FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Jaozinho22
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Šta sad ne valja ni Ibričić 
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
-
fanaticZeljin
- Kontakt:
Ibricic je kapitalac, ne valja duzina ugovora, bolje Bekric na 1.5 godinu nego on na polaJaozinho22 je napisao/la:Šta sad ne valja ni Ibričić
A ko je rekao da je na pola godine?
-
fanaticZeljin
- Kontakt:
Negdje sam procitao, al ajd ga znaj, samo naglabamo, al ako trazi na pola god nasi su ludi ako pristanuDANAN je napisao/la:A ko je rekao da je na pola godine?
Pa i nisu ako dodje i Bekric
pise na faktorufanaticZeljin je napisao/la:Negdje sam procitao, al ajd ga znaj, samo naglabamo, al ako trazi na pola god nasi su ludi ako pristanuDANAN je napisao/la:A ko je rekao da je na pola godine?
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Yebo ba ove portale sto izmisljaju
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/stokic ... nsu/178397
Istog sam misljenja. Frajera dovedu na pocetku sezone poslije svih priprema. Uvodili ga neko po 8 mi. Neko po 5 min. Mozda je 5 utakmica odigrao 30 min i to je to. Jbg i ja sam se nadao iskreno vise od njega, nazalost a mislim da je mogao uz adekvatne pripreme napraviti dosta toga.
Hvala i pozdrav za Milana..
Istog sam misljenja. Frajera dovedu na pocetku sezone poslije svih priprema. Uvodili ga neko po 8 mi. Neko po 5 min. Mozda je 5 utakmica odigrao 30 min i to je to. Jbg i ja sam se nadao iskreno vise od njega, nazalost a mislim da je mogao uz adekvatne pripreme napraviti dosta toga.
Hvala i pozdrav za Milana..
Kralj price
Ni Mujagic nije dobio pravu šansu pa je zabio 2 gola
Pisao sam neki dan da mi je zao sto Joco nije ostao i narednu polusezonu,iako je ovu bio ocajan zaista i sam priznaje evo,ali bi nakon prodjenih priprema sa klubom,prijateljskih utakmica,itd. mogao mozda podici formu i biti od velike koristi.
Ova prica o dobijenoj/ne dobijenoj sansi i ne stoji bas.Prvo,mjesto u prvoj postavi se uglavnom trazi na treningu.Drugo,i Tiago je u pocetku dobijao minutazu na kapaljku ali je uspio da pokaze da moze i nametnuo se.Trece,Joco je i to minuta ( a dosta puta je to bila pofina minutaza ) nije djelovao dobro,losa primanja,pasovi,promasen zicer npr,itd..
Sve u svemu,steta jeste ali bojim se da je samo i iskljucivo bilo do Stokica. Puno srece mu zelim u nastavku karijere.
Ova prica o dobijenoj/ne dobijenoj sansi i ne stoji bas.Prvo,mjesto u prvoj postavi se uglavnom trazi na treningu.Drugo,i Tiago je u pocetku dobijao minutazu na kapaljku ali je uspio da pokaze da moze i nametnuo se.Trece,Joco je i to minuta ( a dosta puta je to bila pofina minutaza ) nije djelovao dobro,losa primanja,pasovi,promasen zicer npr,itd..
Sve u svemu,steta jeste ali bojim se da je samo i iskljucivo bilo do Stokica. Puno srece mu zelim u nastavku karijere.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- storm_raider
- Kontakt:
Ni meni nije bilo drago kada sam procitao za Stokica. Mislim da je morao proci zimske pripreme, ali dobro. Zato sto ja tako mislim vjerovatno i nisam trener. 
Ova pauza je vec pocela da smara...
Ova pauza je vec pocela da smara...
Sport je lijek za tijelo i duh.
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
Jest vala.smor.. sta kazu jel.ima plan priprema ili nije jos to definisao Edis?
Kralj price
Edis otiso za Njemacku, sigurno ce steci tu veliko iskustvo, i imamo vlastitog trenera sa licencom 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
-
11plavih1992
- Kontakt:
Pa ako je i tacno za pola godine, ukoliko bi nam pomagao da izborimo evropu, za mene je OK. Sa postojecim kadrom sanse su manje. A ako bi slucajno dosao na duze a nepripremljen, rovit, bumbast.... prvi bismo se mi nasli proklinjati ko ga je takvog doveo na duzi period, zauzima mjesto nasoj djeci, klepa velike pare.... Rizik je uvijek prisutan, sjetimo se JocefanaticZeljin je napisao/la:Negdje sam procitao, al ajd ga znaj, samo naglabamo, al ako trazi na pola god nasi su ludi ako pristanuDANAN je napisao/la:A ko je rekao da je na pola godine?
05. - 07. Oktobar 1992
-
sergejevic
- Kontakt:
Slazem se u potpunosti. Ako ce nam pomoci da uhvatimo Evropu nek potpise na 10 dana, ja nemam nikakav problem. Samo raja ovdje gleda u grah i racuna koliko ce se zaraditi na nekome, koliki procenat i slicno. Svako ko moze doprinjeti rezultatima kluba je dobrodosao, a sad da li cemo i za koliko prodati tog igraca me ne zanima mnogo.
Joce mi i jeste i nije zao, i on i jeste i nije upravu. Siguran sam da bi nam on mogao valjati da prodje pripreme s ekipom i da odigra bar 3 utakmice po 90 minuta. Medjutim, znao je uci po 10 minuta i vuci se ko prebijena macka, samim tim pokazao da nije spreman "poginuti" za Zelju, a ovom treneru ocito takvi ne trebaju. Taj trener ga prati i na treninzima i ako procjeni da ga se ne isplati cekati, onda je to tako, a trener ce vec odgovarat za rezultate. I ovo je jos jedan u nizu laksih poteza, otjerati bilo koga je trivijalno, ima smisla tek ako na njegovo mjesto dodje bolji, klasniji i borbeniji igrac. Ovo trece mozemo naci i medju omladincima, a kvalitet nek struka skonta gdje ce traziti.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Joco uz tebe smo. Uprava napolje.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
U Tuborgu nema pojacanja
Doduse lik na mojoj lijevoj liči na defanzivnog veznog, a iza mene konobar baca na napadaca. Mislim da su dovoljno pijani da potpisu. Sta mislite?
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u 12 dec 2015, 07:11, ukupno mijenjano 1 put.
Životni saputnik! 1921
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Hrasno15 i 29 gostiju.