Hvala komsija,ma svjesni smo mi toga bili od prvog dana kada smo usli u premijer ligu,nego oni koji su odlucivali i kojima je bio za cilj da Gradina ispadne i neigra na gradskom stadionu u Srebreniku su omalozavali nasu djecu i na svaki nacin ih provocirali i pokusavali da ih istjeraju iz kluba.Na svu srecu oko Gradine trenutno se okupila dobra ekipa ljudi koji zele Gradini dobro i to se vidi i po rez a i po atmosferi oko kluba,navijaca i tako to..zmajevac je napisao/la:Komsije cestitke na osvojenom bodu,mislim da ste svjesni koje blago posjedujete igrati sa igracima iz vlastitog pogona.
OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: OFK Gradina Srebrenik
cestitke na osvojenom bodu i poz iz gradacca

-
- Kontakt:
Ovog batosa sa kapom kao da ste negdje sa gradilišta pokupili, heheheN5555 je napisao/la:cestitke na osvojenom bodu i poz iz gradacca
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Ti nisi pravi navijac cim tako pricas,ljudi su prevalili 300 km od srebrenika da bi bodrili svoj klub..ti si neki internet navijac cim tako pricas..klub se nalazi na posljednoj poziciji i opet navijaci idu u goste i punimo domacu tribinu..pozz za prave navijace Velezamujoisuljo je napisao/la:Ovog batosa sa kapom kao da ste negdje sa gradilišta pokupili, heheheN5555 je napisao/la:cestitke na osvojenom bodu i poz iz gradacca
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Našem ne baš dragom forumašu Benji je rodjendan danas
Pa mu želim sretan rodjendan i dabogda ti sta poje.bo danas
et' toliko ..

1947!
- AlmirexSTB
- Kontakt:
red bi bioLenBias je napisao/la:danas dobijate, vrijeme je

-
- Kontakt:
sretno danas, do prve pobjede, bilo bi mi jako drago 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- AlmirexSTB
- Kontakt:
hvalafedeltafrotta je napisao/la:sretno danas, do prve pobjede, bilo bi mi jako drago

Hajmo Gradina do prve pobjede danas igro sam 1x na kladi na vas
ako ste mogli igrati sa Sarajevom nerijeseno mozete vala i Leotara pobijedit. Pozdrav

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Danas se borite kao protiv nas u Mostaru, možete do pobjede!
jel dobra kvota,kažu blokirali ??fukara87 je napisao/la:Hajmo Gradina do prve pobjede danas igro sam 1x na kladi na vasako ste mogli igrati sa Sarajevom nerijeseno mozete vala i Leotara pobijedit. Pozdrav

OFK Gradina Srebrenik
U premijeru 3.00 kec a 1x 1.55
ma ja mislim da ce Gradina danas dobit, a i gledo sam protiv Olimpica i fino su odigrani nema sta.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Svaka čast kako su se momci borili u Mostaru.A pustite ljudi ove naše kladionice, kladite se na internetu, kvota je bila oko 2,20 na 1x, sad je malo pala.fukara87 je napisao/la:U premijeru 3.00 kec a 1x 1.55ma ja mislim da ce Gradina danas dobit, a i gledo sam protiv Olimpica i fino su odigrani nema sta.
Ajmo PLAVI do prve pobjede
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Od srca vam zelim pobjedu kao i u svakoj utakmici sem sa Zvijezdom.Biće tesko,Leotar je čvrsta i iskusna ekipa.Realno,u jesenjem dijelu ste bili bolji i dosta ste bodova nesretno izgubili,sada ste igrački lošiji ali sreća vam je dvanaesti igrač.Da li je sreća vas saveznik danas znaće se poslije 18.00.U svakom slučaju zelim vam pobjedu,istina,ona nema neki rezultatski značaj,ali ima itekako neki drugi. 

U srebreniku kiša samo što nije pala,pravo se stumračilo.. :)Kao da je se tempirala da počne pred samu utakmicu.. : 

OFK Gradina Srebrenik
Trenutno oko 300 navijaca na gradskom stadionu u Srebreniku
a mogla bi i kisa pasti svakog trena
a mogla bi i kisa pasti svakog trena
Po rijecima novinara sa r.Srebrenika Kenan Piric komotno moze da uzme Dnevni Avaz ili Oslobodjenje jer nema nish opasno ispred njegovog gola
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 9 gostiju.