A dajHead je napisao/la:Evo vam nova fora da ga zajebajete.
Slusam izjavu kaze Vels ima jednog od najboljih igraca svijeta Bejlija

A dajHead je napisao/la:Evo vam nova fora da ga zajebajete.

U Dnevniku na BHT-u kaze tako*p!p!t@* je napisao/la:A dajHead je napisao/la:Evo vam nova fora da ga zajebajete.

Definitivno trol koji fura fazon svoj.Head je napisao/la:Ma meni je Sajo legenda,covjek ima rezultate a i zabavlja siroke narodne mase.
Bolje zakasniti na izvlacenje iz prvog pota nego doci 4 sata prije a izvlace ti iz 4 pota.

Head je napisao/la:Ma meni je Sajo legenda,covjek ima rezultate a i zabavlja siroke narodne mase.
Bolje zakasniti na izvlacenje iz prvog pota nego doci 4 sata prije a izvlace ti iz 4 pota.

jaoChinaglia je napisao/la:ee moj Safete... na dzenazu ces sebi zakasniti

Sva šteta bila u tome da nam tako zakajla, samo da nas ne bruka ovako više.emir79 je napisao/la:Zakajlace vama hejterima Pape,kad produzi ugovor sa reprezentacijom do 2018-te

Mogu misliti kako ce nam izgledati Plavci (cast izuzecima) ,Rodjeni (cast izuzecima)
Bice kao ribice na suhom

Kako glupa konstatacija.emir79 je napisao/la: Mogu misliti kako ce nam izgledati Plavci (cast izuzecima) ,Rodjeni (cast izuzecima)
Bice kao ribice na suhom

Kad se pogleda krvna slika kritičara, vidi se da itekako ima veze.Djorkaeff je napisao/la:Kakve veze imaju rodjeni i plavci (ko god oni bili) sa reprezentacijom i glupostima koje Safet ponavlja iz dana u dan?
adal je napisao/la:Safetu treba Labradora nabavit kad krene na put.

Ma niđe veze, evo ja sam plavi pa me zaboli briga za sve ostalo dok čovjek radi svoj posao kako treba. I on ga radi rezultatski, čak šta više odlično do sad, ali ne obavlja normalno ostale funkcije koje su mu u opisu radnog mjesta.Virtu4l je napisao/la:Kad se pogleda krvna slika kritičara, vidi se da itekako ima veze.Djorkaeff je napisao/la:Kakve veze imaju rodjeni i plavci (ko god oni bili) sa reprezentacijom i glupostima koje Safet ponavlja iz dana u dan?
 za kritike koje se upućuju Safetu trenutno. A razloga za kritiku ima itekako.
  za kritike koje se upućuju Safetu trenutno. A razloga za kritiku ima itekako.Isti/slicni ljudi i sada upropastavaju BiH kao i njihovi vjerski i politicki lideri sto rade vec decenijama.sanelmasetic je napisao/la:Nabijem i ja na kur.ac sve one koji preko dresa BiH podizu sebi cjenu, i kojima igranje za BiH ne predstavlja cast ...

... Ala selamet. Safet przi guju ko kruh
  ... Ala selamet. Safet przi guju ko kruh  
Nemoj ti nista vise braniti, sve sto si branio se raspada...Za moje dobro zestoko me napadaj!!!sanelmasetic je napisao/la:Slusaj buraz, meni je sa 15 godina bila cast i zadovoljstvo da obucem uniformu i dam svoj doprinos za odbranu nam zemlje, i zato sam posebno osjetljiv na te koji bi se **** al da im ne udje
Pare se ganjaju igrajuc za klub, a za repku se igra srcem, tako da kome god srce nije na mjestu za mene nije dobrodosao u nasu repku..
Upravo. Nece me iznenaditi,kad im za ovo sve Hordasi budu vracali duplim mjerama, imace nekad priliku sigurno za to, u sta sam siguran.Virtu4l je napisao/la:Kad se pogleda krvna slika kritičara, vidi se da itekako ima veze.Djorkaeff je napisao/la:Kakve veze imaju rodjeni i plavci (ko god oni bili) sa reprezentacijom i glupostima koje Safet ponavlja iz dana u dan?

idiotizam, jbg.emir79 je napisao/la:Upravo. Nece me iznenaditi,kad im za ovo sve Hordasi budu vracali duplim mjerama, imace nekad priliku sigurno za to, u sta sam siguran.Virtu4l je napisao/la:Kad se pogleda krvna slika kritičara, vidi se da itekako ima veze.Djorkaeff je napisao/la:Kakve veze imaju rodjeni i plavci (ko god oni bili) sa reprezentacijom i glupostima koje Safet ponavlja iz dana u dan?
Zaboravljau, da se na selektorskoj poziciji mogu naci Vaha i Mesa.

luckylaka je napisao/la:"Zakasnio sam na sam početak izvlačenja, a kada malo bolje sagledam izgleda da bi bilo bolje da nisam ušao u salu nikako. Naime, dok me nije bilo izvukli smo Andoru, a onda kada sam se ja pojavio počeli smo dobijati one jače reprezentacije. Očito nisam sretan u tom dijelu“, rekao je danas u šaljivom tonu Sušić i objasnio razloge kašnjenja
 sretan...u cemu.
 sretan...u cemu.  jasta bilo je tad izmedju Andore i Srbije recimo...
  jasta bilo je tad izmedju Andore i Srbije recimo...  

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.