Ne mozes to znati. Ja vjerujem da ima. :pRiverPlate je napisao/la: Nema tetovaža
Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: Teretana
...Život za Široki...
Sreća kod mene je tako samo ponedjeljkom
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- firefirefirely
- Kontakt:
Me tooŠB_Fidelis je napisao/la:Ne mozes to znati. Ja vjerujem da ima. :pRiverPlate je napisao/la: Nema tetovaža
-
RiverPlate
- Kontakt:
Zna li neko od vas kako se zove ova teretana na Skenderiji, cuo sam da je otvorena neka nova ili renovirana stara ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
gdje tačno na Skenderiji?Elegant je napisao/la:Zna li neko od vas kako se zove ova teretana na Skenderiji, cuo sam da je otvorena neka nova ili renovirana stara ?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
2 mjeseca idem u teretanu i nisam radio nesto trbusnjake, nisam imao volje. Eto neki odlucim da cu ih raditi, 2 puta sedmicno. Eh sad je problem sto sam se ja yebeno prehladio i kasljem. Pa jbt kad zakasljem se "plocice" pucaju.

- IlPrincipe
- Kontakt:
Ja stomak i noge uopste ne radim, jer imam ispodprosječnu težinu za svoju visinu i godine. Noge su mi prirodno debele i jake, a ostalo sve radim ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne vidim nijedan jedini razlog zasto netko ne bi trenirao svaki dio svog tijela. Tijelo je povezana cjelina i kao takva i funkcionira. U redu kasnije ''naglasiti'' nesto ili ako nesto zaostaje pa posvetiti vise paznje, al raditi samo odredjene dijelove tijela, to mi u glavu nikako ne ide.
...Život za Široki...
- IlPrincipe
- Kontakt:
Pa jednostavno ne zelim taj dio misica da radim .. smatram da nema potrebe.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Igro si recimo fudbal, ovaj nas amaterski, noge su ti dovoljno jake i velike ali zaostaje gornji dio tijela jer je teretana za nase trenere osim mozda PL gotovo nebitan faktor i odlucis da nabacis neke mase na taj gornji dio tijela i meni je sasvim logicno da ne ides dalje forsirat noge nego da radis ono sto ti treba u tom trenutku inace bi otiso u sestar da se razumijemo.ŠB_Fidelis je napisao/la:Ne vidim nijedan jedini razlog zasto netko ne bi trenirao svaki dio svog tijela. Tijelo je povezana cjelina i kao takva i funkcionira. U redu kasnije ''naglasiti'' nesto ili ako nesto zaostaje pa posvetiti vise paznje, al raditi samo odredjene dijelove tijela, to mi u glavu nikako ne ide.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ja smatram da ima. Nisam profesionalac, ali ne vidim nijedan jedini validni razlog zasto netko ne bi trenirao sve dijelove svoga tijela. Pa noge su ti pola tijela, o cemu pricamo.
Imam i ja prirodno jake noge, oduvijek, bavio sam se i bavim se nogometom amaterski i poluprofesionalno, pa opet ne zelim zanemariti taj dio tijela.
Imam i ja prirodno jake noge, oduvijek, bavio sam se i bavim se nogometom amaterski i poluprofesionalno, pa opet ne zelim zanemariti taj dio tijela.
...Život za Široki...
Necu ti puno pametovati. Noge tj čučanj, je kraljica svih vježbiIlPrincipe je napisao/la:Pa jednostavno ne zelim taj dio misica da radim .. smatram da nema potrebe.
Zadnja izmjena: Vedad87, dana/u 13 jan 2014, 16:30, ukupno mijenjano 2 puta.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Pa ima smisla ako su ti noge proporcionalne ostatku tijela i treba da se rade, nisam ja protiv toga u tom slucaju, ali covjek fino objasnjava kakva je situacija i u njegovom slucaju po meni radi ispravno.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne znam. Evo post iznad tebe je odlican primjer - cucanj. Vjezba za kompletno tijelo, ne samo noge, jedna od glavnih vjezbi u teretani UOPCE (uz bench, vratilo, mrtvo dizanje...), i jedan od najvecih otpusnika testosterona koji je direktno odgovoran za povecanje misicne mase. Izbjegavanjem toga pravi gresku. Svatko ima svoju filozofiju, podrzavam, prihvacam, al ev ja imam i jace noge za muskarca definitivno (i draze mi je da je tako nego da sam na cackalicama), a imam 80, 81 kg na 183-184 cm, pa ne vjerujem da ce se promijeniti to da jednom tjedno radim i noge.
...Život za Široki...
Ta vjezba je pod must, to se slazem, al ona spada u onih 5 univerzalnih bez kojih jednostavno ne mozes ostvarit nikakav znacajniji napredak. Medjutim, nju mozes ubacit u trening bez toga da imas jedan dan obavezno za noge. Ponavljam opet, noge svakako trebaju da budu faktor samo mi je nekako logicno u njegovom slucaju da se u ovom trenutku fokusira na neke bitnije dijelove koji mu zaostaju.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Sta ako mu noge pocnu u muskulaturi zaostajati i ruzno izgledati u odnosu na gornji, utrenirani dio tijela? Valja izdrzati tezinu novog misicavog torza.
Pa noge su i velika misicna grupa, stabilizatori i stosta drugo, nije to samo vizualni dojam...
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 13 jan 2014, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
Nije zdravo za anatomiju tijela, izbacivati određene grupe mišića. Leđa i noge su najveće mišićne grupe. Izbaciti noge je, po meni, ali i studijama, skandalozno. Meni, za nekog ko se hajmo reći razumije u bodybuilding, ove stvari koje pišete su nebuloze. U redu je smanjiti broj treninga za određeni mišić. U redu je smanjiti ili povećati kilažu za određeni mišić. U redu je smanjiti ili povećati broj vježbi za određeni mišić, ali izbaciti najveću grupu mišića, je samoubistvo za tijelo. Radi ih jednom sedmično, ubaci čučanj i ako se već žališ na razmjer nogu, neke vježbe bez tegova i to je to.
Čitavo tijelo kreće od nogu
Čitavo tijelo kreće od nogu
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Garant ce se razvalit ko nas Terzo pa ce mu to predstavljat problem
Kad se izjednace gornji i donji dio ubacit ce i noge u trening i zavrsena prica, naravno, ako prije svega toga ne odustane od teretane.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
mislis plocice? najnezahvalnije je to ganjati osim ako nisi prirodno kost i koza. Moras se cuvati maksimalno, opustis se uz rostilj za 1. maj ili bajram, donji siIlPrincipe je napisao/la:Pa jednostavno ne zelim taj dio misica da radim .. smatram da nema potrebe.
I meni su noge prirodno jake. Prvo sto imam tu genetike, stari bio atleticar, a i ja sam se dugo bavio rukometom i fudbalom. Najvazniji dio tijela uz ledja.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.