Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

JameS 23
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la JameS 23 » 10 feb 2010, 22:49

jalehordas je napisao/la:vazna pobjeda sigurno 3
chelsea ako izgubi manchester nerjeseno nikad se nezna

PS:joj fabregasa isto ko maradona(bozija ruka)
kako je letila lopta da je Fabregas nije zaustavio rukom cini mi se da bi zavrsila u mrezi ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

Normala
Kontakt:

Post Postao/la Normala » 10 feb 2010, 22:50

Rukometni Klub Arsenal

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 10 feb 2010, 22:50

Ne zna se ko je gori bio - Arsenal ili Liverpool.
Redsi nisu zaslužili ovaj poraz,ali eto 3 boda su bitna mada je igra bila ocajna.
Eboue je jedan malj koji je skoro svaku loptu i svaki duel izgubio,na kraju zapeo za loptu i obruka se javno.
O Clichyiju ne treba više trošiti rijeci :oops: Bendtner je bandera od kojeg se lopte odbijaju kao od kamen.
Liverpool isto vrlo loš,mada su imali perioda igre kada su vršili presing na polovini Arsenala.
Nekada su ova dva velika tima znali redovno pružati utakmice za pamcenje i uživanje ali ovo veceras je bilo ispod svakog nivoa.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 10 feb 2010, 23:06

Koji pickanluk yebo te,u tri tekme ove sezone tri cista penala protiv vas nam ne sviraju,,fuujj :x
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 10 feb 2010, 23:16

Smiješno zadnja minuta slobodni udarac za Liverpool dolazi Fabregas gura sto dalje loptu, ajde uredu nakon toga šuta Gerrard kad Fabregas namjerno rukom igra :roll: Sudija dali je toliko corav da to nije vidio ? Uff kako mi je nakon ovoga postao šupak :x

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 10 feb 2010, 23:17

wenger bi trebao babela dovest pa mali je igračina još bi ga wenger naučio boljem pasu i pregledu igre i imao bi najbolje krilo na svijetu bendtnera i arshavina bi trebalo prodat bendtner nije za arsenala,a arshavin previše drži loptu kod sebe i on je najveći problem u igri arsenala btw gdje su nam ljubav i cescinho
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 10 feb 2010, 23:18

LBJ MVP je napisao/la:wenger bi trebao babela dovest pa mali je igračina još bi ga wenger naučio boljem pasu i pregledu igre i imao bi najbolje krilo na svijetu bendtnera i arshavina bi trebalo prodat bendtner nije za arsenala,a arshavin previše drži loptu kod sebe i on je najveći problem u igri arsenala btw gdje su nam ljubav i cescinho
ljubav banovan,ceschinha nisam odavno vidio na forumu 8-)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 10 feb 2010, 23:19

FC BAYERN je napisao/la:Smiješno zadnja minuta slobodni udarac za Liverpool dolazi Fabregas gura sto dalje loptu, ajde uredu nakon toga šuta Gerrard kad Fabregas namjerno rukom igra :roll: Sudija dali je toliko corav da to nije vidio ? Uff kako mi je nakon ovoga postao šupak :x
Dobro to,al sto je najzalosnije svaka budala je vidila da je Vermaalen u prvom poluvremenu rukom igro i naravno celavi moron nista ne svira,,trebal rec da je i na Anfieldu on sudio kad je Gallas Gerrarda pokosio i naravno nista od penala :evil:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 10 feb 2010, 23:23

Čestitke na pobjedi, svaka čast
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 10 feb 2010, 23:24

Ma kakvi penale i ruke i sudije i qurci-palci -nema igre :!: NEMA IGRE...nemaš šta vidjeti jer ništa nisu ni ponudili na terenu...o cemu vi pricate?? pored ovako katostrofalne igre vi pricate o sudijama :o :shock:
Treba uvesti novo pravilo - oba tima kazniti zbog ovakve igre,oduzeti im po bod ili po 3.
Furaju se nešto najjaca liga na svijetu,veliki derbi i ta prica...a ne možeš vidjeti akcije ni kombinacije kako treba za 90 minuta.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 10 feb 2010, 23:32

drop je napisao/la:Ma kakvi penale i ruke i sudije i qurci-palci -nema igre :!: NEMA IGRE...nemaš šta vidjeti jer ništa nisu ni ponudili na terenu...o cemu vi pricate?? pored ovako katostrofalne igre vi pricate o sudijama :o :shock:
Treba uvesti novo pravilo - oba tima kazniti zbog ovakve igre,oduzeti im po bod ili po 3.
Furaju se nešto najjaca liga na svijetu,veliki derbi i ta prica...a ne možeš vidjeti akcije ni kombinacije kako treba za 90 minuta.
To je to. Ocekivao sam da ce ponuditi bolji nogomet. Kad se samo sjetim proslogodisnjih utakmica. c c c
#divovi

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 10 feb 2010, 23:58

JameS 23 je napisao/la:
jalehordas je napisao/la:joj onaj komentator kao da se lozi na Gerarda
da nije mozda pesko
dokazani navijac Liverpoola Zoran Suko :D
A eto, ja sam uvijek mislio da navija za Arsenal (barem je navijao u duelu protiv Chelsea)... :D
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 11 feb 2010, 00:40

drop je napisao/la:Ne zna se ko je gori bio - Arsenal ili Liverpool.
Redsi nisu zaslužili ovaj poraz,ali eto 3 boda su bitna mada je igra bila ocajna.
Eboue je jedan malj koji je skoro svaku loptu i svaki duel izgubio,na kraju zapeo za loptu i obruka se javno.
O Clichyiju ne treba više trošiti rijeci :oops: Bendtner je bandera od kojeg se lopte odbijaju kao od kamen.
Liverpool isto vrlo loš,mada su imali perioda igre kada su vršili presing na polovini Arsenala.
Nekada su ova dva velika tima znali redovno pružati utakmice za pamcenje i uživanje ali ovo veceras je bilo ispod svakog nivoa.
izvini drug, nakon svake arsenalove utakmice dodjes na temu i pises kako su pojedini igraci smotani do bola i da su obicne klocine koje ni u vrbanjusi ne bi igrale. uredu je to, tvoje misljenje postujem ga. ali molim te evo napisi jedan post u kojem ces sve to reci i zavrsi vise s tim.samo mi to smeta sto se stalno ponavljas, sastavi jedan post u kojem ces opisati sve igrace arsenala kako god ti mislis i zelis. to je sasvim uredu. navijam za arsenal, pratim ovu temu aktivno, tako da sam primijetio to i zasmetalo mi je stalno pljuvanje po njima. daj istresi se jednom kako treba i gotovo, uopste mi ne smeta tvoje misljenje. nemoj sta zamjeriti. :)

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 11 feb 2010, 00:55

niccolo je napisao/la:
drop je napisao/la:Ne zna se ko je gori bio - Arsenal ili Liverpool.
izvini drug, nakon svake arsenalove utakmice dodjes na temu i pises kako su pojedini igraci smotani do bola i da su obicne klocine koje ni u vrbanjusi ne bi igrale. uredu je to, tvoje misljenje postujem ga. ali molim te evo napisi jedan post u kojem ces sve to reci i zavrsi vise s tim.samo mi to smeta sto se stalno ponavljas, sastavi jedan post u kojem ces opisati sve igrace arsenala kako god ti mislis i zelis. to je sasvim uredu. navijam za arsenal, pratim ovu temu aktivno, tako da sam primijetio to i zasmetalo mi je stalno pljuvanje po njima. daj istresi se jednom kako treba i gotovo, uopste mi ne smeta tvoje misljenje. nemoj sta zamjeriti. :)
Ne zamjeram ti,drug...ali nemoj ni ti meni zamjerati šta ja pišem.
Mislim,imam pravo da pišem šta želim i kad želim sve dok ne kršim pravilnik foruma.
Ja nikoga od kolega forumaša ne prozivam licno ni javno ,niti koga vrijeđam.
E sad,ako se kome ne sviđaju moji postovi - pa Bože moj,šta da se radi...hiljadu-hiljadu cudi...nije se rodio ko bi nama ugodio.
To što se ja ponavljam,to je moja briga i moja bruka,a ponavljacu se sve dok to ja to budem želio...na to ti ne možeš uticati...piši i ti hoces ja ti necu zamjerati sve dok ne budeš licno vrijeđao.
I meni možda smetaju raznorazni likovi i njihovi komentari,ali oni imaju demokratsko pravo da pišu šta misle - zato i služi ovaj forum...ja nemam pravo da im spocitav šta pišu niti da ih kritikujem sve dok ne vrijeđaju i dok se pridžavaju pravilnika foruma,ali nemaš ni ti pravo da meni djeliš lekcije šta,kako i kad trebam pisati.
Bez ljutnje..pozzz

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 11 feb 2010, 01:07

ma nisam uopste zelio da ti dijelim lekcije o bilo cemu, niti sam zelio da tako izgleda. izvini ako je tako izgledalo. ovo je bilo nesto kao molba :) .

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 11 feb 2010, 08:47

cestitke arsenalu na zasluzenoj pobjedi i koji koliko toliko igra neki fudbal samo brate gore tekme u tadnjih 10 god nisam gledao :o :?
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 11 feb 2010, 09:33

Heh, slaba igra Arsenala u sredini, hmm, gdje smo najači. Al i sa takavom igrom smo uspjeli pobjedit liverpool. Naravno, kad neko izgubi odmah traži razloge u sudijama, nekim rukama i sl. Sad je se FA okrenuo protiv njih i ne zasluženo su pobjedili. A pogledajte statistiku i vidjet ćete ko je oblji bio, doduše, imali ste više kornera :)

Sad se okrenut lakšim tekmama i bez ikakvih problema to treba dobivam ako i sekunde želimo po titulu. Daleko nije, 6 bodova je... A i Chelsea i Manchester moraju igrat protiv Evertona/ ville, Manchester City-a, Liverpoola, Chelsea/ Man UTD-a...

IDuća tekma u nedelju, kako me pamćenje služi...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 feb 2010, 09:44

-
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 11 feb 2010, 09:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 11 feb 2010, 09:54

GunnerS je napisao/la:Heh, slaba igra Arsenala u sredini, hmm, gdje smo najači. Al i sa takavom igrom smo uspjeli pobjedit liverpool. Naravno, kad neko izgubi odmah traži razloge u sudijama, nekim rukama i sl. Sad je se FA okrenuo protiv njih i ne zasluženo su pobjedili. A pogledajte statistiku i vidjet ćete ko je oblji bio, doduše, imali ste više kornera :)

Sad se okrenut lakšim tekmama i bez ikakvih problema to treba dobivam ako i sekunde želimo po titulu. Daleko nije, 6 bodova je... A i Chelsea i Manchester moraju igrat protiv Evertona/ ville, Manchester City-a, Liverpoola, Chelsea/ Man UTD-a...

IDuća tekma u nedelju, kako me pamćenje služi...
nema u nedelju
prvo sad igramo protiv Porta pa tek onda Sandrlend kuci
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 11 feb 2010, 09:56

Gostima Porto
Kući Sunderland
Gostima Stoke City
Kući Burnley
Kući Porto

;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []