FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 24 mar 2010, 21:54

bilino polje je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
bilino polje je napisao/la:a celik ce pobjeediti modricu hahah i travnika na strani to je vec dogovoreno tako ako kiksate moze te se kupiti u prvu ligu heheh
Dobro Modricu,a kako Travnik,znaci kupljena tekma,i ja vama zelim da ostanete u ligi,al nekako uvjereno govoris da ce Sloboda u drugu ligu,jel to Celik 1-2-3 na tabeli ili samo bjezi bod Slobodi :?: :?: :?: ne zaboravi Sloboda dvije kuci zaredom,Celik dvije u gostima ;)
nezaboravi da necete siroki dobiti zelju mozda a borca dobijete a celik ima bodove u modrici u travniku pa cak i protiv olimpika zagarantovane u gostima pa se nebrinemo ,,,,,,,,, :!: :!: :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o gledac te slobodu u prvoj ligi ovako :( :( :( :( :( :( :( :( :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vidi Dzemilinog malisana,svugdje su vec bodove nasli,svaka mu cast,KAKAV TALENAT,ljudi dajte ovog u Express umjesto Kleopatre nek prorice :D :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 24 mar 2010, 21:55

Eh da je meni taj talenat kako bi se obogatio na kladionici ustvari Travnik Celik igram 2 i 200 maraka ulazem :) nego sta je sa Grade lik ko preporodjen igra ko iz najboljih dana[/quote]
Kako bi se ja obogatio na kladi da ne pricamo :) Grada super igra danas je extra bio,jesil vidio lopti iz faula koje nabacuje,hebo je Bekama :D takvih nam i treba danas,da je mali Okanovic igrao od pocetka,mi bi njih u prvom vec rasuli :D al jbg nije,jesi vidio Glavas gdje je kad ga je sudija iskljucio,zalosno,a bgmi jos zalosnije je sto su navijace FK sarajeva drzali u busu i pustili ih u drugom poluvremenu,pa nisu zivotinje jbg :( bilo mi danas zao kad sam vidio kako se ponasaju prema njima :([/quote]

Izgleda Grado se sabrao nema vise kafana i nocni zivot svaka mu cast ili je ovo zadnja prilika da se proda ali ovo sto zasad pokazuje kapa dole pokazuje koliko voli Slobodu , heh Okan je kralj ja mislim da ce on Kuduza prestici po stazu u Slobodi mislim na Samira eh da je Kuduza sada da ga godine nisu stigle , ma hajde sta da kazem jeste zalosno za Glavasa ali iz ove koze se ne moze , to jeste stvarno mislim bezveze , koliko god oni pricali svasta ne zasluzuje niko onakav tretman .. :cry: :cry: a jeste zalosno ronaldo sto nam talenti bjeze i Bekric je iz Srebrenika heh cuo sam takodje za jednog iz Gradine isto veliki talenat samo sada ne mogu imena da se sjetim kazu mali igra jbga ... a no limit publika nema nista sa tim tako da !!!
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 24 mar 2010, 21:57

harry_90 je napisao/la: Grada super igra danas je extra bio,jesil vidio lopti iz faula koje nabacuje,hebo je Bekama :D

kao sto je Alen Mesanovic po meni najveci talenat poslijeratne lige (koji samo zahvaljujuci samom sebi nije napravio vrhunsku karijeru), tako je Grado vjerovatno bio najtalentiraniji stoper poslijeratne lige... momak ima fenomenalne fizicke predispozicije, odlicnu fudbalsku inteligenciju no prosjek bu usra nula profesionalnosti i discipline... da je on imao nekoga da ga pritegne, skloni od kafana i ostale lokalne zayebancije, danas bi, vjerujem, imali uz spahica jos jednog klasnog stopera... ocigledno je da je Grado prosao dobro pripreme, a mozda mu je i doslo iz guzice u glavu, i mozda je odlucio da zasuce rukave i napravi nesto od karijere... nije mu jos prekasno, buduci da je stoper...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 24 mar 2010, 22:02

bilino polje je napisao/la: nezaboravi da necete siroki dobiti zelju mozda a borca dobijete a celik ima bodove u modrici u travniku pa cak i protiv olimpika zagarantovane u gostima pa se nebrinemo ,,,,,,,,, :!: :!: :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o gledac te slobodu u prvoj ligi ovako :( :( :( :( :( :( :( :( :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
navijac..RECI DROGI NE :roll:[/quote]

Mi cemo voljeti i podržavati svoj klub bez obzira u kojoj ligi bude igrao, a ne ko vi, čim izgubite dvije utakmice uzastopno, počnete kriviti upravu, Savez, Kanton, Federaciju, Meteorološku stanicu, Željezaru... Dakle nek se desi šta god hoće mi ćemo i dalje navijati za svoj klub. A nema teorije da idemo u niži rang, mi umijemo igrat lopte a vi umijete kupovat utakmice. Pošto će Indijci smanjit plate u Željezari, ispašće vam i taj adut iz ruku pa nećete moć ništa kupit. U ligi ostaje ko umije igrat, dakle MI. Alahimanet!
A đe da znam?!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 mar 2010, 22:08

Igrači Sarajeva djelovali su kao da nemaju snage"
U ponovljenoj utakmici 16. kola Sloboda je ponovo savladala Sarajevo. Ovoga puta mnogo teže. Naime, u prvom okršaju bilo je 3-1, dok je danas tim sa Tušnja slavio 1-0. Nakon utakmice razgovarali smo sa Vlatkom Glavašom, strategom Slobode koji je istakao:
"Nije lako pobijediti Sarajevo dva puta. Mi smo prije ovoga meča bili posljednji, a oni treći. To govori da su oni favoriti. Ipak, došli smo do vrlo važnih bodova. Timu sa Koševa želim osvajanje titule.
Kada smo mu rekli da iz bordo tabora imaju zamjerku na oštru igru, prvi šef struke tušanjskog tima je rekao:

"Ne bih se složio s tim. Možda je bilo malo nervoze zbog svih dešavanja oko ove utakmice, ali podvlačim da je sve bilo u granicama korektnosti. Savladali smo ih dva puta, a to nije nimalo lako. Sada nam predstoji grčevita borba za opstanak“.

Na kraju je Glavaš otkrio recept uspjeha:

"Igrači Sarajeva djelovali su kao da nemaju snage. To je bilo uočljivo i u prvoj utakmici. Na poluvremenu sam svojim izabranicima rekao da nametnu svoj ritam i da će sigurno doći do prilike. Tako je i bilo. Dobili smo ih na snagu. Imam mnogo prijatelja među navijačima tima sa Koševa. Žao mi je zbog njih, ali bodove moraju tražiti negdje drugo“.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 mar 2010, 22:11

Sarajevo ce se raspast na kraju sezone,ode im Skoro,a sigurno ce otici jos neki igrac,cim neko ponudi pare,a Sumar jedva ceka da vidi ponude za igraca :) prodali Skoru za mizerne pare,znaci uprava je defekt,tog bi Mamic prodao za 5-6 milina eurica i doveo nekog juznoamerikanca u sastav i tako svake druge godine.Sumar je kriv sto je 22.03 rekao da nece ici u Tz,a sutradan izjavio da idu,zamisli kako covjek se zacas okrene :D

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 24 mar 2010, 22:15

harry_90 je napisao/la:Sarajevo ce se raspast na kraju sezone,ode im Skoro,a sigurno ce otici jos neki igrac,cim neko ponudi pare,a Sumar jedva ceka da vidi ponude za igraca :) prodali Skoru za mizerne pare,znaci uprava je defekt,tog bi Mamic prodao za 5-6 milina eurica i doveo nekog juznoamerikanca u sastav i tako svake druge godine.Sumar je kriv sto je 22.03 rekao da nece ici u Tz,a sutradan izjavio da idu,zamisli kako covjek se zacas okrene :D
A jesi ti pegla vise. Svaka druga ti je o Sarajevu, ohani vise bolan. Bolje bi ti bilo da se brines o svom klubu, koji ce aBd ispasti iz lige. Zdra'o.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 24 mar 2010, 22:17

Madafaka je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Sarajevo ce se raspast na kraju sezone,ode im Skoro,a sigurno ce otici jos neki igrac,cim neko ponudi pare,a Sumar jedva ceka da vidi ponude za igraca :) prodali Skoru za mizerne pare,znaci uprava je defekt,tog bi Mamic prodao za 5-6 milina eurica i doveo nekog juznoamerikanca u sastav i tako svake druge godine.Sumar je kriv sto je 22.03 rekao da nece ici u Tz,a sutradan izjavio da idu,zamisli kako covjek se zacas okrene :D
A jesi ti pegla vise. Svaka druga ti je o Sarajevu, ohani vise bolan. Bolje bi ti bilo da se brines o svom klubu, koji ce aBd ispasti iz lige. Zdra'o.

A zasto se ti palis na njegove postove osim ako nije istina XD ima evo 7 dana zatrpavate nam temu i sada prica neka brinite se o svom klub lele XD
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 mar 2010, 22:18

tema je FK Sloboda Tuzla, a ne šta su navijači radili na gostovanju.
ko ne može to da skonta, skontaće nakon što ga banujemo.

Ton1
Kontakt:

Post Postao/la Ton1 » 24 mar 2010, 22:19

Ne obaziri se brate na njegove komentare, vidiš po sadržaju njegovih postova da je nekakvo balavče.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 mar 2010, 22:20

Madafaka je napisao/la:
Lijepo je sanjat jarane :D isto kao i onda kad ste rekli 3 boda u Tuzlu,utakmica registrovana 0:3 za sarajevo,nema nove tekme,masta radi svasta.

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 24 mar 2010, 22:21

Ton1 je napisao/la:Ne obaziri se brate na njegove komentare, vidiš po sadržaju njegovih postova da je nekakvo balavče.
Ma oky ... al mi nije jasno nisam nikoga vrijedjao nego ismijavao ove sto namjerno hoce da naprave neku svadju nesto .... al hajde ne vazno ...

Uglavnom sve najbolje iz Zenice ako Bog da i mi i vi ostajemo u ligi ... a nek ispada ko hoce ;) ;)

I pustite se "bilinog polja" :) ta on zna :D
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 24 mar 2010, 22:23

Ako ispadnemo iz lige, ispati ćemo sebi i nikom drugom, isto kao i opstanak, drugi nas ne zanimaju, samo se mora poraditi na imidžu klubova, pa pogledaj te one hokejaše u Zagrebu, dobar marketing, i svaki talenat u našem kantonu treba prvo Sloboda provjeriti, možda uzeti Tuzlu kao B ekipu, stalno raditi probne utakmice talentovane djece, moramo napraviti sistem

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 mar 2010, 22:25

al najaci kad rece da imate zagarantovane bodove u modrici,dobro to bi i moj mali rodjak pogodio,u travniku,i protiv olimpika,stvarno nigdje veze lik Bgmi,ja sam vec dao ideju da umjesto Kleopatre prorice u Expresu :)

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 24 mar 2010, 22:33

bilino polje je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
bilino polje je napisao/la:a celik ce pobjeediti modricu hahah i travnika na strani to je vec dogovoreno tako ako kiksate moze te se kupiti u prvu ligu heheh
Dobro Modricu,a kako Travnik,znaci kupljena tekma,i ja vama zelim da ostanete u ligi,al nekako uvjereno govoris da ce Sloboda u drugu ligu,jel to Celik 1-2-3 na tabeli ili samo bjezi bod Slobodi :?: :?: :?: ne zaboravi Sloboda dvije kuci zaredom,Celik dvije u gostima ;)
nezaboravi da necete siroki dobiti zelju mozda a borca dobijete a celik ima bodove u modrici u travniku pa cak i protiv olimpika zagarantovane u gostima pa se nebrinemo ,,,,,,,,, :!: :!: :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o gledac te slobodu u prvoj ligi ovako :( :( :( :( :( :( :( :( :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Kolega bolan smiri se malo sta ti je sto si zlonamjeran tako....Ljudi imaju svoje misljenje i kalkulacije i tu se nemoze nista osporiti..Jesili ti siguran za Travnik ja sam nesto ubjedjen da ce nam pola tima polomiti tamo..I pored Modrice i Travnika Celik mora barem jos negdje tri boda sa strane pokupit da bi bio miran...znas li ti da sloboda ide zvijezdi da li ti to nesto govori da Sloboda ide Modrici i da igraju dvije kod kuce...Zato molim te nemisli nikom zlo da se nebi vratilo..Sretno i nama i vama...
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 24 mar 2010, 22:34

Ma nasi su idioti zasto ne ugovore kakvu posudbu ima igraca koji bi dosli mozda iz Dinama ili takvih klubova :roll:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 24 mar 2010, 22:43

Da li će se Sarajevo žaliti Savezu zbog bezobrazluka? Ipak, nema smisla istu ekipu dva puta pobijedit! Gdje je tu Fair play? To treba prijavit Savezu, nek se Sarajevu dodijele bar dva boda, za svaku utakmicu po jedan.
A đe da znam?!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 24 mar 2010, 22:46

Svaka cast na danasnjoj pobjedi protiv malenih,sretno u grcevitoj borbi za opstanak ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 24 mar 2010, 22:48

TheManiacs je napisao/la:Svaka cast na danasnjoj pobjedi protiv malenih,sretno u grcevitoj borbi za opstanak ;)
Haj ako se Sarajevo raspadne mozete im igrace pokupit :lol: za kompenzaciju i ´45
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 24 mar 2010, 22:49

Frutek je napisao/la:Ma nasi su idioti zasto ne ugovore kakvu posudbu ima igraca koji bi dosli mozda iz Dinama ili takvih klubova :roll:
Ma nije ni to rješenje, nego moramo iskoristiti vlastiti bazen, zašto bi mi razvijali igrače drugim klubovima a onih prodavali, naša djeca,

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: schalke i 2 gosta.