thulkazal je napisao/la:a dobro lopta isto ko da je bila pod uticajem vjetra pa ju je gurnuo pod prečku ... sve u svemu centaršut il ne gol je extraBosniacum Lilium je napisao/la: ali ono je bio pokusaj centarsuta, tako da...
p.s. najbolji gol je od Juan Francisco Parra, objektivno
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
scootyTM87 je napisao/la:#8: Edin Džeko (Bosnia and Herzegovina) 36.16% (3,521 votes)
#2: Cristiano Ronaldo (Portugal) 35.94% (3,499 votes)
I šta sada ako pobjedi glasanje? Idemo na Evropsko, jel ???
nezz vala haman ti nisi volio fiziku xD ... let lopte ni blizu realnosti i fizici (ok današnje lopte su čudo ali ono niti je bio izrazito jak šut) ... čak i da je to učinjeno bez vjetra onda je jedan u milion ...Bosniacum Lilium je napisao/la:nije vjetar, nego je htio ostrije da ubaci loptu, a ustvari je on nju "lose" opalio
Ljudi Mancini se igra sudbinom naseg najboljeg igraca.Bjezi dok je vrjeme.Da hoce uzet Ibrahimovica pa Dzeko nek ide u Milan ovako ce se sjebat pravo.
povrsno posmatras situaciju, odmarao ga je za CL, ono jucer je bila jedna lagana utakmica.Alipasino je napisao/la:Ljudi Mancini se igra sudbinom naseg najboljeg igraca.Bjezi dok je vrjeme.Da hoce uzet Ibrahimovica pa Dzeko nek ide u Milan ovako ce se sjebat pravo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sto li je juce odmarao Silvu/Nasrija .. Hmm izgleda i njih hoce da unisti.Alipasino je napisao/la:Ljudi Mancini se igra sudbinom naseg najboljeg igraca.Bjezi dok je vrjeme.Da hoce uzet Ibrahimovica pa Dzeko nek ide u Milan ovako ce se sjebat pravo.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vidjecemo u utorak/srijedu kad vec igraju da li ga je jucer samo odmarao?
Nadam se da jeste.
Nadam se da jeste.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Centre forward
- Kontakt:
Balonja u jucerasnjoj tekmi protiv A.Ville osim gola apsolutno nije nista pokazo, siguran sam da ce Edo pocet' u utorak. 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
i pored toga je kao man of the match i trenutni Bog za navijace kluba..i naravno bez obzira na sve sto je dzeko pokazao do sad on je sad kao bolji i ispred njegaCentre forward je napisao/la:Balonja u jucerasnjoj tekmi protiv A.Ville osim gola apsolutno nije nista pokazo, siguran sam da ce Edo pocet' u utorak.
Unica grande amore
- Centre forward
- Kontakt:
Ahh, štaš' k'o mi Bosanci a Bgm i Hercegovci, ne kotiramo nigdje visoko, pa tako ni u ovoj lopti.AllAbout je napisao/la:i pored toga je kao man of the match i trenutni Bog za navijace kluba..i naravno bez obzira na sve sto je dzeko pokazao do sad on je sad kao bolji i ispred njegaCentre forward je napisao/la:Balonja u jucerasnjoj tekmi protiv A.Ville osim gola apsolutno nije nista pokazo, siguran sam da ce Edo pocet' u utorak.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Znamo da nije do Edina i to je bitno. kako god previše ga odmara i bojim se da to bas nece lijepo uticati na Edina i na formu. Juce da je igrao sigurno bi zabio i to bi mu uz golove u repci podiglo samopouzdanje i bio bi još bolji u LP, samo što Manciniju i psihološka taktika nikako ne ide kao i odnos s igracima,ne vezano samo za našeg Edina
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Utorak liga prvaka protiv Villareala a onda za vikend derbi protiv Uniteda.ZOI84 je napisao/la:Znamo da nije do Edina i to je bitno. kako god previše ga odmara i bojim se da to bas nece lijepo uticati na Edina i na formu. Juce da je igrao sigurno bi zabio i to bi mu uz golove u repci podiglo samopouzdanje i bio bi još bolji u LP, samo što Manciniju i psihološka taktika nikako ne ide kao i odnos s igracima,ne vezano samo za našeg Edina
Dosad je uvijek Edin igrao vazne utakmice a Balo pokupi mrvice, kao sto je bila ova protiv Ville.
Ne znam zasto ste uvijek tako negatvni, pa City po sezoni igra preko 60 utakmica. Treba da ga odmara i to cesto.
baš bi se reklo da mu ide ..aman zaman ko da on ima samo edina covjek upravlja citavim timom igraca....pa on je bio strpljiv sa edinom neka i malo edin bude sada strpljiv sa njim i sve ce bit okZOI84 je napisao/la:Znamo da nije do Edina i to je bitno. kako god previše ga odmara i bojim se da to bas nece lijepo uticati na Edina i na formu. Juce da je igrao sigurno bi zabio i to bi mu uz golove u repci podiglo samopouzdanje i bio bi još bolji u LP, samo što Manciniju i psihološka taktika nikako ne ide kao i odnos s igracima,ne vezano samo za našeg Edina
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.tvgolo.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo Džeko bježi Ronaldu svega 50-tak glasova istopila se prednost.
Evo Džeko bježi Ronaldu svega 50-tak glasova istopila se prednost.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
Ovo je njihova stranica i oni ce zatvoriti glasanje kad bude najpogodniji momenat za njih, a to ce vjerovatno biti kad Ronaldo bude imao vise glasova. Oni ce mu ih nabiti.
Glasao sam i ja ali mi se cini da od ovog i nema neke koristi.
Glasao sam i ja ali mi se cini da od ovog i nema neke koristi.
et i od mene par glasova
al po meni, onaj estonac vasiljev je dao najljepsi...
al po meni, onaj estonac vasiljev je dao najljepsi...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Igrali dzeko veceras od pocetka?
Jeli Balo jos uvijek pod suspenzijom u Evropskim takmicenjima?
- hule_barca
- Kontakt:
jeste bali je ovo zadnja utakmica u kojoj odrađuje suspenzijuEdo_77 je napisao/la:Igrali dzeko veceras od pocetka?
Mes Que Un Club
Onda je Dzeko jedina opcija u napadu. Dakle, u svakom slucaju mora igarti. 
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 31 gost.