Ona mi je nebitna uopste boli me karna za nju totqlno nebitan faktor, problem je sto nemaš, nikoga da ti stane za klub, da ga brani, more pogresnih odluka na jednom mjestu, more brukanja i svega ostalog sto se trenutno dešava iskljucivo zbog tih stvari sto su nepismene i nezrele i nedorasle posla u jednom velikanu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ona mi je nebitna uopste boli me karna za nju totqlno nebitan faktor, problem je sto nemaš, nikoga da ti stane za klub, da ga brani, more pogresnih odluka na jednom mjestu, more brukanja i svega ostalog sto se trenutno dešava iskljucivo zbog tih stvari sto su nepismene i nezrele i nedorasle posla u jednom velikanu.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ocigledno je bitan faktor cim je zacementirana tu gdje jeste NATO je ne moze pomjerit,njima su to sve sporedne stvari bitna je lova sta sve mute i rade vjerovatno ce se saznati kad ode ovaj jednog danaRule_hz je napisao/la: ↑24 sep 2025, 10:43
-
- Kontakt:
Mi trazili 1000 a oni nam davali 500. Klub odbio na zahtjev navijaca i to je to koliko sam razumio.
Ne vidim razlog za pljuvanje uprave u ovom slucaju. Nisu nista lose uradili. Jedino sto mi se ne svidja sto su njima obecali cijelu tribinu ali i to je na dugom stapu. Do tad ko ziv ko mrtav
Ne vidim razlog za pljuvanje uprave u ovom slucaju. Nisu nista lose uradili. Jedino sto mi se ne svidja sto su njima obecali cijelu tribinu ali i to je na dugom stapu. Do tad ko ziv ko mrtav
-
- Kontakt:
Ma uprava podržala horde ok. Ali horde nejasne totalno, čemu ne odlazak na derbi. 500 je sasvim ok u odnosnu na situaciju. Nikad im mi ne bi vise dali da je obrnuto a sasvim sam siguran da im ne bi dali ni 500.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
I meni nije jasno, sta uprava ima sa ovim? Horde nisu htjele 500 karata, hoce 1000, zeljezscari odbili, uprava logicno stala na stranu hordi? Bitno je samo srati po klubu i upraviTatamata1946 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 10:58Mi trazili 1000 a oni nam davali 500. Klub odbio na zahtjev navijaca i to je to koliko sam razumio.
- napoleon72
- Kontakt:
Jedini realan razlog bi bio ta represija MUPa. Bolesno je trazit ulazak 4 sata ranije, ne ides na koncert Stonesa jbt.jurisicduska je napisao/la: ↑24 sep 2025, 11:05Ma uprava podržala horde ok. Ali horde nejasne totalno, čemu ne odlazak na derbi. 500 je sasvim ok u odnosnu na situaciju. Nikad im mi ne bi vise dali da je obrnuto a sasvim sam siguran da im ne bi dali ni 500.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Tebi, meni i mnogima je nebitna, bitna je Mirviću i tu nastaje problem. Vodi glavnu riječ u klubu. Nažalost.Rule_hz je napisao/la: ↑24 sep 2025, 10:43
Nikad poraz, samo lekcija.
-
- Kontakt:
Nije to do uprave željezničara. Tih 500 ljudi su mogli napravit bas dobru špicu dole ispod krova, jbga. Bas glupo odbit karte. Moje mišljenje , ne mogu nikako shvatiti.napoleon72 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 11:11Jedini realan razlog bi bio ta represija MUPa. Bolesno je trazit ulazak 4 sata ranije, ne ides na koncert Stonesa jbt.jurisicduska je napisao/la: ↑24 sep 2025, 11:05Ma uprava podržala horde ok. Ali horde nejasne totalno, čemu ne odlazak na derbi. 500 je sasvim ok u odnosnu na situaciju. Nikad im mi ne bi vise dali da je obrnuto a sasvim sam siguran da im ne bi dali ni 500.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Postavlja se samo pitanje kakva uprava? Rasulo totalno, nema ko da odgovori na dopis. Nemojte da se zavaravamo.
Evo sad odjednom Laterme se ugradio u ugovor Jatte. Kako je to moguće? Da niko u pravnoj službi to ne zna.?
Bitno je da se Mirvic potpise ispred kluba kad se čestita reprezentaciji neki uspjeh.
Bitno je da je on populistički stao na stranu navijača (ok potez, ali kod njega mi je sad sve licna promocija)
Evo sad odjednom Laterme se ugradio u ugovor Jatte. Kako je to moguće? Da niko u pravnoj službi to ne zna.?
Bitno je da se Mirvic potpise ispred kluba kad se čestita reprezentaciji neki uspjeh.
Bitno je da je on populistički stao na stranu navijača (ok potez, ali kod njega mi je sad sve licna promocija)
Osim što se pišu šupljak saopštenja bolje bi bilo da se organizuje gledanje derbija na Koševu. Ne bi bilo prvi put, a bila bi špica ponovo.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Kako će ti dati 1500 karti kad im nisi odgovor dostavio, to je prvo pitanje?bordobijeli je napisao/la: ↑24 sep 2025, 10:43Pa zašto što su hladno mogli dati nam i 1500 karti . Ja isto mislim da ljudi koji vode klub rade puno gluposti al što se tiče ovog dijela oko derbya i ulaznica FKS apsolutno ništa loše nije uradio .Noke995 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 10:33Pa čemu onda u saopštenju prebacivanje loptice na željezničar,a naši nisu nikakav odgovor dostavili?bordobijeli je napisao/la: ↑24 sep 2025, 10:27
UNFKS je odlučilo da ne zeli 500 karata ne klub . A saopštenje je čisto da kao klub stoji iza navijaca .
Kako će ti uopšte dati 1500 karti i kako ti možeš očekivati 1500 karti, ako su ti taj broj davali kad je sve normalno bilo, a sad nemaju jednu tribinu jer se gradi, dakle nisu stavili skelu i fol se nešto radi, tribina je srušena.
Ionako im je smanjen kapacitet zbog juga, još trebaju dodatno da smanjuju zbog tampon zona, pa što to tražimo od njih i nabijamo im na nos kad bi mi isto uradili da smo u njihovoj situaciji.
Razmislite malo prije nego što nešto napišete.
MNON
Kako 1500 kad su ostali bez jedne tribine? Od kapaciteta stadiona odbij kapacitet južne tribine, odbij tih 1500, odbij kapacitet dvije tampon zone. I koliko ostane njima? Kada skontaš koliko je njima ostalo, skontaj da li je realno da mi dobijemo 1500.bordobijeli je napisao/la: ↑24 sep 2025, 10:43Pa zašto što su hladno mogli dati nam i 1500 karti . Ja isto mislim da ljudi koji vode klub rade puno gluposti al što se tiče ovog dijela oko derbya i ulaznica FKS apsolutno ništa loše nije uradio .
https://www.klix.ba/sport/nogomet/preok ... /250924057
Hahaha, a majku li vam lopovsku i savezu i ministarstvu, colpi i ekipi. Gledaj darije u sluzbi vice, majku li vam izdajnicku.
Edit: **** im i b ekipa sve po spisku, ako time trguju
Hahaha, a majku li vam lopovsku i savezu i ministarstvu, colpi i ekipi. Gledaj darije u sluzbi vice, majku li vam izdajnicku.
Zadnja izmjena: boki86, dana/u 24 sep 2025, 11:50, ukupno mijenjano 1 put.
boki86 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 11:41https://www.klix.ba/sport/nogomet/preok ... /250924057
Pa jasno je ko dan da smo njegovi igraci vicine kujice, sad su nam dozvolili b tim i sta ti to sad govori? Zasto nema borbi i ostalog kurcev savez i nasa kurceva uprava
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Kyeremeh na špica i jaliju da j*****
Naime, staro rukovodstvo saveza će danas vjerovatno donijeti odluku da se u Kantonalnu ligu uključi i Sarajevo B, inicijativu koja nije prošla kod novih čelnika koji su izabrani 4. juna. Rezervni tim Bordo tima bi se tako uključio u takmičenje i naknadno odigrao dva kola koja su već odigrana.
Ne zna se više s kim smo dobri, ko je naš / ko je protiv nas, gdje smo se upetljali, s kim plivamo, kome smo pare dali, koga Vico kupuje
Al mahala sve zna, a ništa ne zna
Ne zna se više s kim smo dobri, ko je naš / ko je protiv nas, gdje smo se upetljali, s kim plivamo, kome smo pare dali, koga Vico kupuje

Al mahala sve zna, a ništa ne zna

Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Sta ne zna, juce smo ih tjerali sazivali vandredne sjednice u savezu magode kurci palci potpisivali peticije, ovdje podjebavali timijevce sa uskotracnice a mi gori od njih popusili **** vici colpi i ostalima, sad odjednom mi dobri sa savezom a ni najveci grobari fudbala u državi, klub smo bez muda i časti da sam ja gazda ja bih istupio iz lige i svega a ocito da je interes u pitanju i nista vise
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Kako ovaj colpa ne umre kurvin sin. Yebem ti mamu vico kurvo narkomanska yebem svima mame kriminalne ko god ne radi za sport i fudbal i nasu BH. Viri ti smrt iz ociju Colpa kurvetino balijskaboki86 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 11:41https://www.klix.ba/sport/nogomet/preok ... /250924057

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Haj barem će B ekipa igrati takmičarske utakmice.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)