Navodno sve ostaje isto, uz dodatak Trbic u20.
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
-
costacurta08
- Kontakt:
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Čoek se taman ponada da bi stvari mogle da se pokrenu nabolje a onda te opali surova realnost. Hajd proguta čoEk i činjenicu da Livadić stariji iz Proma dobije poziv, hajd eto visok, jak pod košem ili već zbog čega je pozvan, ali zašto i mlađi brat?! e to ne mogu da svarim!?
Ok, znam da je širi spisak, pripreme, okupljamje, provjera tamo vamo ali ako ćemo realno npr Nurkić iz Basketa (07.) je tata mata za ovog, a već na toj poziciji imamo Manojlovića, Jašarevića, Frljučkića, pa koji će ti moj ovaj!? Zasto nema Cvitanovića iz Žepča, pa mali je 06. godište. tehnika perfektna, košgeter, a očajnički nam treba takav profil igrača.
Opet ista priča, isto sve, shranje u bojama!
Ok, znam da je širi spisak, pripreme, okupljamje, provjera tamo vamo ali ako ćemo realno npr Nurkić iz Basketa (07.) je tata mata za ovog, a već na toj poziciji imamo Manojlovića, Jašarevića, Frljučkića, pa koji će ti moj ovaj!? Zasto nema Cvitanovića iz Žepča, pa mali je 06. godište. tehnika perfektna, košgeter, a očajnički nam treba takav profil igrača.
Opet ista priča, isto sve, shranje u bojama!
Nece danko, hoce daut.
I onda bosnje dodju i kazu treba nam jak sirokiei borac, e ne treba.
I onda bosnje dodju i kazu treba nam jak sirokiei borac, e ne treba.
-
costacurta08
- Kontakt:
Btw,
Ima li negdje tog spiska U20? Koga si pozvao, ko ti je odbio poziv?
Ima li negdje tog spiska U20? Koga si pozvao, ko ti je odbio poziv?
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Livadić je 4ka, malo pogledaj zadnje utakmice Bosninog razvojnog tima, vjerovatno jedini igrač koji ima nekog potencijala tamo.costacurta08 je napisao/la: ↑23 feb 2026, 20:47Čoek se taman ponada da bi stvari mogle da se pokrenu nabolje a onda te opali surova realnost. Hajd proguta čoEk i činjenicu da Livadić stariji iz Proma dobije poziv, hajd eto visok, jak pod košem ili već zbog čega je pozvan, ali zašto i mlađi brat?! e to ne mogu da svarim!?
Opet ista priča, isto sve, shranje u bojama!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.