Safet Sušić - Pape

zmaj348
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la zmaj348 » 24 feb 2014, 10:01

Cautinho je napisao/la:Ne vjerujem da je baš bilo kardinalnih grešaka.Jedna tekma protiv Slovačke ne treba da znači ništa u odnosu na ostalih 9.
Koliko god ova generacija bila odlična,dosta nam je pozicija škripalo cijele kvalifikacije ali opet smo se nekako zakrpili i iznijeli dosta dobre kvalifikacije,sa 8 pobjeda,porazom i remijem.
Što se tiče na forsiranje igrača,sve dok imamo rezultat,nitko mu tu nema šta prigovoriti.Ja mu mogu prigovoriti samo na manjak poziva ostalim mladim igračima po Europi koji nam se nude.
Safet jednostavno svoj posao obavlja kako treba i rezultat dolazi.Tu je već neko vrijeme,zna formulu i sa njim naša reprezentacija samo napreduje.
slažem se s tobom,još samo protiv jačih repki da igra malo zatvoreniju varijantu ova formacija koju pape forsira idealno prolazi kod slabih i osrednjih ekipa

Cautinho
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Cautinho » 24 feb 2014, 10:04

Mislim da je negdje u medijima izjavio da nije glup i da zna da protiv jačih repki mora igrati sa dva zadnja vezna i jednim napadačem i da će tako igrati na SP.
Tako,nema brige.
Keep walking.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 24 feb 2014, 10:13

Cautinho je napisao/la:Mislim da je negdje u medijima izjavio da nije glup i da zna da protiv jačih repki mora igrati sa dva zadnja vezna i jednim napadačem i da će tako igrati na SP.
Tako,nema brige.
Jednim spicem, to je ona fora gdje Ibisevic igra na krilu.... :lol:

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 24 feb 2014, 10:32

Batko je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:Mislim da je negdje u medijima izjavio da nije glup i da zna da protiv jačih repki mora igrati sa dva zadnja vezna i jednim napadačem i da će tako igrati na SP.
Tako,nema brige.
Jednim spicem, to je ona fora gdje Ibisevic igra na krilu.... :lol:
trebao bih pokušati sa medom i Salihovićem denf. Hajrović desno,Pjanić iza Dzeke ;) u toj formaciji stradaju Ibišević i miske :( ali protiv Argentine smo vidjeli da mora tako odigrati

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 feb 2014, 10:37

Valjalo bi ići na bod sa Argentinom, onda bi oni prepolovili Nigeriju i Iran, a mi bi hladno mogli kalkulisati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 24 feb 2014, 10:47

Virtu4l je napisao/la:Valjalo bi ići na bod sa Argentinom, onda bi oni prepolovili Nigeriju i Iran, a mi bi hladno mogli kalkulisati.
Argentina će ući dosta opušteno protiv nas zbog prošle tekme,prve utakmice znaju biti pravo nezgodne za favorite

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 24 feb 2014, 11:14

Le Parisien: SAFET SUŠIĆ uskoro dobiva svoju ulicu u Parizu!
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 24 feb 2014, 11:38

TMovac je napisao/la:Le Parisien: SAFET SUŠIĆ uskoro dobiva svoju ulicu u Parizu!
8-)

**** od ovce team, zaboli me dupe za to je li Safet zakasnio, kakvo odijelo nosi, i da li ga cekira ili ne. Prosto me zaboli ****. Apsolutno nebitno za bilo sta bilo gdje. To moze biti bitno samo iskompleksiranom pripadniku stada koji je tako silno opterecen kako ce ga neko predstaviti negdje na svjetskoj sceni, valjda uvjeravajaci sebe da je njemu bolje nego sto jeste. U ostatku svijeta, tom kome pripadnik stada misli da se treba dokazivati, bitna su djela, a ne fasada, bitni su uspjesi, a ne rijeci, i bitni su rezultati, a ne neciji metod rada. U tom svijetu se zna sta je ciji posao, a kunto i panto znaju gdje im je mjesto. U svijetu palamudana, forma je cilj, a rezultat je sporedan, zato je to svijet palamudana, a ne onaj svijet kojem pateticno zele da se dokazu.

Ova tema je postala zestoki debilizam tragikomicnih proporcija.

by ježa u leđa

(danke, poštedio si me tipkanja)
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Sluzbenik
Kontakt:

Post Postao/la Sluzbenik » 24 feb 2014, 11:44

VanBasten je napisao/la:
TMovac je napisao/la:Le Parisien: SAFET SUŠIĆ uskoro dobiva svoju ulicu u Parizu!
8-)

**** od ovce team, zaboli me dupe za to je li Safet zakasnio, kakvo odijelo nosi, i da li ga cekira ili ne. Prosto me zaboli ****. Apsolutno nebitno za bilo sta bilo gdje. To moze biti bitno samo iskompleksiranom pripadniku stada koji je tako silno opterecen kako ce ga neko predstaviti negdje na svjetskoj sceni, valjda uvjeravajaci sebe da je njemu bolje nego sto jeste. U ostatku svijeta, tom kome pripadnik stada misli da se treba dokazivati, bitna su djela, a ne fasada, bitni su uspjesi, a ne rijeci, i bitni su rezultati, a ne neciji metod rada. U tom svijetu se zna sta je ciji posao, a kunto i panto znaju gdje im je mjesto. U svijetu palamudana, forma je cilj, a rezultat je sporedan, zato je to svijet palamudana, a ne onaj svijet kojem pateticno zele da se dokazu.

Ova tema je postala zestoki debilizam tragikomicnih proporcija.

by ježa u leđa

(danke, poštedio si me tipkanja)
auuu brate svaka cast zasluzio si medalju za ovo!!!!

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 24 feb 2014, 11:45

Sve kontam neko se zajebava, kad sam procitao da je opet zakasnio... Koji je ovo cirkus od covjeka, Boze me sacuvaj.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 24 feb 2014, 11:45

Prije par dana sam cuo da pape ima nekih porodicnih problema. Ako je istina,a nadam se da nije, ne vjerujem da se moze 100% posvetiti poslu u reprezentaciji ;)
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 feb 2014, 11:48

Monolog je napisao/la:Jah. Valjda znaš šta se podrazumijeva pod neuspjehom i valjda znaš zbog čega se selektor treba/mora kriviti. To što si ti u posljednje vrijeme navikao na "diskusije" sa gringom i ostalim, ne znači da ne postoje ljudi koji ne krive Papeta zbog svake sitnice. Ali, isto tako to ne znači da će ti ljudi zažmiriti na sve Papetove greške i nelogičnosti.
U sridu :!: treba uvesti lajk opciju ;)

O greškama ćemo nakon SP, vjerujem da će ih biti. One će se dati naslutiti odmah nakon što Pape objavi spisak putnika u Brazil. Ovako na prvu, mislim da će Vršajević biti na spisku, a totalno nam je nepotreban, obzirom da je Ogi već u mašini. Biće zanimljivo pratiti razvoj situacije oko Bešića, ako Mume izgladi situaciju sa Jagodom, mogao bi biti jedna od ključnih (iznenađujućih) figura ns SP.

Argentina? Ultra defazivno ili otvoreno? To će biti velika dilema. Bunker ne znamo igrati, a nemamo dovoljno radilica, tako da bi to moglo biti zeznuto. Prekomandovati Kolašinca na zadnjeg veznog? Dodati mu Salihovića? To bi moglo funkcionisati, ali treba to isprobati. U tom slučaju Ibišević seli na klupu. Gdje utrpati Medunjanina?
Voli te tvoje Sarajevo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 feb 2014, 11:49

Blek_Stena je napisao/la:Prije par dana sam cuo da pape ima nekih porodicnih problema. Ako je istina,a nadam se da nije, ne vjerujem da se moze 100% posvetiti poslu u reprezentaciji ;)
Pa dobro, ali sta ce se sad promijeniti?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 feb 2014, 11:54

VanBasten je napisao/la: bitni su uspjesi, a ne rijeci, i bitni su rezultati
Koji, sto smo izgubili 2 napadaca zaredom? Svaki rezultat koji Safet Susic mora da producira oslonjen sam na sebe, on komplet propadne. Nije nas Safet plasirao sam na SP, nego ima tu jes nekoliko igraca koji su sa svojom kvalitetom doprinijeli. Dakle pustite te se tog ofucanog: Odveo nas je na SP. Rezultat. Nije njegov licni rezultat.

Odveo nas je i Dzeko na SP, odveo nas je Ibisevic na SP, odveo nas je Pjanic na SP, odveo nas Begovic odbranama ludim na SP, Spahic, odveo nas Hajrovic... ;) i medju njima i Susic. Dakle ne pripisujte njemu citavu odliku.

No kada su u pitanju stvari, gdje igraci nemogu sa svojim kvalitetom maskirati nerad Susica (Zar sam trebao posjetiti Tankovica?), gdje je samo on kao selektor u pitanju, on dobiva keca i moze slobodno da sjedne. ;) Jer tu se vidi koliko on radi, koliko je ozbiljan i sposoban.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 24 feb 2014, 11:58

Pa i da je isao Tankovicima na noge sto bi inace bio nevidjeni blam, mislis da bi to promjenilo odluku Tankovica......Pa kad jedan Dzeko i Begic nisu mogli da ga ubjede znas koliko je sati, a 61 min u PL odigrane ima.... Nek ti je sretno Tanksone...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 24 feb 2014, 12:01

Principatus je napisao/la:
VanBasten je napisao/la: bitni su uspjesi, a ne rijeci, i bitni su rezultati
Koji, sto smo izgubili 2 napadaca zaredom? Svaki rezultat koji Safet Susic mora da producira oslonjen sam na sebe, on komplet propadne. Nije nas Safet plasirao sam na SP, nego ima tu jes nekoliko igraca koji su sa svojom kvalitetom doprinijeli. Dakle pustite te se tog ofucanog: Odveo nas je na SP. Rezultat. Nije njegov licni rezultat.

Odveo nas je i Dzeko na SP, odveo nas je Ibisevic na SP, odveo nas je Pjanic na SP, odveo nas Begovic odbranama ludim na SP, Spahic, odveo nas Hajrovic... ;) i medju njima i Susic. Dakle ne pripisujte njemu citavu odliku.

No kada su u pitanju stvari, gdje igraci nemogu sa svojim kvalitetom maskirati nerad Susica (Zar sam trebao posjetiti Tankovica?), gdje je samo on kao selektor u pitanju, on dobiva keca i moze slobodno da sjedne. ;) Jer tu se vidi koliko on radi, koliko je ozbiljan i sposoban.
Palamudan!
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 feb 2014, 12:06

Kratko, kratko bogami... pa i meni bi ponestalo rijeci kad bi ga morao braniti. :mrgreen:
Volio bi vidjeti kako neki top-advokat brani Susica, covjek bi znoja prolio...tako da: Respekt!

Nego vidim da je Batko hinjski promijenio strane. Buuuh. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 24 feb 2014, 12:11, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 feb 2014, 12:10

Principatus je napisao/la:Koji, sto smo izgubili 2 napadaca zaredom? Svaki rezultat koji Safet Susic mora da producira oslonjen sam na sebe, on komplet propadne. Nije nas Safet plasirao sam na SP, nego ima tu jes nekoliko igraca koji su sa svojom kvalitetom doprinijeli. Dakle pustite te se tog ofucanog: Odveo nas je na SP. Rezultat. Nije njegov licni rezultat.
Nikoga mi nismo izgubili. Tankovića ponajmanje. Njega su šveđani mogli izgubiti, sva sreća pa NSBiH na čelu sa Sušićem ne pristaju ni na kakve ucjene.
Voli te tvoje Sarajevo.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 feb 2014, 12:12

Pape jeste dobar trener. Pogrijesio je malo u dvomecu sa Slovacima, al' eto ;) Mene samo brine nonsalancija i pristup prema potencijalnim rep. i mladjim igracima
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 feb 2014, 12:15

Tankovica smo mi izgubili (mozda), vrtiti rijeci kako bi poraz bio sladji, neka hvala. Izgubio ga je Pape, jer Hamren nije izjavio: Tankovic, da ga idem gledati? Pa kako to bolan? Sta je to? Kako se to radi? :mrgreen:

Pa i Seferovica je Pape izgubio, Hajrovica zamalo, koja sreca pa ima jos ljudi koji rade iz ljubavi ono sto drugi za pare nece. Kako moze biti da Pape ima stranicu na forumu, a Juka Becirovic nema? Mislim da je to sramota, pa cak i Vrsajevic ima svoju temu, a Juka je vise uradio za plasman na SP nego ovaj i Kvrzic zajedno. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.