Branit cu sve sto ti budes napadogringobih je napisao/la:Nemoj ti nista vise braniti, sve sto si branio se raspada...Za moje dobro zestoko me napadaj!!!sanelmasetic je napisao/la:Slusaj buraz, meni je sa 15 godina bila cast i zadovoljstvo da obucem uniformu i dam svoj doprinos za odbranu nam zemlje, i zato sam posebno osjetljiv na te koji bi se **** al da im ne udje![]()
Pare se ganjaju igrajuc za klub, a za repku se igra srcem, tako da kome god srce nije na mjestu za mene nije dobrodosao u nasu repku..
Safet Sušić - Pape
- sanelmasetic
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ovo vam je klasični primjer forsiranog pokušaja ismijavanja selektora. On je izvukao iz konteksta ono što mu se sviđa i pokušao ispasti duhovit ili šta već, a nije boldirao najbitniji dio,ZutiMrav je napisao/la:luckylaka je napisao/la:"Zakasnio sam na sam početak izvlačenja, a kada malo bolje sagledam izgleda da bi bilo bolje da nisam ušao u salu nikako. Naime, dok me nije bilo izvukli smo Andoru, a onda kada sam se ja pojavio počeli smo dobijati one jače reprezentacije. Očito nisam sretan u tom dijelu“, rekao je danas u šaljivom tonu Sušić i objasnio razloge kašnjenjasretan...u cemu.
Andora i Pape.
Cuj dok ga nije bilo izvukli Andorujasta bilo je tad izmedju Andore i Srbije recimo...
Pojavi se ciko posle Andore i onda smo poceli dobijati one jace rep. Ehhhh moj Pape![]()
Jadni mi s' nama...rekao je danas u šaljivom tonu Sušić
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Uz duzno postovanje, pa i kod samog Susica srce igra najmanju ulogu u vodjenju reprezentacije, a i vidis u sta se forum pretvori kad srce diriguje a ne mozgicsanelmasetic je napisao/la:Slusaj buraz, meni je sa 15 godina bila cast i zadovoljstvo da obucem uniformu i dam svoj doprinos za odbranu nam zemlje, i zato sam posebno osjetljiv na te koji bi se **** al da im ne udje![]()
Pare se ganjaju igrajuc za klub, a za repku se igra srcem, tako da kome god srce nije na mjestu za mene nije dobrodosao u nasu repku..
hajde safete s' hajrom nam i taktiku zaboravi skrojit pa da se imamo čemu nadat
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- sanelmasetic
- Kontakt:
Uz duzno postovanje, pa i kod samog Susica srce igra najmanju ulogu u vodjenju reprezentacije, a i vidis u sta se forum pretvori kad srce diriguje a ne mozgic[/quoAstren je napisao/la:sanelmasetic je napisao/la:Slusaj buraz, meni je sa 15 godina bila cast i zadovoljstvo da obucem uniformu i dam svoj doprinos za odbranu nam zemlje, i zato sam posebno osjetljiv na te koji bi se **** al da im ne udje![]()
Susic mi je najmanje bitan, neka ga dok ima dobre rezultate.. kad vise nebude tako trazit cemo drugog i gotovo.. tu sam strogi profesionalac, a kad su igraci u pitanju, treba da igraju oni nalbolji al oni kojima je BiH u srcu i koji se osjecaju Bosancima ili Hercegovcima prije svega...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Napredujes pravo sa kulturom...calcio je napisao/la:Donijeli smo i suvenir za hejtere sa foruma. mislimo mi i na vas ne brinite![]()
Steta sto se ovaj okrenuo prema tvojoj kuci, divan si trenutak uhvatio svojim novim mobitelom
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
O cemu ti????? I o kakvom ti vracanju govoris??? Ma ja ovo je tipicno ono nase vise volim da me gu.zi moj, nego da mi drugi eventualno donese prosperitet. Na tu foru se uzimaju izbori vec 20 godina. Oni se bogate, a mi ovce ga dudlamo.emir79 je napisao/la:Upravo. Nece me iznenaditi,kad im za ovo sve Hordasi budu vracali duplim mjerama, imace nekad priliku sigurno za to, u sta sam siguran.Virtu4l je napisao/la:Kad se pogleda krvna slika kritičara, vidi se da itekako ima veze.Djorkaeff je napisao/la:Kakve veze imaju rodjeni i plavci (ko god oni bili) sa reprezentacijom i glupostima koje Safet ponavlja iz dana u dan?
Zaboravljau, da se na selektorskoj poziciji mogu naci Vaha i Mesa.
Ne mogu govoriti za druge, ali barem ja nikad nisam gledao kada je repka u pitanju da li je neko pitar,manijak, robijas... Radovao sam se jednako i kada ga zabije recimo Alen Skoro ili recimo Edin Dzeko. I u repku bi pozvao prije Torlaka (iz vremena dok je igrao za Sarajevo) nego recimo Kerlu. Repka je repka, a klub je klub.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Evo ga, gospodin @gringo ("ja ne pljujem od Slovacke, ja pljujem vec cetiri godine!") se prepoznao u mojoj poruci hejterima 
Zavisi kojim hejterima, jeli ovim sto ne vole BiH jer vole Safeta ili ovima sto ne vole Safeta jer vole BIH???calcio je napisao/la:Evo ga, gospodin @gringo ("ja ne pljujem od Slovacke, ja pljujem vec cetiri godine!") se prepoznao u mojoj poruci hejterima
Ali nebitno kamera ti je odlicna
Nisu svi bosanci u saljivom tonu na stranu kao doticni.. Eh Safate o tebi se komotno vicevi mogu pricati.Virtu4l je napisao/la:Ovo vam je klasični primjer forsiranog pokušaja ismijavanja selektora. On je izvukao iz konteksta ono što mu se sviđa i pokušao ispasti duhovit ili šta već, a nije boldirao najbitniji dio,ZutiMrav je napisao/la:luckylaka je napisao/la:"Zakasnio sam na sam početak izvlačenja, a kada malo bolje sagledam izgleda da bi bilo bolje da nisam ušao u salu nikako. Naime, dok me nije bilo izvukli smo Andoru, a onda kada sam se ja pojavio počeli smo dobijati one jače reprezentacije. Očito nisam sretan u tom dijelu“, rekao je danas u šaljivom tonu Sušić i objasnio razloge kašnjenjasretan...u cemu.
Andora i Pape.
Cuj dok ga nije bilo izvukli Andorujasta bilo je tad izmedju Andore i Srbije recimo...
Pojavi se ciko posle Andore i onda smo poceli dobijati one jace rep. Ehhhh moj Pape![]()
Jadni mi s' nama...rekao je danas u šaljivom tonu Sušić
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
calcio je napisao/la:Evo ga, gospodin @gringo ("ja ne pljujem od Slovacke, ja pljujem vec cetiri godine!") se prepoznao u mojoj poruci hejterima
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kad smo vec kod prepoznavanja :Virtu4l je napisao/la:calcio je napisao/la:Evo ga, gospodin @gringo ("ja ne pljujem od Slovacke, ja pljujem vec cetiri godine!") se prepoznao u mojoj poruci hejterimanajbolje je kad se sami prepoznaju iliti tvoje lice zvuči poznato
Tamam se nekako ova serija pojavila, pojavom "putujuceg djindasa"
Vrijedi odvojiti minut i pol na trajler!
Fadil Opancic alijas ...... :
[youtube][/youtube]
Neko iz opanaka u fotelju a neko iz kopacki...
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 23 feb 2014, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Tacno ne bi bilo zanimljivo da svi isto razmisljamo.
Ovako i nama dobro dodjes se malo ispuhati odbraniti svoj stav,nasmijati se a i ovi iz ss.ba trljaju ruke jer im nabijamo klikove.
Sve je ovo dobro,cim pomislis na Brazil,Marakanu intoniranje himni,pivu u vecernjim satima uz ugodno temperaturu sa cevapima na vatri.
Samo da pocne.
Ovako i nama dobro dodjes se malo ispuhati odbraniti svoj stav,nasmijati se a i ovi iz ss.ba trljaju ruke jer im nabijamo klikove.
Sve je ovo dobro,cim pomislis na Brazil,Marakanu intoniranje himni,pivu u vecernjim satima uz ugodno temperaturu sa cevapima na vatri.
Samo da pocne.
1946
Neko će pomisliti na to, a neko će u te večernje sate naglabati o formaciji i šbbkbb.Head je napisao/la:Sve je ovo dobro,cim pomislis na Brazil,Marakanu intoniranje himni,pivu u vecernjim satima uz ugodno temperaturu sa cevapima na vatri.
P.S. Nije đindasi nego džindasi, čisto da napomenem, kad smo već kod opanaka, fotelja & kopački...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Neam' pojma, moguce...Virtu4l je napisao/la:Neko će pomisliti na to, a neko će u te večernje sate naglabati o formaciji i šbbkbb.Head je napisao/la:Sve je ovo dobro,cim pomislis na Brazil,Marakanu intoniranje himni,pivu u vecernjim satima uz ugodno temperaturu sa cevapima na vatri.
P.S. Nije đindasi nego džindasi, čisto da napomenem, kad smo već kod opanaka, fotelja & kopački...
https://www.google.ba/search?espv=210&e ... 80&bih=717" onclick="window.open(this.href);return false;
A jeli se pise Opanćić ili Opančić, Opančič, Opanćič ... ????
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
treba plenum i od Safeta ostavku trazit dzaba je, 10.000 jel eura mjesecno a ne mozes se u njeg pouzdat za jedan poslic hahaha
je.e nas covjek da valja
je.e nas covjek da valja
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
5000 eura, ostalo je u dureultrasstyle_tz je napisao/la:treba plenum i od Safeta ostavku trazit dzaba je, 10.000 jel eura mjesecno a ne mozes se u njeg pouzdat za jedan poslic hahaha
je.e nas covjek da valja
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Valja zaspati posle 2h tj. nakon katastrofe.Head je napisao/la:Sve je ovo dobro,cim pomislis na Brazil,Marakanu intoniranje himni,pivu u vecernjim satima uz ugodno temperaturu sa cevapima na vatri.
Samo da pocne.
Kako je krenulo dovest ce nas Safeta do... toga da ce nam se ovi sa Kipra u fazonu vidi njih na SP a bruke..
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
- hogarstrasni
Nece taj otici bez kamenjanja. Ko ce budali dati posao!?ultrasstyle_tz je napisao/la:treba plenum i od Safeta ostavku trazit dzaba je, 10.000 jel eura mjesecno a ne mozes se u njeg pouzdat za jedan poslic hahaha
je.e nas covjek da valja
Na dva zrijeba zakasni
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
adal je napisao/la:Safetu treba Labradora nabavit kad krene na put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.