FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jedno je kandidovati se a drugo biti izabran.. Da se ponovim, komentarisacemo kada sve bude zvanicno zavrseno..
BUDI ŽELJO !!!
Shvatam ja tebe i ima smisla to što govoriš. Ali zar nije bolje da imamo 30-35 ljudi koji će podržati ovu upravu nego da nam se vrate neke stare garniture? Ja sam ubijeđen da niti jedan član sadašnje uprave nema nikakvih skrivenih motiva niti finansijskih interesa. Da neke stvari ne znaju to stoji ali su časni i pošteni (barem prema Klubu).Hadzijalagic je napisao/la:Jedno je kandidovati se a drugo biti izabran.. Da se ponovim, komentarisacemo kada sve bude zvanicno zavrseno..
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Ja zelim da u skupstini sjede ljudi koji ce podrzavati ovu upravu sve dok ona radi dobro i dok klub napreduje.. Ali isto tako zelim da isti ti skupstinari imaju snagu da promijene stvari u slucaju nekog (ne daj Boze) losijeg scenarija.. Naravno i da zastite klub od bivsih "lesinara", to se podrazumijeva..vrbanjusa je napisao/la:Shvatam ja tebe i ima smisla to što govoriš. Ali zar nije bolje da imamo 30-35 ljudi koji će podržati ovu upravu nego da nam se vrate neke stare garniture? Ja sam ubijeđen da niti jedan član sadašnje uprave nema nikakvih skrivenih motiva niti finansijskih interesa. Da neke stvari ne znaju to stoji ali su časni i pošteni (barem prema Klubu).Hadzijalagic je napisao/la:Jedno je kandidovati se a drugo biti izabran.. Da se ponovim, komentarisacemo kada sve bude zvanicno zavrseno..
BUDI ŽELJO !!!
skupština bi u tom pogledu treba biti hajmo reći nadzor i korektiv upravi. da li će biti...vidjećemo.
Re: RE: Re: FK Željezničar
To je i poenta. I ja isto to zelim. Da svi koji budu tu, glasaju za ono sto je najbolji interes Kluba. I znam da ce to tako biti.Hadzijalagic je napisao/la:Ja zelim da u skupstini sjede ljudi koji ce podrzavati ovu upravu sve dok ona radi dobro i dok klub napreduje.. Ali isto tako zelim da isti ti skupstinari imaju snagu da promijene stvari u slucaju nekog (ne daj Boze) losijeg scenarija.. Naravno i da zastite klub od bivsih "lesinara", to se podrazumijeva..vrbanjusa je napisao/la:Shvatam ja tebe i ima smisla to što govoriš. Ali zar nije bolje da imamo 30-35 ljudi koji će podržati ovu upravu nego da nam se vrate neke stare garniture? Ja sam ubijeđen da niti jedan član sadašnje uprave nema nikakvih skrivenih motiva niti finansijskih interesa. Da neke stvari ne znaju to stoji ali su časni i pošteni (barem prema Klubu).Hadzijalagic je napisao/la:Jedno je kandidovati se a drugo biti izabran.. Da se ponovim, komentarisacemo kada sve bude zvanicno zavrseno..
VAŽNO JE BITI ČLAN!
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
nisam ni rekao da mi je neko kriv. Ne bih bio ni izabran koliko vidim. Očito je da se već sve zna. TO mi je krivo.vrbanjusa je napisao/la:Naveo sam primjer. Kad Adis pomene Želju u prenosu Lige Prvaka svima bude drago. Dosta od njega. Opet ponavljam, primjer. Ne mora biti tako.
Ne razumijem zašto novinar, piljar, konobar ne bi mogao biti član skupštine. Valjda i oni navijaju i vole Želju. Svako ko je častan i pošten neće dati svoj glas koji će nanijeti štetu klubu. A podvaljivanje finansijskih izvještaja je krivično djelo, a biće u skupštini bankara i ljudi iz finansijskih institucija koji to mogu provaliti. Predsjednik Skupštine bi trebao biti bivši guverner CBBIH (bar je takva priča bila).
Svojim stavom već diskredituješ čovjeka koji je možda diplomirani ekonomista a radi kao novinar. Možda.
Tebi niko nije kriv što se nisi prijavio za Skupštinu. Mogao si i možda si i trebao. Ali nemoj podvaljivati priču da u Skupštini moraju sve biti doktori nauka da bi zaboga pročitali bilans stanja i bilans uspjeha.
Prvo častan i pošten pa sve ostalo!
A o tome da diskreditujem čovjeka koji je možda dipl ecc sam već govorio. Trebali bi znati i CV ljudi a ne da su samo Željovci i trebali bi znati ko se sve prijavio pa da mogu donijeti sud jel sve pošteno ili su što kaže @hadžialagić ovi izabrani da bi podržali ove i tako u krug. To se zove transparentno a ne ovo. Pričaš o transparentnosti a ne znaš ko su prijavljeni kandidati, a onda očekuješ da ti ljudi vjeruju i da ginu za Želju, da rade i sl.
Evo već 20 godina se podvaljuju finansijski izvještaji p aniko nije odgovarao, jel tako?
I baš zbog toga ne mogu biti konobari i sl. Mogu biti ali ako se razumiju u nešto jer imaš i pametnih momaka koji rade ko konobari i koji su nešto negdje prošli što znači imaju CV ali jbg sad rade kokonobari, ali je logičnije da će više pametnih provaliti neku prevaru nego jedan bankar ili dvojica koji su možda i raja od ovih iz uprave. Ne mogu im biti nadzor ljudi koji nemaju ni gram iskustva kao oni.
POnavljam vjerujem ovoj upravi dok se ne pokaže suprotno a sve više i više stvari rade kontra od onoga što priačju.
Sacekaj skupstinu pa ce biti jasnije ko sta radi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Pričamo @pile razmjenjujemo mišljenja. Ne znam šta je problem (ne mislim na tebe nego generalno). Možda se moja priča ne poklapa sa cv-jevima ljudi koji će upasti, ali kao što kažeš sačekajmo. Niko me ne može ubijediti da je bolje imati konobare samo jer su Željovci nego iste te Željovce koji imaju biznis i sl stvari u malom prstu.
kakve god ti bile kvalifikacije, bukvalnu tačnost sačinjenog izvještaja ne možeš provjeriti bez uvida iznutra. to vrijedi i za svako drugo pravno lice. može da ti se ne sviđa, možeš reći previše je potrošeno na ovo ili na ono, ali je li ti nešto ašćare lažno podvaljeno, ili propušteno da se prikaže...to ne možeš. zato je revizija finansijskih izvještaja cijela podnauka ekonomije i zato su revizori svugdje u svijetu plaćeni boga oca.
- salemprolic
- Kontakt:
Ja sam htio reći da puno očekujemo od lige koja je po svim parametrima jedna od gorih u Evropi. Mi ako očekujemo višemilionske transfere moramo redovno igrati grupnu fazu evropskih takmičenja, moramo imati makar 4-5 igrača iz lige u A reprezentaciji i većinu u mladim kategorijama. To u regionu imaju jedino Dinamo i Partizan i zato jedini prodaju svoje igrače za velike novce. Nije ni Kolarov otišao za 10 miliona iz OFK Beograda nego za 800.000, kao ni Ivanović itd... Smatram da je 500.000 eura za Željinog igrača super ponuda. Pogotovo što je Memija u ovoj polusezoni bio za stepenicu ispod onog od prošle sezone. Ono što mi uvijek trebamo ugovarati su procenti od budućih transfera, a za višemilionske cifre moramo sačekati da se konsolidujemo i kao liga i kao klub.Virtu4l je napisao/la:To je incident i jedan od hiljadu, da ne kažem deset hiljada i nije nikakvo mjerilo.salemprolic je napisao/la:Transfer Riyada Mahreza iz Le Havrea u Leicester je iznosio 400.000 funti, sto je malo vise od 500.000 eura...spustimo se malo na zemlju.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...
Ja sam vec rekao sta mislim o tome. Meni ima smisla da odaberu nekoga ko ce im biti podrska jedan dio ljudi koji imaju biznis svakako ulazi u skupstinu ovaj dio za koji se glasa je bolje da budu ljudi iz raje koji imaju ljubavi prema klubu bez obzira sta radili u zivotu i cim se bavili.zaboljisportuBiH je napisao/la:Pričamo @pile razmjenjujemo mišljenja. Ne znam šta je problem (ne mislim na tebe nego generalno). Možda se moja priča ne poklapa sa cv-jevima ljudi koji će upasti, ali kao što kažeš sačekajmo. Niko me ne može ubijediti da je bolje imati konobare samo jer su Željovci nego iste te Željovce koji imaju biznis i sl stvari u malom prstu.
Ne zna se još ništa. Možda bi i ti bio izabran. Valjda ljudi koji trenutno vode Klub imaju kompetenciju da vide ko je dobar kandidat a ko nije.zaboljisportuBiH je napisao/la:nisam ni rekao da mi je neko kriv. Ne bih bio ni izabran koliko vidim. Očito je da se već sve zna. TO mi je krivo.vrbanjusa je napisao/la:Naveo sam primjer. Kad Adis pomene Želju u prenosu Lige Prvaka svima bude drago. Dosta od njega. Opet ponavljam, primjer. Ne mora biti tako.
Ne razumijem zašto novinar, piljar, konobar ne bi mogao biti član skupštine. Valjda i oni navijaju i vole Želju. Svako ko je častan i pošten neće dati svoj glas koji će nanijeti štetu klubu. A podvaljivanje finansijskih izvještaja je krivično djelo, a biće u skupštini bankara i ljudi iz finansijskih institucija koji to mogu provaliti. Predsjednik Skupštine bi trebao biti bivši guverner CBBIH (bar je takva priča bila).
Svojim stavom već diskredituješ čovjeka koji je možda diplomirani ekonomista a radi kao novinar. Možda.
Tebi niko nije kriv što se nisi prijavio za Skupštinu. Mogao si i možda si i trebao. Ali nemoj podvaljivati priču da u Skupštini moraju sve biti doktori nauka da bi zaboga pročitali bilans stanja i bilans uspjeha.
Prvo častan i pošten pa sve ostalo!
A o tome da diskreditujem čovjeka koji je možda dipl ecc sam već govorio. Trebali bi znati i CV ljudi a ne da su samo Željovci i trebali bi znati ko se sve prijavio pa da mogu donijeti sud jel sve pošteno ili su što kaže @hadžialagić ovi izabrani da bi podržali ove i tako u krug. To se zove transparentno a ne ovo. Pričaš o transparentnosti a ne znaš ko su prijavljeni kandidati, a onda očekuješ da ti ljudi vjeruju i da ginu za Želju, da rade i sl.
Evo već 20 godina se podvaljuju finansijski izvještaji p aniko nije odgovarao, jel tako?
I baš zbog toga ne mogu biti konobari i sl. Mogu biti ali ako se razumiju u nešto jer imaš i pametnih momaka koji rade ko konobari i koji su nešto negdje prošli što znači imaju CV ali jbg sad rade kokonobari, ali je logičnije da će više pametnih provaliti neku prevaru nego jedan bankar ili dvojica koji su možda i raja od ovih iz uprave. Ne mogu im biti nadzor ljudi koji nemaju ni gram iskustva kao oni.
POnavljam vjerujem ovoj upravi dok se ne pokaže suprotno a sve više i više stvari rade kontra od onoga što priačju.
Svaki pošten i častan navijač Željezničara nikad neće dići ruku za nešto pogrešno. Bio on konobar, diplomirani ekonomista ili doktor nauka.
A čitanje izvještaja nije nuklearna fizika. Vezano za transparentnost, ovo sad je puno bolje nego što je ikad bilo. Sad će svi znati imena i prezimena ljudi koji sjede u Skupštini, Nadzornom Odboru i UO. Do sada to nije bio slučaj, nije se znalo koliko članova Skupština broji a ne nešto drugo. Jer se nismo ništa pitali, sad bar možemo predložiti nekog pa prošao ne prošao.
Edit: Radnička klasa je od početka čuvala vrijednosti kluba. I radnička klasa je u našem društvu najpoštenija. Više volim malog privatnika (mislim na veličinu firme) ili konobara koji časno i pošteno zarađuje svoj hljeb nego nekog Al Shidija koji će gledati da na neki način se domogne stadiona ili nešto slično.
Zadnja izmjena: vrbanjusa, dana/u 15 dec 2015, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Hajd nije bitno. I ja budala što pišem išta. @chwilla Eto jok ja ne znam da je to nauka, ali ne možeš baš onako sastaviti bezveze. Neko je jak provjerit će kod porezne npr, pa se neće dešavati da se ne uplaćuje porez godinama. Primjetit će geške neke i sl. Konobaru možeš i muda pod bubrege podvaliti. POnavaljam ne može me niko ubijediti da pravih Željovaca koji su jaki na bilo koji način nema 1154, a ne 54.
Završio sam priču oko ovoga.
@vrbanjuša jeste, ali ne može moja mama koja je u društvenoj nauci skontati kako i šta a ne konobar nemoj me zezati. Misli t će da diže ruku za dobru stvar koja će mu biti predstavljena drugačije. Može se to desiti i obrazovanom ali sa dosta manje vjerovatnoće.
Jest transparentnije nego je bilo, ali nije dovoljno translarentno.Evo kriju se imena prijavljenih. Što? Ja ne vidim nikakv drugi razlog nego da se ne može reći da je terbao biti neko drugi, pametniji, a da je upao Adis Hadžić (nebitno ime samo onako navodim)
@vrbanjuša jeste, ali ne može moja mama koja je u društvenoj nauci skontati kako i šta a ne konobar nemoj me zezati. Misli t će da diže ruku za dobru stvar koja će mu biti predstavljena drugačije. Može se to desiti i obrazovanom ali sa dosta manje vjerovatnoće.
Jest transparentnije nego je bilo, ali nije dovoljno translarentno.Evo kriju se imena prijavljenih. Što? Ja ne vidim nikakv drugi razlog nego da se ne može reći da je terbao biti neko drugi, pametniji, a da je upao Adis Hadžić (nebitno ime samo onako navodim)
Zadnja izmjena: zaboljisportuBiH, dana/u 15 dec 2015, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Sta si bolan utemeljeno ikada rekao ili bilo kakvu cinjenicu podjelio? Sve sto radis jeste blacenje svega i svakoga. Ja nikad nisam rekao da je sve sjajno, naprotiv, ali ovo sto ti radis je toliko iritantno, toliko lazes i lansiras kojekakve teorije da se jednostavno namece cinjenica da te neko placa da ovo radis. Pokvaris svaku temu nekom degradacijom i demagogijom, lazima i glupostima, da mi tacno dodje da ne udjem na portal vise nikad. #jesuismilanmilanribar je napisao/la:Ja sve sto pisem, pisem istinu. A vi pisete stvari pozitivno a nemate utemeljen trvdnje za to. Momak, starigrad, dode s cinjenicama i konkretno da pise s vama i niko mu me odgovori. Zato sto niko nema argumente, ali kad treba pisati u prazno kao vi govorite istinu to je ok.
Momak je pokusao pet puta da pise s ovim chwilom2 sto jesusa po cijeli dan, pa mu nije nista odgovorio. To jesusanje nije trol, ali je trol kad se napise istina. A to cinjenica mozete traziti kad vi iznesete s dokazima sve sto pisete da je tako pozitivno u klubu. Posebno ovi sto im je sve ok, jer su na platnoj listi kluba. I ja da sam na platnoj listi pisao bi kako je ok.
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
@tm1921 Ti bas opsjednut sa njim pa ti je toliko bitno sta on prica..
BUDI ŽELJO !!!
Opet ti kažem, podvaljivanje izvještaja je krivično djelo. Ako niko do sada nije za to odgovarao ne mora značiti da u budućnosti neće. Klub trenutno funkcioniše tako da se zna kako prolazi svaka marka. Klub je po zakonu dužan da plati revizorsku kuću svake godine da prekontroliše finansijske tokove. Valjda i to nešto znači.zaboljisportuBiH je napisao/la:Hajd nije bitno. I ja budala što pišem išta. @chwilla Eto jok ja ne znam da je to nauka, ali ne možeš baš onako sastaviti bezveze. Neko je jak provjerit će kod porezne npr, pa se neće dešavati da se ne uplaćuje porez godinama. Primjetit će geške neke i sl. Konobaru možeš i muda pod bubrege podvaliti. POnavaljam ne može me niko ubijediti da pravih Željovaca koji su jaki na bilo koji način nema 1154, a ne 54.
Na žalost nemamo 1154 čovjeka koji žele pomoći klubu, trenutno ih imamo ispod 100 (90 prijavljenih za Skupštinu i 10-tak članova UO koji drže klub na nogama). Ne krije se ništa, biće objavljeno na zvaničnoj koji kandidati su prošli.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
- milanribar
- Kontakt:
Kod nas postoji samo da cekamo. To je jedina prica na kojoj se sve svodi. Kad je napravljem statut, dvije firme, jedna za igracki kadar, bla, bla, bla, sacekajmo nesto a u startu se znalo i pisano da od tog 51:49 nema nista. Sta bi na kraju pojeo mrak sve.
Kad su dolazila pojacanja fino kazem ne mogu nam pojacanja biti iz Viteza, Zvijezda, ovdje piletine i insajderi sta ti znas Livaja igracina, igra vise pozicija, bla, bla, mrsko mi traziti to brukanje od pisanja. Na kraju sta je bilo mrtva borba u sredini tabele.
Idemo dalje skupustina. Dobra stvar da ce tako biti i da ce neko nadzirat ali od te ljubavi nema nista.
Zasto se ovo potencira, da bi se skrenula paznja s stvarnih problema a to su dugove i odakle novi dugovi. Ide se na varijantu nekih Ibricica, mazanja ociju, okretanje price, i skretanje paznje.
Ako se to preobrodi i prode sve, prodat ce Memiju, i opet ce isto biti. Ode Bajic dodu sohe, ode Memija, dovest ce nekog iz Slavije tako u krug.
Do kad ce tako moci, cisto sumnjam nesto dugo, jer sve ove prevare od statuta pa nadalje su kratkog daha...
Kad su dolazila pojacanja fino kazem ne mogu nam pojacanja biti iz Viteza, Zvijezda, ovdje piletine i insajderi sta ti znas Livaja igracina, igra vise pozicija, bla, bla, mrsko mi traziti to brukanje od pisanja. Na kraju sta je bilo mrtva borba u sredini tabele.
Idemo dalje skupustina. Dobra stvar da ce tako biti i da ce neko nadzirat ali od te ljubavi nema nista.
Zasto se ovo potencira, da bi se skrenula paznja s stvarnih problema a to su dugove i odakle novi dugovi. Ide se na varijantu nekih Ibricica, mazanja ociju, okretanje price, i skretanje paznje.
Ako se to preobrodi i prode sve, prodat ce Memiju, i opet ce isto biti. Ode Bajic dodu sohe, ode Memija, dovest ce nekog iz Slavije tako u krug.
Do kad ce tako moci, cisto sumnjam nesto dugo, jer sve ove prevare od statuta pa nadalje su kratkog daha...
Po meni je ovo veci problem sto si rekao od skupstine imamo dvadeset i nesto clanova upravnog odbora a aktivno je njih desetak nakon skuptine bi bilo dobro pojacati upravu ali ljudima koji su u biznisu. Pa i strucni stab ako im to nebi narusilo odnose i atmosferu.vrbanjusa je napisao/la:Opet ti kažem, podvaljivanje izvještaja je krivično djelo. Ako niko do sada nije za to odgovarao ne mora značiti da u budućnosti neće. Klub trenutno funkcioniše tako da se zna kako prolazi svaka marka. Klub je po zakonu dužan da plati revizorsku kuću svake godine da prekontroliše finansijske tokove. Valjda i to nešto znači.zaboljisportuBiH je napisao/la:Hajd nije bitno. I ja budala što pišem išta. @chwilla Eto jok ja ne znam da je to nauka, ali ne možeš baš onako sastaviti bezveze. Neko je jak provjerit će kod porezne npr, pa se neće dešavati da se ne uplaćuje porez godinama. Primjetit će geške neke i sl. Konobaru možeš i muda pod bubrege podvaliti. POnavaljam ne može me niko ubijediti da pravih Željovaca koji su jaki na bilo koji način nema 1154, a ne 54.
Na žalost nemamo 1154 čovjeka koji žele pomoći klubu, trenutno ih imamo ispod 100 (90 prijavljenih za Skupštinu i 10-tak članova UO koji drže klub na nogama). Ne krije se ništa, biće objavljeno na zvaničnoj koji kandidati su prošli.
Da slažem se, bolje operativu pojačati. Sa ljudima iz biznisa.pile87 je napisao/la:Po meni je ovo veci problem sto si rekao od skupstine imamo dvadeset i nesto clanova upravnog odbora a aktivno je njih desetak nakon skuptine bi bilo dobro pojacati upravu ali ljudima koji su u biznisu. Pa i strucni stab ako im to nebi narusilo odnose i atmosferu.vrbanjusa je napisao/la:Opet ti kažem, podvaljivanje izvještaja je krivično djelo. Ako niko do sada nije za to odgovarao ne mora značiti da u budućnosti neće. Klub trenutno funkcioniše tako da se zna kako prolazi svaka marka. Klub je po zakonu dužan da plati revizorsku kuću svake godine da prekontroliše finansijske tokove. Valjda i to nešto znači.zaboljisportuBiH je napisao/la:Hajd nije bitno. I ja budala što pišem išta. @chwilla Eto jok ja ne znam da je to nauka, ali ne možeš baš onako sastaviti bezveze. Neko je jak provjerit će kod porezne npr, pa se neće dešavati da se ne uplaćuje porez godinama. Primjetit će geške neke i sl. Konobaru možeš i muda pod bubrege podvaliti. POnavaljam ne može me niko ubijediti da pravih Željovaca koji su jaki na bilo koji način nema 1154, a ne 54.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
naš je osnovni problem što mi sebe vidimo kao nešto bitno u europisalemprolic je napisao/la:Ja sam htio reći da puno očekujemo od lige koja je po svim parametrima jedna od gorih u Evropi. Mi ako očekujemo višemilionske transfere moramo redovno igrati grupnu fazu evropskih takmičenja, moramo imati makar 4-5 igrača iz lige u A reprezentaciji i većinu u mladim kategorijama. To u regionu imaju jedino Dinamo i Partizan i zato jedini prodaju svoje igrače za velike novce. Nije ni Kolarov otišao za 10 miliona iz OFK Beograda nego za 800.000, kao ni Ivanović itd... Smatram da je 500.000 eura za Željinog igrača super ponuda. Pogotovo što je Memija u ovoj polusezoni bio za stepenicu ispod onog od prošle sezone. Ono što mi uvijek trebamo ugovarati su procenti od budućih transfera, a za višemilionske cifre moramo sačekati da se konsolidujemo i kao liga i kao klub.Virtu4l je napisao/la:To je incident i jedan od hiljadu, da ne kažem deset hiljada i nije nikakvo mjerilo.salemprolic je napisao/la:Transfer Riyada Mahreza iz Le Havrea u Leicester je iznosio 400.000 funti, sto je malo vise od 500.000 eura...spustimo se malo na zemlju.
realno se postaviti, pa ni na ovom brdovitom balkanu nismo u top 10 klubova pogotovo kad su u pitanju klubovi interesantni zapadu
svi oni koji su učestvovali bar jednom u enkim grupnim fazama su u boljoj poziciji od nas, svim hrvatskim i srpskim klubovima dinamo i partizan donose +20% na cijenu igrača
kod nas nemaš takvog kluba koji diže ligu
zato kad naš najbolji klub proda igrača za 1 milion, istog takvog igrača će prodati i vojvodina, split...hajduk i zvezda će ga prodati za 1.5, rijeka za 2, partizan za 3 a dinamo za 5
tako to ide
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer, Levin, Pact1921, perodeformero, TvrtkoPrvi i 89 gostiju.