FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Gojaka prati Manchester United,primjer kako treba ici ,iz BiH u Hrvatsku ,Dinamo dobra skola,iskoristis sanse,i ponude stizu,a ne odes negdje u Tursku i Grcku,neki provedu vise na tribinama,i jos jednom dokaz ko daje najvece talente u BiH
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
Kada već ne mogu zaspati, daj da pregledamo video Galešića koji se dovodi u vezu sa nama..
[youtube][/youtube]
3:30
5:04
[youtube][/youtube]
3:30

Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 17 dec 2015, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ja očekujem da smo skinuli bar milion duga od ukupno tri i da ne niču novi dugovi. To bi bio neki dokaz da uprava radi, sporo ali radi, korak po korak. Valjda kroz godinu, dvije konačno riješimo te dugove.
Ova uprava je tamo nekad od početka 2013-te, do prošlog janura 2015-te tj. 2 godine, uspjeli su riješiti 3,5 miliona KM duga, naravno vodeći se onim što je Greda rekao u intervjuu. Zatekli su dug od 6,5 miliona KM i kroz dvije godine ga sveli na 3 miliona. Vodeći se tom logikom, to otprilike bude 1,75 miliona godišnje vraćenog duga. Ako se trend nastavio, trenutni dug bi trebao biti manji od 1,5 miliona i to još treba napomenuti da mislim da nismo nikada više prihoda imali nego ove sezone od kada je ova uprava na čelu, da smo nešto više ulagali nismo, tako da ja mislim s pravom možemo očekivati još veću cifru vraćenog duga u ovoj godine od tih prosječnih 1,75 miliona.
Eh sada to je nekako laički ugrubo rečeno, vidjet ćemo sutra kako stvari stoje pa bi se moglo detaljnije raspravljati na tu temu.
I eto ako ima neko ko ima određeni uvid u rad kluba, da li je ovo nerealno razmišljanje?
Ova uprava je tamo nekad od početka 2013-te, do prošlog janura 2015-te tj. 2 godine, uspjeli su riješiti 3,5 miliona KM duga, naravno vodeći se onim što je Greda rekao u intervjuu. Zatekli su dug od 6,5 miliona KM i kroz dvije godine ga sveli na 3 miliona. Vodeći se tom logikom, to otprilike bude 1,75 miliona godišnje vraćenog duga. Ako se trend nastavio, trenutni dug bi trebao biti manji od 1,5 miliona i to još treba napomenuti da mislim da nismo nikada više prihoda imali nego ove sezone od kada je ova uprava na čelu, da smo nešto više ulagali nismo, tako da ja mislim s pravom možemo očekivati još veću cifru vraćenog duga u ovoj godine od tih prosječnih 1,75 miliona.
Eh sada to je nekako laički ugrubo rečeno, vidjet ćemo sutra kako stvari stoje pa bi se moglo detaljnije raspravljati na tu temu.
I eto ako ima neko ko ima određeni uvid u rad kluba, da li je ovo nerealno razmišljanje?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Klipovi fkt nisu mjerilo ali je zanimljiv igrac i dobro se snalazi i po lijevoj i po desnoj straniAjzea je napisao/la:Kada već ne mogu zaspati, daj da pregledamo video Galešića koji se dovodi u vezu sa nama..
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=43k7S8epYX8[/youtube]
3:30![]()
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Još jedan igrač koji je osporavan i za kojeg se govorilo da nije za nas, a momak ode u Svicu. Još lijevo krilo i mladi reprezentativac.
Zadnja izmjena: Gator, dana/u 17 dec 2015, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ma dobro al od ta 3.5 miliona sto kazes da je vraceno naravno ako su tacni podaci u to se ubraja i kamata na dug za porez koja je potpisivanjem reprograma i urednim placanjem oprostena, a koliko se sjecam kamata je bila preko milionFaraonTM je napisao/la:Ja očekujem da smo skinuli bar milion duga od ukupno tri i da ne niču novi dugovi. To bi bio neki dokaz da uprava radi, sporo ali radi, korak po korak. Valjda kroz godinu, dvije konačno riješimo te dugove.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Ja bi nekako najvise volio Memiju vidjeti u Dinamu posle naseg Zelje...adnan6595 je napisao/la:Gojaka prati Manchester United,primjer kako treba ici ,iz BiH u Hrvatsku ,Dinamo dobra skola,iskoristis sanse,i ponude stizu,a ne odes negdje u Tursku i Grcku,neki provedu vise na tribinama,i jos jednom dokaz ko daje najvece talente u BiH
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ko, Olimpic?adnan6595 je napisao/la:Gojaka prati Manchester United,primjer kako treba ici ,iz BiH u Hrvatsku ,Dinamo dobra skola,iskoristis sanse,i ponude stizu,a ne odes negdje u Tursku i Grcku,neki provedu vise na tribinama,i jos jednom dokaz ko daje najvece talente u BiH
-
- Kontakt:
F.K. Vrbanjuša HadžiosmanovićBSBosna je napisao/la:Ko, Olimpic?adnan6595 je napisao/la:Gojaka prati Manchester United,primjer kako treba ici ,iz BiH u Hrvatsku ,Dinamo dobra skola,iskoristis sanse,i ponude stizu,a ne odes negdje u Tursku i Grcku,neki provedu vise na tribinama,i jos jednom dokaz ko daje najvece talente u BiH
Sta ti imas protiv Vrbanjuse?teteac8684 je napisao/la:F.K. Vrbanjuša HadžiosmanovićBSBosna je napisao/la:Ko, Olimpic?adnan6595 je napisao/la:Gojaka prati Manchester United,primjer kako treba ici ,iz BiH u Hrvatsku ,Dinamo dobra skola,iskoristis sanse,i ponude stizu,a ne odes negdje u Tursku i Grcku,neki provedu vise na tribinama,i jos jednom dokaz ko daje najvece talente u BiH

VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Koliko si ti zaostao pa ne znas da Zeljo daje najbolje igraceBSBosna je napisao/la:Ko, Olimpic?adnan6595 je napisao/la:Gojaka prati Manchester United,primjer kako treba ici ,iz BiH u Hrvatsku ,Dinamo dobra skola,iskoristis sanse,i ponude stizu,a ne odes negdje u Tursku i Grcku,neki provedu vise na tribinama,i jos jednom dokaz ko daje najvece talente u BiH
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
-
- Kontakt:
uhhhh ekskjuz mivrbanjusa je napisao/la:Sta ti imas protiv Vrbanjuse?teteac8684 je napisao/la:F.K. Vrbanjuša HadžiosmanovićBSBosna je napisao/la: Ko, Olimpic?![]()

U slucaju Gojaka ne daje.Jer je kao prvotimac Olimpica otisao u Dinamo....adnan6595 je napisao/la:Koliko si ti zaostao pa ne znas da Zeljo daje najbolje igraceBSBosna je napisao/la:Ko, Olimpic?adnan6595 je napisao/la:Gojaka prati Manchester United,primjer kako treba ici ,iz BiH u Hrvatsku ,Dinamo dobra skola,iskoristis sanse,i ponude stizu,a ne odes negdje u Tursku i Grcku,neki provedu vise na tribinama,i jos jednom dokaz ko daje najvece talente u BiH
- kenan_tm87
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nismo mi ni od Dzeke napravili igraca za Wolsburg ili ManCity ali je definitivno produkt naseg omladinskog pogona bas kao sto su i Ara, Gojak, Hajradinovic, Memija, Amir i svi ostali.. Sta da sad Amir ode pola godine u Olimpik i onda se proda u Dinamo? Znaci li to da ga je Olimpik napravio?? Sve su to nasa djeca.. Sad, sto nismo hajrovali na mnogima od njih to je i do nas i do njih..
BUDI ŽELJO !!!
Svi gore pobrojani sem gojaka nisu odyebali Zelju nego su strpljivo cekali svoju sansu.Sto se ne moze reci za gojaka.Oni su nasa djeca i ponos a gojaka uopste ne smatram takvim.
-
- Kontakt:
Pa dobro, to sto ga ti ne smatras takvim je druga stvar.. I Hajradinovic je otisao na isti nacin, Ara sa 16 godina poptpisao za Liverpul i bio kod nas na posudbi.. Odyebo on nas ili ne on je produkt naseg omladinskog pogona, bez obzira kakav je tvoj licni stav u vezi toga..
BUDI ŽELJO !!!
Hajaradinovic prije odlaska odigrao za prvi tim.Ara pislije potpisa za Luverpool je opet ostao u Zelji mada je mogao birati gdje ce.
Gojak je mislim dosao iz Novog grada.
Gojak je mislim dosao iz Novog grada.
Može se reći da je naš produkt. I dodati nas shupak !Hadzijalagic je napisao/la:Pa dobro, to sto ga ti ne smatras takvim je druga stvar.. I Hajradinovic je otisao na isti nacin, Ara sa 16 godina poptpisao za Liverpul i bio kod nas na posudbi.. Odyebo on nas ili ne on je produkt naseg omladinskog pogona, bez obzira kakav je tvoj licni stav u vezi toga..
U koliko je pressica?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ejnur, Google Adsense [Bot] i 24 gosta.