Senijad Ibričić
Re: Senijad Ibričić
Jarane ja nemam nista protiv Ibricica. Cak mi ga je zao jer je imao dobrih prilika tokom one lude tekme sa Portugalom dok nas je Ciro vodio. Momak jednostavno nije imao srece jer je pogadjao stative te precke a da ga je sreca tada sluzila i da je zabio gol sada bi imao veci status.
Mislim da mu je karijera sletila 'dole' od kada je otisao u Rusiju al haj ima jos sanse da se poboljsa. Miseljna sam da ga treba drzati na klupi jer je to zasluzio. Nadam se iskreno da ce napokon naci solidan tim u kojem ce redovno igrati a ne ovako iz avlije u avliju. Rekao je dosta puta da se zeli vratiti u Hrvatsku pa mozda je to i najbolja solucija i za njega i za repku.
Mislim da mu je karijera sletila 'dole' od kada je otisao u Rusiju al haj ima jos sanse da se poboljsa. Miseljna sam da ga treba drzati na klupi jer je to zasluzio. Nadam se iskreno da ce napokon naci solidan tim u kojem ce redovno igrati a ne ovako iz avlije u avliju. Rekao je dosta puta da se zeli vratiti u Hrvatsku pa mozda je to i najbolja solucija i za njega i za repku.
shandrlike-tandrlike
problem je lokomtiva trazi vise nego sto su platili!reptile je napisao/la:Jarane ja nemam nista protiv Ibricica. Cak mi ga je zao jer je imao dobrih prilika tokom one lude tekme sa Portugalom dok nas je Ciro vodio. Momak jednostavno nije imao srece jer je pogadjao stative te precke a da ga je sreca tada sluzila i da je zabio gol sada bi imao veci status.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
- Kontakt:
i jos jedna stvar se Ibricicu nesmije zaboraviti: njega su zaobilazili u nasim mladim repkama iako je sa 17-18 bio prvi strijelac 2. lige (za uporedu dobijali su pozive neki drugi igraci iz te iste lige, a ni prosjek nisu bili)! i kada je iz monaca (zabio je cak par golova na pripremnim tekmama za njih i bio je dosta pohvaljen od strane tadasnjeg suigraca dade prse) dosao u hrvatsku i pokazao svoj veiki talenat (i svako ko kaze da ga nije imao, ili neprati dovoljno nase mlade repke ili nema pojma o fudbalu) njemu je u isti dan dosao poziv mlade repke BiH i hrvatske!! momak se je hrvatima zahvalio i bez razmisljanja je dosao nama (da moze drukcije pokazao je nazalost mali sovsic...).
ibricic nije za prvij 11 nase repke (prvenstveno jer je predugo ostao u hajduku umjesto da nakon godinu-dvije ide u jaci tim i jos vise napreduje), ali je za klupu sigurno i sigurno (uz duzni respekt prema svraki i sesaru) nezaradjuje da bude uporeden sa njima!
ibricic nije za prvij 11 nase repke (prvenstveno jer je predugo ostao u hajduku umjesto da nakon godinu-dvije ide u jaci tim i jos vise napreduje), ali je za klupu sigurno i sigurno (uz duzni respekt prema svraki i sesaru) nezaradjuje da bude uporeden sa njima!
Bit ce da je vrijeme za neke nove klince...
Hajrovica valja jos naci
Hajrovica valja jos naci

Kvalitetom ibro zasluzuje poziv i dobit ce ga odma za slovake siguran sam cim si je nasao klub , medjutim ako npr hajrovic bude na klupi pa meni je logicno da onda on ulazi sa klupe umjesto ibricica. Jer mi i sa klupe trebamo nekad nesto novo unjet u igru a ne samo zatvorit se bica mozda nekad situacija kad cemo ganjat gol i kad necemo imat posjed lopte ...
kakovas nije sramota ibroje leđenda bijo đe gođ igro fuzbala sadena ga želu klubovi iz emglenske švecke i dubajija al onje reko da more igrati sam u turskoj jel mu se svidžaju njihovi somuni a i naučijo je turzki jezik.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ibro je tip igraca koji je odavno prevazidjen ...za moderan fudbal on je na poziciji 10tke prespor ,pretrom dok na poziciji 8ce je nedovoljno eksplozivan I slab u defanzivi plus radijus kretaanja mu je uzas...nije valjda da mislite da on tek tako mijenja klubove a nigdje da se smjesti I odigra 2-3 sezone u kontinuitetu...vide ljudi koliko je limitiran nisu slijepi
ma levat ,samo de nam reci koji su to bolji igraci od njega u Kasimpasi,i gaziantepu i koliko ih ima u tim ekipama boljih od njega gdje je igrao? ovako su i Zahorovica pljuvali
Zašto stoji da je Ibro bez kluba na transfermarketu? Zar on još uvijek nije pod ugovorom kod Rusa? Koliko se sjećam potpisao je na 4 godine.
- Cautinho
- Kontakt:
Ajde da je i to rjeseno.
Turska je dobra liga za njega,da hoce Bogd'o i ostati u ovom klubu bar do kraja ugovora(ako ne ispadnu u drugu ligu)
A prva postava mu je neminovnost.
Turska je dobra liga za njega,da hoce Bogd'o i ostati u ovom klubu bar do kraja ugovora(ako ne ispadnu u drugu ligu)
A prva postava mu je neminovnost.
Keep walking.
Prod'o se preko reprezentacije, sredili mu Pape & Sead
Pape će zauzvrat dobiti ljetovanje u Brazilu naredne godine, kaže da mu je Copacabana neostvareni san, jeli tako Gringo? 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Prod'o se preko reprezentacije, sredili mu Pape & SeadPape će zauzvrat dobiti ljetovanje u Brazilu naredne godine, kaže da mu je Copacabana neostvareni san, jeli tako Gringo?

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Ponos Torina
- Kontakt:
3 Miliona kako da ne

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Je li ovo avaz? 
Ja imena kluba brate mili

Ja imena kluba brate mili

- Goalgetter
- Kontakt:
Ja ovih Kurcaspora vise, pa mislim da su nasi igraci prosli kroz sve i jedan ovaj -spor ... 

- DonCorleone
- Kontakt:
Ibricic nema kvalitet za Ercijespor, kao sto nije imao kvalitet za Rusku ligu (odigro 3 utakmice), nema ni za Tursku. Njemu je vrhunac presmjesni Hajduk iz Hrvatske. Ibricic ni u jednoj 13toj reprezentaciji svijeta ne bi imao mjesto na klupi izuzev Bosne i Hercegovine za koju ne vaze zakoni fizike, na celu sa selektorom Sefetom Susicem.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kako turci daju imena svojim klubovima, lupe koji put nasumice po tastaturi i onda dodaju -spor na kraju
probajte i sami, evo kako je meni ispalo
kjgyeuespor
freuirftygspor
dbihwetyspor

probajte i sami, evo kako je meni ispalo
kjgyeuespor
freuirftygspor
dbihwetyspor
14 utakmica odigrano za Kasimpasu, 4 gola i 4 asistencije. VrhunacDonCorleone je napisao/la:Ibricic nema kvalitet za Ercijespor, kao sto nije imao kvalitet za Rusku ligu (odigro 3 utakmice), nema ni za Tursku. Njemu je vrhunac presmjesni Hajduk iz Hrvatske. Ibricic ni u jednoj 13toj reprezentaciji svijeta ne bi imao mjesto na klupi izuzev Bosne i Hercegovine za koju ne vaze zakoni fizike, na celu sa selektorom Sefetom Susicem.
Ode Ibro. Sretno!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.