Eh da je meni taj talenat kako bi se obogatio na kladionici ustvari Travnik Celik igram 2 i 200 maraka ulazem

nego sta je sa Grade lik ko preporodjen igra ko iz najboljih dana[/quote]
Kako bi se ja obogatio na kladi da ne pricamo

Grada super igra danas je extra bio,jesil vidio lopti iz faula koje nabacuje,hebo je Bekama

takvih nam i treba danas,da je mali Okanovic igrao od pocetka,mi bi njih u prvom vec rasuli

al jbg nije,jesi vidio Glavas gdje je kad ga je sudija iskljucio,zalosno,a bgmi jos zalosnije je sto su navijace FK sarajeva drzali u busu i pustili ih u drugom poluvremenu,pa nisu zivotinje jbg

bilo mi danas zao kad sam vidio kako se ponasaju prema njima

[/quote]
Izgleda Grado se sabrao nema vise kafana i nocni zivot svaka mu cast ili je ovo zadnja prilika da se proda ali ovo sto zasad pokazuje kapa dole pokazuje koliko voli Slobodu , heh Okan je kralj ja mislim da ce on Kuduza prestici po stazu u Slobodi mislim na Samira eh da je Kuduza sada da ga godine nisu stigle , ma hajde sta da kazem jeste zalosno za Glavasa ali iz ove koze se ne moze , to jeste stvarno mislim bezveze , koliko god oni pricali svasta ne zasluzuje niko onakav tretman ..

a jeste zalosno ronaldo sto nam talenti bjeze i Bekric je iz Srebrenika heh cuo sam takodje za jednog iz Gradine isto veliki talenat samo sada ne mogu imena da se sjetim kazu mali igra jbga ... a no limit publika nema nista sa tim tako da !!!