Ipak 14 u nizu

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ne drzis se svojih kriterija ne pisem plaho al citam i znam sta si rekao. Nema tu ako je i 1 i 5 onda je prosjek 3 ili ti je matematika losika strana.sljivo je napisao/la: ↑03 nov 2020, 22:51Za 70 minuta igre ocjena 1, za 20 ocjena 5, prosjek 2thomashasler je napisao/la: ↑03 nov 2020, 22:48Sljivo sta kazes jedinica fliku budi dostojan sebe citao sam tvoje parametre, jer nije imao najvecu ocjenu sa 5-0. Ovo veceras ne ide muci se gubi poravnanje i bum 3 izmjene i 3 gola za manje od 15 minuta. Po tvom kriteriju ovo je ne 5 vev 10![]()
![]()
Ovo je kljucno, ja mislim. Iskoristiti ove koji su zeljni, da bi motivisali ove koji su se opustili.Omerbavarac je napisao/la: ↑03 nov 2020, 23:20Treba ganjati ponovo sve pobjede u grupi iako ce biti strasno tesko u Madridu no svakako vrijedi probati.
Ekipa je puna sile, klupa gori za dokazivanjem i to u ovoj sezoni moze biti presudan faktor.
Ovo je veoma tuzna i teska vijest za sve ljubitelje Bayerna.Breaking News!
Very sad news came from Germany to us now, an FC Bayern, a German and a Football legend is nearing the end of his life. Gerd Müller.
One of history's top 5 players is about to die. Gerd Müller was born in 1945 on November 3. He played 576 games (14 years) and scored 515 goals and 105 assist for FC Bayern München.
Gerd Müller won the World Cup, European Championship, Champions League, Bundesliga and DFB Pokal several times. Müller also won the Golden Ball, Golden Shoe three times.
Gerd Müllers wife of SKY:
"With great sadness in my heart, I must say that Gerd is close to the end now it can be about hours or max days. He does not drink, he no longer eats."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.