Ako dobijemo Olimpika ta 3 boda bi imala ogromnu tezinu,jer bi pola ekipe ocistilo kartone.Sarajlijica1946 je napisao/la:Brate ne znam ni ja vjerujes mi. Jedni govori onako, jedni ovako, treci pisu drugokupus army je napisao/la:Sarajlijica1946@ Zar Balic nije dobio 2 utakmice suspenzije ili je jedna bonusa na zute kartone ?Fali nam zadnji vezi kako hoces. Ja ne bih dirao sad peru sa beka, kad ne moramo jedini zna nabaciti
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- kupus army
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
Historicar
- Kontakt:
Nadam se da će i Husejinović i Kovačević odigrati 90 minuta protiv Travnika
Nadam se da će igrač sa trakom konačno reći ostaje li u FKS ili ispada ****!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Marko ide na stopera, Pero u sredini, a Andjusic pocinje i na Otoci.Historicar je napisao/la:Sastav za Olimpik:
Pavlović
Hodzić Novaković Ivetić Bekić
Hebibović Sarić Mihojević Crnkić
Husejinović / Livak
Ahmetović
Jedina dilema je hoce li Bekic moci, jer jos uvijek nije spreman.
Ako ne bude mogao poceti, Pero ce na beka a Samir u sredinu.
Pero brat sve igra
Joj jucer onih izleta sa stopera,pa je povuce lijevo ode uz liniju da centrira,valjda u svim ovim svojim rotacijama zaboravi i sta igra.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- escobarpablo
- Kontakt:
može li neko napraviti tabelu od calinog preuzimanja trenerske pozicije ako mu nije mrsko ? selam dzematlije
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Basmiky_hz je napisao/la:Pero brat sve igraJoj jucer onih izleta sa stopera,pa je povuce lijevo ode uz liniju da centrira,valjda u svim ovim svojim rotacijama zaboravi i sta igra.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Kako selektivno, a kad tu istu ekipu uze tamo neki Metalhehe koji ima manje bodova nego utakmica na Hasetu? TO ćemo se praviti da se nije desilo a?Majkl je napisao/la: Pobjediti Zrinjskog,pobjediti Krupu na njihovom terenu,do tad ih niko nije dobio ,pobjediti Radnik,eto i taj Vitez 2x ne moze biti alucajno "sviras kurcu"bolan.
Mani me sviju ti svoje demagogije, čuvaj je za užu raju skučenog uma. Mene pusti da imam svoje mišljenje isto kao što si ti govorio da je Ahmetović parmak, a ja da nije.
Idi se igraj negdje kvazimenadžera pusti ba običnu raju da razmjenjuje mišljenja, ne trolaj temu imaj barem malo obraza djece ti.
I ne citiraj me živ i zdrav bio, što dalje od FK Sarajevo.
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 28 feb 2017, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Šampion teme je ovaj što kaže "ej oni gledaju u budućnost, šta će biti u kupu i ligi za prvaka." Ja evo ne znam.
To je isto da neko kaže koji će nam kurrac akademija dok djeca odrastu, ko će tako daleko delegirati planove.
To je isto da neko kaže koji će nam kurrac akademija dok djeca odrastu, ko će tako daleko delegirati planove.
Samo Saraj'vo.
Danac danima i sedmicama prica kako imamo najjacu,najbolju,najuigraniju,naj-ovo,naj-ono ekipu i onda mu dode jaran i pita se: 'ko vam je rekao da smo jaki kao NATO'?
To kad se troldzije ne dogovore
Misliš li da smo favoriti za 4. mjesto?PitarBordo je napisao/la:Šampion teme je ovaj što kaže "ej oni gledaju u budućnost, šta će biti u kupu i ligi za prvaka." Ja evo ne znam.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PitarBordo
- Kontakt:
Pajes. Ludilo su obojica. Kad skontaš da je Danac ovdje pokušavao da proda Sir Hurtića i tamo neke ublehe od igrača, najbolje desetke u šiptara i tako to, a za Ahmeta govorio da je parmak. Pa onda se to šatro zarotiralo. Totalni trol koji je čak i onog jadnog @hilmu uspjeo iznervirati.zagorski je napisao/la:Danac danima i sedmicama prica kako imamo najjacu,najbolju,najuigraniju,naj-ovo,naj-ono ekipu i onda mu dode jaran i pita se: 'ko vam je rekao da smo jaki kao NATO'?
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Sve ispod bi bilo ravno katastrofi.High je napisao/la:Misliš li da smo favoriti za 4. mjesto?PitarBordo je napisao/la:Šampion teme je ovaj što kaže "ej oni gledaju u budućnost, šta će biti u kupu i ligi za prvaka." Ja evo ne znam.
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
2. mjesto i kup ove godine.High je napisao/la:Misliš li da smo favoriti za 4. mjesto?PitarBordo je napisao/la:Šampion teme je ovaj što kaže "ej oni gledaju u budućnost, šta će biti u kupu i ligi za prvaka." Ja evo ne znam.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- TobeYarabi
- Kontakt:
vi ste pljuvaci!PitarBordo je napisao/la:Sve ispod bi bilo ravno katastrofi.High je napisao/la:Misliš li da smo favoriti za 4. mjesto?PitarBordo je napisao/la:Šampion teme je ovaj što kaže "ej oni gledaju u budućnost, šta će biti u kupu i ligi za prvaka." Ja evo ne znam.
- Evolution87
- Kontakt:
Dupla kruna. Najjaci smo, realno.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Nekako sam ubjeđen u pobjedu protiv Olimpika, jel zbog tog sto su nam kao "duznici" a i bez tog bi, naravno, vjerovao u pobjedu. To duznici ne mora znacit fakat da jesu, ne znam ni ja, bili ili ne bili, ubjeđen sam u pobjedu.
Znam i da ce Otoka biti puna, i treba, moramo dati podrsku ekipi i voditi ih ka novoj pobjedi.
Ne mora bit lijepa igra, ne mora bit nista bolja nego protiv Viteza samo da dobijemo i da u dobroj atmosferi docekamo sljedecu utakmicu uz dobru posjetu i ako Bog da jos veci prilazak vodecem Zrinjskom.
Znam i da ce Otoka biti puna, i treba, moramo dati podrsku ekipi i voditi ih ka novoj pobjedi.
Ne mora bit lijepa igra, ne mora bit nista bolja nego protiv Viteza samo da dobijemo i da u dobroj atmosferi docekamo sljedecu utakmicu uz dobru posjetu i ako Bog da jos veci prilazak vodecem Zrinjskom.
-
nukleusmember
- Kontakt:
biće extra teško protiv olimpica,ali baš teško,ovi što misle da su nam dužnici se varaju samo tako,napeće se oni k'o žabe
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Boli ga racku ne mora ništa reći vidiš da nam radi šta hoće, dribla nas na sve strane.joker90 je napisao/la:Nadam se da će igrač sa trakom konačno reći ostaje li u FKS ili ispada ****!
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.