SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Zbog ovakve odluke ja kao kapiten Topnika istupam iz lige. Bilo mi je drago da učestvujem u ovoj ligi koju sam i sam vodio par sezona uz pomoć sekretara i ostalih ljudi.
Hvala lijepo i doviđenja do nekih boljih i ljepših vremena.
Hvala lijepo i doviđenja do nekih boljih i ljepših vremena.
Sramota sta se radi.
Mi se nismo mogli izboriti ali makar smo istrajni u svojim stavovima. Ovo je jadno, izmisljanje pravila iz sezone u sezonu samo da bi se stimalo kako njima odgovara, zato i bojkotujem to smijesno takmicenje. Ovaj "novi val" ce svima dohakati kako je krenulo.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Moj prijedlog. Ponistite sve rezultate kupa i pomjerite isti za iducu sedmicu. Ovako ce nastati havarija, razumijem da se desila pizdarija , ali to je naispravnija stvar koju mozete uraditi.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Dajte kapitenima na glasanje i to neka bude to.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Jos da ste procitali o cemu se radi 
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Pa ne znam sta hocete, da nije savrseno ok, svi grijese ali vama pojedinima svaki ku rac smeta.FabioParatici je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:14Onda svi koji glasaju protiv saveza, slijedece tri sezone budu na pogresnoj strani.![]()
Ako hoces igrati igraj. Ako ces tipovati bujrum..Ceka se zadnja minuta za tipovanje, niti se gleda satnica, niti raspored...Sada neko ko se potrudio da udje na forum i odigra treba da ispasta...
I igraci, pogotovo kapiten treba da povede malo racuna i ono sto mu smeta prijavi barem dan ranije. Ja sam uz savez jer ne moze cijela liga ispastati zbog par galamdzija a uvjek su isti likovi, sve njima smeta.
Ako kazes kapiteni uz vas hajde da vidimo sta oni kazu, savez je na potezu.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Ludilo brate, nema govora.
Jesi nam ziv burazeru ?BosniaBoston je napisao/la:
Šta je problem sa odlukom?
Tvoj cijeli tim je postavio prognoze za taj par kao i Padovanov pa su oni pogodili, vi niste.
Evo slicna situacija samo u ligi: 19 sezona, 18. kolo - odlučujuće kolo:
- sekretar u pon postavio parove, rok subota
- u toku sedmice se termin utakmice Guingamp - Olympique Marseille pomjerio na petak
- oni su primjenili clan 7.
Nije bilo ovakve situacije u kupu do sada ali smisao clana 7 je vrlo jasna.
Primjenjiva je za kup i to smo i uradili.
Na kraju sezone će se taj clan fino definisati.
Sto se tice odstupanja
- CROtorious
- Kontakt:
Kakve veze sto je utakmica pocela ranije ako su prognoze ostavljene na vrijeme? Sve regularno i nista se ne treba primjenjivat. Druga stvar za igrace koji su tipovali kasnije ako ih ima uopce.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Tu je stvar jasna kao dan, ali ja sam danas i napisao da se da kapitenima da glasaju, da ne bude po savezu ponovo.
arelinho ne znam zasto se ljutis kada ste izgubili utakmicu, po cemu ste osteceni ?
Ja sam se ljutio kada ste prepustali utakmice prije dvije sezone, pa tako kreirali tabelu, ti si tad smataro da je to sve ok, kao slabije se igra zaboravimo, to za mene nije fair play.
Ja sam prosle sezone u zadnje kolo usao sa golom prednosti za strijelca lige, pa nisam htio poklopiti rezultate evri, na kraju covjek pogodio rezultat i podijelimo prvo mjesto za strijelca.
Da zbog ovog napustis ligu nema smisla, jer niste osteceni, izgubili ste jer ste pogodili manje golova, da ste tipovali iza 16h pa da ste bili zakinuti za taj par i razumio bi, ovako nemam rijeci.
arelinho ne znam zasto se ljutis kada ste izgubili utakmicu, po cemu ste osteceni ?
Ja sam se ljutio kada ste prepustali utakmice prije dvije sezone, pa tako kreirali tabelu, ti si tad smataro da je to sve ok, kao slabije se igra zaboravimo, to za mene nije fair play.
Ja sam prosle sezone u zadnje kolo usao sa golom prednosti za strijelca lige, pa nisam htio poklopiti rezultate evri, na kraju covjek pogodio rezultat i podijelimo prvo mjesto za strijelca.
Da zbog ovog napustis ligu nema smisla, jer niste osteceni, izgubili ste jer ste pogodili manje golova, da ste tipovali iza 16h pa da ste bili zakinuti za taj par i razumio bi, ovako nemam rijeci.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ovo sad vidim.S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑19 feb 2021, 20:57Sramota sta se radi.![]()
Mi se nismo mogli izboriti ali makar smo istrajni u svojim stavovima. Ovo je jadno, izmisljanje pravila iz sezone u sezonu samo da bi se stimalo kako njima odgovara, zato i bojkotujem to smijesno takmicenje. Ovaj "novi val" ce svima dohakati kako je krenulo.
Sta je izmišljeno, koja pravila?
Kome njima, ko su oni?
Sta ti je "novi val"?
Ne znam ljudi sta je sa vama. Od pocetka nesto ne valja, niko ne odgovara, svaka odluka se ismijava. Sta je problem?
Cak neki pisu savez stima sebi. Ko stima? Novi val deyo i ja? Mig?
Hoce li neko konkretno napisati. Hocete temu za zalbe
Nije mi drago kad dugogodisnji clanovi lige pisu ovakvo nesto.
Smatram da se ne treba uvažiti utakmica koja je počela prije završetka roka za tipovanje. Nije bitno da li smo tipovali prije te utakmice nego da je ona počela prije roka za tipovanje. Znači niko od mojih igrača nije pogriješio, a ni od protivnika već savez. Smatram da se treba utakmica kupa ponoviti pa ko bude bolji neka prođe dalje.
Što se tiče toga da smo mi kao kreirali tabelu mi smo jedva bili aktivni te sezone. Mislim da sam ja najviše tipovao od svih, a dugo smo već u ovom sastavu.
Uglavnom ja sam za to da se ponovi utakmica. Ne uslovljavam nikoga ni ništa, ali to mislim da je jedino realno da se dogodi.
Što se tiče toga da smo mi kao kreirali tabelu mi smo jedva bili aktivni te sezone. Mislim da sam ja najviše tipovao od svih, a dugo smo već u ovom sastavu.
Uglavnom ja sam za to da se ponovi utakmica. Ne uslovljavam nikoga ni ništa, ali to mislim da je jedino realno da se dogodi.
Znaju ti kolege i bivsi clanovi korumpiranog saveza sta se nama radilo. Nema potrebe da ponavljam. Zapravo zna svako ali zmiri se pred nepravdom iz ko zna kakvih razloga. Valjda strah da bi se mogli naci u istoj situaciji nekad pa da ne izostane podrska.defender je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:49Ovo sad vidim.S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑19 feb 2021, 20:57Sramota sta se radi.![]()
Kome njima, ko su oni?
Sta ti je "novi val"?
Ne znam ljudi sta je sa vama. Od pocetka nesto ne valja, niko ne odgovara, svaka odluka se ismijava. Sta je problem?
Hoce li neko konkretno napisati. Hocete temu za zalbe![]()
Nije mi drago kad dugogodisnji clanovi lige pisu ovakvo nesto.
41.21.1.
Ok. Savez smatra da se clan 7. odnosi na utakmice koje su počele prije završetka roka za tipovanje.arelinho je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:51Smatram da se ne treba uvažiti utakmica koja je počela prije završetka roka za tipovanje. Nije bitno da li smo tipovali prije te utakmice nego da je ona počela prije roka za tipovanje. Znači niko od mojih igrača nije pogriješio, a ni od protivnika već savez. Smatram da se treba utakmica kupa ponoviti pa ko bude bolji neka prođe dalje.
To se može vidjeti i kroz historiju tog pravila:
Znaci postoji clan koji se bavi ovakvim stvarima.11. U slucaju da se odigra utakmica prije vremena (naprimer u petak), tacnije prije subote 12h00 GMT+1, a neko postavi prognozu poslje zavrsetka utakmice, cak i da je slucajno pogodjen rezultat bez varanja, to ne mozemo znati, tako da se taj pogodak broji kao off-side i oznacava se sa crvenim kartonom i neracuna se a rezervni par ce se racunati.
Savez je donio odluku. Zao mi je kome ona ne odgovara.
Ako se odluke saveza ne postuju onda fino rasformirajte, imate 90 igraca pa se rotirajte oko posla i svako kolo neka neko poteze clan 15.
Imat cete glasanja ko u skupstini.
Ne znam tacno o cemu se radi jer nisam pratio stvari u tom periodu, samo sam postavljao prognoze.S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:57Znaju ti kolege i bivsi clanovi korumpiranog saveza sta se nama radilo. Nema potrebe da ponavljam. Zapravo zna svako ali zmiri se pred nepravdom iz ko zna kakvih razloga. Valjda strah da bi se mogli naci u istoj situaciji nekad pa da ne izostane podrska.defender je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:49Ovo sad vidim.S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑19 feb 2021, 20:57Sramota sta se radi.![]()
Kome njima, ko su oni?
Sta ti je "novi val"?
Hoce li neko konkretno napisati. Hocete temu za zalbe![]()
Nije mi drago kad dugogodisnji clanovi lige pisu ovakvo nesto.![]()
Sta je bilo bilo je, sad se ne moze ispraviti. Bitno je da se ne ponavlja.
Evo dok sam ja tu u savezu mozes me za bilo sta kontakirati, tu ili na pm, raspravit cemo.
Ako imas prijedloga salji.
I ko je "novi val koji ce svima dohakati", to mi ne odgovori?
A kakve veze ima sto se igrala u 16h, ako si ti ostavio prognozu prije 16h , sta da se igrala u 21h zavrsila bi 4:2 ?arelinho je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:51Smatram da se ne treba uvažiti utakmica koja je počela prije završetka roka za tipovanje. Nije bitno da li smo tipovali prije te utakmice nego da je ona počela prije roka za tipovanje. Znači niko od mojih igrača nije pogriješio, a ni od protivnika već savez. Smatram da se treba utakmica kupa ponoviti pa ko bude bolji neka prođe dalje.
Savez jeste pogrijesio zbog postavljanja para, ali vi niste osteceni, mi da smo ispali bili bi osteceni, to je kao 1+1=2
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Solomonsko rjesenje:
Ponoviti tu tekmu koja je problematicna.
A onda ugraditi u pravila one stvari sto sam ranije napisao.
To je jedino rjesenje da se niko ne buni.
Ponoviti tu tekmu koja je problematicna.
A onda ugraditi u pravila one stvari sto sam ranije napisao.
To je jedino rjesenje da se niko ne buni.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Nemas pravo nikoga vrijedjati, zato sam obrisao post i brisat cu ti svaki ako sa tim nastavis.FabioParatici je napisao/la: ↑19 feb 2021, 23:24Evo i novi clan mi brise postove.
Doduse, eng. defender = zastupnik, branilac.
Sve je jasno. Liga je dostigla novo dno.![]()
A koji si ti? Ne igras ovu ligu. Dupli acc za trolanje, svasta.
- CROtorious
- Kontakt:
Upravo to, izmisljaju se gluposti i osjecaju zakinuti, a sve normalno tipovano. Ne vidim razlog zato bi se uopce gledalo do kad je bio rok ako su sve utakmice tipovane prije pocetka istih. Vrlo jednostavno, priznat sve kako i je, a ne ponavljat utakmice.Padovan je napisao/la: ↑19 feb 2021, 23:13A kakve veze ima sto se igrala u 16h, ako si ti ostavio prognozu prije 16h , sta da se igrala u 21h zavrsila bi 4:2 ?arelinho je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:51Smatram da se ne treba uvažiti utakmica koja je počela prije završetka roka za tipovanje. Nije bitno da li smo tipovali prije te utakmice nego da je ona počela prije roka za tipovanje. Znači niko od mojih igrača nije pogriješio, a ni od protivnika već savez. Smatram da se treba utakmica kupa ponoviti pa ko bude bolji neka prođe dalje.
Savez jeste pogrijesio zbog postavljanja para, ali vi niste osteceni, mi da smo ispali bili bi osteceni, to je kao 1+1=2
Zadnja Klupa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.