BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.

High

Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.

Post Postao/la High » 20 jul 2017, 13:36

4040deuce je napisao/la:
High je napisao/la:slika

Ovdje nema ni 200.
Imas izvjestaj,prodano je 450 karata za taj sektor i oko 50tak za drugi sektor medju navijacima Maribora. Nema potrebe za nekom polemikom kad ima sve crno na bijelo.
Vjerovatno je ova prva fotografija koju sam postavio prije početka utakmice, jer nije svaki trans na ogradi, kao na ovoj:

slika

Oko tri-četiri stotine, rekao bih.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 20 jul 2017, 13:46

Koliko je vas moralista iz mostara i koliko ste upuceni sta se desilo? Ja da hocu da moralisem , i da govorim oni samo piju, zezaju se imao bih pokrice za to tj. ne bih pricao da nisam upucen. Trazili su belaj, hakali su raju , dobili su belaj, nikoga nisu cinkali, policiji nisu prijavili i rekli da je ovo normalna stvar i ispostovali taj navijacki kodeks do kraja. Samo se mi "zgrozavamo" i prozivamo jedni druge. Napadnuti su navijaci Levskog koji su autima normalno isli u Split, pa sta? Navijacki svijet i gotovo.

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 20 jul 2017, 13:53

Kaunas je napisao/la:Ko prenosi Zelju i Siroki?
Arena Široki

Ljudi pustite budale ima ih na svim stranam! RA se sam pohvalio napadom ništa novo u navijačkom svijetu ali bespotrebno al eto za nas uobičajno nažalost!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 20 jul 2017, 13:53

Kaunas je napisao/la:Ko prenosi Zelju i Siroki?
Arena Široki

Ljudi pustite budale ima ih na svim stranam! RA se sam pohvalio napadom ništa novo u navijačkom svijetu ali bespotrebno al eto za nas uobičajno nažalost!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 jul 2017, 14:05

Tema je bh. klubovi u evropskim takmicenjima i molim vas da se drzimo prica vezanih za temu. Nema potrebe da se brinite za rad administracije, ovi koji su pretjerali bice odstranjeni sa foruma.

mirsad993
Kontakt:

Post Postao/la mirsad993 » 20 jul 2017, 14:06

Nezz sto se tako malo daju sanse Zelji pa nije Aik i Svedska liga bauk neki pogotovo navijaci sami Zelje ne vjeruju nesto u prolaz pa kao ako prodjemo dobro i jest ako ne ionako su bolja ekipa kakvo je to razmisljanje ovo je idealna sansa da na Grbavicu dodje Braga ekipa koja je ne tako davno stizala daleko u ovom istom takmicenju.
Svedska reprezentacija godinama ne crpi okosnicu ekipe iz svoje lige a takodje i stranci u ekipama su im rijetki eventualno neki Afrikanac da trci u sredini, mislim ne daju neke internacionalce.
Malmo fasovao od Vardara, prijasnjih godina Sarajevo prolazilo Orebro i Helsingborg ekipe tad u 5 deka sa ovom AIK-ovom, jos 0:0 uopste nije los rezultat tako daa ja sam optimista, Zeba ce izdominirati vcrs aBd :bih: .
P.S svim srcem i uz Siroki takodje samo se bojim opet nekih glupih golova kao sinoc ili u Moldaviji

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 20 jul 2017, 14:15

mirsad993 je napisao/la:Nezz sto se tako malo daju sanse Zelji pa nije Aik i Svedska liga bauk neki pogotovo navijaci sami Zelje ne vjeruju nesto u prolaz pa kao ako prodjemo dobro i jest ako ne ionako su bolja ekipa kakvo je to razmisljanje ovo je idealna sansa da na Grbavicu dodje Braga ekipa koja je ne tako davno stizala daleko u ovom istom takmicenju.
Svedska reprezentacija godinama ne crpi okosnicu ekipe iz svoje lige a takodje i stranci u ekipama su im rijetki eventualno neki Afrikanac da trci u sredini, mislim ne daju neke internacionalce.
Malmo fasovao od Vardara, prijasnjih godina Sarajevo prolazilo Orebro i Helsingborg ekipe tad u 5 deka sa ovom AIK-ovom, jos 0:0 uopste nije los rezultat tako daa ja sam optimista, Zeba ce izdominirati vcrs aBd :bih: .
P.S svim srcem i uz Siroki takodje samo se bojim opet nekih glupih golova kao sinoc ili u Moldaviji
Istog sam misljenja,samo me je strah Petrovica i njegovog predefanzivnog pristupa. Svedska liga je definitivno u padu zadnjih par godina. Samo nek ga Zeljo zabije i tad vjerujem u prolaz. U Sirokom ocekujem veliku borbu,ali se nadam prolazu Sirokog. Sretno svima veceras!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 20 jul 2017, 14:27

Srećno bošnjaci. :bih:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 20 jul 2017, 14:30

Sretno svedjanima i skotima, da rutinski slave veceras :bih:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 20 jul 2017, 14:30

drakensang je napisao/la:Koliko je vas moralista iz mostara i koliko ste upuceni sta se desilo? Ja da hocu da moralisem , i da govorim oni samo piju, zezaju se imao bih pokrice za to tj. ne bih pricao da nisam upucen. Trazili su belaj, hakali su raju , dobili su belaj, nikoga nisu cinkali, policiji nisu prijavili i rekli da je ovo normalna stvar i ispostovali taj navijacki kodeks do kraja. Samo se mi "zgrozavamo" i prozivamo jedni druge. Napadnuti su navijaci Levskog koji su autima normalno isli u Split, pa sta? Navijacki svijet i gotovo.
Nitko ne moralise,samo ljudi ne odobravaju ovaj cin,sto je ispravna stvar. Evo ja prvi nisam toliko upucen ali mi ta prica ne pije vode,na ovim slikama vidim da su ovo sve stariji ljudi,nema neke mladjarije. Ti stariji ljudi su znaci sjedili,pili pivu i provocirali i hakali,pa su ovi odgovorili zeljeznim sipkama i bakljama? Odakle nekome tko ne planira nikakav obracun zeljezne sipke i baklje?

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 20 jul 2017, 14:59

ahaaa bošnjaka sada sramota što su penzionere npali pa se ušutili i kriju. Danas mediji u škotskoj otvoreno i jasno optužuje tkz red army za napad. A jutros svi bošnjački portali lažu li lažu. Sad već uklanjaju vijest. i kažu nisu licemjeri

High

Post Postao/la High » 20 jul 2017, 15:01

miki651 je napisao/la:ahaaa bošnjaka sada sramota što su penzionere npali pa se ušutili i kriju. Danas mediji u škotskoj otvoreno i jasno optužuje tkz red army za napad. A jutros svi bošnjački portali lažu li lažu. Sad već uklanjaju vijest. i kažu nisu licemjeri
Koji su to tzv. bošnjački portali? Je li vam na onom cirkusu od Noći kvaziplemića o tom talambasaju - ko su vaši, a ko tuđi mediji?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 20 jul 2017, 15:05

High je napisao/la:
miki651 je napisao/la:ahaaa bošnjaka sada sramota što su penzionere npali pa se ušutili i kriju. Danas mediji u škotskoj otvoreno i jasno optužuje tkz red army za napad. A jutros svi bošnjački portali lažu li lažu. Sad već uklanjaju vijest. i kažu nisu licemjeri
Koji su to tzv. bošnjački portali? Je li vam na onom cirkusu od Noći kvaziplemića o tom talambasaju - ko su vaši, a ko tuđi mediji?
pa ti si dokazani islamista..Jedno vrijeme malo si se prepao i ušutio.. Barem ovo zadnje vrijeme. Vidim opet se pokušavaš dizati.

High

Post Postao/la High » 20 jul 2017, 15:07

miki651 je napisao/la:
High je napisao/la:
pa ti si dokazani islamista..Jedno vrijeme malo si se prepao i ušutio.. Barem ovo zadnje vrijeme. Vidim opet se pokušavaš dizati.
Kakav, bolan, islamista? Tebi i ostatku divljačkih prebjega iz tupavog tora ostaje samo da lijepite kojekakve stereotipizirane etikete svakome ko vam kaže kako vam je klub nastao, u kojoj je ligi igrao i da su vam u klubu oni koji zagovaraju devetesete i još se, bez stida, promoviraju kad osvojite kupljenu titulu.

Koji su to bošnjački portali?

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 20 jul 2017, 15:11

High je napisao/la:Koji su to bošnjački portali?
SAFF... samo sto ga cita mozda 5 ljudi u drzavi... :urnebes:
45515

High

Post Postao/la High » 20 jul 2017, 15:13

grbavicka je napisao/la:
High je napisao/la:Koji su to bošnjački portali?
SAFF... samo sto ga cita mozda 5 ljudi u drzavi... :urnebes:
Mučenik je napisao da su svi bošnjački mediji objavili vijest i potom je obrisali. Zamisli vica kad takav glupan laprda.

19mb60
Kontakt:

Post Postao/la 19mb60 » 20 jul 2017, 15:15

Sta reči nakon dvomeca..
Stvarno je bilo oko 500navijaca zrinjskok u Mariboru.
Jos jednom...mi smo več na početku znali da cemo imati problema oko prolazka..ipak je to pocetak kvalifikacija..uvjek smo imali problema na prvi stepenici..svi znamo da da je Zrinjski izgubio bitne igrače..meso,Tomič. Pa i petrak..ali Niko ne spominje da je i Maribor izgubio najboljeg stopera prosle sezone ,najboljeg igrača lige Vršiča..i izkusnog napadaca Novakovića..

Sve u svemu...znamo da smo igrali za ****..ali nas je puno iznenadilo pad u fizickoj spremi kod Zrinje

Pogotovo od 70min..trebali ste stvarat ptitisak ko ludi..toga nije bilo i to vas je kostalo prolazka..
Puno nasih igrača nema iskustva u Europi..

I jos za kraj..svaka vam čast na navijanju, i veliki pardon zbog par budala koji su skandirali ono ruzno..

Puno sreče u ligi, a in danas da pozelim sreči želji in sirokom koji je vaš iznenadio..
Napred sviii i mozda se vidimo dogodine
Lp iz Maribora za sve vas

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 20 jul 2017, 15:15

vidi ekstremista što im je pravo krivo...prvo objavili da su ih napali navijači Zrinjskog pa kad škoti objaviše da su ih napali bošnjački tkz navijači ušutili se bošnjački portali.

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 20 jul 2017, 15:17

19mb60 je napisao/la:Sta reči nakon dvomeca..
Stvarno je bilo oko 500navijaca zrinjskok u Mariboru.
Jos jednom...mi smo več na početku znali da cemo imati problema oko prolazka..ipak je to pocetak kvalifikacija..uvjek smo imali problema na prvi stepenici..svi znamo da da je Zrinjski izgubio bitne igrače..meso,Tomič. Pa i petrak..ali Niko ne spominje da je i Maribor izgubio najboljeg stopera prosle sezone ,najboljeg igrača lige Vršiča..i izkusnog napadaca Novakovića..

Sve u svemu...znamo da smo igrali za ****..ali nas je puno iznenadilo pad u fizickoj spremi kod Zrinje

Pogotovo od 70min..trebali ste stvarat ptitisak ko ludi..toga nije bilo i to vas je kostalo prolazka..
Puno nasih igrača nema iskustva u Europi..

I jos za kraj..svaka vam čast na navijanju, i veliki pardon zbog par budala koji su skandirali ono ruzno..

Puno sreče u ligi, a in danas da pozelim sreči želji in sirokom koji je vaš iznenadio..
Napred sviii i mozda se vidimo dogodine
Lp iz Maribora za sve vas
Pozdrav i vama i sretno dalje! :thumbup:

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 20 jul 2017, 15:18

Samo maloumnik i budala može napast ove Škote. Evo piju po gradu u nas, ne dira ih niko, sve normala. I zašto portali sada šute
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Fudbalmozak2, Orjuna i 11 gostiju.