Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
dobar u odbrani, a moje laicko zapazanje mi govori da je koristan i u napadu jer dosta siri reket i stvara prostor pod kosem protivnika.
edit: Hvala Bogu dragom
edit: Hvala Bogu dragom
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 05 dec 2012, 02:10, ukupno mijenjano 1 put.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- storm_raider
- Kontakt:
ahhh kako mi je srce veliko kad spiker u dvorani kaze " miRZaaaaaaaaa Teletovic" 
Kindže, kindže...
- adriano_leite
- Kontakt:
Steta za tricu ovu drugu sto profula, valjda ga nakon time out-a ne izvede. Sasvim dobro igra Mirza veceras. Popravio se u odbrani, primijeti se.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mirza je veceras, pa malo je reci ODLICAN,imace on nocas 20 minuta i 10+ poena
idemo majstore odbrana je savrsena
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Šteta za ovu promašenu trojku, al' ona dvojka je bila za 10. Dosta dobro (barem za sada) izgleda i u odbrani. Nadam se da će napredak biti vidljiv u svakoj narednoj utakmici. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Stvarno se vidi da je popravio odbranu. Nimalo ne sumnjam da ce uspjeti u NBA, aBD...adriano_leite je napisao/la:Steta za tricu ovu drugu sto profula, valjda ga nakon time out-a ne izvede. Sasvim dobro igra Mirza veceras. Popravio se u odbrani, primijeti se.
A daaaj brate, pa kako onako fula samu tricu, stade, namjesti se, i opet... 
edit: opet. uzas...
edit: opet. uzas...
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 05 dec 2012, 02:18, ukupno mijenjano 1 put.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- samir_tm87
- Kontakt:
dobra odbrana !
Steta za ova 3 suta na 2 suta je sam bio, mogao ih je ubosti ali dobro bice nadam se sanse u 2 pol jos za njega 5 poena 1 skok za 8 minuta 2/5 sut 
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Brat bratu, trebao je imati vec 11 poena na kontu...
Doci ce sut na svoje. Bitnije je da pokazuje dobru odbranu.
Nevjerovatno da ga jos nijednom nije krenuo sut, da je bar jedna usla od ove 3 zadnje. Odbrana dobra, ocigledno mu Collison ne predstavlja neki problem.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Ja mislim da pojedini na ovom forumu ocekuju previse od Mirze i odmah pocnu sa negativnim komentarima!
Nije previse ako ocekujes da covjek od 2 pokusaja za tri ubaci barem jednom, ukoliko je bio potpuno slobodan i imao dovoljno vremena da se namjesti. Ipak mu je to specijalnost i najveca snaga.BosnaSTL je napisao/la:Ja mislim da pojedini na ovom forumu ocekuju previse od Mirze i odmah pocnu sa negativnim komentarima!
Nije na nivou u napadu, a sto se tice odbrane, mora se priznati da je se poboljsao. Mozda se previse trosi pa je to uzrok nesto losijeg suta, mada sumnjam. Bice da je do pritiska...
bitno je da mu avery vjeruje, evo opet ga vraca na teren. mozda radi odbrane.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Samo nek igra. Sut ce ustimat kad tad.
Dobra odbrana pravo veceras od Mirze.
Dobra odbrana pravo veceras od Mirze.
Super odbrana Mirze
OGROMNA razlika u odbrani od prethodni utakmica..
- storm_raider
- Kontakt:
Po mom misljenju Mirza od svih svojih nastupa u takmicarskim utakmicama do sada u Netsima, veceras najbolje izgleda. Nevjerovatno je napredovao, sut ce doci na svoje, to se ne gubi preko noci, ali je odbrana vrhunska. Dobice u 2 poluvremenu 10tak minuta najmanje i dobru priliku da ode 10+- Steta za onaj otvoren sut, ali nema veze. Samo treniraj Mirza!!!
Sport je lijek za tijelo i duh.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.