FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
@ublehas Vjeruj mi da imamo drug mnogo kvalitetne raje, ali ta raja neće da se uključuje dok ih neko ne zovne i dok nemaju povjerenje u ljude koji su ti. Previše je raje koja je uzvarana u svim segmentima društva i on neće da radi i gilja za Želju da bi se tamo neki GRedić (ne mislim da je Greda loš nego figurativno više) zezao, ako me razmuiješ. Kad bi malo počeli raditi na proširenju ljudi uključenih u Želju, transparentnije, bilo bi i vviše od 1154
Citam za Ibricica zainteresovan i Zrinjski ako i njega izgubimo
- milanribar
- Kontakt:
Nece ljudi da im daju vise 5 maraka a ne da ucestvuju, toliko skolovanih i dobrih momaka ima ali sta da pomognu. Da gredic i miske klepaju pare i postavljaju svoje ljude. Ovom Zelji vjeruje 5 ljudi na forumu, 400 ljudi na stadionu.
generalno, ljudi neće da se zahmete. ne samo u želji. čim priča postane ozbiljna, čim to počne uključivati ozbiljniji rad i pripremu, ili još gore - zamjeranje drugim ljudima, gotovo svi odustanu. a tako ne može. za skupštinu možda i može jer ona nije organ redovnog, svakodnevnog upravljanja klubom. ali za upravu nama treba svaki posvećen čovjek.
Daj Bože. Ja bi bio najsretniji da ja griješim. Gledajući mnoge akcije koje su pokretane, vidio sam da je malo ljudi koji su stvarno spremni pomoći Želji. Većina se zadovolji nekim forumskim naglabanjima. Svi kao imaju super ideje, koje uglavnom polaze od pogrešnih pretpostavki, a na kraju ne želi niko da se ukljući u realizaciju istih.zaboljisportuBiH je napisao/la:@ublehas Vjeruj mi da imamo drug mnogo kvalitetne raje, ali ta raja neće da se uključuje dok ih neko ne zovne i dok nemaju povjerenje u ljude koji su ti. Previše je raje koja je uzvarana u svim segmentima društva i on neće da radi i gilja za Želju da bi se tamo neki GRedić (ne mislim da je Greda loš nego figurativno više) zezao, ako me razmuiješ. Kad bi malo počeli raditi na proširenju ljudi uključenih u Želju, transparentnije, bilo bi i vviše od 1154
Što se tiče Skupštine, nadam se da će u istu biti izabrani ljudi koji:
1) vole Želju bez ikakvog interesa
2) koji su sposobni
3) koji finansijski dobro stoje i koji Želji i na taj način mogu pomoći
4) koji su spremni da nešto konkretno urade
Baš ovim redoslijedom.
Upravo tako ublehas.I razlika izmedju ovih predlozenih i ovih sto kao hoce nece je ta sto su ovi prvi u vecini slucajeva tu uz klub,ne gledajuci jeli u upravi Gredic,Misimovic,Zujo....
Zato su vjerovatno i na ovom spisku prijedloga.
Ja bi rekao na prvom mjestu oni koji su spremni da nesto urade. Uostalom svi znaju gdje je klub i ovo je svojevrstan poziv svima koji imaju volje da se ukljuce, nikoga nisu vratili sa vrata a da je dosao da pomogne.ublehas je napisao/la:Daj Bože. Ja bi bio najsretniji da ja griješim. Gledajući mnoge akcije koje su pokretane, vidio sam da je malo ljudi koji su stvarno spremni pomoći Želji. Većina se zadovolji nekim forumskim naglabanjima. Svi kao imaju super ideje, koje uglavnom polaze od pogrešnih pretpostavki, a na kraju ne želi niko da se ukljući u realizaciju istih.zaboljisportuBiH je napisao/la:@ublehas Vjeruj mi da imamo drug mnogo kvalitetne raje, ali ta raja neće da se uključuje dok ih neko ne zovne i dok nemaju povjerenje u ljude koji su ti. Previše je raje koja je uzvarana u svim segmentima društva i on neće da radi i gilja za Želju da bi se tamo neki GRedić (ne mislim da je Greda loš nego figurativno više) zezao, ako me razmuiješ. Kad bi malo počeli raditi na proširenju ljudi uključenih u Želju, transparentnije, bilo bi i vviše od 1154
Što se tiče Skupštine, nadam se da će u istu biti izabrani ljudi koji:
1) vole Želju bez ikakvog interesa
2) koji su sposobni
3) koji finansijski dobro stoje i koji Želji i na taj način mogu pomoći
4) koji su spremni da nešto konkretno urade
Baš ovim redoslijedom.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Evo ja sam recimo, a nisam aplicirao, stalno uz Želju. Nisam nikad gledao ko je šta je i sl i pomogao sam koliko sam mogao, ali ti nikad nisi čuo za mene sto posto. Prvo ne želim da se isitičem, a drugo dok ne budem imao povjerenje sto posto u ljude koji ga vode da će učiniti sve najbolje a ne gledati samo svoj interes neću davati preko onoga što mogu bez problema. Ti o kojima vi pričate što su dali su davali u smislu očistio teren, napravio trans. Radio sam to i ja, pa sad došlo vrijeme, ostario, pa ne mogu više. Nije ni Miske davao milone dok nije ušao u upravu. Šta je Riba davao? Nemojte me zezati majke vam. Davao je i Žujo dok je bio u upravi, a sada? Daje li? Možda sitnice neke. Daje li onaj iz Logosofta kako se zove. Itd itd. Šta je Vukotić ili Bajramović ili Pešto davao prije nego je ušao u upravu. Bio navijač ko svi mi ovdje. Plaćao karte i ponešto iz fan shopa (mada ga nije ni bilo ranije) i to je to. POnekad očistio terenn, kupio člansku i napravio trans. KLub i ljudi u klubu treba da učine sve da privuku ljude takve koji mogu pomoći više od ovoga o čemu pričam. Privući će ih samo sa transparentnošću i korektnim radom i pristupom. Svi oni vole Želju nego neće da troše vrijeme uzalud, a njihovo vrijeme mnogo košta. Ovi članovi uprav znaju da sad svoje vrijeme ne troše uzalud i zato daju, ali moraju ubijediti i ostale u to.DANAN je napisao/la:Upravo tako ublehas.I razlika izmedju ovih predlozenih i ovih sto kao hoce nece je ta sto su ovi prvi u vecini slucajeva tu uz klub,ne gledajuci jeli u upravi Gredic,Misimovic,Zujo....
Zadnja izmjena: zaboljisportuBiH, dana/u 14 dec 2015, 10:34, ukupno mijenjano 1 put.
Sama činjenica da je dodijela paketića upitna zbog malog broja zainteresovanih dovoljno govori koliko ljudi žele pomoći klubu. Također i broj od oko 60 prijava (neko je tu cifru pomenuo) govori o "popularnosti" kluba u krugovima koji mogu pomoći.
Od 20 članova UO samo ih 10-tak dolazi redovno na sjednice i aktivno učestvuju u radu kluba. Na stadionu 2000-2500 ljudi.
Svako će naći neko opravdanje.
Samo da li je bitno je li predsjednik Gredić, Žujo, Kozarić ili neko skroz drugi, je li trener Edis, Adžem, Oda. Meni nije bitno. Evo već 20 godina mi nije bitno. A to što nekome svašta nešto smeta to je njegov problem. Iskreno od takvih se ježim. Treba kritikovati kad ima osnova, ali treba i doći na stadion i pomoći ekipi i klubu.
Od 20 članova UO samo ih 10-tak dolazi redovno na sjednice i aktivno učestvuju u radu kluba. Na stadionu 2000-2500 ljudi.
Samo da li je bitno je li predsjednik Gredić, Žujo, Kozarić ili neko skroz drugi, je li trener Edis, Adžem, Oda. Meni nije bitno. Evo već 20 godina mi nije bitno. A to što nekome svašta nešto smeta to je njegov problem. Iskreno od takvih se ježim. Treba kritikovati kad ima osnova, ali treba i doći na stadion i pomoći ekipi i klubu.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
vrbanjusa je napisao/la:Sama činjenica da je dodijela paketića upitna zbog malog broja zainteresovanih dovoljno govori koliko ljudi žele pomoći klubu. Također i broj od oko 60 prijava (neko je tu cifru pomenuo) govori o "popularnosti" kluba u krugovima koji mogu pomoći.
Memija za 500000 eura može da ide
Smijesna cifra
Smijesna cifra
u kojem je svijetu milion maraka smijesno eto samo mi objasni ? i ako je to jos uvijek spekulacija avaza .....
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Kako će se majke ti prijaviti više od 20 npr za dodjelu paketića kad evo ja koji sve pratim ne znam da su počele prijave. Imaju 2000 članova nisu ni mail poslali da se vrše prijave za paketiće. Evo @kenan je govorio kako će privući raju za paketiće. Ibričić Deda Mraz plavi ili Memija nebitno sad ime.vrbanjusa je napisao/la:Sama činjenica da je dodijela paketića upitna zbog malog broja zainteresovanih dovoljno govori koliko ljudi žele pomoći klubu. Također i broj od oko 60 prijava (neko je tu cifru pomenuo) govori o "popularnosti" kluba u krugovima koji mogu pomoći.
Ja ne tražim nikakvo opravdanje i dolazim na stadion ali brate dragi 20 godina mi kao klub stagniramo, pa makar da odemo na gore od ovoga pa da se za tri godine vratimo n aovaj nivo ljudi bi se zainteresovali. Tih 10 što ne dolazi više na UO vjerovatno je vidjelo da ne može utiacati na ostalih 10 u nekim segmetnima i kontaju što ću ja trošiti svoje vrijeme. Neki su možda samo ušli da sutra mogu reći da su bili u UO Želje ali nadam se da shvataš o čemu pričam
Budu li se stvari postavljale stalno u smislu pomoći klubu raje će biti sve manje. Isto ko da je dobrotvorna ustanova klub.
Zadnja izmjena: zaboljisportuBiH, dana/u 14 dec 2015, 10:44, ukupno mijenjano 3 puta.
smiješniji su od miliona maraka njegovi centaršutevi zadnjih utakmica. al' ranije je već odbijena ta cifra.
Pusti ga dzabaDR.HOUSE je napisao/la:u kojem je svijetu milion maraka smijesno eto samo mi objasni ? i ako je to jos uvijek spekulacija avaza .....
pa dobro necu ja njega komentarisati samo u ovakvim vrmenima gdje je sto maraka super milion je maloChWilla je napisao/la:smiješniji su od miliona maraka njegovi centaršutevi zadnjih utakmica. al' ranije je već odbijena ta cifra.
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Nije smijesna cifra ali nije ni Bog zna sta.. S obzirom koliko je ulozeno to je sasvim korektan povrat.. Volili bi svi mi uzimati par miliona za igraca ali to jos uvijek nije realno s obzirom na rejting lige i nasih klubova u evropi.. Vazno bi bilo pored te cifre ugraditi se procentualno i u buduci transfer a ne da dobijamo samo zbog fonda solidarnosti..Gator je napisao/la:Memija za 500000 eura može da ide![]()
Smijesna cifra
BUDI ŽELJO !!!
Vidiš, ovdje nisi u pravu. Većina ovih momaka je za Želju uradila puno više od čišćenja terena i pravljanja transova. Momci su volonterski učestvovali u mnogim projektima kluba. Kad već pominješ Baramovića, on je i prije nego je ušao u Upravu radio mnoge stvari na vezano za oblast prava za Želju. Opet ponavljam, daj Bože da griješim, ali iz iskustva tvrdim da je puno onih kojim je Željo na usnama, a malo onih koji stvarno hoće da zasuču rukave.zaboljisportuBiH je napisao/la:Evo ja sam recimo, a nisam aplicirao, stalno uz Želju. Nisam nikad gledao ko je šta je i sl i pomogao sam koliko sam mogao, ali ti nikad nisi čuo za mene sto posto. Prvo ne želim da se isitičem, a drugo dok ne budem imao povjerenje sto posto u ljude koji ga vode da će učiniti sve najbolje a ne gledati samo svoj interes neću davati preko onoga što mogu bez problema. Ti o kojima vi pričate što su dali su davali u smislu očistio teren, napravio trans. Radio sam to i ja, pa sad došlo vrijeme, ostario, pa ne mogu više. Nije ni Miske davao milone dok nije ušao u upravu. Šta je Riba davao? Nemojte me zezati majke vam. Davao je i Žujo dok je bio u upravi, a sada? Daje li? Možda sitnice neke. Daje li onaj iz Logosofta kako se zove. Itd itd. Šta je Vukotić ili Bajramović ili Pešto davao prije nego je ušao u upravu. Bio navijač ko svi mi ovdje. Plaćao karte i ponešto iz fan shopa (mada ga nije ni bilo ranije) i to je to. POnekad očistio terenn, kupio člansku i napravio trans. KLub i ljudi u klubu treba da učine sve da privuku ljude takve koji mogu pomoći više od ovoga o čemu pričam. Privući će ih samo sa transparentnošću i korektnim radom i pristupom. Svi oni vole Želju nego neće da troše vrijeme uzalud, a njihovo vrijeme mnogo košta. Ovi članovi uprav znaju da sad svoje vrijeme ne troše uzalud i zato daju, ali moraju ubijediti i ostale u to.DANAN je napisao/la:Upravo tako ublehas.I razlika izmedju ovih predlozenih i ovih sto kao hoce nece je ta sto su ovi prvi u vecini slucajeva tu uz klub,ne gledajuci jeli u upravi Gredic,Misimovic,Zujo....
cifra je hajmo narodski reći " 'nako". zato i nije prihvaćena ljetos. ali pao je u formi.
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Ma subjektivni smo kada su nasi igraci u pitanju a zamislimo kada bi mi platili igraca milion maraka sta bi ocekivali od njega.. Sigurno puno vise nego sto Memija pruza.. Mi damo platu 3000 i kazemo da je to dobra plata a milion nam malo.. Milion u ovakvim uslovima je sve samo ne malo..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u 14 dec 2015, 10:51, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.