nije to to za tu poziciju.
Vezni red nam je smijurija. Krila tupa, nestalo je ubojitosti gdje smo najjaci bili.
Kompany nije Franuz! Osima ako nisi mislio na Sasu BojaNeutral je napisao/la: ↑03 dec 2024, 22:54Vincent gubitnik Kompany.
Bez gola na domacem terenu. Leverkusen nam dosao kao zrinjski Sarajevu, pencilin![]()
Keep going
Dahom![]()
Izgleda da si popio zute umjesto crvenih tableta. Zakrho ti TT on je ispao do Surdukena koji je cetvrta liga. I to sa svih 11 igracaBundesliga je napisao/la: ↑03 dec 2024, 22:57TT je pokušao uvesti reda u Bayern, pa mu nisu dali. Ove sezone vidimo rezultate "vraćanja na tvorničke postavke." Kimmichu ne bi uopšte smjeli produžiti ugovor, ukoliko misli igrati u veznom redu, jedino ako će pristati biti desni bek. A oni će mu sigurno produžiti uz uslov da ga trener ne smije pomjeriti iz veznog reda. Kimmich-libero, vezni red=jedna velika nula. Zašto gura Laimera na desnog beka, a toliko mu utakmica igrao Guerreiro? Zašto Musiala na devetku, a jedini pravi špic sjedi na klupi. Taman da nije ni za drugog tima, Tel je morao igrati špica. Musiala je najopasniji kada se ubacuje iz drugog plana, ovako su ga pojeli štoperi Leverkusena. Ne zna se postaviti, nema muskulature za tu poziciju. Goretzku sam jedino vidio kad je izlazio i kada je ono ošutao glavom, eto toliko je bio dobar.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Olmo nije šestica, nije tip igrača kakav Bayernu treba. On je više AM, DM nije sigurno. Bayi treba igrač tipa Busquetsa, ali realno takvog na tržištu danas nema, sem možda Rodrija koji nije dostupan. De Jong je imao ogroman potencijal ali su ga povrede uništile i nije ništa pokazao u Barceloni. Čak i da ga mogu dovesti, ne trebaju, jer Bayernu treba formiran igrač na kojega se možeš osloniti. Uglavnom koga god da dovedu, samo da ne gledam Kimmicha kako se okreće ko ringišpil oko svoje ose. Još vidim komentare kao hvale ga
Krila su nula, još jedan disasterclass Olisea, do onog šuta u 94-toj minuti je uspio izgubiti gotovo svaku loptu i ne napraviti ništa. Gnabrija ni ne brojim kao profesionalnog fudbalera više, Coman predvidljiv kao zalazak sunca sa onim jednim driblingom. Gnabry, Coman, Sane, Goretzka, Kimmich, Neuer, Muller - sve otjerati.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Joshua Kimmich: "The better team doesn't always win. Anyone who watched the game has to have sympathy for us and the way we played today. Considering the opponent, today was our best performance of the season. The first title is gone, which hurts and is annoying. When I look at the results in the top games, it's sobering. But I still think we are on the right path"
Sa ovim luzerčinama možeš jedino i očekivati poraze u velikim utakmicama. Uvijek jedna te ista izlizana priča za malu djecu, igrali smo sjajno, pokazali smo karakter, bolji tim je izgubioKompany: "Football is like this sometimes. We coaches try to have everything under control and plan everything, but sometimes these moments happen. For me there are two feelings. The first feeling is fact that we lost and won't win the Pokal this season. The second feeling is that this performance was special. With 10 men, we didn't just wait and hope. We were proactive and positive. If we keep this up, we'll win many games - although we won't win this Pokal"
Zato ćete uvijek i gubiti, zato što imate taj luzerski mentalitet gdje vam pobjede nisu prioritet broj 1.
Licemjeri bi Tuchelu za ovu budalastinju sa Musialom na 9ki (a na klupi imas Tela i Gnabrya) hebali sve po spisku.Bundesliga je napisao/la: ↑03 dec 2024, 22:40Nadam se da Tuchel negdje uziva uz casu crnog vina dok gleda popisano lice Hoenessa na tribinama.
Klasicna skola onog katalonskog prevaranta. Izmisljanje tople vode da bi sebe stavio u centar paznje.
Kupiti Marmousha dok ga neko drugi nije uzeo čovjek igra vrhunski može biti backup za Kane i pokriti krilnu poziciju.Sad će glavešine reći eee ali skup je a nije skupo dato 20 mil Neueru sa 38 godina na leđima.
Treba se pod hitno uraditi remont ekipe golman,krila,špic i veznjak koji zna uputiti pas koji će razbijati protivničke odbrane.
Neuer,Muller,Goretzka,Gnarby,Coman,Sane,Boey na transfer listu.Prva dva su legende i trebaju časno otići.
Treba se pod hitno uraditi remont ekipe golman,krila,špic i veznjak koji zna uputiti pas koji će razbijati protivničke odbrane.
Neuer,Muller,Goretzka,Gnarby,Coman,Sane,Boey na transfer listu.Prva dva su legende i trebaju časno otići.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Na FrancuzeDilah je napisao/la: ↑03 dec 2024, 23:04Kompany nije Franuz! Osima ako nisi mislio na Sasu BojaNeutral je napisao/la: ↑03 dec 2024, 22:54Vincent gubitnik Kompany.
Bez gola na domacem terenu. Leverkusen nam dosao kao zrinjski Sarajevu, pencilin![]()
Keep going
Dahom![]()
![]()
![]()
Hernandez, Upamecano, Pavard i nastavi niz.
Zabiravljaš da nam je Francuz donio klempu.Neutral je napisao/la: ↑04 dec 2024, 00:33Na FrancuzeDilah je napisao/la: ↑03 dec 2024, 23:04Kompany nije Franuz! Osima ako nisi mislio na Sasu BojaNeutral je napisao/la: ↑03 dec 2024, 22:54Vincent gubitnik Kompany.
Keep going
Dahom![]()
![]()
![]()
Hernandez, Upamecano, Pavard i nastavi niz.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.