FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Padobranac fkt nekad pretjeras , zar se ne sjecas da je Haris dofacao lopte na jednoj utakmici Lecha 
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
padobranac1978
- Kontakt:
Dirk je napisao/la:Padobranac fkt nekad pretjeras , zar se ne sjecas da je Haris dofacao lopte na jednoj utakmici Lecha
vidis to sam propustio
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
DOFACAO,NEDOFACAO ..FK SARAJEVO ga proda za 300 000 eura,al hajd u nasoj zemlji nikad ljubomori kraja..TOLIKO!!!A poslije Pandze kojeg smo igraca prodali dofatajuci lopte hahahahahaha?????
Zadnja izmjena: pardon, dana/u 21 feb 2011, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro Haris je dobar igrac , i gotovo sta si se navio veceraspardon je napisao/la:DOFACAO,NEDOFACAO ..FK SARAJEVO ga proda za 300 00 eura,al hajd u nasoj zemlji nikad ljubomori kraja..TOLIKO!!!A poslije Pandze kojeg smo igraca prodali dofatajuci lopte hahahahahaha?????
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- kupus army
- Kontakt:
Jest da je malo dosadan ovaj tip s Handzicem,al brate ipak ima i istine u ovome sto on pise..Sarajevo je ipak zaradilo na njemu finih pora i ne treba se sad sprdati s momkom koji jos uvijek moze pokazati nesto u nasem klubu,momak je po meni bio posle Skore najveci poslijeratni talenat,samo sto nije dokazao to u Lehu,jest da je tu dosta i njegove krivice sto je poceo da glumi igraca i prije nego je posto,a isto tako je umislio i da je mangup,al sad ako je sredio stvari u glavi moze koristiti Sarajevu.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Vraca se Azrudin Valentic 
-
padobranac1978
- Kontakt:
kako citam koji post sto ti napises sve vise sumnjam da si ti Haris i zato lagano otvori oficijelnu stranicu pa se hvali,mozda se i prodas 
Opet blefiras ..hajmo ja i ti po 100 km da Haris nezna i da postoji ovaj forum...Jer sam kazes kako je nafuran tako da momka VJEROJATNO i nezanima rekla,kazala, gluposti,nebulozne,rasprave..I haj zdravo,valja ujtru ustati na posao..SARAJEVO SAMPION!!!
-
padobranac1978
- Kontakt:
jeli bas zuris na posao ili na treningpardon je napisao/la:Opet blefiras ..hajmo ja i ti po 100 km da Haris nezna i da postoji ovaj forum...Jer sam kazes kako je nafuran tako da momka VJEROJATNO i nezanima rekla,kazala, gluposti,nebulozne,rasprave..I haj zdravo,valja ujtru ustati na posao..SARAJEVO SAMPION!!!
[youtube][/youtube]
jedva cekam,koga god da pitam ide u Zenicu
Padobranac,smijesan si tip zaista!!!
Jbg Handzic vise. Nije tema Haris Handzic. Kad god udjem na forum da procitam ako ima sta pametno ti o harisu handzicu. Nemam nista protiv njega, hvala mu za novce koje smo dobili od transfera ali mislim da je dosta o njemu. Volio sam i ja dz.uscuplica kad sam imao 10 god ali predpostavljam da ti imas vise pa ne mogu da opravdam tu tvoju ogromnu ljubav prema njemu izuzev ako nisi djevojcicapardon je napisao/la:
Mi nikada odustati necemo...
- molotovljev
pardon je napisao/la:Opet blefiras ..hajmo ja i ti po 100 km da Haris nezna i da postoji ovaj forum...Jer sam kazes kako je nafuran tako da momka VJEROJATNO i nezanima rekla,kazala, gluposti,nebulozne,rasprave..I haj zdravo,valja ujtru ustati na posao..SARAJEVO SAMPION!!!
ako ga ne zanima misljenje navijaca..
F.K.SARAJEVO
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
pardon pogledaj kako je ovaj propalitet odigrao u lech,bolje ti je treniraj i ostavi se alkohola
http://en.wikipedia.org/wiki/Haris_Handžić
http://en.wikipedia.org/wiki/Haris_Handžić
---Skinhedi oko mene skankuju...
Limun odradio trening sa ekipom, sto je najbitnije fizicka forma na visokom nivou i mozda vec u Zenici pocne 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
padobranac1978
- Kontakt:
znaci Li-mun je tu
kojim je tokom isao ovaj prelazni rok i sta se sve spekulisalo da ovi odlaze,pa da neki dolaze ja zadovoljan uradjenim (mada je moglo bolje) i sigurno ulazimo jaci u nastavak prvenstva...
slijedi Zenica,najbolje gostovanje bez imalo razmisljanja,IDEMO PO TRI BOBE....
SVI U NAPAD,JEDAN JE HASE
slijedi Zenica,najbolje gostovanje bez imalo razmisljanja,IDEMO PO TRI BOBE....
SVI U NAPAD,JEDAN JE HASE
U vezi Pehlica ili llimuna.Nije mi jasno kako nije uspio u bivsim Ruskim ekipama.
U repci mladoj je bio odlican.
Izgleda sindrom,Dajica,Zebe itd.
U repci mladoj je bio odlican.
Izgleda sindrom,Dajica,Zebe itd.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sto se tice Harisa Handzica moje licno misljenje sto vjerujem da se slaze 90 % navijaca Sarajeva da je on trenutno truba . Znaci momak trenutno samo ima udarac dobar , ne kazem jedno vrijeme je bio bas zvijer .. tad je i otisao u Lech . Trenutno je prop'o ko zeton i mislim da je on zadnji igrac kojem MV treba dati sansu u napadu .
Sto se tice Limuna bas mi je drago sto se vratio i sto trenira sa ekipom . Jos ako Miky kaze da je u dobroj formi trenutno to onda mora da stima
najmanje jedan goL ocekujem u nicize od njega
moze i 2 komotno hahaha

Sto se tice Limuna bas mi je drago sto se vratio i sto trenira sa ekipom . Jos ako Miky kaze da je u dobroj formi trenutno to onda mora da stima
-
padobranac1978
- Kontakt:
volio bi kad bi ga Limun u premijernom nastupu "zavuk'o" 
Maa zabice im LIMUN imam neki osjecajpadobranac1978 je napisao/la:kod mene je od danas na ignore,a neka si mu ti rekao![]()
volio bi kad bi ga Limun u premijernom nastupu "zavuk'o"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.