FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Elegant
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Elegant » 05 dec 2012, 16:11

SultanSulejman je napisao/la:
Cisco je napisao/la:
Potpis druže :)
Tuzlaci i Fukare lošom situacijom u klubu, stanjem gašenja i bankrotiranja Slobode u Graciću vide budu, svjetlo na kraju tunela, ipak neznajuci ko je i sta je taj Gracić max. su nasjeli na "dobrotvora" koji iz glavnog grada seli u manju sredinu jer tobože želi spasiti Slobodu i razveseliti Tuzlake :? mislim hov jes nou :shock:
Jučer izjava kako je za ostanak Olimpica u Sarajevu potrebno 1.500.000 maraka, sta je tu onda problem ako čovjek navodno ima milione !? problem je u tome sto Olimpicu trebaju navijaci koje nema, sto je Tuzla kao manja sredina lako potkupljiva i plodna za Gracićeve malverzacije, Olimpic tuzi FKS. sa jednom advokatskom agencijom iz Tuzle, načelnik Imamović firmi Europlakat daje opštinsku zemlju za nula maraka u blizini stadiona Tušanj u sto sumnjam da je iko zna za ovo :? ha !?
mislim da je sve jasno ko dan samo neki ne žele da progledaju jer im je fino ovo sa pričom oko Gracića sa Slobodom u Evropi, stadionom itd. pa sto to sve ljudi dragi Gracić ne napravi za 6.godina sa Olimpicom !? :?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne trebam gledati temu Vicevi na ss.ba forumu ,jer na ovoj temi pročitam sve i svašta i pošteno se ismijem.
Nadam se da su pojedinci prepoznali u sebi šta i kako studirati tipa Pravo ili Političke nauke. :roll:
Sad se ti pravis pametan i kazes da ovo nije tacno, hajde reci da vas ne spasava ? Eto ispade da bi vi bez ove fuzije nesto kao uradili u ligi FBiH, da bi isplatili one silne milione duga da bi klub opstao ?

Ne pravi se pametan nego budi sretan sto Gracic to radi, jer ako se ovo ne ostvari Sloboda ide pa-pa.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 05 dec 2012, 16:21

Elegant je napisao/la:
Cisco je napisao/la:
Potpis druže :)
Tuzlaci i Fukare lošom situacijom u klubu, stanjem gašenja i bankrotiranja Slobode u Graciću vide budu, svjetlo na kraju tunela, ipak neznajuci ko je i sta je taj Gracić max. su nasjeli na "dobrotvora" koji iz glavnog grada seli u manju sredinu jer tobože želi spasiti Slobodu i razveseliti Tuzlake :? mislim hov jes nou :shock:
Jučer izjava kako je za ostanak Olimpica u Sarajevu potrebno 1.500.000 maraka, sta je tu onda problem ako čovjek navodno ima milione !? problem je u tome sto Olimpicu trebaju navijaci koje nema, sto je Tuzla kao manja sredina lako potkupljiva i plodna za Gracićeve malverzacije, Olimpic tuzi FKS. sa jednom advokatskom agencijom iz Tuzle, načelnik Imamović firmi Europlakat daje opštinsku zemlju za nula maraka u blizini stadiona Tušanj u sto sumnjam da je iko zna za ovo :? ha !?
mislim da je sve jasno ko dan samo neki ne žele da progledaju jer im je fino ovo sa pričom oko Gracića sa Slobodom u Evropi, stadionom itd. pa sto to sve ljudi dragi Gracić ne napravi za 6.godina sa Olimpicom !? :?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne trebam gledati temu Vicevi na ss.ba forumu ,jer na ovoj temi pročitam sve i svašta i pošteno se ismijem.
Nadam se da su pojedinci prepoznali u sebi šta i kako studirati tipa Pravo ili Političke nauke. :roll:
Sad se ti pravis pametan i kazes da ovo nije tacno, hajde reci da vas ne spasava ? Eto ispade da bi vi bez ove fuzije nesto kao uradili u ligi FBiH, da bi isplatili one silne milione duga da bi klub opstao ?

Ne pravi se pametan nego budi sretan sto Gracic to radi, jer ako se ovo ne ostvari Sloboda ide pa-pa.
Bravo, konacno ste skontali :| ,hvala Bogu pa nismo uzalud pisali prethodnih dana da je fuzija trenutno najbolje rjesenje,masala 8-) .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 05 dec 2012, 16:32

Elegant je napisao/la:

Ne pravim se pametan,ja ZNAM da sam PAMETAN,to mi ne treba govoriti neki sarajlijica ili ti ga štrumf, koji puca od ljubomore i konstantno smara na ovoj temi.Ti da imaš makar malo mozga shvatio bi da si ti odn.svi ovi koji baljezgaju na ovoj temi ,pričate uprazno i ne j*be vas niko ni 0,1% i davno bi prestali pisati na ovoj temi.

Imaš LP i ako te još nešto zanima obrati se centralnom komitetu sportsport foruma odsijek "Slobodina fuzija".

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 05 dec 2012, 16:43

Omerbavarac je napisao/la:Ja sam prezadovoljan trenutnom situacijom.

Najvise pate oni koji su nas i izbacili iz ove lige ali i oni koji su svjesni da ce u buducnosti redovno dobijati po pičci, zato ima mnogo ljubomore i zavidnih komentara.

Svima je jasno da od proljeca Sloboda postaje ekipa koja ce se boriti za Europu i protiv koje nikome nece biti drago ukrstiti koplje.
Elegant je napisao/la:Ajde neka neko objasni "koja" je koja "Sloboda". Ova sto ce da igra PL je koja, a ona iz FBiH je koja ?
Objasnit ćemo vam u 26.kolu.
King Kenny je napisao/la:Druga liga druga liga smiju nam se svi ... :lol: vratit cemo se puno ranije nego sto su mnogi mislili...jedva cekam drugi dio sezone,bice kar.anja 8-) .
slobodatuzla je napisao/la:nemojte se vi sarajlijice Bgt mjesat gdje vam nije mjest, odje.bite na svoju temu, ako je ima ovdje, necete ni vi jos dugo bit u vrhu ;)
vodeni100 je napisao/la: Kupio ga Rumun, igrali Kazahstanci, uopste nije bitno. Valja doci na Tusanj, akobogda na proljece, svidjalo se to dusebriznicima ili ne...
ultrasstyle_tz je napisao/la:uh sve mi nesto toplo oko kurc ovaj srca od ove brige "raje iz Trebinja" :D ..prijateljski savjet umesto sto ovdje palamudite gdje je do vaseg misljenja stalo k'o do lanjskog snijega , molite Boga, Allaha, Budu, Krisnu i sve redom, a najprije babu i sinamu, da u 20. i 26.kolu ne budete morali na Tusanj :mrgreen:
_dreamer_ je napisao/la: Mozda smo mi bez morala po toj nekoj tvojoj izvrnutoj definiciji, ali cemo za 3-4 godine imati stadion sa 20.000+ mjesta, biti prvaci lige, i aBd ucesnici grupne faze nekog evropskog takmicenja.
SaltCityAttack je napisao/la: osim sto me boljelo mnogo nase ispadanje, samo kazem svako ko nam mislio zlo vratilo mu se na bilo koji nacin samo neka osjeti bol kakvu smo mi imali tih dana
Rezime ove cijele price bez obzira na ishod ovih razgovora i pregovora o fuziji je sljedeci:

Ispadanje je zaboljelo mnogo ali to i ne cudi jer nikome nije svejedno sto mu klub ispada u nizi rang, ali je vecina navijača Slobode to dozivjela kao krivicu Želje i Veleža a ne njihove vlastite nesposobnosti! Shodno tome Oni sanjaju dan kad ce se vratiti u PLBIH i osvetiti se navedenim timovima...S'obzirom na trenutnu situaciju na tabeli i jako lose polusezone u ligi federacije svjesni su da taj dan nece doci tako brzo, sto je frustrirajuce i baca u ocaj te iste navijače. Gracic se pojavio kao neko ko ce im relativno brzo pomoci da ovu svoju osvetu i sprovedu u djelo i zbog toga njih vise ne zanima ni istorija, ni ime kluba, ni grb, ni to hoce li biti prevareni, niti bilo sta drugo, njima je samo bitno ovo sto sam gore vec naveo! Oni zaista misle da mogu sa ovim polutimom Olimpica (kojeg trpamo kad hocemo) i "raspale" Slobode (koja ni u federaciji meda nemoze) da barem na jedan dan i osvajanjem tri boda "vrate milo za drago" Zelji i Velezu i time nadoknade bol i tugu koja ih potresa duzi period! Ovo se da zakljuciti i iz ocite mrznje koju ako nista drugo ispoljavaju bar ovdje na forumu prema svakome ko ima neke veze sa navedenim timovima! Bolesna situacija i zaista ne vidim nacin za oporavak na neki normalan i opste prihvatljiv nacin! Vjerovatno su svemu ovome doprinjele i konstantne provokacije i za.ebancija nakon ispadanja u nizi rang! Ovo su odgovori na sva pitanja koja dolaze sa strane a vezano za gubljenje identiteta, istorije i svega ostalog. Njih to vise ne zanima, imaju zacrtan cilj u svojim glavama i to je sustina, a kolika je cijena koju ce platiti njima ni najmanje nije bitno! Pozdrav za sve normalne navijače Slobode Tuzla i ne dozvolite da vas nepromisljenost dovede u corsokak!
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 05 dec 2012, 16:52

Al smarate, uhljupi pravi.

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 05 dec 2012, 16:52

Fićo psiholog :mrgreen: ,zapravo spoj psihologa,astrologa i prorocice Đazire ...Fićo o cemu trenutno razmisljam ? :lol:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 05 dec 2012, 17:06

Dobro kaže fićo, vi isključivo radi neke osvete i mržnje prema Želji i Veležu (osveta i spominjanje iste je samo po sebi smiješno, tipa imali ste vani 1-1-13 - daleko najslabija momčad lige Kozara vas šiša po bodovima u gostima, pa domaći sramotni porazi od Prijedora i Olimpica) odbijate saslušati neke druge komentatore i većinom neutralne komentare i u startu ih ismijete bez da iti malo razmislite, i apsolutno nitko ne može biti u pravu osim vas.

Iskreno se, radi boljitka sporta u tom velikom gradu, domu mnogobrojnih sportskih legendi, i boljitka našeg nogometa - cijeloj državi treba što više jakih klubova, Tuzla i Tušanj su idealna pozicija za jedan od njih - nadam da se nećete kroz dvije-tri godine dignuti protiv velikog Gracića, ali ne bih se okladio da se to neće dogoditi.
Hayley <3

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 05 dec 2012, 17:13

King Kenny je napisao/la:Fićo psiholog :mrgreen: ,zapravo spoj psihologa,astrologa i prorocice Đazire ...Fićo o cemu trenutno razmisljam ? :lol:
Osim Pravnika,Političara imamo znači i Psihologa jednog. :lol:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 dec 2012, 17:17

Ne mogu da vjerujem koje gluposti citam ovdje :o , neki ocigledno misle da se mi spajamo sa "Olimpicom" da bi se osvetili Zelji i Velezu, ta prica vam je glupa i za malu djecu ali stvarno samarate stim, idite djeco bacite koji drk bice vam lakse jer ovdje vas ocigledno nesto bode i nervira vas.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Cisco
Kontakt:

Post Postao/la Cisco » 05 dec 2012, 17:21

Ispadanje je zaboljelo mnogo ali to i ne cudi jer nikome nije svejedno sto mu klub ispada u nizi rang, ali je vecina navijača Slobode to dozivjela kao krivicu Želje i Veleža a ne njihove vlastite nesposobnosti! Shodno tome Oni sanjaju dan kad ce se vratiti u PLBIH i osvetiti se navedenim timovima...S'obzirom na trenutnu situaciju na tabeli i jako lose polusezone u ligi federacije svjesni su da taj dan nece doci tako brzo, sto je frustrirajuce i baca u ocaj te iste navijače. Gracic se pojavio kao neko ko ce im relativno brzo pomoci da ovu svoju osvetu i sprovedu u djelo i zbog toga njih vise ne zanima ni istorija, ni ime kluba, ni grb, ni to hoce li biti prevareni, niti bilo sta drugo, njima je samo bitno ovo sto sam gore vec naveo! Oni zaista misle da mogu sa ovim polutimom Olimpica (kojeg trpamo kad hocemo) i "raspale" Slobode (koja ni u federaciji meda nemoze) da barem na jedan dan i osvajanjem tri boda "vrate milo za drago" Zelji i Velezu i time nadoknade bol i tugu koja ih potresa duzi period! Ovo se da zakljuciti i iz ocite mrznje koju ako nista drugo ispoljavaju bar ovdje na forumu prema svakome ko ima neke veze sa navedenim timovima! Bolesna situacija i zaista ne vidim nacin za oporavak na neki normalan i opste prihvatljiv nacin! Vjerovatno su svemu ovome doprinjele i konstantne provokacije i za.ebancija nakon ispadanja u nizi rang! Ovo su odgovori na sva pitanja koja dolaze sa strane a vezano za gubljenje identiteta, istorije i svega ostalog. Njih to vise ne zanima, imaju zacrtan cilj u svojim glavama i to je sustina, a kolika je cijena koju ce platiti njima ni najmanje nije bitno! Pozdrav za sve normalne navijače Slobode Tuzla i ne dozvolite da vas nepromisljenost dovede u corsokak!
Svaka čast druze, neznam sta bi ti rekao bgm, i opet pored svega "nevaljas" jer imas sta da kazes, ja bih te zamolio i da ubuduce budes aktivan forumas i da ubuduce bude ovakvih konstruktivnih postova :) pozz
S' ljudima ljudski , s' lopovima lopovski.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 05 dec 2012, 17:40

SheldonCooper je napisao/la:Tražeći nešto naletim na ove ulaznice :D

slika

slika
Imam i ja neki zanimljivi sačuvani ulaznica od utakmica Slobode :FK Sloboda-KA"AKUREYRI"-Island utakmica odigrana 21.06.2003. u 19 sati :).Imam sačuvanu ulaznicu iz 1998 god Prva liga R/F BiH FK Sloboda-Gradina Srebrenik.Retzultat bio 1-1 :) Imam još nekih ulaznica Slobode iz devedeseti godina.Čuvam,možda kad dodju na cijenu pa uspijem zaradit koju marku.. :lol:
OFK Gradina Srebrenik

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 05 dec 2012, 17:53

Pa normalno da je Sloboda sam sebi po najvise kriva za ispadanje u nizi rang ali to ne mijenja cinjenicu da je Zeljo ispao **** koja se prodala da bi ove sezone imala sigurnu tricu u Trebinju..Da se razumijemo,uradili bi to bilo kome,ovaj put je to bila Sloboda,"jucer" Borac,sutra ? ;) ..Sloboda je svakako osudjena na propast i bez tog ispadanja,.Nazalost iza Slobode nije stojala opcina i grad Tuzla,dugovi rastu a nema sponzora,nema publike da bi klub funkcionisao,.

O Gracicu nebi,koliko je to dobro za Tuzlu i fukare vrijeme ce pokazati ali ako su oni zadovoljni s ovim razvojom situacije ko sam ja da im serem i predvidjam nesto sto ni sam ne znam hoceli se ostvariti,.

Al pazi brate,sve neki dusebriznici,kao sad se zabrinuli za Slobodu a ismijavali ispadanje iste u drugu ligu,.

Naravno kod njih je sve bajno,babo u komitetu,sin na klupi,titule se kupuju u Evropi se brukaju..Prodaju se igraci ali isti nikad naplatit,.Gdje su pare ? Gdje armija navijaca institucije,svi stanete u onih 3 do 4 hiljade po utakmici,.Zasto je Grbavica jos uvijek oronula i tuzna ?

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 05 dec 2012, 17:55

chily-rz je napisao/la:Pa normalno da je Sloboda sam sebi po najvise kriva za ispadanje u nizi rang ali to ne mijenja cinjenicu da je Zeljo ispao **** koja se prodala da bi ove sezone imala sigurnu tricu u Trebinju..Da se razumijemo,uradili bi to bilo kome,ovaj put je to bila Sloboda,"jucer" Borac,sutra ? ;) ..Sloboda je svakako osudjena na propast i bez tog ispadanja,.Nazalost iza Slobode nije stojala opcina i grad Tuzla,dugovi rastu a nema sponzora,nema publike da bi klub funkcionisao,.

O Gracicu nebi,koliko je to dobro za Tuzlu i fukare vrijeme ce pokazati ali ako su oni zadovoljni s ovim razvojom situacije ko sam ja da im serem i predvidjam nesto sto ni sam ne znam hoceli se ostvariti,.

Al pazi brate,sve neki dusebriznici,kao sad se zabrinuli za Slobodu a ismijavali ispadanje iste u drugu ligu,.

Naravno kod njih je sve bajno,babo u komitetu,sin na klupi,titule se kupuju u Evropi se brukaju..Prodaju se igraci ali isti nikad naplatit,.Gdje su pare ? Gdje armija navijaca institucije,svi stanete u onih 3 do 4 hiljade po utakmici,.Zasto je Grbavica jos uvijek oronula i tuzna ?
izgubili su od nas,sarajeva,rudara i jos je bio jedan remi mislim na tusnju i cekaju zadnje kolo da velez i mi rijesimo njihov opstanak,apsurdno zar ne
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

Cisco
Kontakt:

Post Postao/la Cisco » 05 dec 2012, 17:59

Inače, Gracić je danas iznio jedan prijedlog, kojeg su htjeli i predložiti Tuzlaci.
Naime, Gracić je dao garancije da će Sloboda ostati na Tušnju odnosno da preseljenje iz Tuzle nije moguće, a sve uskoro će biti i pravno regulisano. Ova vijest će sigurno obradovati navijače Slobode, koji su se sigurno možda pribojavali da Sloboda ne napusti Tuzlu.

:lol: fuzija, spajaju se dva kluba, jedan seli u TZ. a navijaci drugog kluba inace kluba iz TZ. pribojavaju se da ne napuste Tuzlu, najočitiji dokaz konfuzije Tuzlaka i Fukara, nezna se ko pije a ko plača :?

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 05 dec 2012, 18:01

Cisco je napisao/la:Inače, Gracić je danas iznio jedan prijedlog, kojeg su htjeli i predložiti Tuzlaci.
Naime, Gracić je dao garancije da će Sloboda ostati na Tušnju odnosno da preseljenje iz Tuzle nije moguće, a sve uskoro će biti i pravno regulisano. Ova vijest će sigurno obradovati navijače Slobode, koji su se sigurno možda pribojavali da Sloboda ne napusti Tuzlu.

:lol: fuzija, spajaju se dva kluba, jedan seli u TZ. a navijaci drugog kluba inace kluba iz TZ. pribojavaju se da ne napuste Tuzlu, najočitiji dokaz konfuzije Tuzlaka i Fukara, nezna se ko pije a ko plača :?
Saberi se jer ti i tvoji ste pisali da će nakon godinu dana Gracić otići iz Tuzle i odvesti Slobodu. Izgleda da vam baš ni jedna prognoza ne ide.

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 05 dec 2012, 18:02

Cisco je napisao/la:
Novinarska posla.Svi odlično znaju da Sloboda igra na Tušnju.

Cisco
Kontakt:

Post Postao/la Cisco » 05 dec 2012, 18:03

open je napisao/la:
Cisco je napisao/la:Inače, Gracić je danas iznio jedan prijedlog, kojeg su htjeli i predložiti Tuzlaci.

Saberi se jer ti i tvoji ste pisali da će nakon godinu dana Gracić otići iz Tuzle i odvesti Slobodu. Izgleda da vam baš ni jedna prognoza ne ide.
:lol: :lol: ja i "moji" :mrgreen: daj bgt ne laži i ne petljaj, ako nadjes i jedan moj post da sam tako nestao napisao odmah cu se odlogovati i nikada vise se ne javiti na ovaj forum, kako ce odvesti nesto sto ne postoji i to je jos jedna glupost u nizu .... :arrow:

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 05 dec 2012, 18:06

Upravo tako još jedna glupost koja se tu pokušala podvaliti. Sloboda je iz Tuzle, igra u Tuzli i uvijek će igrati. Padaju zlobne teze jedna po jedna.

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 05 dec 2012, 18:06

Cisco je napisao/la:
open je napisao/la:

:lol: :lol: ja i "moji" :mrgreen: daj bgt ne laži i ne petljaj, ako nadjes i jedan moj post da sam tako nestao napisao odmah cu se odlogovati i nikada vise se ne javiti na ovaj forum, kako ce odvesti nesto sto ne postoji i to je jos jedna glupost u nizu .... :arrow:

daj druze popusti vise,pa svkau noc si najvise aktivan na ovoj temi,jel toliko drkas na slobodu? drzi se svoje avlije,mani se tudjeg posla!
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 05 dec 2012, 18:13

Ja sam navijac slobode i uopste ne vidim neku zelju za osvetom bilo kojoj ekipi.Na stranu jeli zeljo il velez mogao pomoci slobodi,ja mislim da su ljudi koji su doveli slobodu u ovo stanje najvise krivi za ispadanje.Imali smo citavo prvenstvo i dopustili smo da ovisimo o drugima i obilo se o glavu.

Druga stvar za ovog psihologa na temi sto dolazi davati ovdje neke dijagnoze da mu porucim da iznese i analizu psihickog stanja ovih forumasa koji ovdje dodju i na svaki moguci nacin nastoje omalozavati ovaj projekat. Cemu ovolika briga za slobodu,da nije prpa mozda da ce sloboda konacno postati jak i stabilan klub? Neka nam psiholog objasni stanje manijaka i ostalih koji ovdje dodju i pametuju,sta oni zele?? jel to strah od buduce slobode il mozda jednostavno ljudski sljam koji ne moze gledati da se sloboda izvuce iz agonije i da tuzla ima regionalno znacajan klub.
Da su dosli dobronamjerno i iz brige za sudbinu slobode sigurno bi se brinuli svo ovo vrijeme do pojave vijesti o fuziji i cesto navracali i pitali kako je slobodi,raspitivali se o stanju i davali prijedloge fukarama i upravi slobode. Al sad nakon sto je poceo da se stvara jedan stabilan tim svi su se oni sjetili slobode i njene tradicije.

@PL BIH sa tvojim postovima se inace slazem i vjerovatno si jedan od najkvalitetnih forumasa al u ovom slucaju mislim da si daleko od istine.totalno promasio sustinu
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.