Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

miralem444
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la miralem444 » 25 nov 2009, 09:10

Bob_Rock je napisao/la:Ne moze proraditi, ne fizicki nego psihicki...On ne moze psihicki savladati te prepreke....Nikada on nece biti onaj stari...

Napravite analize i vidite sta se desavalo sa igracima nakon duzih i neugodnih povreda, zaista mali procenat se vratio na onaj stari nivo..Vedad za poluzesonu igranja nije dao nikakav znak da ce se vratiti...
hallooo sveznalice....cekajte sledecu polusezonu tek tad cemo moci reci vedad je ili nije onaj stari..i sta vise hocete ko ste vi da ga ......sta si ti npr.da za ovu zemlju nista ...a on je puno....i spustite se...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 25 nov 2009, 09:19

dao sam vise od njega, u svakom slucaju..Otac mi je RVI i nemoj me tjerat da pobijesnim i da ti kazem nesto sto nisam trebao
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 25 nov 2009, 09:24

Bob_Rock je napisao/la:dao sam vise od njega, u svakom slucaju..Otac mi je RVI i nemoj me tjerat da pobijesnim i da ti kazem nesto sto nisam trebao

daj molim tee..sta ces kaza ajd kazi.....nisi ti dao dao je tvoj otac...i moj je takodje...u ratu bio i sve to..al ja nisam brate...i nije mi jasno kako mozete tako pricat o vedi...kako vas nije sramota...ako cemo realno gledat sta dzeko pokazuje u posljednje vrijeme nista....i nemojte sad neke gluposti pricat...mi umjesto da smo ponosni na nase igrace koji nam iz dana u dan pokazuju odanost prema nasoj bih...mi ih kudimo..dajte molim vaaassss.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 25 nov 2009, 09:29

Vedo je 2. strijelac Bundeslige a mi nismo zadovoljni.
FEDERER= KLOC

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 25 nov 2009, 09:33

Bob_Rock je napisao/la:Ne moze proraditi, ne fizicki nego psihicki...On ne moze psihicki savladati te prepreke....Nikada on nece biti onaj stari...

Napravite analize i vidite sta se desavalo sa igracima nakon duzih i neugodnih povreda, zaista mali procenat se vratio na onaj stari nivo..Vedad za poluzesonu igranja nije dao nikakav znak da ce se vratiti...
E Nostradamus kad si se ti registrovao, trebao si se najaviti
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 25 nov 2009, 09:34

Imas danas utakmicu u 18.30 Cska M - Wolfsburg pa brate moj pogledaj sta je Dzeko..Ujedno i Misimovic..Svjetska klasa....
Ibisevic je obicni cirkusant...Covjece pa od njega se lopta odbija ko od daske petice...Nesto stopa na prsa u 16 a lopta mu se odbi 20 metara, kao da je centriro na aut liniju...

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 25 nov 2009, 09:36

Bob_Rock je napisao/la:Imas danas utakmicu u 18.30 Cska M - Wolfsburg pa brate moj pogledaj sta je Dzeko..Ujedno i Misimovic..Svjetska klasa....
Ibisevic je obicni cirkusant...Covjece pa od njega se lopta odbija ko od daske petice...Nesto stopa na prsa u 16 a lopta mu se odbi 20 metara, kao da je centriro na aut liniju...
dzeko je svjecka klasa u to nema sumnje...a jesil vidio sad protiv ninberga sta dzeko profula pa protiv hof.st profila prazan gol u oba slucaja..ono dijete od 5 god.nebi profulalo takoo da nemas osnova da vedada osporavas..

vedo & sejo
Kontakt:

Post Postao/la vedo & sejo » 25 nov 2009, 09:38

miralem444 je napisao/la:
Bob_Rock je napisao/la:Imas danas utakmicu u 18.30 Cska M - Wolfsburg pa brate moj pogledaj sta je Dzeko..Ujedno i Misimovic..Svjetska klasa....
dzeko je svjecka klasa u to nema sumnje...a jesil vidio sad protiv ninberga sta dzeko profula pa protiv hof.st profila prazan gol u oba slucaja..ono dijete od 5 god.nebi profulalo takoo da nemas osnova da vedada osporavas..
E da dobro si to napomenuo, pa sa 5 metara fuli prazan go sto dokazaju da nije nista bolji od Ibisevica a i nesjecam se vise kad je dzeko dao zadnji go

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 25 nov 2009, 09:47

Da li Dzeko je dao 9 golova u kvalama, dao je golove u bundesligi + u ligi prvaka...

Da se razumijemo, ja nemam nista licno protiv Vedada Ibisevica no smeta mi to sto se ne povuce na klupu neko vrijeme kad ZNA da nije u najboljoj formi

vedo & sejo
Kontakt:

Post Postao/la vedo & sejo » 25 nov 2009, 09:52

Bob_Rock je napisao/la:Da li Dzeko je dao 9 golova u kvalama, dao je golove u bundesligi + u ligi prvaka...

Da se razumijemo, ja nemam nista licno protiv Vedada Ibisevica no smeta mi to sto se ne povuce na klupu neko vrijeme kad ZNA da nije u najboljoj formi
Ma mene ne interesuje proslo vrijeme, ove kvalifikacije su zavrsene, kraj znaci nema vise, a sto bezveze da daje svoje mjesto u repki kad trener vidi da je spremniji od muslimovica, znaci nije on kriv, on zeli da igra i dokazuje se na treninzima i sto da neigra u prvom sastavu tako da nema se sta raspravljati s tobom jer su ti jako glupi komentari

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 25 nov 2009, 09:52

Ma Muslimovic je u svako doba dana i noci BOING za davanje golova u odnosu na ovog jadnika...Cak i Topic pa cak i onaj mali Zec bi dao 2-3 gola minimalno...

vedo & sejo
Kontakt:

Post Postao/la vedo & sejo » 25 nov 2009, 09:55

Bob_Rock je napisao/la:Ma Muslimovic je u svako doba dana i noci BOING za davanje golova u odnosu na ovog jadnika...Cak i Topic pa cak i onaj mali Zec bi dao 2-3 gola minimalno...
bla bla bla jako dosadna prica, samo isto ponavljas ako imas sta pametno reci javi se

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 25 nov 2009, 10:55

Bob_Rock je napisao/la:Ma Muslimovic je u svako doba dana i noci BOING za davanje golova u odnosu na ovog jadnika...Cak i Topic pa cak i onaj mali Zec bi dao 2-3 gola minimalno...

Samo spamas bezveze
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 25 nov 2009, 11:32

vedo & sejo je napisao/la:
bla bla bla jako dosadna prica, samo isto ponavljas ako imas sta pametno reci javi se
ja neznam zasto ga vi toliko hvalite niko nije reko da je on los u bl on tamo daje golove a sto se tice reprezentacije on nije zasluzio ni na klupi da sjedi pa makar mi uvjek igrali sa 1 spicem jer on samo smeta na terenu portugalcima nije ni trebo golman imali su ibisevica on je sve odbranio sto se moglo odbranit

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 25 nov 2009, 11:35

smijesni_ste je napisao/la:
ja neznam zasto ga vi toliko hvalite niko nije reko da je on los u bl on tamo daje golove a sto se tice reprezentacije on nije zasluzio ni na klupi da sjedi pa makar mi uvjek igrali sa 1 spicem jer on samo smeta na terenu portugalcima nije ni trebo golman imali su ibisevica on je sve odbranio sto se moglo odbranit
Smješno

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 25 nov 2009, 11:38

SINE je napisao/la:
Smješno[/quote]
pa dobro jarane kad je smjesno de mi ti napisi sta je to on napravio za reprezentaciju molim te ti i ostali sto ga toliko branite nemojte mi samo govorit kako je davao golove u bl jer to nema veze sa reprezentacijom.....................ako on smatra da je bio dobar u reprezentaciji ja mu isto to zelim dalje u zivotu znaci da i u klubu daje isto golova koliko je davo u reprezentaciji

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 25 nov 2009, 11:40

MinistaR je napisao/la:
Bob_Rock je napisao/la:Mi govorimo o trenutnom Vedadu (Vedad 2009 pa na dalje).....Da je nama onog starog Vedada, pa ja bih sam sebi rekao da sam lud i da pisem nebuloze..No tog Vedada vise NEMA i vi sami sebi ne zelite to da priznate. Pored toga nema nikakve tedencije da ce ovaj danasnji Vedad vratiti se u formu starog Vedada !!! Nema sanse..O tome ja pricam..

OK porijesio sam Custovic jest star, povlacim rijesc..Topic takodje (hej da je Topic igrao Vedadovu minutazu dao bi lik 5 komada minimalno, on je ubica u napadu kao i Muslimovic)...

No buduci da je situacija takva kakva jest, ne moze se vise racunati ni na Ibisevica ni na Topica...Treba dati sansu mladjim igracima!!!!!
Pa, ti smatraš da je Vedo na izlazu karijere??? Ok, lik je imao onu neugodnu povredu i to ga je koštalo golgeterske forme, od tada nije pravi, istina, ali zar stvarno misliš da on ne može proraditi? Nije li malo nekorektno samo tako ga odbaciti, jer zaista naša reprezentacija nema bogat izbog u ofanzivnom dijelu (mislim na napadački)?

Istu muku muče i Hrvati sa Da Silvom, Brazilci sa Ronaldinhom (doduše, oni imaju alternativa) itd...

Ja strpljivo čekam Vedu, znam da će ga krenuti. Kad je postigao onaj hat-trick Herthi bio sam ubijeđen da se vraća. I, opet je postigao četiri gola u Bundesligi, pa kao i Džeko, stim da znamo ko je u kakvoj formi. Da te pitam, koliko bi ih postigao je "onaj" Vedo u pitanju?

Ja ne znam u cemu je uopste problem... Ministre, nemoj hljeba ti da se pravdas ovdje nekim likovima koji pucaju nekakvu negativu i koji imaju zadrto tvrdoglavo misljenje... Ja se uopste ne slazem da Vedo nije u top formi. Vedo je u odlicnoj formi i odigrao je odlicno ove zadnje tekme za Hoffenheim. Ako je neko toliko corav da vidi da je on fakticki zrtva nase taktike u reprezentaciji, onda ja tu nista ne mogu. ALI osporavati njegove kvalitete koje mnogi drugi bez pardona priznaju je nebulozno.

Ako je neki napadac mozda van forme, to je Edin Dzeko. Vedo igra odlicno za razliku od pocetka sezone gdje je strah bio vidljiv, i to svako zna ko prati Hoffenheim.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 25 nov 2009, 11:47

Ma briga nas za Hoffenheim, hello ba, jel vama treba crtati? Briga nas sto je on dao 2o i kusur golova u prosloj sezoni, ili u prvom dijelu sezone..To nema nikakve veze sa reprezentacijom..Ovdje je tema on i reprezentacija a statistika kaze da je dao 1 gol za reprezentaciju...

Hello ba, treba li crtvati..Vodite ga kuci ako vam je dobar ali on nije ni klupu u reprezentaciji zasluzio

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 25 nov 2009, 11:49

Bob_Rock je napisao/la:Ma briga nas za Hoffenheim, hello ba, jel vama treba crtati? Briga nas sto je on dao 2o i kusur golova u prosloj sezoni, ili u prvom dijelu sezone..To nema nikakve veze sa reprezentacijom..Ovdje je tema on i reprezentacija a statistika kaze da je dao 1 gol za reprezentaciju...

Hello ba, treba li crtvati..Vodite ga kuci ako vam je dobar ali on nije ni klupu u reprezentaciji zasluzio
ma pusti ih jarane vidis da nece da priznaju al nema veze samo molim boga da igra u Hoffenheimu isto kako je igro u reprezentaciji pa bi vidjeli bil sjedio i na klupi

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 25 nov 2009, 11:54

Bob_Rock je napisao/la:Ma briga nas za Hoffenheim, hello ba, jel vama treba crtati? Briga nas sto je on dao 2o i kusur golova u prosloj sezoni, ili u prvom dijelu sezone..To nema nikakve veze sa reprezentacijom..Ovdje je tema on i reprezentacija a statistika kaze da je dao 1 gol za reprezentaciju...

Hajd de popusti malo... Tema je "Vedad Ibisevic" a ne "Ucinak Vedada Ibisevica u reprezentaciji"... Zato ohani malo, idi radi nesto kontstruktivno osim sto *eres ko foka.

Treba li tebi crtati ili mozda povecati slova kad kazem: VEDAD JE ZRTVA TAKTIKE U NASOJ REPREZENTACIJI ali ti ocigledno to ne mozes ili neces da shvatis!

vjerujem da bi bio odlican knjigovodja jer su tamo za razliku od fudbala brojevi, procenti i ostala sranja najbitniji faktor. A tebe statisticaru ocigledno nista drugo ne interesuje.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Fudbalmozak2 i 4 gosta.